Επισκέπτης
Καλημερα
ευχαριστω μωρο μου ;) :-*
θα το ψαξω καλα σημερα που εχω χρονο το link σου μωρο, ετσι κι αλλιως αρκετα πραγματακια ακομα χρειαζοντε ;)
να σε ρωτησω κατι μαναρι, εσυ οταν παρηγγηλες ειχες προβλημα στη παραδοση?
μερικα απο τα παιχνιδια στο μαγαζι ειναι αγορασμενα και αυτα απο την αμερικη και ειχα προβλημα οτι επρεπε να τα εκτελωνησω αλλα και να παω να τα παραλαβω προσωπικα απ το τελωνειο στο βενιζελος >
και γυρω στα 150ε μου εφυγαν χωρις λογο για τον εκτελωνισμο και για να μου τα παραδωσουν σπιτι χωρις να τρεχω στο αεροδρομιο :-
για τη φαντασιωση σου μωρο δε ξερω, δεν τις εχω δει και τις κοπέλες που λες :-
θα μπορουσες να δεις ποια κοπέλα απ τις δικες μας μοιαζει με αυτες που λες, αν χρειαστει να κανει και καποιο extra styling και να το δοκιμασεις ;)
καλημερα κουκλί μου
οποτε θελεις μαναρι ;)
πολλα φιλακια
Εγω ειχα αγοραει 16 πορνο DVD .Και δεν πληρωσα τιποτα στο τελωνειο. Ειπα στο πωλητη να δηλωσει την διαταγη μου ως δωρο ( ακτελωνιστο ) και αξια $50. Επισης ζητησα η αποστολη και η παραδωση να γινει απο την USPS ( Αμερικανικα ταχυδρομεια ) και παρελαβα την διαταγη μου απο το κανονικο ταχυδρομειο της περοχης μου και δεν πληρωσα τιποτα. Μπορεις ακομη να σου στειλουν την διαταγη με την αποστολη Express USPS EMS ( Εξπρες αμερικανικο ταχυδρομειο ). Και η παραδωση του δεματος γινεται σε 5 εργασιμες ημερε μαζι και με το Σαββατο .Και η παραδοση μπορει να γινει στο μαγαζι, σε σπιτι η και ακομη σε καταστημα ΕΛΤΑ COURIER ( ΕΞΠΡΕΣ Ελληνικο ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ). Μην ζητησει να σου σταλθει η διαταγη σου με Courier δηλαδη με την UPS και την FEDEX. θα πληρωσεις το εκτελωνισμο στο τελωνειο 100%.