stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
γυρναει.. αυτον τον καιρο εχει ενα προσωπικο προβλημα και δεν εχω ιδεα ποτε θα το λυσει..ρε μπάς και η Κέλλυ δεν έχει σκοπό να ξανάρθει και τσάμπα περιμένετε;
γυρναει.. αυτον τον καιρο εχει ενα προσωπικο προβλημα και δεν εχω ιδεα ποτε θα το λυσει..ρε μπάς και η Κέλλυ δεν έχει σκοπό να ξανάρθει και τσάμπα περιμένετε;
καλησπερααααααααααα σε ολουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς......................
υ.γ. επειδη ειμαι πουτανα δεν παει να πει οτι δεν ειμαι ανθρωπος και οτι δεν πρεπει να με σεβεστε.............
καλησπερααααααααααα σε ολουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς......................
υ.γ. επειδη ειμαι πουτανα δεν παει να πει οτι δεν ειμαι ανθρωπος και οτι δεν πρεπει να με σεβεστε.............
δεσποινα οσοι δεν σε σεβονται ΘΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ
απανταω κανονικα, και συνεχιζεις να βριζεις..δεν κανω πλακα μιλαω σοβαρα [glow=red,2,300]ο μαλακας ο σταμ[/glow] πεταξε μια μαλακια και βγηκαν ολοι να με κραξουν επειδη λεω την αποψη μου........οχι οτι με νοιαζει στο μουνι μου για το τι λεει ο καθενας απλα δεν ειναι ωραιο πραγμα να σε κρινουν χωρις καν να σε ξερουν αυτα....καλησπερααααααα.....
δεν κανω πλακα μιλαω σοβαρα ο μαλακας ο σταμ πεταξε μια μαλακια και βγηκαν ολοι να με κραξουν επειδη λεω την αποψη μου........οχι οτι με νοιαζει στο μουνι μου για το τι λεει ο καθενας απλα δεν ειναι ωραιο πραγμα να σε κρινουν χωρις καν να σε ξερουν αυτα....καλησπερααααααα.....
χωρις οπλα και μαχαιρια ετσι? κανονιζουμε οποτε θεςπιστευω ηρθε η ωρα να στειλεις τους ρωσσοποντιους να τριξουν τα δοντια στους αγαπουληδες του σαιτ
esy θες κατι πιο αντρικο πχ στραπνακιχωρις οπλα και μαχαιρια ετσι? κανονιζουμε οποτε θες
ριξε ενα χαδακι απο μενα στο σκυλι σου και πες του απ τον σταμ να δουμε πως θα αντιδρασειesy θες κατι πιο αντρικο πχ στραπνακι
. Όσο για τον stam είναι θλιβερό να κάθεται να τον βρίζουν και να νομίζει ότι απλά βρέχει...
ενα κλωτσιδι πρεπει να του σκασω βασικα αλλα ................ριξε ενα χαδακι απο μενα στο σκυλι σου και πες του απ τον σταμ να δουμε πως θα αντιδρασει
εσυ δηλαδη θα κατεβαζες χρηστοπαναγιες?Όσο για τον stam είναι θλιβερό να κάθεται να τον βρίζουν και να νομίζει ότι απλά βρέχει...
δεν ειναι του στυλ σου μαν αυτοεσυ δηλαδη θα κατεβαζες χρηστοπαναγιες?
νομιζεις.. και γω δωδεκαθειστης ειμαι..δεν ειναι του στυλ σου μαν αυτο
Όχι βέβαια.Αλλά και σε έβρισε και μόνο συγγνώμη δεν είπες! Τελοσπάντων. Είναι δικό σου θέμα αυτό.εσυ δηλαδη θα κατεβαζες χρηστοπαναγιες?
ασε ρε σταματακη να τα ξεστομιζουν αυτα ατομα που τους γυρναει το ματι αναποδανομιζεις.. και γω δωδεκαθειστης ειμαι..
εχεις ορεξη να τα ακουσεις εσυ αντι ο σκυλος αποψε
ποτε ζητησα εγω συγνωμη ρε? Θα με τρελανετε?Όχι βέβαια.Αλλά και σε έβρισε και μόνο συγγνώμη δεν είπες! Τελοσπάντων. Είναι δικό σου θέμα αυτό.