Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
Πάντως εχει αναβαθμιστεί πολυ το 104.

Και φυσικά κάθε στουντιο που θελει να κραταει το ενδιαφέρον του πελάτη ανανεώνει και το προσωπικό του. Κοπέλες πάνε κοπέλες έρχονται ...και σωστά γίνεται.
Κουράζονται και οι ίδιες και ο πελάτης.

Το θέμα είναι να γίνεται και ανανέωση πελατών... Αλλά σε αυτό θα πουν και οι κοπέλες...
Εφυγαν παλιοι πελάτες? Ηρθαν καινούργιοι? Καλύτερο το επίπεδο ή χειρότερο?

φυσικα και δεν εφυγαν οι παλιοι πελατες, φυσικα και ηρθαν καινουργιοι, και το επιπεδο των πελατων μας ειναι αρκετα καλο  ;)

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Απο τις καλυτερες ερωτησεις που εχω διαβασει.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

φίλε cheyenne κάποιοι παλιοι αξίζουν όσο 100 καινουργιοι...

κάποιοι έφυγαν...κάποιοι θα έρθουν...κάποιοι ίσως επιστρέψουν...
κάποιοι ίσως απλά άλλαξαν...αλλα όχι και τελείως... όχι τελείως... ;)

φυσικα και δεν εφυγαν οι παλιοι πελατες, φυσικα και ηρθαν καινουργιοι, και το επιπεδο των πελατων μας ειναι αρκετα καλο  ;)

το ξέρω Κέλλυ μου...το ξέρω..
σευχαριστώ για την απάντηση πάντως...  ;)

Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

παρακαλουμε  :-*

Panos50

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μια μελαχρινη με σγουρα μαλλια λιγο κάτω απο τους ωμους.
Εκφυλο προσωπο, τουρλωτη περιφερεια.

Γνωστη σαν φυσιογνωμια αλλα δεν μπορω να θυμηθω ακριβως που την εχω δει.

Νομιζω με πασα επιφυλαξη στο Αριστοτελους 5

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
[/quote]

Αυτή είναι μόλις πέρασ και την γνώρισα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
ενταξυ το τραβηξατε απο 1000 μεριες για την Αλικη  :cheesy:
μια κουβεντα ειπα και ειπα κιολας μη το δεσετε κορδονι  ;)
λαθος μου κιολας που το ξεκινησα αλλα απλα απαντησα αυθορμητα στον loo που την ανεφερε  :P
δεν εχω μιλησει μαζι της , εχει αλλαξει τα τηλ της απο τη στιγμη που σταματησε απλα εχουμε κοινους φιλους και απο εκει εμαθα οτι το σκεφτεται....τωρα απο τη σκεψη μεχρι την πραξη υπαρχει φανταζομαι δρομος....
Womanaholic δεν εχω κατι μαζι της, ουτε και αυτη μαζι μου και με το studio σαν φιλοι χωρισαμε για να φτιαξει η κοπελα μια νεα ζωη και μακαρι να μην γυρισει κιολας
τωρα για το αν κοβεται το επαγγελμα , γνωμη μου οτι δεν και δεν ειναι μονο το οικονομικο (που εννοειτε πως ειναι ο μεγαλος παραγοντας) αλλα ειναι και αλλα 1002 πραγματα

Το ξέρω ρε Άντζυ ότι χωρίσατε σαν φίλοι με την Αλίκη επειδή ήθελε να φτιάξει μια καινούρια ζωή, την ήξερα καλά την περίπτωσή της, το σχόλιό μου είχε να κάνει με άλλες κοπέλες που έφυγαν απ' το 104 και επέστρεψαν μετά από καιρό, η Αλίκη ήταν ξεχωριστή περίπτωση.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Οχι womanaholic μου δεν ξέρει φυσικά τιποτα...Απλώς μου τα φυλάει λίγο κάτι απωθημένα από πέρυσι σε μια πλακιτσα που του είχα κάνει οτι θα βάλω τους μπράβους μου να τον εκφοβισουν και τα ψιλό  :helpplea: :fuck1:

Χαχαχαχαχαχα Θεέ μου δηλαδή!!! Πως θα παει μπροστά αυτή η κοινωνία με τόσο φόβο ...Να γίνει δηλαδή και κανένας πόλεμος καμία ώρα και από τον φόβο θα λιποτακτησει κόσμος και κοσμάκης  :2funny: :2funny: :lheel: :s&m_1:

Μη στεναχωριέσαι ρε μωρό θα βάλουμε εσένα εμπροσθοφυλακή για να αποπλανήσεις τον εχθρό ;)

Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
Εσένα μάλλον έχω καιρό να σου :s&m_1: το κωλαράκι σου κι όλο μου τη λες τώρα τελευταία... Το θέμα δεν είναι τί λέω ότι ξέρω, αλλά τί ξέρω χωρίς να το γράφω εδώ δημοσίως και ξέρω πολλά (ΚΑΙ για 'σένα...) Αλλά επειδή υπάρχουν ακόμα κοπέλες στο 104 που ξέρουν και για 'μένα πράγματα δε με συμφέρει να τα πω, κρατάω εγώ το στόμα μου κλειστό, το κρατάνε κι αυτές κι είμαστε όλοι μονιασμένοι :)

και μονο που αναφερεις κατι τετοιο δημοσια σημαινει οτι δεν τιμας τα παντελονια που φορας....θα επρεπε να ντρεπεσαι....και στο κατω κατω στα αρχιδια μου τι ξερεις και τι δεν ξερεις οκ?

μαζεψου γιατι δεν θα τα παμε καλα κατηνα

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
και μονο που αναφερεις κατι τετοιο δημοσια σημαινει οτι δεν τιμας τα παντελονια που φορας....θα επρεπε να ντρεπεσαι....και στο κατω κατω στα αρχιδια μου τι ξερεις και τι δεν ξερεις οκ?

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

αυτοι δεν ειναι αντρες γυναικουλες ειναι................. ;) ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Πάντως εχει αναβαθμιστεί πολυ το 104.

Και φυσικά κάθε στουντιο που θελει να κραταει το ενδιαφέρον του πελάτη ανανεώνει και το προσωπικό του. Κοπέλες πάνε κοπέλες έρχονται ...και σωστά γίνεται.

Κουράζονται και οι ίδιες και ο πελάτης.

Το θέμα είναι να γίνεται και ανανέωση πελατών... Αλλά σε αυτό θα πουν και οι κοπέλες...
Εφυγαν παλιοι πελάτες? Ηρθαν καινούργιοι? Καλύτερο το επίπεδο ή χειρότερο?

Ισχύει και ειδικά απ' τη στιγμή που η Άντζελα ξανάρχισε ν' ασχολείται πολύ κάνοντας και πολλές βάρδιες άρα είναι και περισσότερες ώρες παρούσα στο μαγαζί οι αλλαγές πιστεύω ότι είναι προς το καλύτερο, οι τελευταίες κοπέλες που ήρθαν είναι όλες μία και μία... Τώρα όμως τέλειωσαν για εμάς τα λεφτά και μαζεύουμε οβολό - οβολό για να πάμε, πάνε οι χρυσές εποχές με τα 100άρια 1-2 φορές το μήνα για full πρόγραμμα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015

Ξεκόλλα το έσβησα. Απλά δεν ανέχομαι να με προσβάλλουν κοπέλες που εγώ δεν τις έχω προσβάλλει ποτέ (εκτός αν κάνω λάθος οπότε διόρθωσέ με). Γι' αυτό και λέω που και που και καμιά κουβέντα παραπάνω (που μόνο κουβέντα του αέρα δεν είναι) για να μην επαναλάβουν την ίδια μαλακία.

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Ξεκόλλα το έσβησα. Απλά δεν ανέχομαι να με προσβάλλουν κοπέλες που εγώ δεν τις έχω προσβάλλει ποτέ (εκτός αν κάνω λάθος οπότε διόρθωσέ με). Γι' αυτό και λέω που και που και καμιά κουβέντα παραπάνω (που μόνο κουβέντα του αέρα δεν είναι) για να μην επαναλάβουν την ίδια μαλακία.

τοσο αντρας εισαι.......

Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0

εμ βεβαια...ετσι κανουν οι αντρες του ειδους σου...τα λενε και μετα τα σβηνουν ;)

ασε μας ρε  :jerking: :jerking: :jerking:

μην ξανασχολιθεις με την παρτι μου γιατι δεν θα εχουμε καλα ξεμπερδεματα...

αντε γεια!!!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

αυτοι δεν ειναι αντρες γυναικουλες ειναι................. ;) ;)
τοσο αντρας εισαι.......

Προσπαθώ να σε φτάσω ρε Δεσποινάκι αλλά τόσο γυναικούλα όσο εσύ δεν μπορώ να γίνω. Στην αρχή της γνωριμίας μας μου έκανες την καλή όσο δεν πάει, σου θυμίζω τη βραδιά που τα πίναμε μέχρι το πρωί, το party που καθόμασταν και τα λέγαμε για ώρα κ.τ.λπ. Μετά επειδή το γνωρίζεις καλά το παιχνίδι σου όταν τσακώθηκα για λίγο με το μαγαζί μου είχες γράψει εκείνο το αξέχαστο "τα κουβαδάκια σου κύριος και σ' άλλη παραλία" σαν να είσαι το αφεντικό του μαγαζιού και αποφασίζεις ποιον θα κρατήσεις και ποιον θα διώξεις. Και μετά όταν επανήλθα μου έγραψες όλο γλύκα για τη μέρα που είχα επισκεφτεί την Αφροδίτη "πέρασες απ' το μαγαζί και δε μας είπες ένα γεια"; Ήξερες τί έκανες και στη μια και στην άλλη περίπτωση αλλά δυστυχώς για 'σένα δεν είσαι και τόσο έξυπνη ώστε να μην καρφωθείς, κουτοπονηριά λέγεται αυτό. Δυστυχώς για 'σένα υπάρχει κόσμος που τα βλέπει αυτά κι έχει καταλάβει το ποιόν σου και γι' αυτό είτε αρνείται να σε επισκεφτεί παρ' ότι η εμφάνιση δε σου λείπει, είτε σ' επισκέφτηκε μια φορά και δεν ξαναπάτησε σε βάρδιά σου, τόσο απλά.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
εμ βεβαια...ετσι κανουν οι αντρες του ειδους σου...τα λενε και μετα τα σβηνουν ;)

ασε μας ρε  :jerking: :jerking: :jerking:

μην ξανασχολιθεις με την παρτι μου γιατι δεν θα εχουμε καλα ξεμπερδεματα...

αντε γεια!!!!!

Δεν το ήξερα ότι θα ήταν μαγκιά να ΜΗ διαγράψω ένα post που εσύ η ίδια μου είπες ότι σ' ενοχλεί. Συγγνώμη που έδειξα κατανόηση.

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Προσπαθώ να σε φτάσω ρε Δεσποινάκι αλλά τόσο γυναικούλα όσο εσύ δεν μπορώ να γίνω. Στην αρχή της γνωριμίας μας μου έκανες την καλή όσο δεν πάει, σου θυμίζω τη βραδιά που τα πίναμε μέχρι το πρωί, το party που καθόμασταν και τα λέγαμε για ώρα κ.τ.λπ. Μετά επειδή το γνωρίζεις καλά το παιχνίδι σου όταν τσακώθηκα για λίγο με το μαγαζί μου είχες γράψει εκείνο το αξέχαστο "τα κουβαδάκια σου κύριος και σ' άλλη παραλία" σαν να είσαι το αφεντικό του μαγαζιού και αποφασίζεις ποιον θα κρατήσεις και ποιον θα διώξεις. Και μετά όταν επανήλθα μου έγραψες όλο γλύκα για τη μέρα που είχα επισκεφτεί την Αφροδίτη "πέρασες απ' το μαγαζί και δε μας είπες ένα γεια"; Ήξερες τί έκανες και στη μια και στην άλλη περίπτωση αλλά δυστυχώς για 'σένα δεν είσαι και τόσο έξυπνη ώστε να μην καρφωθείς, κουτοπονηριά λέγεται αυτό. Δυστυχώς για 'σένα υπάρχει κόσμος που τα βλέπει αυτά κι έχει καταλάβει το ποιόν σου και γι' αυτό είτε αρνείται να σε επισκεφτεί παρ' ότι η εμφάνιση δε σου λείπει, είτε σ' επισκέφτηκε μια φορά και δεν ξαναπάτησε σε βάρδιά σου, τόσο απλά.

το ποια ειμαι εγω και πως συμπεριφερομαστε αυτο το ειναι δικο μου θεμα εσυ κοιτα να συνεχιζεις να κανεις την κατηνα και να μην υποστηριζεις τα παντελονια που φορας..... οι αντρες δεν κανουν ετσι ρε παλιομαλακα ε παλιομαλακα αι στο διαολο πια αν εχει καποιο προβλημα μαζι μου να ερθεις και να το λυσουμε σαν πολλα μας τα λες σημερα εχεις πιει τιποτα????????? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

βαρεθηκα πια ολο ειμαστε ενταξει και στο τελος βγαινουμε και κακιες...........οσο για την πελατεια μου αυτο νομιζω οτι δεν σε αφορα το πως γαμιεμαι με ποιον και το τι κανω εσυ κοιτα την καμπουρα σου ενταξει?????? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

αι στο διαολο πρωι πρωι μου ανεβασες το αιμα στο κεφαλι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom