Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Με μονη ίσως διαφορά οτι ο οδηγός ταξί δεν εκδίδεται!!! ΄Όσο για τους πολιτικούς συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αν και θα πρέπει να σκεφτούμε ποιοι τους ψηφίζουν!!

τι πάει να πει οτι ο ταρίφας δεν εκδίδεται; Αυτή είναι η δουλεία των κοριτσιών.

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
858
Πόντοι
86
Απο οτι βλεπω η Μαρινα βαραει υπερωριες πωσ τα καταφερνει?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Απο οτι βλεπω η Μαρινα βαραει υπερωριες πωσ τα καταφερνει?

ματια μου η Μαρίνα την Κυριακη επεστρεψε Ελλαδα, 8-9 μερες ελειπε σε αδεια και γυρισε ξεκούραστη :cheesy:
αυτην την εβδομαδα εχει 1 βαρδια καθε μερα και μολις σχολάσει παει σπίτι της και ξεκουράζετε :cheesy:
ουτε 2πλο βαρδιες σε μια μερα κανει στο 104 η κοπέλα ουτε μετο που σχολαει πηγαίνει να δουλέψει στο καπάκι σε αλλο studio ;)
1 βαρδια τη μέρα ειδικα τις απογευματινες που κανει συνηθος η Μαρίνα και ειναι οι πιο μικρές σε διάρκεια (6ωρες) για μια κοπέλα που εχει ορεξη για δουλεια ειναι παιχνιδάκι ;)

πολλά φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Στανταρ η Μαρινα αποφερει και το μεγαλυτερο τζιρο ανα κοπελα.....

ROUSSEAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
11
Αντζελάρα για κάνε μου την χάρη και κάνε μου σεφτέρι σ'αυτό το Thread :

που άνοιξα απο περιέργεια να δώ τις γνώσεις σας και την τεχνική σας κατάρτιση.

Ρώτα και όλα τα κορίτσια εκεί άν κάποια το έχει κάνει αυτό σε κάποιον.
Δεν είναι ντροπή να πούν όχι δεν ξέρω δεν γνωρίζω.
Iσα ίσα θα τους διευρύνουμε τους ορίζοντες τους στο sex, γιατί καλό είναι το πάθος στο Sex οι πολλές αλλαγές στάσεων, αλλά στήν τελική περισσότερο απο όλα μετράει πόσο έντονο οργασμό θα καταφέρεις να φτάσεις τον/τήν σύντροφο σου/πελάτη σου. Κάτι τέτοιο μπορεί να αποβεί ξέρεις άκρως κερδοφόρο για την επιχείρηση σου ειδικά αν κρατήσεις τα μυστικά της τεχνικής του κρυφά.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
αυτα εχει να κανει μωρο με την τεχνικη και τις εμπειριες της καθε κοπέλας
πιεζοντας τον προστατη αν καποιος δυσκολευτε να τελιωσει τον βοηθας στην εξπερματωση
μιας και το σπερμα περναει απο εκει
ειναι βεβαια μια τεχνικη που δεν ειναι ευρητερα γνωστη και εγω δεν την ηξερα αλλα στην πραξη την εμαθα  ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

ROUSSEAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
11
Σωστή κατα 90%. Να σε διορθώσω όμως λίγο δεν πιέζουμε περισσότερο κάνουμε απαλό απαλό μασάζ γιατί βίαιες ή έντονες κινήσεις οδηγούν σε κάτι τέτοιο:

επειδή όμως εσύ αναφέρεσαι σε εξωτερικό μασάζ της περιοχής του προστάτη ΟΚ λίγο παραπάνω πίεση εντάξει δεν πιστεύω ότι βλάπτει αρκεί να μην το παρακάνουμε.

Εγώ όμως μιλάω για κανονική εκ των έσω τεχνική. Εχει κάνει καμμία σας κάτι τέτοιο ή απλά δεν έχει τύχει.

αυτα εχει να κανει μωρο με την τεχνικη και τις εμπειριες της καθε κοπέλας
πιεζοντας τον προστατη αν καποιος δυσκολευτε να τελιωσει τον βοηθας στην εξπερματωση
μιας και το σπερμα περναει απο εκει
ειναι βεβαια μια τεχνικη που δεν ειναι ευρητερα γνωστη και εγω δεν την ηξερα αλλα στην πραξη την εμαθα  ;)

ganemos3

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Καλησπερα σεχυ Αντζελα ειδα τον νεο τιμοκαταλογο του studio και εχω μια απορια στην μια ωρα με 200 ευρω προγραμμα ο πελατης δεν εχει περιορισμο ποσες φορες να τελειωσει με την κοπελα ?? και που θα τελειωσει πανω της πχ στηθος ??

σε ευχαριστω εκ των προτερων φιλιααα

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Και μία ακόμα διευκρίνηση για το πρόγραμμα μίας ώρας. Θα πρέπει πρώτα να συνεννοηθούμε μαζί σου Αντζελα ή πάμε στο στούντιο και το ζητάμε;
Ρωτάω γιατί για παράδειγμα μπορεί να πάω, να δω την κοπέλα από κοντά και εκεί να θελήσω να δώσω τα 200 ευρώ. Η' μπορεί να μου έρθει η όρεξη στις 10 το βράδυ (ίσως και αργότερα) να θέλω πρόγραμμα μίας ώρας και αντί να τρέχω στα ξενοδοχεία για να καλέσω call girl να θέλω να επισκεφτώ το στούντιο. Και σε ώρες τέτοιες είναι δύσκολο να μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μαζί σου.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.186
Πόντοι
5.595
Λειπει κ κατι απο τις υπηρεσιες... (στο site)
'Απλό πρόγραμμα & sex show'
Πιστευω προσφερετε..ε?Τιμουλα?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Σωστή κατα 90%. Να σε διορθώσω όμως λίγο δεν πιέζουμε περισσότερο κάνουμε απαλό απαλό μασάζ γιατί βίαιες ή έντονες κινήσεις οδηγούν σε κάτι τέτοιο:

επειδή όμως εσύ αναφέρεσαι σε εξωτερικό μασάζ της περιοχής του προστάτη ΟΚ λίγο παραπάνω πίεση εντάξει δεν πιστεύω ότι βλάπτει αρκεί να μην το παρακάνουμε.

Εγώ όμως μιλάω για κανονική εκ των έσω τεχνική. Εχει κάνει καμμία σας κάτι τέτοιο ή απλά δεν έχει τύχει.

τεχνικη εκ των εσω ματια μου εννοεις με δαχτυλο απο πισω και να χτυπαει στον προστατη?
αυτο ειναι κατι το σινηθυσμενο για εμας αμα μας το ζητησει καποιος  ;)

Καλησπερα σεχυ Αντζελα ειδα τον νεο τιμοκαταλογο του studio και εχω μια απορια στην μια ωρα με 200 ευρω προγραμμα ο πελατης δεν εχει περιορισμο ποσες φορες να τελειωσει με την κοπελα ?? και που θα τελειωσει πανω της πχ στηθος ??

σε ευχαριστω εκ των προτερων φιλιααα

2 φορες τουλαχιστον μπορει να τελιωσει μωρο.
τωρα αν μπορει μεσα σε μια ωρα να τελιωσει και 3η ειναι δικο του θεμα εμεις δεν εχουμε προβλημα ;)
το που θα τελιωσει μωρο ειναι αναλογα στην καθε κοπέλα ξεχωριστα ;)

Και μία ακόμα διευκρίνηση για το πρόγραμμα μίας ώρας. Θα πρέπει πρώτα να συνεννοηθούμε μαζί σου Αντζελα ή πάμε στο στούντιο και το ζητάμε;
Ρωτάω γιατί για παράδειγμα μπορεί να πάω, να δω την κοπέλα από κοντά και εκεί να θελήσω να δώσω τα 200 ευρώ. Η' μπορεί να μου έρθει η όρεξη στις 10 το βράδυ (ίσως και αργότερα) να θέλω πρόγραμμα μίας ώρας και αντί να τρέχω στα ξενοδοχεία για να καλέσω call girl να θέλω να επισκεφτώ το στούντιο. Και σε ώρες τέτοιες είναι δύσκολο να μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μαζί σου.

παλια χρειαζοταν ματια μου μιας και ουσιαστικα δεν ηταν προγραμμα του μαγαζιου και επρεπε να συνενοηθω με την κοπέλα αν δεχετε κτλ
τωρα πια δεν χρειαζετε να επικοινωνησεις μαζι μου απο πριν ειναι στα προγραμματα μας και θα το δεχτουνε στο μαγαζι κτλ
βεβαια αν καποιος αισθανεται πως θελει να με ενημερωσει απο πριν ειτε για να τον φροντισουν παραπανω η υπηρεσια και η κοπέλα ειτε γιατι μπορει να θελει η κοπέλα να ξερει απο πριν το τι του αρεσει ,καποια φαντασιωση ,ντυσιμο πχ φυσικα και μπορει να επικοινωνησει μαζι μου ειτε με μυνημα ειτε τηλεφωνικα ;)

Λειπει κ κατι απο τις υπηρεσιες... (στο site)
'Απλό πρόγραμμα & sex show'
Πιστευω προσφερετε..ε?Τιμουλα?

ναι υπαρχει μαναρι στα 70ε απλο+sex show
απλα δεν τοχουμε βαλει στη σελιδα μας ακομη :-

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

Aντζελα :smitten:

πολλα φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

εντάξει τώρα με αποτελείωσες με τις φώτο που ανέβασες τι να πω?????????????

το μόνο που μπορώ να κάνω μέχρι να σε επισκεφθώ είναι αυτό  :bigdick: :bigdick: :bigdick:

πάω σε ένα φίλο να ηρεμήσω μετά από αυτά που είδα...............ζημιά

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Βλέπωντας το πρόγραμμα θα αποφύγω τις πολλές  :bigdick: :bigdick:

Συνεπώς κυριακή θα σας επισκεφθώ για μια κατ'ειδίαν συνάντηση ;) ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
εντάξει τώρα με αποτελείωσες με τις φώτο που ανέβασες τι να πω?????????????

το μόνο που μπορώ να κάνω μέχρι να σε επισκεφθώ είναι αυτό  :bigdick: :bigdick: :bigdick:

πάω σε ένα φίλο να ηρεμήσω μετά από αυτά που είδα...............ζημιά

ε τοτε βρε μωρο να σε πεδεψω λιγο ακομα ;)

πολλα φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
και πατουσάκια!! Μπου-Μπου το ξεχνάς αυτό!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Αλήθεια η Μπέτυ θα ξαναδουλέψει και πότε;;

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
και πατουσάκια!! Μπου-Μπου το ξεχνάς αυτό!!

Αλήθεια η Μπέτυ θα ξαναδουλέψει και πότε;;

δε ξερω μωρο ελειπε αρκετο καιρο εκτος και καπου μας καλυφθηκαν οι βαρδιες :-
καλα καλα για τις Τζενη-Τζοάνα δεν βγαινουν μερες και υπολογιζω να ερθει και μια καινουργια μες το Μαρτη
την Μπετυ μπορεις να την βρεις ομως σαν Σοφια στο Μελετιου ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom