Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
;)
2 κοπέλες καινουργιες που περιμενω τωρα στο μαγαζι και οι 2 μελαχροινες ειναι ;)
η μια ειναι η Μαρινα, τελειος αγνωστη μιας και τωρα εβγαλε τα χαρτια της και δεν εχει ξαναδουλεψει ποτε της σε στουντιο ή γενικοτερα σε οικο ανοχης
και η αλλη ειναι λιγο γνωστη εδω αλλα δεν ειναι σωστο να πω ακομα το ονομα της ;)
την τελευταια φορα 80ε μου στοιχησε ο εκτελωνισμος :'( :'( :'(
To ποσο θα κοστισει ο εκτελωνισμος ειναι και θεμα τυχης αλλα και θεμα εμπειριας! Και εγω ειχα κανει λαθη και μου ειχαν σκισει το κολαρακι (πραγμα που προτιμω να κανει η κουκλα μας παρα οι τελωνιακοι) μετα (και λογω επαγγελματος) μεγαλωσα και εμαθα αρκετα!!!
Οχι δεν κλεβουμε κανεναν απλα προσεχουμε και λεμε τα πραγματα οπως ειναι!
[/b]
Μπου-Μπου, περιμένουμε σε δυνατές μεταγραφές γιατι δεν μπορεί να είναι το Μπισκοτάκι, η μόνη μελαχρινούλα στο μαγαζί . Βέβαια για την πρώτη πρέπει να την περάσεις πρώτα απο ειδικά σεμινάρια.
To ποσο θα κοστισει ο εκτελωνισμος ειναι και θεμα τυχης αλλα και θεμα εμπειριας! Και εγω ειχα κανει λαθη και μου ειχαν σκισει το κολαρακι (πραγμα που προτιμω να κανει η κουκλα μας παρα οι τελωνιακοι) μετα (και λογω επαγγελματος) μεγαλωσα και εμαθα αρκετα!!!
Οχι δεν κλεβουμε κανεναν απλα προσεχουμε και λεμε τα πραγματα οπως ειναι!
ΑΤΖΕΛΑ....υπεροχη,καταπληκτικη,κυρια με κεφαλαια......ΚΑΙ ΑΚΑΡΔΗ!!!!!!
Νικολ και ξερό ψωμί
Μετά συγχωρήσεως δηλαδή...
αλλά η Νικόλ δεν είναι για ...ξερό ψωμί!!!
έχει ..."πλούσια τα ελέη"
Παρεμπιμπόντως...
Βρε Άντζελα
κάποια μακρυμαλλούσα δεν έχεις ψαρέψει ακόμη ???
Διερωτώμαι ...
Μήπως είμαι ο "μόνος" ανώμαλος εδω μέσα
Ποτε θα κανεις μεταγραφη ή θα αναδειξεις απο α τμηματα υποδομής κανένα καλό μωρο σαν εσένα ? και ελπίζω να μη χρειαστή μετάφραση.
H katerina μονο να μην φυγει, και καντε οτι ανανεωση θελετε!
το αλλο Σαββατο το απογευμα θα ειναι μια κοπέλα με μακρυα μαλλια η Νταιανα μαναρι, δεν ξερω βεβαια αν ειναι τοσο μακρυα οσο τα θες αλλα ειναι μακρυα
δεν ειναι τοσο στο χερι μου μωρο ;)
αλλα συνεχεια προσπαθουμε να ανανεωνομαστε και απαξ και ανανεωθηκε επιτελους το μαγαζι ολη η προσοχη μας παει τωρα στις κοπέλες ;)
πολλα φιλακια
Μπου-Μπού θα σε μαλώσω όμως.
Όλές οι φωτογραφίες είναι μια χαρούλα αλλα σε αυτές που είναι το Μπισκοτάκι είναι θολές. Δες τηνα απλά στο πόστ που έκανες. Εντάξυ δεν μπορώ να έρχομαι συνέχεια οπότε θα ήθελα μια high definition φωτογραφία για να την χαζέυω τις κρύες νύχτες του χειμώνα! ν Κατα προτήμιση μόνο τα πατουσάκια!!
απλα βρε μωρο τη Νανσυ δεν εχουμε καταφερει-προλαβει ακομη να τη φωτογραφισουμε με επαγγελματικη μηχανη αλλα μονο με μια προχειρη δικια μου :-
πολλα φιλακια
ti egine bre paidia ,simera sto studio piga gia 69 me th nansy kai i ****** moy eipe pws den kanei.
egqw omws prin kairo eixa paei mazi ths kai eixa kanei.
alakse kati i i****** einai pseytra? kserei kaneis tipote?