Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Με μονη ίσως διαφορά οτι ο οδηγός ταξί δεν εκδίδεται!!! ΄Όσο για τους πολιτικούς συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αν και θα πρέπει να σκεφτούμε ποιοι τους ψηφίζουν!!
Απο οτι βλεπω η Μαρινα βαραει υπερωριες πωσ τα καταφερνει?
αυτα εχει να κανει μωρο με την τεχνικη και τις εμπειριες της καθε κοπέλας
πιεζοντας τον προστατη αν καποιος δυσκολευτε να τελιωσει τον βοηθας στην εξπερματωση
μιας και το σπερμα περναει απο εκει
ειναι βεβαια μια τεχνικη που δεν ειναι ευρητερα γνωστη και εγω δεν την ηξερα αλλα στην πραξη την εμαθα ;)
πολλα φιλακια
Σωστή κατα 90%. Να σε διορθώσω όμως λίγο δεν πιέζουμε περισσότερο κάνουμε απαλό απαλό μασάζ γιατί βίαιες ή έντονες κινήσεις οδηγούν σε κάτι τέτοιο:
επειδή όμως εσύ αναφέρεσαι σε εξωτερικό μασάζ της περιοχής του προστάτη ΟΚ λίγο παραπάνω πίεση εντάξει δεν πιστεύω ότι βλάπτει αρκεί να μην το παρακάνουμε.
Εγώ όμως μιλάω για κανονική εκ των έσω τεχνική. Εχει κάνει καμμία σας κάτι τέτοιο ή απλά δεν έχει τύχει.
Καλησπερα σεχυ Αντζελα ειδα τον νεο τιμοκαταλογο του studio και εχω μια απορια στην μια ωρα με 200 ευρω προγραμμα ο πελατης δεν εχει περιορισμο ποσες φορες να τελειωσει με την κοπελα ?? και που θα τελειωσει πανω της πχ στηθος ??
σε ευχαριστω εκ των προτερων φιλιααα
Και μία ακόμα διευκρίνηση για το πρόγραμμα μίας ώρας. Θα πρέπει πρώτα να συνεννοηθούμε μαζί σου Αντζελα ή πάμε στο στούντιο και το ζητάμε;
Ρωτάω γιατί για παράδειγμα μπορεί να πάω, να δω την κοπέλα από κοντά και εκεί να θελήσω να δώσω τα 200 ευρώ. Η' μπορεί να μου έρθει η όρεξη στις 10 το βράδυ (ίσως και αργότερα) να θέλω πρόγραμμα μίας ώρας και αντί να τρέχω στα ξενοδοχεία για να καλέσω call girl να θέλω να επισκεφτώ το στούντιο. Και σε ώρες τέτοιες είναι δύσκολο να μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μαζί σου.
Λειπει κ κατι απο τις υπηρεσιες... (στο site)
'Απλό πρόγραμμα & sex show'
Πιστευω προσφερετε..ε?Τιμουλα?
και πατουσάκια!! Μπου-Μπου το ξεχνάς αυτό!!
Αλήθεια η Μπέτυ θα ξαναδουλέψει και πότε;;