stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
και εγω σαςν γκομενος ερχομαιμα άλλο να φερόμαστε καλά και ευγενικά .... μας περνάνε για γκόμενες ...είπαμε αυτό είναι η δουλειά μας παν απ όλα ;) ;)
και εγω σαςν γκομενος ερχομαιμα άλλο να φερόμαστε καλά και ευγενικά .... μας περνάνε για γκόμενες ...είπαμε αυτό είναι η δουλειά μας παν απ όλα ;) ;)
μονο εμενα αγαπατε για αγαπο πολι Ρδμα άλλο να φερόμαστε καλά και ευγενικά .... μας περνάνε για γκόμενες ...είπαμε αυτό είναι η δουλειά μας παν απ όλα ;) ;)
καλησπέρααα!! :-* :-* :-*καλα που εχουμε και σας και αλλαζει λιγο το σκηνικό
μα άλλο να φερόμαστε καλά και ευγενικά .... μας περνάνε για γκόμενες ...είπαμε αυτό είναι η δουλειά μας παν απ όλα ;) ;)
μονο εμενα αγαπατε για αγαπο πολι Ρδ
δεν είμαι ταύρος κριός είμαιε ναι, η ελεντισα ως ταυρος στο ζωδιο εχει το χαρισμα να ηρεμει τα πνευματα ασχετα με το αν αυτα εχουν οξυνθει
Την καλησπερα μου στην Ελενη και μια καληνυχτα σε ολους και σε ολες !!!δεν είμαι ταύρος κριός είμαι
και για "φτο" κάθομαι μακριά από του ενοχλητικούς ;) ;) ;)
με ξεφτυλισεςδεν είμαι ταύρος κριός είμαι
μα προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο φιλικές γιατί και πελάτης να νιώθει πιο καλά και πιο άνεταΔείτε. Υπάρχουν και ορισμένοι που μπορεί να παρεξηγήσουν μια φιλική συμπεριφορά και να την δούν ως κάτι παραπάνω. Έγκειται στην κάθε κοπέλα το κατα πόσον καθιστά σαφές αυτό που διατυπώσατε.
δεν είμαι ταύρος κριός είμαι
Λεω να της στειλω εναν πουστη για τσατσο που εχω εδω στην γειτονιαΤι να πει και η Άντζελα που από τη μια πλήρωσε τα κερατιάτικα του Καραβελ, και από την άλλη τρέχει να συμμαζέψει και το προσωπικό και την πελατεία.
ΚΟΛΑΣΗ!
Να σε ρωτήσω λόγω εμπειρίας... Αν η κοπελιά δείχνει να γουστάρει και αυτή αλλά δεν θέλει να μπλέξει την δουλειά με την ευχαρίστηση (συγκεκριμένα είπε ότι θέλει να έχει ζωή και εκτός δουλειάς, προφανώς με άτομα που δεν γνωρίζουν την δουλειά της φαντάζομαι). Θα ήταν κακό να την ξαναεπισκεφτώ ή να ξαναπροσπαθήσω να της μιλήσω ξανά για ραντεβού εκτός δουλειάς; Χημεία δείχνει να υπάρχει μεταξύ μας αλλά από εκεί και πέρα είμαι λίγο προβληματισμένος, τείνω να την επισκεφτώ ξανά αλλά να μην αναφέρω τίποτα σχετικό.ε μα έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε συνεχεια τα είδηα έλεος ..... άλλο είναι να κούσταρης κάποια που ευχαριστιέσαι το sex και άλλο να πέσεις με τα μούτρα και να γίνεσαι ενοχλητικός ..... εγώ αυτό πιστεύω
μα προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο φιλικές γιατί και πελάτης να νιώθει πιο καλά και πιο άνετα
δεν νομίζω να φταίμε και από πάνω
Λεω να της στειλω εναν πουστη για τσατσο που εχω εδω στην γειτονια
την καλησπέρα σε πλούς :-* :-* :-* :-* :-*
θα ήθελα να πω το εξής ότι οποια κοπέλα που κάνει αυτό το επάγγελμα ..... του πελάτη νομίζω πως του ενδιαφέρει να περάσει καλά ;) και όχι να ασχοληθεί με τα προσωπικά τις κάθε κοπέλες ....
gt παρατήρησα πως είχε γίνει θέμα ........
γιατί δεν βλέπατε μαζί τηλεόραση?καλησπέρα ελένη :-*
συμφωνώ μαζί σου και κακώς ρώτησα τη Δέσποινα, αλλά ξέρεις κάτι; εκείνη πότε ενδιαφέρθηκε να περάσω καλά; όταν ασχολιότανε με τις ώρες με το δωμάτιο; όταν χάζευε την τηλεόραση μόνη της;
εγώ κέρδισα το διαγωνισμό και όχι η Δέσποινα, αυτό δεν είχε κατάλαβει.
τι να σου πω ματια μου η κάθε κοπέλα έχει το τρόπο τις να εκφραστή όπως το λέει και ο ΚΎΡΙΟΣ πιο κάτω αν η κοπέλα σε γουστάρει είναι κάτι και που φαίνεται και που το δείχνει κιόλας τώρα από κι και πέρα σεη ξέρεις να βγάλεις σιμπεραζμα μονος σου ;)Να σε ρωτήσω λόγω εμπειρίας... Αν η κοπελιά δείχνει να γουστάρει και αυτή αλλά δεν θέλει να μπλέξει την δουλειά με την ευχαρίστηση (συγκεκριμένα είπε ότι θέλει να έχει ζωή και εκτός δουλειάς, προφανώς με άτομα που δεν γνωρίζουν την δουλειά της φαντάζομαι). Θα ήταν κακό να την ξαναεπισκεφτώ ή να ξαναπροσπαθήσω να της μιλήσω ξανά για ραντεβού εκτός δουλειάς; Χημεία δείχνει να υπάρχει μεταξύ μας αλλά από εκεί και πέρα είμαι λίγο προβληματισμένος, τείνω να την επισκεφτώ ξανά αλλά να μην αναφέρω τίποτα σχετικό.
γιατί δεν βλέπατε μαζί τηλεόραση?
την καλησπέρα σε πλούς :-* :-* :-* :-* :-*
θα ήθελα να πω το εξής ότι οποια κοπέλα που κάνει αυτό το επάγγελμα ..... του πελάτη νομίζω πως του ενδιαφέρει να περάσει καλά ;) και όχι να ασχοληθεί με τα προσωπικά τις κάθε κοπέλες ....
gt παρατήρησα πως είχε γίνει θέμα ........