εσυ δηλαδη θα κατεβαζες χρηστοπαναγιες?
να μήν σε πώ οτι θα έσπαγε και κανα πιάτο!
εσυ δηλαδη θα κατεβαζες χρηστοπαναγιες?
Οσο για αυτην που λεει μαλακα και μαλακα , αστην να βριζει, στα αρχιδια μου, σιγα μην πεσω εγω τοσο χαμηλα οσο ο αλλος..
ε μα αυτο λεω και εγω....διατηρούμε το ύψος μας.
Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος.ε μα αυτο λεω και εγω....
αλλα ξεχναει αυτη οτι οι μαλακες ειναι που την θρεφουν με ψωμι και οχι το μουνι της..
Και οχι για μενα προσωπικα, αλλα δεν υπαρχει καποιος που να μην τον θεωρει μαλάκα..
Αλήθεια, την Παναγία την ξέρω, ο Χρήστος ποιος είναι?
και εσυ δεσποινα κοψε το βρισιδι γιατι δεν ειμαι ορεστης εγω οκ?
θα σε γαμησω και εσενα, δεν εισαι κανενας του φοβου.. εδω σε γαμει το σκυλι σου
gia ελα να τον δεις τωρα χεσμενος ειναιθα σε γαμησω και εσενα, δεν εισαι κανενας του φοβου.. εδω σε γαμει το σκυλι σου
απο δημοσιος υπάλληλος σκατοσπουπιστης σκυλου, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙgia ελα να τον δεις τωρα χεσμενος ειναι
χωρις καν να τον ακουμπησω μονο με φωνες και αγριεμενο υφος
εσυ βασικα κλασε μου τ'αρχιδια αν ειχες κοφτερα δοντια το συζητουσαμε ξανα
ζηκευεις στρακιαπο δημοσιος υπάλληλος σκατοσπουπιστης σκυλου, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ
αυτο το παλουκαρι ο kd γιατι δεν γραφει εδω πια ?
εδω που τα λεμε λιγο μαλακας εισαι.προσεξε μονο να μην φτασεις τον νωντα και τον μεμο τυπε,γιατι κοντα εισαι.oκ... Ας το κοψουμε εδω γιατι και εσεις εδω μεσα δεν ειστε καλυτεροι ευκαιρια ψαχνετε για ξεμαλιασμα, αλλα δεν σας κανω την χαρη..
Ας το σταματησουμε εδω και ολα οκ...
Σου ειπα εχτες ολα οκ, και σημερα λες ο μαλακας ο σταμ, θα σαρεσε εγω να λεγα η καριολα η δεσποινα, η μαλακω η δεσποινα μου ειπε αυτο? Οχι, οποτε κοφτο..
εδω που τα λεμε λιγο μαλακας εισαι.προσεξε μονο να μην φτασεις τον νωντα και τον μεμο τυπε,γιατι κοντα εισαι.
καλησπερααααααααααα σε ολουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς......................
υ.γ. επειδη ειμαι πουτανα δεν παει να πει οτι δεν ειμαι ανθρωπος και οτι δεν πρεπει να με σεβεστε.............