axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
ρε φιλε,σε βριζουν 2 πουτανες,σε λενε αναδρο και γυναικα,και συνεχιζεις να γραφεις εδω??Ποσο μαλακας εισαι?
Τα υπολοιπα ειναι ασχετα...
ρε φιλε,σε βριζουν 2 πουτανες,σε λενε αναδρο και γυναικα,και συνεχιζεις να γραφεις εδω??Ποσο μαλακας εισαι?
μπα κατι κλαμπιστικα παιζανεΑυτό το τραγούδι έπαιζε όποτε πήγαινες με το αριστούργημα;
Δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς εννοείς οπότε μάλλον πρέπει να το συζητήσουμε από κοντά το θέμα όπως είπες γιατί από εδώ δε βγάζουμε άκρη και χαλάμε και το thread. Πάντως αν όντως είχα πει ή είχα κάνει κάτι που σε πείραξε δεν μπορώ να καταλάβω πως τότε που είχα περάσει με την Αφροδίτη και δεν είχαμε ιδωθεί είχες γράψει απευθυνόμενη σε 'μένα "πέρασες και δεν είπες ένα γεια". Εγώ το εξέλαβα σαν διπροσωπία τότε αυτό.
αχου το μωρεΞερεις πολυ καλα για ποιο θεμα λεω...δεν θελω να αναφερθω.....
Και εδω θα σε διορθωσω και θα σου πω οτι εκεινη την ημερα ειχες ερθει για την μαρινα μας.....
Διπροσωπη δεν ειμαι εγω απλα ηθελα να σου μιλησω και να πουμε 2 πραγματα πιστευω οτι σαν δεσποινα σου εχω φερθει πολυ καλα......αλλα οταν εμαθα ξερεις εσυ τι.....δεν μπορω να συνεχιζω να ειμαι καλη απεναντι σου
Ο μονος λογος που σε ειπα γυναικουλα χθες ηταν επειδη ειπες οτι ξερεις πολλα για μας αλλα δεν τα λες επειδη ξερουμε και εμεις για σενα πραγματα.....
Πραγματικα το πηρα σαν απειλει και εμενα δεν μαρεσει να με απειλουν.....
Οποτε θες σε περιμενω να ξεκαθαρισουμε την κατασταση και να παψεις να λες τοσοοοο ασχημα πραγματα οπως χθες γιατι δεν με ξερεις ουτε σε ξερω.......
Τωρα αν θες να το συνεχισεις τι να πω,,,,,,,,,,,
κατω απ τις μεγαλες κοντρες φιλε μου κρυβεται ενας μεγαλος ερωταςαχου το μωρε
Πίστεψε με είναι ότι καλύτερο για τις εταίρες aytoi .δεν τον αποπαιρνω,απλως απορω βρε σεις.Ελεος.Ο αντρας φημιζεται για τον εγωισμο του.
Αλλα με αυτα που διαβαζω εδω αρχιζω να λυπαμαι τις πορνες,για το επιπεδο ανθρωπων που πηδανε,μιλανε και ταχατες αστειευονται..
με ερεθιζει η δεσποινα ετσι οπως φερεταικατω απ τις μεγαλες κοντρες φιλε μου κρυβεται ενας μεγαλος ερωτας
και εμενα ειναι για πολλαμε ερεθιζει η δεσποινα ετσι οπως φερεται
Βγες και βρες μια κοπελα και γειωσε τα μπουρδελα και τις πουτανες,πας σαν μαλακας και ακουμπας 50ευρα για να πανε σε εστιατορια να τρωνε??Τσιπα δεν εχεις??Διεγραψε τα ολα και πανε βρες μια κοπελα.Εκτος αν εισαι δυσμορφικος ή δυσλεκτικος και δεν μπορεις να αρθρωσεις κουβεντα με κοπελα.
Ο μονος λογος που σε ειπα γυναικουλα χθες ηταν επειδη ειπες οτι ξερεις πολλα για μας αλλα δεν τα λες επειδη ξερουμε και εμεις για σενα πραγματα.....
καλησπερα και σε εσενα εισαι παντως πολυ αταχτο κοριτσι για αυτο θα ερθω καποια στιγμη να σε για να σε στρώσω
Καλησπεραααααα
Βγες και βρες μια κοπελα και γειωσε τα μπουρδελα και τις πουτανες,πας σαν μαλακας και ακουμπας 50ευρα για να πανε σε εστιατορια να τρωνε??Τσιπα δεν εχεις??Διεγραψε τα ολα και πανε βρες μια κοπελα.Εκτος αν εισαι δυσμορφικος ή δυσλεκτικος και δεν μπορεις να αρθρωσεις κουβεντα με κοπελα.
Τάφος λέμε.Και ως επί το πλείστον, η εχεμύθεια, σας είναι άγνωστη ως αρετή.
Ξερεις πολυ καλα για ποιο θεμα λεω...δεν θελω να αναφερθω.....
Και εδω θα σε διορθωσω και θα σου πω οτι εκεινη την ημερα ειχες ερθει για την μαρινα μας.....
Διπροσωπη δεν ειμαι εγω απλα ηθελα να σου μιλησω και να πουμε 2 πραγματα πιστευω οτι σαν δεσποινα σου εχω φερθει πολυ καλα......αλλα οταν εμαθα ξερεις εσυ τι.....δεν μπορω να συνεχιζω να ειμαι καλη απεναντι σου
Πραγματικα το πηρα σαν απειλει και εμενα δεν μαρεσει να με απειλουν.....
Οποτε θες σε περιμενω να ξεκαθαρισουμε την κατασταση και να παψεις να λες τοσοοοο ασχημα πραγματα οπως χθες γιατι δεν με ξερεις ουτε σε ξερω.......
Τωρα αν θες να το συνεχισεις τι να πω,,,,,,,,,,,
Womanaholic get a life...
Θες και προσωπικά με τις εργαζόμενες τρομάρα σου.
Κρίμα το γλύψιμο τόσο καιρό ρε χαλβα.