Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
φευγω παω για ξεκουραση.....

φιλιααααααααααααααα....................... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

καλη ξεκουραση Δεσποινα και μαλλον θα τα ξαναπουμε...

παω και γω σιγα σιγα, το μονο που εχω να πω, δε θα κατσω να σκασω αυτη τη φορα. ας το σκεφτει η Δεσποινα, ας το συζητησει με την Αντζελα κι αν θελει να ξαναπερασω ξαναπερναω.

ουτως η αλλως, ειδικα μετα απο αυτα που γινανε παλι, δεν εχει νοημα να παω να ξαναπερασω με καμια αλλη κοπελα του συγκεκριμενου στουντιο, το μονο σιγουρο...

Καλο απογευμα σε ολους...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ουτως η αλλως, ειδικα μετα απο αυτα που γινανε παλι, δεν εχει νοημα να παω να ξαναπερασω με καμια αλλη κοπελα του συγκεκριμενου στουντιο, το μονο σιγουρο...

μας τα παν και αλλοι...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Έτσι έκανες και με το ντύσιμο της Δέσποινας........................................

Για κοίταξέ το, μήπως πρέπει να γίνεις ποιο σαφής και ποιο κατανοητός?

Ίσως... αν και στο ντύσιμο της Δέσποινας ήμουνα πιο σαφής "Είσαι πολύ όμορφη και στυλάτη, ευτυχώς που δε φόρεσες κάτι πιο εντυπωσιακό και λαμπερό, γιατί θα φαινόμουνα πολύ άσχημα δίπλα σου".

Και η αντίδρασή της ήταν να συμφωνήσει και να προσθέσει: " γενικά εγώ πάντα ντύνομαι κάτι ενδιάμεσο, ούτε πολύ λαμπερό ούτε και λέτσος".

Το ντύσιμο μάλλον ήταν μια παράπλευρη απώλεια του τύπου: "όταν κάτι πάει στραβά, όλα μου φταίνε", αφού εκείνη την ώρα το κλίμα μεταξύ μας ήταν πολύ καλό.

Τεσπα... ό,τι έγινε έγινε, εγώ πάω να ρίξω κάνα πήδουλο στο Γκάζι να ηρεμήσω και το βραδάκι να ανεβάσω και μία κριτική...  ;)

Καλό απόγευμα και σε σένα  :)

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165

παω και γω σιγα σιγα, το μονο που εχω να πω, δε θα κατσω να σκασω αυτη τη φορα. ας το σκεφτει η Δεσποινα, ας το συζητησει με την Αντζελα κι αν θελει να ξαναπερασω ξαναπερναω.

Ξαναέγιναν; Γιατί έγινε τίποτα και στο παρελθόν; :think: Εγώ πάντως στην θέση σου δεν θα ξαναπατούσα... γιατί αυτό που έκανε η δέσποινα ούτε επαγγελματικό είναι (βάζοντας στην άκρη όλα τα υπόλοιπα). Μια ιερόδουλη να λέει τα της δουλειάς με έναν πελάτη σε φόρουμ είναι λίγο φάουλ όπως και να το κάνουμε.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ρε τι μας λέτε .........................................................................

Το [size=30pt]ΡΔ[/size] είναι εθιστικο και δεν ξεκολλάς από κει ακόμα και αν σε σουτάρουν!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ξαναέγιναν; Γιατί έγινε τίποτα και στο παρελθόν; :think: Εγώ πάντως στην θέση σου δεν θα ξαναπατούσα... γιατί αυτό που έκανε η δέσποινα ούτε επαγγελματικό είναι (βάζοντας στην άκρη όλα τα υπόλοιπα). Μια ιερόδουλη να λέει τα της δουλειάς με έναν πελάτη σε φόρουμ είναι λίγο φάουλ όπως και να το κάνουμε.

επι εποχης ελενης  :rolleyes:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
μας τα παν και αλλοι...

ναι μονο που η διαφορα ειναι οτι τωρα ξερω αλλα 20 στουντιο να περασω, αλλες 100 κοπελες...

γιατι να παω σε ενα στουντιο που η υπολειψη μου εχει εκτεθει τοσο ασχημα;

θα το εκανα, μονο αν η Δεσποινα επαιρνε πισω μερικα απο αυτα που ειπε που ισως το κανει...

και οχι πως θα ηταν και σωστο, αλλα 5 μηνες ειναι αυτοι ρε γαμωτο, δεν μπορω να το χωνεψω οτι θα τελειωσουν τοσο αδοξα...  :'(

καλο απογευμα ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ρε τι μας λέτε .........................................................................

Το [size=30pt]ΡΔ[/size] είναι εθιστικο και δεν ξεκολλάς από κει ακόμα και αν σε σουτάρουν!

ας μου πει καποιος τι ειναι το ΡΔ γιατι εγω δεν ειμαι τακτικος εδω.  :think:

ο,τι και να ναι, ειναι πολλα τα καλα στουντιο της αθηνας... φυσικα το 104 ειναι το καλυτερο σαν χωρος, αλλα δε θα σκασουμε κιολας... ;)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

Aντε γειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

joebicurious69

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
άρχοντα stam για όλους μας είναι δύσκολο το καμάκι. άμε δεν φας τα μούτρα σου δεν μαθαίνεις. τώρα άμα μάθεις στο εύκολο γαμήσι συνηθίζεις και δεν ασχολείσαι με καμάκι

Σωστός!!!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ενταξει δασκαλε εχετε δικιο....θα ξαναπω οτι ηταν λαθος μου που πηγα.....

συνεχιζοντας το διαβασμα προς τα πισω και ανακαλυπτοντας ενδιαφεροντα στοιχεια, να σχολιασω τα εξης:

1) ηταν λαθος σου να μη μου πεις εξαρχης οτι δε θελεις να παμε μαζι, για να μη ριχνω χαρτακια κιολας και ηταν λαθος σου περιμενες κατι διαφορετικο απο μενα απο αυτο που ειμαι. επρεπε απλως να προσαρμοστεις σε αυτο που ηξερες οτι θα συναντησεις, οχι να περιμενεις κατι αλλο...

2) θα εχεις απειρες ευκαιριες να πας στο Καραβελ με ωραιους και ωριμους ανδρες, δοξα το θεο εισαι πολυ ομορφη κοπελα και εκτος δουλειας θα εχεις πολλες κατακτησεις και μπορεις να το επαναλαβεις συντομα. δεν ηταν αυτο το νοημα του δωρου, να χαρεις εσυ το ωραιο δωματιο του Καραβελ. το νοημα του δωρου ηταν να επιβραβευτει ενας καλος πελατης (πολλων χιλιαδων ευρω πελατης) και να περασει μια ονειρεμενη νυχτα, αλλα προφανως τα ειχες πολυ μπερδεμενα στο μυαλο σου, περισσοτερο κι απο μενα...

3) δεν ηταν και τοσο λαθος αν το σκεφτεις, αν εξαιρεσεις οτι ειχες λαθος προσδοκιες. επιτελους καταλαβες πολυ καλα ποιος ειμαι και τι ειμαι και το ιδιο εγω για σενα. ευτυχως εγινε αυτο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Δεν ήταν λάθος σου που πήγες............................

Έπρεπε να ξέρεις πόσο συνεπής με αυτά που έχετε συμφωνήσει θα είναι. Και αν δεν πήγαινες δεν θα μάθαινες!

εγω ημουνα απολυτα συνεπης σε αυτα που συμφωνησαμε για σχεδον 5 ωρες...

ενταξει δεν επρεπε να ρωτησω 1-2 προσωπικα δεδομενα και δεν επρεπε να την εμποδισω να φυγει στο τελος, αλλα μεχρι εκει...

δεν υποσχεθηκα ποτε οτι θα ερθω ντυμενος γαμπρος η οτι δεν ηθελα να κανουμε σεξ...

εκεινη υποσχεθηκε μια ομορφη νυχτα, ηξερε ακριβως τι ηθελα, το φοβοτανε να μη συμβει και το μονο που εκανε προσπαθησε να κανει του κεφαλιου της τα παντα: να ασχολειται με το δωματιο και οχι μαζι μου. ποσο μεσα στα συμφωνηθεντα μπορει να ειναι αυτο;

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
εγω ημουνα απολυτα συνεπης σε αυτα που συμφωνησαμε για σχεδον 5 ωρες...

ενταξει δεν επρεπε να ρωτησω 1-2 προσωπικα δεδομενα και δεν επρεπε να την εμποδισω να φυγει στο τελος, αλλα μεχρι εκει...

δεν υποσχεθηκα ποτε οτι θα ερθω ντυμενος γαμπρος η οτι δεν ηθελα να κανουμε σεξ...

εκεινη υποσχεθηκε μια ομορφη νυχτα, ηξερε ακριβως τι ηθελα, το φοβοτανε να μη συμβει και το μονο που εκανε προσπαθησε να κανει του κεφαλιου της τα παντα: να ασχολειται με το δωματιο και οχι μαζι μου. ποσο μεσα στα συμφωνηθεντα μπορει να ειναι αυτο;
Ρε ΟΡΕΣΤΗ, τραβα να ξεκουραστεις, ολο φευγεις και ολο εδω εισαι !!!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ναι μου υποσχεθηκε οτι θα ειναι ενταξει και ολα καλα αλλα δεν κρατησε την υποσχεση του.......και κριμα που χαλασε η βραδια και που ολα πηγαν στραφει η αντζελα τα ειχε οργανωσει ολα πολυ ωραια........ :'( :'( :'(

και ημουνα ενταξει για τα δικα μου δεδομενα μεχρι τη στιγμη που αποφασισες να φυγεις...

ειχες ΛΑΘΟΣ προσδοκιες και το ξερεις...

ΥΓ: θα φυγω μολις διαβασω ολα τα ποστ που με αφορουν και σχολιασω...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
παλι τα ιδια θα κανει αφου δεν αλλαζει ο ανθρωπος.... :uglystupid: :uglystupid:

εχω αλλαξει πολυ και το ειχες παραδεχτει πριν παμε, αλλα δεν μπορουσα να αλλαξω τελειως ωστε εσυ να εχεις τον ιδανικο γκομενο στο κρεβατι σου στο Καραβελ...

οπως και συ δεν μπορουσες να αλλαξεις τελειως για να ικανοποιησεις εμενα, παροτι ισως προσπαθησες και δεν το εκτιμησα οσο επρεπε... :huh:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

ειχα 16 κληρους και τη βραδια της κληρωσης μπηκαμε μετα την κληρωση γιατι ημουνα σιγουρος οτι οι 16 φτανανε...

συγκεκριμενα βγηκε ο 10ος κληρος, ο κληρος που ηταν ο μονος που δεν ειχαμε κανει σεξ και ειχαμε μπει στο δωματιο για να τα βρουμε μετα απο καυγα...

προφητικο... οπως και η αντιδραση σου οταν εγινε η κληρωση... αλλα δε σε ακουσα ο βλακας να παραιτηθω...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
και ημουνα ενταξει για τα δικα μου δεδομενα μεχρι τη στιγμη που αποφασισες να φυγεις...

ειχες ΛΑΘΟΣ προσδοκιες και το ξερεις...

ΥΓ: θα φυγω μολις διαβασω ολα τα ποστ που με αφορουν και σχολιασω...
Εχεις φερει αντισκηνο να βαλεις ???

Εχεις να διαβασεις πολλα και να απαντησεις σε παρα πολλα !!!

Αλλος ελεγε, Αχ Κουλα, εσυ τωρα, ΑΧ  ΔΕΣΠΟΙΝΑ !!!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Αλήθεια ό " αποδιοπομπαίος τράγος " Ορέστης ( μα κυριολεκτικά τράγος απ' ότι κατάλαβα )που χάθηκε ? γιατί δεν βγαίνει να πεί καί αυτός απο μεριάς του τι έγινε ?

κοιμομουνα αλλα με ξυπνησε η Δεσποινα να μου πει να μπω στο φορουμ για να προβαλλω τις θεσεις μου... τι το ηθελα...

ευχαριστω για τα καλα σου λογια... ακου τραγος... σε λιγο θα με βγαλουνε και κουασιμοδο η κανενα αγριανθρωπο... ελεος...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
και τι κάνει μόνος του στο δωμάτιο?? :idiot: :idiot:

7ος οροφο ητανε, κοιτουσα κατω απο το παραθυρο επι μια ωρα και σκεφτομουνα αν ειχε νοημα να πεσω η οχι με την γκαντεμια που με δερνει!!!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Η αυτόμαστίγωση και η αυτολύπηση είναι πραγματικά ο καλύτερος τρόπος αυτόεξευτελισμού...... 

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom