Διαγραμμένο μέλος 95412
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
πολλοι ανθρωποι λενε πραγματα για τους αλλους και κατηγορουν χωρις να κοιτανε τον εαυτο τους.
πες τα ρε ντιμ ριξε τον φιλοσοφισμο σου.πολλοι ανθρωποι λενε πραγματα για τους αλλους και κατηγορουν χωρις να κοιτανε τον εαυτο τους.
πολλοι ανθρωποι λενε πραγματα για τους αλλους και κατηγορουν χωρις να κοιτανε τον εαυτο τους.
Συζήτηση να γίνεται και κύριος να με πουν πουτανα στην ψυχή χωρίς να με γνωρίζουν καν......
Νομίζουν ότι οι πουτανες είναι σκατοψυχες αλλα άποψη τους........
Καλησπεραα
Τη άποψη να εκφέρω,σε απόλυτους αφορισμούς.............Εδω τρελαινομαι με αυτά που λένε...
Θα ήθελα πολυ να ακούσω και την δικιά σου άποψη.....
Βρε Δέσποινα, πολύ μ'αρέσει ο τρόπος που εκφράζεσαι και δείχνει άτομο συγκροτημένο και με αυτοπεποίθηση. Μια απορία έχω που πρέπει να τη λύσω πριν σε πλησιάσω και, ειλικρινά, δεν θέλω να είμαι αδιάκριτος, αλλά γιατί δεν δίνεις πρωκτικό και, κυρίως, μήπως πρόκειται να το ξανασκεφτείς σύντομα; Πιστεύω πως είναι κορυφαίος τρόπος για να επικοινωνήσουν δύο άνθρωποι.Ρε μαλακά πάρε τα χυσια σου απο πάνω μου....
δηλαδη εσυ τον δινεις τυπε; :oΒρε Δέσποινα, πολύ μ'αρέσει ο τρόπος που εκφράζεσαι και δείχνει άτομο συγκροτημένο και με αυτοπεποίθηση. Μια απορία έχω που πρέπει να τη λύσω πριν σε πλησιάσω και, ειλικρινά, δεν θέλω να είμαι αδιάκριτος, αλλά γιατί δεν δίνεις πρωκτικό και, κυρίως, μήπως πρόκειται να το ξανασκεφτείς σύντομα; Πιστεύω πως είναι κορυφαίος τρόπος για να επικοινωνήσουν δύο άνθρωποι.
Γιατί, τύπε, ψάχνεσαι; Αν βρεθούμε ποτέ μαζί θα μάθεις ποιός τον δίνει και ποιός τον παίρνει...δηλαδη εσυ τον δινεις τυπε; :o
Ρε τυπε εσυ επικοινωνεις με τον κωλο,και μιλας για πορδες,αλλο και αυτο.Γιατί, τύπε, ψάχνεσαι; Αν βρεθούμε ποτέ μαζί θα μάθεις ποιός τον δίνει και ποιός τον παίρνει...
Εγώ ρώτησα προσωπικά τη Δέσποινα. Αν θέλει, θα απαντήσει, αλλά οι πορδές τι δουλειά έχουν να πετάγονται στη μέση;
Μας ενδιαφέρει ο κώλος και τα βυζιά της εδώ μέσα και όχι οι διαπροσωπικές της σχέσεις.
Βρε Δέσποινα, πολύ μ'αρέσει ο τρόπος που εκφράζεσαι και δείχνει άτομο συγκροτημένο και με αυτοπεποίθηση. Μια απορία έχω που πρέπει να τη λύσω πριν σε πλησιάσω και, ειλικρινά, δεν θέλω να είμαι αδιάκριτος, αλλά γιατί δεν δίνεις πρωκτικό και, κυρίως, μήπως πρόκειται να το ξανασκεφτείς σύντομα; Πιστεύω πως είναι κορυφαίος τρόπος για να επικοινωνήσουν δύο άνθρωποι.
Εδω τρελαινομαι με αυτά που λένε...
Θα ήθελα πολυ να ακούσω και την δικιά σου άποψη.....
Καλησπέρα μάλλον δεν με έχεις καταλάβει καλα τι είπα....
Πουτανα στην ψυχή δεν ήμουν και δεν θα γίνω ποτε.....έχω κάνει σχέση και με άντρα που κάθε φορά που βγαιναμε πλήρωνα εγω....δεν βλέπω ποτε έναν άντρα που θα έχω δίπλα μου απο το πορτοφόλι του....γιατί δεν έχω αυτήν την ανάγκη...θέλω όμως το ίδιο να κάνει και αυτός που είναι δίπλα μου
Και όχι να μου λέει πάμε για καφέ και μετα μπορείς να πληρώσεις ΕΣΥ γιατί δεν έχω ψιλά
Με κατάλαβες η όχι αν όχι δεν πειράζει καλή καρδιά...
Εννοείται ότι αν ένας άντρας τα χει πρέπει να πληρώνει στις εξόδους με την κοπέλα του.Αλλά το να το είναι το μεγάλο πορτοφόλι το πιο βασικό κριτήριο για τον άλλο είναι μαλακία των γυναικών.
Αν είναι να μου απαντήσεις κάτι και να αρχίσεις τα <<στο μουνί μου...>> κτλπ άστο καλύτερα.μην μπεις καν στο κόπο.
Τέλος, γενικότερα το χειρότερο σε μια γυναίκα δεν είναι να είναι πουτάνα επαγγελματικά αλλά να είναι πουτάνα στην ψυχή(όπως λέει και το γνωστό άσμα του οικονομόπουλου).
Συζήτηση να γίνεται και κύριος να με πουν πουτανα στην ψυχή χωρίς να με γνωρίζουν καν......
Νομίζουν ότι οι πουτανες είναι σκατοψυχες αλλα άποψη τους........
Καλησπεραα
Καλησπέρα μάλλον δεν με έχεις καταλάβει καλα τι είπα....
Πουτανα στην ψυχή δεν ήμουν και δεν θα γίνω ποτε.....έχω κάνει σχέση και με άντρα που κάθε φορά που βγαιναμε πλήρωνα εγω....δεν βλέπω ποτε έναν άντρα που θα έχω δίπλα μου απο το πορτοφόλι του....γιατί δεν έχω αυτήν την ανάγκη...θέλω όμως το ίδιο να κάνει και αυτός που είναι δίπλα μου
Και όχι να μου λέει πάμε για καφέ και μετα μπορείς να πληρώσεις ΕΣΥ γιατί δεν έχω ψιλά
Με κατάλαβες η όχι αν όχι δεν πειράζει καλή καρδιά...
καλά τύπε μου το νικ σου κουράστηκες πολύ να το βρεις???
και εγώ έτσι την πάτησα και όταν γ΄ραφω κριτικές βγαίνω ως loveseeker. στείλε μνμ στον αντισθένη να σε φτιάξει....βσκ θέλω να το αλλάξω αλλά δεν ξέρω πως.έιχα ρωτήσει και δεν μου χαν πει.
όταν έφτιαχνα το λογαριασμό μου ζήταγε δύο ονοματα.ε στο ένα έβαλα πάυλα και στο άλλο αυτό που ήθελα για username.
ε τελικά αυτό που εμφανίζεται είναι αυτό που έβαλα την παυλα.
Πες τα Χρυσόστομε μ' αυτό το όνειρο όλοι ζούμε (τρόπος του λέγειν...). Ελπίζω να λυγίσει και το Δεσποινάκι κάτω απ' τη λαϊκή απαίτηση όπως είχε γίνει παλιότερα και με την Αλεξάνδρα, την Ελένη, τη Νεφέλη και κυρίως την αλησμόνητη Αναστασία ;)
καλημέρα ντον!!!Καλημέρα σ'όόόόόόόόόόόόόλη την παρέα , στο πρωινό μπουκέτο , σε παλιούς καί νέους !!
αφού σου άρεσε τόσο η Αλίκη γιατί δεν την τίμησες όταν έπαιζε μπάλα??Έτσι ελπίζαμε καί με την Αλικάρα αλλά φεύ ! έμεινε μόνο το Δεσποινιώ να φυλάει αυτές τις
" Θερμοπύλες " !!!!!