Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Ολο λες οτι εχεις προηγουμενα με εμενα.....ξερεις πολυ καλα οτι την συμπεριφορα μου τοτε την προκαλεσες εσυ...... ;)

Οποτε οταν προκαλεις πρεπει να αντεξεις και τις επιπτωσεις.....

Δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς εννοείς οπότε μάλλον πρέπει να το συζητήσουμε από κοντά το θέμα όπως είπες γιατί από εδώ δε βγάζουμε άκρη και χαλάμε και το thread. Πάντως αν όντως είχα πει ή είχα κάνει κάτι που σε πείραξε δεν μπορώ να καταλάβω πως τότε που είχα περάσει με την Αφροδίτη και δεν είχαμε ιδωθεί είχες γράψει απευθυνόμενη σε 'μένα "πέρασες και δεν είπες ένα γεια". Εγώ το εξέλαβα σαν διπροσωπία τότε αυτό.

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Anyway,πιστευω οτι εγινε απλα μια παρεξηγηση μεταξυ σας....Δεν θεωρω οτι τα κοριτσια κρυβουν κακια μεσα τους...κι εσυ προφανως για να μ λες οτι 3,5 χρονια εισαι τοσο σταθερος στο χωρο κατι βρισκεις και πας....Πολλες φορες δημιουργουνται και παρεξηγησεις ΛΟΓΩ ΤΟΥ  ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ που δεν ειναι τοσο σαφηςστο τι εννοει ο αλλος...Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο...

Ψυχραιμια και ηρεμια....Καλο μεσημερι...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Επιτρεψτε μου να πω την αποψη μου αντικειμενικα, αν και δεν εχω παει ποτε στην ζωη μου στο 104, ουτε και πηγαινω σε στουντιο γενικοτερα, απο δικη μου επιλογη .... αλλα διαβαζοντας τα τεκταινομενα εντος αυτου, τοσο απο κριτικες, οσο και απο διαφορα ποστ, που γραφονται δεξια κι αριστερα, εχω σχηματισει την αποψη μου.

Η Αντζελα εχει δημιουργησει εναν χωρο με μερακι και πραγματικα ειναι αξιοθαυμαστο ολο αυτο το κατορθωμα.....

Περαν αυτου, εχει βαλει την δικη της ξεχωριστη πινελια σε ολο αυτο το εγχειρημα, ωστε να καταστει ανταγωνιστικοτατο σε ολα τα επιπεδα και θα τολμησω να πω και πρωτοποριακο, ως προς τον τροπο λειτουργιας και στησιματος, ως επιχειρηση.

Λογικο ειναι μεσα απο την πρωτοτυπια, η οποια κανει ζημια στον ανταγωνισμο, που δεν μπορει η δεν θελει να ακολουθησει αυτα τα βηματα, να υπαρχει μια μεριδα ατομων που περιμενουν στην γωνια, το παραμικρο στραβοπατημα, η την παραμικρη συκοφαντια, η οτι αλλο κακοπροαιρετο απο βαλτους και αβαλτους, για να προσπαθησουν να πληξουν τον κυριο ανταγωνιστη τους.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Επιτρεψτε μου να πω την αποψη μου αντικειμενικα, αν και δεν εχω παει ποτε στην ζωη μου στο 104, ουτε και πηγαινω σε στουντιο γενικοτερα, απο δικη μου επιλογη .... αλλα διαβαζοντας τα τεκταινομενα εντος αυτου, τοσο απο κριτικες, οσο και απο διαφορα ποστ, που γραφονται δεξια κι αριστερα, εχω σχηματισει την αποψη μου.

Η Αντζελα εχει δημιουργησει εναν χωρο με μερακι και πραγματικα ειναι αξιοθαυμαστο ολο αυτο το κατορθωμα.....

Περαν αυτου, εχει βαλει την δικη της ξεχωριστη πινελια σε ολο αυτο το εγχειρημα, ωστε να καταστει ανταγωνιστικοτατο σε ολα τα επιπεδα και θα τολμησω να πω και πρωτοποριακο, ως προς τον τροπο λειτουργιας και στησιματος, ως επιχειρηση.

Λογικο ειναι μεσα απο την πρωτοτυπια, η οποια κανει ζημια στον ανταγωνισμο, που δεν μπορει η δεν θελει να ακολουθησει αυτα τα βηματα, να υπαρχει μια μεριδα ατομων που περιμενουν στην γωνια, το παραμικρο στραβοπατημα, η την παραμικρη συκοφαντια, η οτι αλλο κακοπροαιρετο απο βαλτους και αβαλτους, για να προσπαθησουν να πληξουν τον κυριο ανταγωνιστη τους.
ρε ασε της φιλοσοφιες.. το δεσποινακι τα προκαλει ολα..ειναι μεγαλο λαμογιο  :zfuck:

και η κελλυ εχει γινει λαμογιο.. ολο λεφταδες ψαχνει  :zfuck:  δεν μας θελει εμας τα καλα παιδια  :zfuck:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
πολυ σαματας για το τιποτα.νομιζω οτι ο φιλος womanaholic εχει δωσει πολυ σημασια.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.459
Πόντοι
6.305
Θα μου επιτρέψεις axaxouxa να σχολιάσω κάτι.. Ποιό είναι το αξιοθαύμαστο και πρωτοποριακό που ζηλεύουν τα άλλα στούντιο ? Το μόνο που μπορώ να βρω είναι η κάποια εξειδίκευση στο αυταρχικό (?)..
Χώροι πλέον υπάρχουν σαφώς καλύτεροι με ίδιες ή και περισσότερες ανέσεις.
Κοπέλες σε άλλα στούντιο όχι απλά δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από αυτές του 104 ,αλλά είναι και σαφώς ανώτερες..
Το μόνο πρωτοποριακό είναι το ότι μαζεύονται διάφοροι σχετικοί-άσχετοι στο στούντιο είτε για να πηδήξουν ,είτε όχι ,για πλάκα,για ποτό ,κουτσομπολιό (το οποίο είναι για πολλούς αρνητικό)..
Κατά τ΄άλλα το όλο ξεκατίνιασμα που γίνεται δεν είναι παρά κατευθυνόμενη επιλογή (αποψή μου) από τα ανώτερα κλιμάκια για διαφήμιση.Τακτική που ακολουθεί και το συγκεκριμένο στούντιο και ορισμένa cgs.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε ασε της φιλοσοφιες.. το δεσποινακι τα προκαλει ολα..ειναι μεγαλο λαμογιο  :zfuck:

και η κελλυ εχει γινει λαμογιο.. ολο λεφταδες ψαχνει  :zfuck:  δεν με θελει εμενα το καλο παιδι :zfuck:
Τωρα ειναι σωστοτερο τυπε.... :grin:

Περα απο την πλακα φιλε σταμ90....
Εμενα μην με μπλεκεις σε σκηνικα, γιατι δεν επιδιωκω, ουτε και θελω τιποτα, ουτε και μου περασε ποτε ως ιδεα καν, να εκμεταλλευτω οτιδηποτε γυρω απο αυτο τον χωρο γενικοτερα....
Αυτα τα υπονοουμενα να τα πεις σε αλλους και οχι σε μενα  :sunglasses:

Καπως πρεπει να περασω την ωρα μου μαν  :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
πολυ σαματας για το τιποτα.νομιζω οτι ο φιλος womanaholic εχει δωσει πολυ σημασια.

Ίσως να έχεις δίκιο σ' αυτό φίλε μου και να έχω ασχοληθεί παραπάνω απ' όσο πρέπει. Απλά εγώ επειδή πηγαίνω χρόνια στο 104 και ξέρω και προσωπικά πολλές κοπέλες που έχουν περάσει από εκεί και αρκετές απ' αυτές που δουλεύουν τώρα δεν το θεωρώ σαν ένα ακόμη studio που πηγαίνω και περνάω καλά με τη Χ ή την Ψ κοπέλα, έχω περάσει πολύ όμορφα εκεί μέσα και είναι ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρε λαμόγιο, κατεβαίνεις Φυλής και δε λες ούτε ένα γειά; Κάτσε να τα μάθει η Μεμούλα και ο Νώντας τα χαΐρια σου να σε πάνε μαρούλι, Ελενοαγαπούλη.  :birdman: :2funny:
εγω ρε ελεοναγαπουλης?  :2on1: εμενα μαρεσουν καριολακια σαν την δεσποινα.. τετοιες γυναικες θελουν ξεσκισμα  :fuck2:  :zfuck:

παντως η μεμουλα σε εβριζε χτες.. αδικα τους επικροτεις   :birdman:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Θα μου επιτρέψεις axaxouxa να σχολιάσω κάτι.. Ποιό είναι το αξιοθαύμαστο και πρωτοποριακό που ζηλεύουν τα άλλα στούντιο ? Το μόνο που μπορώ να βρω είναι η κάποια εξειδίκευση στο αυταρχικό (?)..
Κοπέλες σε άλλα στούντιο όχι απλά δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από αυτές του 104 ,αλλά είναι και σαφώς ανώτερες..
Το μόνο πρωτοποριακό είναι το ότι μαζεύονται διάφοροι σχετικοί-άσχετοι στο στούντιο είτε για να πηδήξουν ,είτε όχι ,για πλάκα,για ποτό ,κουτσομπολιό (το οποίο είναι για πολλούς αρνητικό)..
Κατά τ΄άλλα το όλο ξεκατίνιασμα που γίνεται δεν είναι παρά κατευθυνόμενη επιλογή (αποψή μου) από τα ανώτερα κλιμάκια για διαφήμιση.Τακτική που ακολουθεί και το συγκεκριμένο στούντιο και ορισμένa cgs.
απλα εμενα με εντυπωσιασε το ολο στησιμο φιλε μου με τα χαπενινγκ και ολα αυτα τα παρτυ κτλ

Σιγουρα θα υπαρξουν αναλογες κινησεις κι απο αλλα μαγαζια οπως το Χ-μπαρ που κι αυτο ειναι μια πρωτοτυπη ιδεα σαν ειδος μαγαζιου που εχει πολλα συνεχη περιθωρια βελτιωσης οπως και καθε επιχειρηση

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
έτσι μαγκιές-κλανιές.

Vakalaki δυστυχώς για 'σένα είμαι πολύ παλιός στο site για να μασήσω από ένα μέλος ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΓΡΑΦΕΙ έχοντας μόλις 3 μηνύματα στο site και αυτά απευθυνόμενος σε 'μένα. Οπότε αλλού αυτά.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015

Φίλε Taurus αν και εμμέσως στάθηκες σε δυο - τρία πράγματα που κάνουν το 104 να ξεχωρίζει θα σου πω ότι το χώρο του 104 (πολυτέλεια, πολλά δωμάτια, μπαρ, δύο δωμάτια εξειδικευμένα στο αυταρχικό για όσους γουστάρουν κ.τ.λπ.) κακά τα ψέματα δεν τον συναντάς σε άλλα studio. Όπως και οι υπηρεσίες κατά τη γνώμη μου απ' τις περισσότερες κοπέλες είναι ένα κλικ τουλάχιστον παραπάνω απ' την πλειοψηφία των studio. Επίσης τα parties είναι κάτι όντως πρωτοποριακό. Τώρα όσον αφορά την εμφάνιση των κοριτσιών γούστα είν' αυτά, σε άλλους αρέσουν, σε άλλους όχι.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Άστα ψόφια ρε, είδαμε την κριτική σου.  :2funny:

Περιμένει να βγω έξω η κοτάρα για να τα κάνει αυτά. Όταν της μιλάω όμως το βουλώνει το στόμα της με πάκικες ψωλές.  :pipa2: :2funny:
ενω εσυ με την παολα?
οταν ξαναπας πες στην τσατσα να βαλει το τραγουδι της τελενοβελα παολα η σφεντεριστρια la usrupadora fisfirando por tu amor  :2on1: εκει να δεις καψουρα που θα σε πιασει  :zfuck:

υγ καλα ο μεμας κραζει οτι ειναι πραγματικα, σε βλεπει μεσα, βλεπει οτι εχεις να μπεις ωρα και αρηζει το κραξιμο  :-

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
ενω εσυ με την παολα?
οταν ξαναπας πες στην τσατσα να βαλει το τραγουδι της τελενοβελα παολα η σφεντεριστρια la usrupadora fisfirando por tu amor  :2on1: εκει να δεις καψουρα που θα σε πιασει  :zfuck:

υγ καλα ο μεμας κραζει οτι ειναι πραγματικα, σε βλεπει μεσα, βλεπει οτι εχεις να μπεις ωρα και αρηζει το κραξιμο  :-

Φίλε όλα κι όλα ο px έχει απόλυτο δίκιο που έχει αδυναμία στην Πάολα. Και μένω σ' αυτό καθώς είναι άσχετο το θέμα με το thread.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
θα σημφωνησω σε μερικα πραγματα μαζι σου οντως πολλα αλλα studio εχουν κοπελες που ειναι πoλυ ανωτερες σε θεμα ομορφιας απ οτι οι κοπελες του 104.Απ την αλλη πλευρα ομως αυτο το studio το πρωτειμανε παρα πολλοι διοτι τοσο καθαρο μπουρδελο δεν βρισκεις στις μερες μας.επισης το 104 ειναι το πιο διασημο και το πιο κερδοφορο μπουρδελο  στην ελλαδα επειδη η πολιτικη του μαγαζιου ειναι οι κοπελες του να γινονται ενα με τον υποηφιο πελατη μεσω του διαδiκτιου και ειδικα με αυτον που ειναι συχνος πελατης τους ετσι ωστε ο συχνος πελατης τους να γλυκαθει και να κολλησει ετσι ωστε να μην τους φυγει.
Υ.Γ παω στοιχημα οτι η δεσποινα και η κελλυ ουτε καν θα τους ειχε περασει απ το μυαλο να ειναι τοσο επικοινωνιακες με τον κοσμο αν δεν δουλευαν στο 104.Μη σου πω οτι δεν θα ειχαν ανοιξει λογαριασμο στο bou.com

vakalakis

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Vakalaki δυστυχώς για 'σένα είμαι πολύ παλιός στο site για να μασήσω από ένα μέλος ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΓΡΑΦΕΙ έχοντας μόλις 3 μηνύματα στο site και αυτά απευθυνόμενος σε 'μένα. Οπότε αλλού αυτά.
Έλα να σε μάθω να μετράς. Τo πρώτο μήνυμα ήταν άσχετο από εδώ. Το δεύτερο απευθυνόταν σε όλες-όλους που συμμετείχαν στο σκυλοκαυγα  που στήθηκε και το τρίτο δεν ήταν για σένα. Άρα έχουμε ένα μήνυμα και αυτό όχι αποκλειστικά δικό σου ..

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
Φίλε όλα κι όλα ο px έχει απόλυτο δίκιο που έχει αδυναμία στην Πάολα. Και μένω σ' αυτό καθώς είναι άσχετο το θέμα με το thread.
ρε φιλε,σε βριζουν 2 πουτανες,σε λενε αναδρο και γυναικα,και συνεχιζεις να γραφεις εδω??Ποσο μαλακας εισαι?
Βγες και βρες μια κοπελα και γειωσε τα μπουρδελα και τις πουτανες,πας σαν μαλακας και ακουμπας 50ευρα για να πανε σε εστιατορια να τρωνε??Τσιπα δεν εχεις??Διεγραψε τα ολα και πανε βρες μια κοπελα.Εκτος αν εισαι δυσμορφικος ή δυσλεκτικος και δεν μπορεις να αρθρωσεις κουβεντα με κοπελα.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ρε φιλε,σε βριζουν 2 πουτανες,σε λενε αναδρο και γυναικα,και συνεχιζεις να γραφεις εδω??Ποσο μαλακας εισαι?
Βγες και βρες μια κοπελα και γειωσε τα μπουρδελα και τις πουτανες,πας σαν μαλακας και ακουμπας 50ευρα για να πανε σε εστιατορια να τρωνε??Τσιπα δεν εχεις??Διεγραψε τα ολα και πανε βρες μια κοπελα.Εκτος αν εισαι δυσμορφικος ή δυσλεκτικος και δεν μπορεις να αρθρωσεις κουβεντα με κοπελα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μην τον αποπαιρνεις τον φιλο μας

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom