Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
αχχχχχχχχχχχ ας τα λεμε καλα.......... :headbang: :headbang:

αν ειχες στειλει μονο αυτο, δε θα ειχαμε φαει ολη τη μερα εδω μεσα...

δεν περασες και τοσο ασχημα, απλως σου αρεσει να γκρινιαζεις... και να τα κανεις 10 φορες χειροτερα!

αχχχχχχχχχχχ...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Παιδια σας χαιρετω, ο Ορεστης μαλλον θα μεινει !!!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Mία ένσταση αν μου επιτρέπετε.Έχετε σκεφτεί ο άνθρωπος απλά να μην είχε κάτι "καλό" να βάλει? Δεν δαπανούν όλοι πολλά χρήματα για τα ρούχα τους είτε από επιλογή είτε από ανάγκη.Επίσης, πολύς κόσμος δεν αισθάνεται καλά και άνετα κοστουμαρισμένος σαν γαμπρός.Δεν κάνουν τα ρούχα τον άνθρωπο.Εξάλλου μ'ενα πουκάμισο και τζην πήγε,δεν έβαλε και φόρμα.Τώρα για το αν υπήρχαν προφανώς κι άλλα "παρατράγουδα" δεν μπορώ να ξέρω ή να κρίνω.Αυτό είναι άλλο θέμα.Αν και πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα η Δέσποινα να μην το ανέφερε καν.Ας κράταγε τη στάση που ήθελε απέναντι στον τύπο, ας έλεγε εδώ μέσα ότι πέρασαν καλά και τέρμα η ιστορία.Δεν χρειάζεται να γίνει βορά στο αιμοδιψές κοινό.

Συμφωνω 1000% μαζι σου και σε ευχαριστω φιλε μου... τωρα το ειδα, σορυ.  :)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
καλησπερα ειπα την αποψη μου,πηγα με αυτον τον ανθρωπο γνωριζοντας τι σκεψεις εχει....αλλα δεν περιμενα να συμβει αυτο.....δεν μπορω να πω ψεματα ειμαι αληθινη..........και τελος με αυτο το θεμα ξαναλεω ΛΑΘΟΣ μου που πηγα....

:think: :think: :think: :think: :think:

καποια στιγμη πρεπει να πεις τι εκανες εσυ για να μη συμβει κατι ασχημο... ποια ητανε η σταση σου στο δωματιο... κι αφου ησουνα αληθινη, ας μου ελεγες με τετοιο λετσο δεν καθομαι και ας εφευγες 21:05 να εστελνε η Αντζελα αλλη κοπελα... και οχι να δειχνεις ενθουσιασμενη...

αλλα φαγωθηκες που σχολιασα το ντυσιμο σου και ηθελες να με θαψεις... κακια λεγεται αυτο... και φαγωθηκες που δεν εγινε το δικο σου γενικως, αυτο που ΕΣΥ ειχες ονειρευτει για τη βαρδια, το οποιο ομως ποτε δε μου ειχες πει τι ακριβως ηταν...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Νταξει θελω να μπει ο γαμαωμανουλες να σχολιασει.  :2funny:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Φανταζομαι πως ο ορεστης θα εφαγε την μεγαλυτερη πικρα της ζωης του χτες εφοσον η κυρα δεσποινα δεν του κανε τα αγαπουλιστηκα του.. :zfuck:

Α ρε ορεστη και σε παω ρε μαν..

Φαντασου τωρα να σκαει μυτη η δεσποινα στο δωματιο και να βλεπει τον ορεστη γονατιστο με την βερα στο χερι να της κανει καμια προταση γαμου  :2funny: :2funny:

ε θα φρηξε η κοπελα  :birdman:

καμια σχεση το σκηνικο αλλα εφαγα μεγαλη πικρα ειναι η αληθεια... ομως και γω επρεπε να το περιμενω τελικα...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
7ος οροφο ητανε, κοιτουσα κατω απο το παραθυρο επι μια ωρα και σκεφτομουνα αν ειχε νοημα να πεσω η οχι με την γκαντεμια που με δερνει!!!
  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  :helpplea:

Ξυπνα μαν, οσο ειναι καιρος, ξυπνα...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ελα τωρα που δεν σαρεσε.. μην λεμε αηδιες τωρα, ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΑΗΔΙΕΣ  :birdman:

μεχρι τις 23:00 ηταν ενθουσιασμενη,μεχρι τη 1 παρα ηταν πολυ χαρουμενη, καπου μετα ηταν απλα ευχαριστημενη, καπου στις 1.40 στραβωσε αρκετα, στις 2 στραβωσε αρκετα και σημερα που ξυπνησε αποφασισε να στραβωσει τελειως...

αν δεν ειχε φυγει στις 2, σιγουρα δε θα ενιωθε οτι πηγε στραφη ολο αυτο, ειμαι σιγουρος... ειναι πολυ ξεροκεφαλη...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ορέστη να γράψεις την ιστορία σου σε βιβλίο να γυριστεί σειρά απο τον Μανούσο Μανουσάκη θα εχεις μεγάλη επιτυχία.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
από την ώρα που άνοιξα τα μάτια μου βλέπω μια άγρια επίθεση στο φόρουμ που αφορά εμένα.

δε θα έμπαινα στον κόπο να απαντήσω, αλλά δεν μπορώ να φαίνομαι εγώ ο κακός κάθε φορά.

νομίζω πως με αυτά που είπα, ξεδιάλυνα κάπως το σκηνικό, ακόμα κι αν είπα κάτι παραπάνω...

αν θέλει η Δέσποινα να τα βρούμε, ας το κάνει κι ας μη μου ζητάει να περάσω δημόσια το δικαστήριο του φόρουμ για να αποδείξει ότι έχει δίκιο σε όλα...

ας βγάλουνε λοιπόν τώρα όλοι τα συμπεράσματά τους κι ας πάμε παρακάτω...
Βασικα σε αυτο εχουν δικιο...
Θα μπορουσες να λυσεις τις οποιες διαφορες με την κοπελα κατ' ιδιαν και οχι κοινη θεα βγαζοντας προσωπικους διαλογους να διαβαζει ο καθε τυχαρπαστος στον γνωστο κυκλο γελωντας εκθετωντας τοσο τον εαυτο σου οσο και την κοπελα και να αποχωρισεις με ψηλα το κεφαλι.... οπως σου αρμοζει ως ανδρας

Το να πας ξανα μετα απο καιρο εκει παλι το θεωρω ολιγον ''καπως'' να το πω εξευγενισμενα και ετσι υποβιβαζεις ακομη περισσοτερο τον εαυτο σου προς χαρην καποιου γεγονοτος που δεν δυναται να συμβει υπο τις παρουσες συνθηκες....

Γνωμη μου

Υγ.
Τωρα οτι δικιο κι αν εχεις το χανεις με την σταση σου.
Δικαιολογησαι στο οτι εχεις καψουρευτει και τα λες περισσοτερο ως παραπονο απο εγωισμο.... και τα δυο μαζι κανουν πολλα...
Και στο εξης προσεχε .....

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τα καμμενα ελκονται.  :2funny:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Μόνο το σεξ δεν φτάνει να ενώσει δυο καρδιές όταν υπάρχουν διαφορές...πιο βαθιές...

συμφωνώ όπως συμφώνησε και η Δέσποινα σε αυτό...

είμαστε τόσο διαφορετικοί και υπήρχαν λάθος προσδοκίες κυρίως από εκείνη για χθες...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
άρχοντα stam για όλους μας είναι δύσκολο το καμάκι. άμε δεν φας τα μούτρα σου δεν μαθαίνεις. τώρα άμα μάθεις στο εύκολο γαμήσι συνηθίζεις και δεν ασχολείσαι με καμάκι

ισχύει... ένοχος! δίκιο και πάλι η Δέσποινα που συμφώνησε και δω...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
μην του λες τετοια γιατι τα πιστευει......

δεν πιστευώ τίποτα σε σχέση με σένα, όχι επειδή είσαι ψεύτρα αλλά επειδή καμιά φορά δεν ξέρεις και συ τι θες και συ τι πιστεύεις...

πιστεύω μόνος στα μάτια μου και σε αυτά που είδα να κάνεις χθες το βράδυ... ευτυχώς που τα είδα για να μη μου μείνουν λάθος εντυπώσεις...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ωχ σε πουτανοκαψουρη πεσαμε  :S

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
δεν πιστευώ τίποτα σε σχέση με σένα, όχι επειδή είσαι ψεύτρα αλλά επειδή καμιά φορά δεν ξέρεις και συ τι θες και συ τι πιστεύεις...

πιστεύω μόνος στα μάτια μου και σε αυτά που είδα να κάνεις χθες το βράδυ... ευτυχώς που τα είδα για να μη μου μείνουν λάθος εντυπώσεις...
Ηταν σαν να ειχες παρει ενα call girl για ολο το βραδυ. Δεν βγηκες ραντεβου με τον ερωτα της ζωης σου.  :idiot:
Θα ξερασω με αυτην την γλαφυρη περιγραφη.

Ωχ σε πουτανοκαψουρη πεσαμε  :S
Εδω τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα. Μιλαμε το ατομο βγηκε μεσα απο ιστορια του Μαρκες.  :headbang:

Αυτος δεν αγαπησε την παλαμη του οπως εσυ ομως.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom