Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Εγώ Άντζελα εσένα γουστάρω.Δεν έχω ξανάρθει,πριν λίγο μπήκα για πρώτη φορά στο σάιτ σου.Γουστάρω anal.Πότε δουλεύεις;

την επομενη εβδομαδα τωρα μωρο ;)
μαλλον την αλλη Τριτη ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
δε πειραζει μωρο, καποια στιγμη θα τα καταφερεις και θα μηδενισεις την αποσταση ;)

κοιταξε ματια μου........
οι κοπέλες που ερχοντε στο μαγαζι και φυσικα εχουν τη διαθεση να προοδευσουν σε αυτον το χωρο αφου αυτη ηταν η επελογη τους πραγματικα εχουν την τυχη να συνεργαζοντε με εμενα,
αφενος γιατι ειμαι μια κοπέλα που κανει και αυτη την ιδια δουλεια, αφετερου γιατι εχω την εμπειρια αλλα και το μυστικο της επιτυχιας να τους διδαξω ;)
οσες με ακουσανε σε αυτα που τους συμβουλεψα βλεπε Ευα , Τζενη, Κλαουντια , Σουζανα αλλα και Νικόλ τωρα τα πηγαν και τα πηγενουν περιφιμα ;)
το ιδιο πιστευω θα κανει και η Μαρινα που αν και στο στουντιο μας θα κανει την πρωτη της βαρδια ever σε οικο ανοχης εχει την εμπειρια και το ταλεντο να ανταπεξελθει και με το παραπάνω ;)

δεν αμφιβάλω καθόλου για αυτό! Απλά εγώ έκανα μια γενική παρατήρηση. Σίγουρα σε μια βάρδυα μπορεί να συμβούν τα πάντα και κάποιος πελάτης να έχει παράπονα ή να γίνει κάποια παρεξήγηση. Ή μπορεί να μήν μείνει ευχαριστημένος, ενώ η κοπέλα να λέει οτι τον περιποιήθηκε. Οπως και ΄νάχει αυτό που ξέρω εγώ είναι οτι οι κοπέλες που προσέχουν τους πελάτες τους και είναι κλές στο δωμάτιο αποκτούν γρήγορα σταθερή πελατεία και αυτό νομίζω οτι είναι το καλύτερο! :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές ακούστε μια εμπειρία μου από άλλο studio, Άντζελα άκου κι εσύ γιατί το θέμα το είχαμε συζητήσει & μαζί παλιότερα. Εγώ πηγαίνω σχεδόν αποκλειστικά στο 104. Το περασμένο Σάββατο ήμουν Γκάζι με απίστευτες κάβλες & ήθελα οπωσδήποτε να τον "σπρώξω". Ψάχνοντας καταλήγω σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό studio στην Κασσάνδρας στον αριθμό 6. Χώρος πολύ καλός & βγαίνει στο σαλόνι ένα ΤΡΕΛΟ κομμάτι Τσέχα ξανθιά πανύψηλη με βυζάρες & απίστευτο κώλο. Χωρίς δεύτερη κουβέντα μπαίνω στο δωμάτιο & ρωτάω τις τιμές. Μου λέει η τσατσά: "50 το απλό & από εκεί & πέρα μασάζ, 69, ισπανικό, sex show, ελεύθερο στοματικό ΚΑΙ πρωκτικό χρεώνονται από ένα δεκάρικο επιπλέον το καθένα στην αρχική τιμή (Άντζελα αυτό που συζητούσαμε). Της λέω: Εγώ για μασάζ & sex show δεν ενδιαφέρομαι, θέλω μόνο κανονικό-ισπανικό-69-πρωκτικό, με 80 της λέω είμαστε εντάξει; "Ναι" μου λέει. Και στο δωμάτιο όταν πήγα να πάρω τη θεά από πίσω μου λέει "Όχι κώλο, εγώ δίνει κώλο μόνο με 100 ευρώ" & μένω μαλάκας! Το λέω στην τσατσά βγαίνοντας & μου λέει: "Α δεν κατάλαβες μωρό μου! Κώλο μόνο με 100 μπορείς!!!" Και τότε το ένα δεκάρικο επιπλέον πού πήγε;;; Τέλος πάντων δεν έκανα θέμα αλλά για να αποφύγουμε τέτοια σκηνικά 104 & μόνο 104!!! Άψογη εξυπηρέτηση & πάνω απ' όλα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Άντζελα & μια ερωτησούλα, στις 20 του μήνα η Μαρίνα θα κάνει την πρώτη της βάρδια;;;

