You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Μπου-Μπου το Τζενάκι που έχει χαθεί; Πήγε διακοπούλες;;
Παρεπιπτόντως εν μέσω της εβδομάδας πιθανότατα να περάσω μια βολτούλα!!
καλημερα ;)
την επομενη εβδομαδα μωρο λογικα θα εχει καποια βαρδια ;)
πολλα φιλακια
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Ανακοινωση ;)
Το τελευταιο παρασκευοσαββατοκυριακο πριν τα Χριστουγεννα (Παρασκευη 18, Σαββατο 19, Κυριακη 20) σας προσκαλουμε ολους στο καινουργιο και ετοιμο πια μαγαζι μας σε ενα 3ήμερο happening με αφορμή τα επίσημα εγκαίνια μας αλλα και τη γιορτη των Χριστουγεννων ;)
Θα υπάρχουν γλυκά, ολες οι κοπέλες θα ειμαστε ντυμενες μεσα στο πνευμα των γιορτων,δωρα για ολους τους πελάτες μας αλλα και για τους τυχερους της καθε βαρδιας και πολλες αλλες εκπληξεις ;) Το bar μας θα ειναι οπως παντα γεματο με ποτα αναψυκτικα κτλ ενω εγω θα κοιταξω προσωπικα να ειμαι σχεδον σε ολες τις βαρδιες για νας σας υποδεχομε-γνωριζω προσωπικα και νας σας ξεναγω στους χωρους ;)
πολλα φιλια Αντζελα και τα κοριτσια του Φυλης 104
Ανακοινωση ;)
Το τελευταιο παρασκευοσαββατοκυριακο πριν τα Χριστουγεννα (Παρασκευη 18, Σαββατο 19, Κυριακη 20) σας προσκαλουμε ολους στο καινουργιο και ετοιμο πια μαγαζι μας σε ενα 3ήμερο happening με αφορμή τα επίσημα εγκαίνια μας αλλα και τη γιορτη των Χριστουγεννων ;)
Θα υπάρχουν γλυκά, ολες οι κοπέλες θα ειμαστε ντυμενες μεσα στο πνευμα των γιορτων,δωρα για ολους τους πελάτες μας αλλα και για τους τυχερους της καθε βαρδιας και πολλες αλλες εκπληξεις ;) Το bar μας θα ειναι οπως παντα γεματο με ποτα αναψυκτικα κτλ ενω εγω θα κοιταξω προσωπικα να ειμαι σχεδον σε ολες τις βαρδιες για νας σας υποδεχομε-γνωριζω προσωπικα και νας σας ξεναγω στους χωρους ;)
Αυτό κι αν είναι έκπληξη....
Ανακοινωση ;)
Οοοοοοοοοουυυυυυυυ τι εκπλήξεις είναι τούτες :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Άντζελα θα δουλεύεις και εσύ εκείνες τις ημέρες ή απλά θα κάνεις τις δημόσιες σχέσεις για το μαγαζί??????????????????????
Ανακοινωση ;)
Άντζελα είσαι πολύ καλή επιχειρηματίας. Θα προσπαθήσω να έρθω Κυριακή βράδυ!!
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Αυτό κι αν είναι έκπληξη....
;) ;) ;) ;)
ωραίο σκηνικό μπράβο θελω για δώρο τη Μαρίνα για όλο το 3ήμερο
για ολο το 3ημερο δεν ξερω μωρο αλλα συγουρα θα εχει καποιες βαρδιες τοτε ;)
Οοοοοοοοοουυυυυυυυ τι εκπλήξεις είναι τούτες :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Άντζελα θα δουλεύεις και εσύ εκείνες τις ημέρες ή απλά θα κάνεις τις δημόσιες σχέσεις για το μαγαζί??????????????????????
εννοειτε πως θα δουλεψω και εγω τοτε κουκλί, και οταν δεν δουλευω θα ειμαι στο μαγαζι και για να σας γνωριζω απο κοντα αλλα και για να ρυθμιζω την αψογη εξυπηρετιση σας ;)
Άντζελα είσαι πολύ καλή επιχειρηματίας. Θα προσπαθήσω να έρθω Κυριακή βράδυ!!
ευχαριστω μωρο περα απ αυτο ειναι και στο χαρακτηρα μου να βαριεμαι τα ιδια και τα ιδια και ειμαι ατομο που συνεχεια θελει να εχει κατι να κανει να στηνει να οργανωνει να ασχολειτε κτλ γιατι αλλιως η ρουτινα της καθημερινοτητας με σκοτωνει :-
Για τη κυριακη θα σου βαλω τη Νικόλ ντυμενη αγιοβασιλιτικα να σε σερβίρει και να σε ταισει στο στομα γλυκό ;)
πολλα φιλια
μου ανατρέπεις όλο το πρόγραμμα γαμώ το να δω τώρα πως θα τα κανονίσω για να έρθω να σε επισκεφθώ...................... > > > >
αλλιώς το είχα στο μυαλό μου και αλλιώς τώρα μετά την ανακοίνωση που έβγαλες.......................
αλλιώς το είχα στο μυαλό μου και αλλιώς τώρα μετά την ανακοίνωση που έβγαλες.......................
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
μου ανατρέπεις όλο το πρόγραμμα γαμώ το να δω τώρα πως θα τα κανονίσω για να έρθω να σε επισκεφθώ...................... > > > >
sorry baby :'( :'( :'( :'( :'(
ετσι ειναι βρε μαναρι η ζωη γεματη εκπλήξεις,ανατροπες και απροσδοκητα γεγονοτα
αν ηταν ολα βαλμενα σε ενα προγραμμα δεν θα υπηρχε και ενδιαφερον ;)
Τωρα το απογευμα η Σουζάνα
By antzela
πολλα φιλάκια
sorry baby :'( :'( :'( :'( :'(
ετσι ειναι βρε μαναρι η ζωη γεματη εκπλήξεις,ανατροπες και απροσδοκητα γεγονοτα
αν ηταν ολα βαλμενα σε ενα προγραμμα δεν θα υπηρχε και ενδιαφερον ;)
Τωρα το απογευμα η Σουζάνα
By antzela
πολλα φιλάκια
σωστόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο έχεις δίκιο κάθε εμπόδιο για καλό σε αυτή την ζωή
τότε όποια από τις 3 ημέρες αποφασίσεις να δουλέψεις να ξέρεις ότι θα εμφανιστώ σαν φάντης μπαστούνις μπροστά σου
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
σωστόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο έχεις δίκιο κάθε εμπόδιο για καλό σε αυτή την ζωή
τότε όποια από τις 3 ημέρες αποφασίσεις να δουλέψεις να ξέρεις ότι θα εμφανιστώ σαν φάντης μπαστούνις μπροστά σου
ε τοτε μωρο θα τα πουμε απο κοντα παρασκευη απογευμα στις 18 ;) :-* :-* :-*
Σημερα το βραδυ 23:00 - 06:00 η Μπετυ με φουλ προγραμμα
By antzela
πολλα φιλάκια
ε τοτε μωρο θα τα πουμε απο κοντα παρασκευη απογευμα στις 18 ;) :-* :-* :-*
πολλα φιλάκια
[/b]
ok μωρό παρασκεύη θα τα πούμε ;) ;)
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Μπου-Μπου χαίρομαι που αντί να επαναπαυθείς με την ανακαίνηση, κοιτάζεις να μας προσφέρεις πάντα κάτι καλύτερο!
οχι μωρε μωρο γιατι να επαναπαυτω δεν ειναι και στο χαρακτηρα μου(υδροχόος) ;)
απλα ειναι ευκαιρια για κατι καινουργιο και διαφορετικο ;)
πολλα φιλακια
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.061
- Πόντοι
- 42.697
H Σουζάνα είναι η ίδια απο το Βουλιαγμένης 83???
..το μυαλο σου στο σουζανα εσενα ....την θελεις πιο κοντα να ρθει ..εκει στην βουλιαγμενης να πηγαινεις...H Σουζάνα είναι η ίδια απο το Βουλιαγμένης 83???