You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Είμαι λάτρης του 69, κάνω και αυταρχικό αλλά ποτέ δεν έτυχε να κάνω ισπανικό. Συνδυάζεται με κάτι ή τελειώνεις στα στήθη; Ποια κοπέλα θα πρότεινες για να απολαύσω ότι έχει καλύτερο στο ιαπανικό;
καλημερα ;)
συγουρα μωρο οι Κατερινα-Ευα ειναι οι καλυτερες με διαφορα στηθους πανω σε αυτο το προγραμμα ;)
πολλα φιλακια
Η Κατερινα ειναι αψογη στη δουλεια της.Επισης ειναι και καλος χαρακτηρας και πολυ φιλικη.Εχει και το υπεροχο στηθος που σε τρελαινι.καλημερα ;)
συγουρα μωρο οι Κατερινα-Ευα ειναι οι καλυτερες με διαφορα στηθους πανω σε αυτο το προγραμμα ;)
πολλα φιλακια
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
καλημερα ;)
πολλα φιλακια
Καλημέρα Αντζελα,
να μας ενημερώνεις τακτικά και ποιές είναι καλύτερες με διαφορά ποδιού - πατούσας (εκτός Κλαούντιας που την έχω δοκιμάσει).....
καλησπερα
Αντζελα θα ηθελα αν σου ειναι ευκολο μια συντομη περιγραφη για τις καινουργιες που βλεπω στο προγραμμα της εβδομαδας Μαρινα και Νται"να καθως και τα προγραμματα τους
σε ευχαριστω προκαταβολικα
πολλα φιλιαααα
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Καλημέρα Αντζελα,
να μας ενημερώνεις τακτικά και ποιές είναι καλύτερες με διαφορά ποδιού - πατούσας (εκτός Κλαούντιας που την έχω δοκιμάσει).....
γειασου μωρο ;)
ολες οι κοπέλες σε αυτο το προγραμμα εχουμε αποκτησει μεγαλη εμπειρια ;)
θα μπορουσα φυσικα να σου προτεινω τις Ευα, Τζενη, Σουζανα, Νικόλ ;)
καλησπερα
Αντζελα θα ηθελα αν σου ειναι ευκολο μια συντομη περιγραφη για τις καινουργιες που βλεπω στο προγραμμα της εβδομαδας Μαρινα και Νται"να καθως και τα προγραμματα τους
σε ευχαριστω προκαταβολικα
πολλα φιλιαααα
η Νταιανα μωρο ειναι αρκετα γνωστη (υπαρχουν φωτογραφιες της σε διαφορα σαιτ αλλων μαγαζιων) πιστευω οτι οι υπηρεσιες της και η εμφανιση της ταιριαζουν στο μαγαζι μας γιαυτο και συνεργαζομαστε για πρωτη φορα το ερχομενο Σαββατο ;)
η Μαρινα απο την αλλη ειναι μια καινουργεια κοπέλα σε αυτο το χωρο (με αρκετη εμπειρια ομως σε αυτη τη δουλεια ;)) ειναι 22χρονων με μαυρα μακρια μαλλια, στο σωμα περιπου το δικο μου και οι υπηρεσιες της ειναι φουλ με πρωκτικο προγραμμα δηλ κτλ
πολλα φιλακια
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Καλησπερα και απο εμενα.γειασου μωρο ;)
ολες οι κοπέλες σε αυτο το προγραμμα εχουμε αποκτησει μεγαλη εμπειρια ;)
θα μπορουσα φυσικα να σου προτεινω τις Ευα, Τζενη, Σουζανα, Νικόλ ;)
η Νταιανα μωρο ειναι αρκετα γνωστη (υπαρχουν φωτογραφιες της σε διαφορα σαιτ αλλων μαγαζιων) πιστευω οτι οι υπηρεσιες της και η εμφανιση της ταιριαζουν στο μαγαζι μας γιαυτο και συνεργαζομαστε για πρωτη φορα το ερχομενο Σαββατο ;)
η Μαρινα απο την αλλη ειναι μια καινουργεια κοπέλα σε αυτο το χωρο (με αρκετη εμπειρια ομως σε αυτη τη δουλεια ;)) ειναι 22χρονων με μαυρα μακρια μαλλια, στο σωμα περιπου το δικο μου και οι υπηρεσιες της ειναι φουλ με πρωκτικο προγραμμα δηλ κτλ
πολλα φιλακια
Για να λυθουν ορισμενες αποριες η Νταιανα ειναι η αδυνατη μελαχροινη κοπελα απο την Βουλγαρια, που την εχουμε συναντησει στο Αθανασιας 3 και για λιγο διαστημα στο Αγιου Μελετιου 37 ?
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Καλησπερα και απο εμενα.
Για να λυθουν ορισμενες αποριες η Νταιανα ειναι η αδυνατη μελαχροινη κοπελα απο την Βουλγαρια, που την εχουμε συναντησει στο Αθανασιας 3 και για λιγο διαστημα στο Αγιου Μελετιου 37 ?
καλησπερα μωρο ;)
η ιδια κοπέλα πρεπει να ειναι ;)
πολλα φιλακια
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Μπου-Μπού, αλήθεια πότε θα έχει απογευματινή βάρδυα το Μπισκοτάκι;
Ήθελα να έρθω αυτή την βδομάδα, αλλα στο πρόγραμμα την βλέπω το πρωί και πλέον δεν προλαβαίνω κάν να την πετύχω στο σχόλασμα!!
μαλλον την επομενη εβδομαδα κουκλί ;)
πολλα φιλακια
Χμ...
Βλέπω το πρόγραμμα αλλα δυστηχώς το Μπισκοτάκι έχει πρωινό και δεν θα μπορέσω να παρευρίσκομαι. Σκευτόμουν για Κλαούντια αλλα ούτε αυτή βολέυει. Λοιπόν Μπου-Μπου, σκευτομαι να έρθω Παρασκευή για την καινούρια κοπέλα την Μαρίνα, παρόλο που αποφευγω να επισκευτώ κοπέλες για τις οποίες δεν έχω ακούσει τίποτις. Ελπίζω να ανατποκριθεί στις προσδοκίες μου!!!
Βλέπω το πρόγραμμα αλλα δυστηχώς το Μπισκοτάκι έχει πρωινό και δεν θα μπορέσω να παρευρίσκομαι. Σκευτόμουν για Κλαούντια αλλα ούτε αυτή βολέυει. Λοιπόν Μπου-Μπου, σκευτομαι να έρθω Παρασκευή για την καινούρια κοπέλα την Μαρίνα, παρόλο που αποφευγω να επισκευτώ κοπέλες για τις οποίες δεν έχω ακούσει τίποτις. Ελπίζω να ανατποκριθεί στις προσδοκίες μου!!!
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Χμ...
εγω πιστευω μωρο θα σου αρεσει η Μαρίνα μιας και αποσο σε ξερω και σε εχω καταλάβει εμφανισιακα σου πεφτει ακριβος στο γουστο σου (μελαχροινη, νεα σε ηλικια με μεγαλο στηθος) ;)
πολλα φιλακια
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
μελαχροινη με μεγαλο στηθος;
στο υψος μου (1,70) με μακρυα μαυρα μαλλια, 22-23 χρονων μεγαλο στηθος και περιπου στο σωμα μου ;)
πολλα φιλακια
έτσι λένε οι φήμες!
Εμφανισιακά δεν αμφιβάλω οτι θα είναι σπέσιαλ αφού ξέρω οτι πάντα έχεις κουκλάρες στο σπιτάκι σου. Απο πλευράς υπηρεσιών είμαι περίεργος, αφού εκεί είναι ένας τομέας που ακόμα η Μπου-Μπου δεν έχει 100% επηρροή. Δηλαδή, μπορεί πάντα να συμβουλέψει μια κοπέλα για το πώς θα προσέξει έναν πελάτη, αλλα δεν μπορεί να ξέρει τι γίνεται μέσα στο δωμάτιο εκτός απο αυτά που της λένε οι κοπέλες και οι ίδιοι οι πελάτες. Και φυσικά αρκετοί (και δεν μιλάω για τους πελάτες του Φ104 αλλα γενικότερα) αρκετές φορές δεν μπαίνουν σε διαδικασίες να κάνουν παράπονα, ούτε κάν στο φόρουμ, και απλά δεν ξανάρχονται! Παρόλα αυτά απο όσο βλέπω το Φ104 έχει αρκετή επιτυχία!
Εμφανισιακά δεν αμφιβάλω οτι θα είναι σπέσιαλ αφού ξέρω οτι πάντα έχεις κουκλάρες στο σπιτάκι σου. Απο πλευράς υπηρεσιών είμαι περίεργος, αφού εκεί είναι ένας τομέας που ακόμα η Μπου-Μπου δεν έχει 100% επηρροή. Δηλαδή, μπορεί πάντα να συμβουλέψει μια κοπέλα για το πώς θα προσέξει έναν πελάτη, αλλα δεν μπορεί να ξέρει τι γίνεται μέσα στο δωμάτιο εκτός απο αυτά που της λένε οι κοπέλες και οι ίδιοι οι πελάτες. Και φυσικά αρκετοί (και δεν μιλάω για τους πελάτες του Φ104 αλλα γενικότερα) αρκετές φορές δεν μπαίνουν σε διαδικασίες να κάνουν παράπονα, ούτε κάν στο φόρουμ, και απλά δεν ξανάρχονται! Παρόλα αυτά απο όσο βλέπω το Φ104 έχει αρκετή επιτυχία!
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
λαμπρα! (δυστυχως ειμαι μακρια)
δε πειραζει μωρο, καποια στιγμη θα τα καταφερεις και θα μηδενισεις την αποσταση ;)
έτσι λένε οι φήμες!
κοιταξε ματια μου........
οι κοπέλες που ερχοντε στο μαγαζι και φυσικα εχουν τη διαθεση να προοδευσουν σε αυτον το χωρο αφου αυτη ηταν η επελογη τους πραγματικα εχουν την τυχη να συνεργαζοντε με εμενα,
αφενος γιατι ειμαι μια κοπέλα που κανει και αυτη την ιδια δουλεια, αφετερου γιατι εχω την εμπειρια αλλα και το μυστικο της επιτυχιας να τους διδαξω ;)
οσες με ακουσανε σε αυτα που τους συμβουλεψα βλεπε Ευα , Τζενη, Κλαουντια , Σουζανα αλλα και Νικόλ τωρα τα πηγαν και τα πηγενουν περιφιμα ;)
το ιδιο πιστευω θα κανει και η Μαρινα που αν και στο στουντιο μας θα κανει την πρωτη της βαρδια ever σε οικο ανοχης εχει την εμπειρια και το ταλεντο να ανταπεξελθει και με το παραπάνω ;)
πολλα φιλακια
Antonis_Greece4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 124
- Πόντοι
- 280
Εγώ Άντζελα εσένα γουστάρω.Δεν έχω ξανάρθει,πριν λίγο μπήκα για πρώτη φορά στο σάιτ σου.Γουστάρω anal.Πότε δουλεύεις;