Επισκέπτης
Αγαπητη φιλη μου Αντζελα. Ποτε με το καλο θα εχεις το καινουργιο strapon σου . Για να περασω μια βολτα απο το studio. Θελω πολυ και γουσταρω παρα πολυ να με γαμησουν απο πισω η Ευα και η Νανσυ.Το ευχαριστιεμαι και το απολαμβανω. Μου αρεσουν παρα πολυ οι ελληνιδες και δεν τις ανταλλασω με τιποτα.  :lheel:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Συναγωνιστές ακούστε μια εμπειρία μου από άλλο studio, Άντζελα άκου κι εσύ γιατί το θέμα το είχαμε συζητήσει & μαζί παλιότερα. Εγώ πηγαίνω σχεδόν αποκλειστικά στο 104. Το περασμένο Σάββατο ήμουν Γκάζι με απίστευτες κάβλες & ήθελα οπωσδήποτε να τον "σπρώξω". Ψάχνοντας καταλήγω σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό studio στην Κασσάνδρας στον αριθμό 6. Χώρος πολύ καλός & βγαίνει στο σαλόνι ένα ΤΡΕΛΟ κομμάτι Τσέχα ξανθιά πανύψηλη με βυζάρες & απίστευτο κώλο. Χωρίς δεύτερη κουβέντα μπαίνω στο δωμάτιο & ρωτάω τις τιμές. Μου λέει η τσατσά: "50 το απλό & από εκεί & πέρα μασάζ, 69, ισπανικό, sex show, ελεύθερο στοματικό ΚΑΙ πρωκτικό χρεώνονται από ένα δεκάρικο επιπλέον το καθένα στην αρχική τιμή (Άντζελα αυτό που συζητούσαμε). Της λέω: Εγώ για μασάζ & sex show δεν ενδιαφέρομαι, θέλω μόνο κανονικό-ισπανικό-69-πρωκτικό, με 80 της λέω είμαστε εντάξει; "Ναι" μου λέει. Και στο δωμάτιο όταν πήγα να πάρω τη θεά από πίσω μου λέει "Όχι κώλο, εγώ δίνει κώλο μόνο με 100 ευρώ" & μένω μαλάκας! Το λέω στην τσατσά βγαίνοντας & μου λέει: "Α δεν κατάλαβες μωρό μου! Κώλο μόνο με 100 μπορείς!!!" Και τότε το ένα δεκάρικο επιπλέον πού πήγε;;; Τέλος πάντων δεν έκανα θέμα αλλά για να αποφύγουμε τέτοια σκηνικά 104 & μόνο 104!!! Άψογη εξυπηρέτηση & πάνω απ' όλα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...

καλημερα μωρο ;)
ειναι οντως καπου μπερδεμα μωρο τετοια προγραμματα, γιαυτο και αν και η ιδεα σου δεν ειναι ασχημη καπου κολλαω να την εφαρμοσω στο μαγαζι γιατι καπου μπορει να διμιουργηθουν παρεξηγησεις :-
το καλυτερο πριν μπαινεις σε τετοια προγραμματα που δεν ειναι fix να συνενοεισε οχι μονο και με την υπηρεσια αλλα και με την κοπέλα ;)

Άντζελα & μια ερωτησούλα, στις 20 του μήνα η Μαρίνα θα κάνει την πρώτη της βάρδια;;;

ναι την Παρασκευη δουλευει πρωτη μερα ;)

Αγαπητη φιλη μου Αντζελα. Ποτε με το καλο θα εχεις το καινουργιο strapon σου . Για να περασω μια βολτα απο το studio. Θελω πολυ και γουσταρω παρα πολυ να με γαμησουν απο πισω η Ευα και η Νανσυ.Το ευχαριστιεμαι και το απολαμβανω. Μου αρεσουν παρα πολυ οι ελληνιδες και δεν τις ανταλλασω με τιποτα.  :lheel:

πιστευω σε 1-2 εβδομαδες θα μου εχει ερθει μαναρι ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Αποψε στις 11 το βραδυ και μεχρι τις 6 το πρωι η Ευα :smitten:

By antzela

αυριο το πρωι στη θεση της Σουζανας που αδιαθετησε η Μαρίνα :smitten:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Από εκεί που δεν ήθελε να φωτογραφηθεί η Εύα τώρα κάνει τις πιο τολμηρές φωτογραφήσεις:-)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
αφου το στήθος θέλει να βγεί έξω, γιατι το εμποδίζει αυτό το φορεματάκι;;

gymnastis36

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Kalispera Antzela, tha thela polu na dokimasw to aytarxiko programa  me kopela pou na goustarei pragmatika to strap on, exeis na mou protineis kati?

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1

Αποψε στις 11 το βραδυ και μεχρι τις 6 το πρωι η Ευα :smitten:

By antzela

αυριο το πρωι στη θεση της Σουζανας που αδιαθετησε η Μαρίνα :smitten:

ο θηλασμος επιτρεπετε? μου ξυπναει το μωρο που εχω μεσα μου

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
ο θηλασμος επιτρεπετε? μου ξυπναει το μωρο που εχω μεσα μου

αχαχαχα
ναι επιτρεπετε :cheesy:

και το Μπισκοτάκι είναι αλλα μόνο με τα κακά αγοράκια!

η Νανσυ ματια μου σταματαει οριστικα αυτη τη δουλεια την επομενη εβδομαδα ;)
αλλες 3 βαρδιες θα κανει στο μαγαζι και τελος μια και καλη ;)
ανοιγει μια καινουργια σελιδα στη ζωη της με ενα μελλον ολο δικο της εξω απο αυτον τον χωρο ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
για το μπισκοτάκι λοιπόν.  :grin:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Αυριο πρωι ποια κοπελα θα ειναι?

Αυριο το πρωι ειναι η Μαρινα, μια κοπελα καινουργεια στο μαγαζι αλλα και σε αυτη τη δουλεια μιας και θα ειναι η πρωτη της βαρδια ever σε στουντιο και γενικα σε οικο ανοχης ;)
ειναι 22 χρονων ,ψηλη με ωραιο κορμι ,μεγαλο στητο στηθος, μακρυα μαυρα μαλλια ενω οι υπηρεσιες της περιλαμβανουν και πρωκτικο προγραμμα ;)
Συγουρα αυριο θα ειναι καπως <<τρακαρισμενη>> απο το περιβαλλον και το ειδος της δουλειας μεσα σε ενα στουντιο αλλα απο την αλλη το ολο τρακ θα το ξεπερασει γρηγορα μιας και αυτη τη δουλεια την εξασκουσε μεχρι πριν απο λιγο καιρο εκτος οικων.
Απλα η κοπέλα τωρα εφτιαξε τα χαρτια της και εγινε επαγγελματιας ;)
Εχω την εντυπωση οτι θα τα παει περιφημα σε αυτο το νεο της ξεκινημα ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
καλημερα! :-*
τι εθνικότητας ειναι η Μαρίνα?
Θα δουμε στο μελον φωτο της?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom