Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εγω πιστευω οτι σε καλο σου βγηκε μπας και μετα απο αυτο βαλεις λιγο μυαλο και δεις τα πραγματα οπως ειναι...το οχι σημαινει οχι και το ναι ισως... :sunglasses:
μάγκα οι κοπέλες κάνουν την δουλειά για να ζήσουν και να οικονομήσουν και μετά να σταματήσουν. χώνεψε το αυτό πρώτα και μετά θα καταλάβεις πολλά............
:thumbsup:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.149
Πόντοι
25.467
εγω πιστευω οτι σε καλο σου βγηκε μπας και μετα απο αυτο βαλεις λιγο μυαλο και δεις τα πραγματα οπως ειναι...το οχι σημαινει οχι και το ναι ισως... :sunglasses:

Εξαρτάται από το πόσο σοβαρός είναι αυτός που τα λέει.

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  καινουργιο συκωτι θα φτιαξω σημερα....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χαίρομαι που γελάς και με που την ξεφτίλα μου σου πέρασε λίγο ο πόνος, γιατί ειλικρινά δεν ήθελα να σε στεναχωρέσω...

είναι όμως κάπως βαριά η τιμωρία, τεσπα...

πάνω σε αυτά που έλεγα πριν και πάλι γέλαγες, να πω άλλο ένα πραγματάκι για να γίνω πιο κατανοητός:

Όταν γνώρισα τη Δέσποινα το Δεκέμβρη μου είχε πει ότι μαζεύει λεφτά για να σταματήσει τη δουλειά, πως με τη δουλειά που είχε κάνει ως τότε είχε πάρει σπίτι και πως θα δούλευε άλλον ένα χρόνο ώστε να μαζέψει λεφτά να κάνει μια δουλειά δικιά της.

Ομολογώ ότι τότε είχα τσιμπηθεί πολύ μαζί της και πίστευα ότι μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ μας.

Δεν έχει σημασία πως και γιατί, αλλά τους τελευταίους 2-3 μήνες κατάλαβα ότι έκανα λάθος και ότι το μόνο που μπορούσα να πάρω από εκείνη ήταν λίγες στιγμές απόλαυσης στο δωμάτιο...

Όμως, ήθελα κάπως να ανταποδώσω όλο αυτό που μου πρόσφερε και επειδή δεν μπορούσα να σκεφτώ άλλο τρόπο (ψυχολογική υποστήριξη κλπ, αφού εκεί δεν τα πήγαινα καλά), είπα ότι θα δίνω στη Δέσποινα ένα ποσό κάθε μήνα, θα γίνω ο καλύτερος πελάτης της ώστε... όταν τελικά σταματήσει να με ευχαριστήσει για όλο αυτό και να κρατήσω εγώ την ψυχολογική ευχαρίστηση ότι χάρη στα λεφτά μου σταμάτησε 1-2 μήνες νωρίτερα αυτή τη δουλειά...

Φαίνεται πως ήταν λάθος στόχος και πως δεν εκτιμήθηκε ή παρερμηνεύτηκε... κρίμα...  :-

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Μην  κρινεις εξ΄ιδιων τα αλλοτρια.

Το οτι πηγαινω συχνοτερα με μια κοπελα, απ΄οτι με αλλες δεν σημαινει οτι την αγαπαω κιολας.

Προσπαθησε να καταλαβεις την διαφορα............

Ισως τοτε και η Δεσποινα σε δει με αλλο ματι.
+1

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
μάγκα οι κοπέλες κάνουν την δουλειά για να ζήσουν και να οικονομήσουν και μετά να σταματήσουν. χώνεψε το αυτό πρώτα και μετά θα καταλάβεις πολλά............

απλα διαβασε το τελευταιο μου ποστ να δεις οτι συμφωνω...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μην  κρινεις εξ΄ιδιων τα αλλοτρια.

Το οτι πηγαινω συχνοτερα με μια κοπελα, απ΄οτι με αλλες δεν σημαινει οτι την αγαπαω κιολας.

Η διαφορα ινδιανε ειναι οτι και οι δυο σας γνωριζετε οτι η αγαπη ειναι περιστασιακη, οσο καλα και να προσποιησαι και να της φερεσαι σαν βασιλισσα τον ερωτα της ζωης σου!! :grin: :grin: :grin:

Ο Ορεστης δεν μπορει να το καταλαβει και χρειαζεται "επαγγελματικη" βοηθεια.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
χαίρομαι που γελάς και με που την ξεφτίλα μου σου πέρασε λίγο ο πόνος, γιατί ειλικρινά δεν ήθελα να σε στεναχωρέσω...

πάνω σε αυτά που έλεγα πριν και πάλι γέλαγες, να πω άλλο ένα πραγματάκι για να γίνω πιο κατανοητός:

Όταν γνώρισα τη Δέσποινα το Δεκέμβρη μου είχε πει ότι μαζεύει λεφτά για να σταματήσει τη δουλειά, πως με τη δουλειά που είχε κάνει ως τότε είχε πάρει σπίτι και πως θα δούλευε άλλον ένα χρόνο ώστε να μαζέψει λεφτά να κάνει μια δουλειά δικιά της.

Ομολογώ ότι τότε είχα τσιμπηθεί πολύ μαζί της και πίστευα ότι μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ μας.

Δεν έχει σημασία πως και γιατί, αλλά τους τελευταίους 2-3 μήνες κατάλαβα ότι έκανα λάθος και ότι το μόνο που μπορούσα να πάρω από εκείνη ήταν λίγες στιγμές απόλαυσης στο δωμάτιο...

Όμως, ήθελα κάπως να ανταποδώσω όλο αυτό που μου πρόσφερε και επειδή δεν μπορούσα να σκεφτώ άλλο τρόπο (ψυχολογική υποστήριξη κλπ, αφού εκεί δεν τα πήγαινα καλά), είπα ότι θα δίνω στη Δέσποινα ένα ποσό κάθε μήνα, θα γίνω ο καλύτερος πελάτης της ώστε... όταν τελικά σταματήσει να με ευχαριστήσει για όλο αυτό και να κρατήσω εγώ την ψυχολογική ευχαρίστηση ότι χάρη στα λεφτά μου σταμάτησε 1-2 μήνες νωρίτερα αυτή τη δουλειά...

Φαίνεται πως ήταν λάθος στόχος και πως δεν εκτιμήθηκε ή παρερμηνεύτηκε... κρίμα...  :-
δες αυτο, ισως σε βοηθησει

Συνημμένα

• fanaria1963.jpg
    fanaria1963.jpg
    24,8 KB · Εμφανίσεις: 14

Da Korax

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
27
Πόντοι
1
έχεις δίκιο και η Δέσποινα έχει δίκιο που λέει ότι το χάλασα εγώ, όχι δεν τη διαψεύδω, αν και είναι πολύ σκληρή μαζί μου...

το θέμα είναι πως τελικά ήταν δύσκολο, για μένα, να περάσω ένα νορμάλ βραδιά με μια κοπέλα της δουλειάς.

ένιωθα πως δεν ήταν ούτε ραντεβού με μια κοπέλα, ούτε συνάντηση με μία φίλη, ούτε ραντεβού με μια ιερόδουλη σε ξενοδοχείο. τίποτα από όλα αυτά, αλλά και όλα αυτά μαζί...

και γενικά, είναι δύσκολο να έχεις μια προσωπική σχέση με μια κοπέλα της δουλειάς όταν είσαι πελάτης της. μα θα μου πεις, γιατί να έχεις προσωπική σχέση; θέλεις δε θέλεις, μετά από 5 μήνες και συνεύρεση τουλάχιστον μία φορά τη βδομάδα είναι κάτι αναπόφευκτο.

απλά.. ούτε φίλη, ούτε γκόμενα, ούτε απλά μία ιερόδουλη... δυστυχώς... έκανα τα πάντα για να ήμασταν σα φιλαράκια αλλά απέτυχα... εγώ φταίω για αυτό... ίσως πολύ απλά δεν ταιριάζανε τα χνώτα μας με τη Δέσποινα και απλώς μου άρεσαν μόνο τα κόλπα που μου έκανε στο κρεβάτι.  :-

νομίζω ότι με αυτό που λέω εξηγούνται όλα...
Αδερφέ μου τότε γιατί έγραψες το ονοματάκι σου στην κλήρωση αφού πάνω κάτω ήξερες τις διαδικασίες??(αν δε κάνω λάθος έτσι δεν δηλώναν συμμετοχή  όσοι ήθελαν?) κάτι με λέει οτι το έκανες επίτηδες για να βρεθείς με την Δεσποινά μπας και καταφέρεις  αυτό που θέλεις από την δέσποίνα που σίγουρα δεν θέλει και προφανώς δεν μπορεί να στο δώσει. Μια ιερόδουλη δεν γίνεται να αντικαταστήσει μια  σχέση όπως μερικές φόρες και το ανάποδο. Ξεκαθάρισετα αυτά στο μυαλό σου για να πας μπροστά.Είσαι απλα ενας πελάτης και   ο τύπος της σχέσης  σχεδόν πα΄ντα θα είναι στα πλαίσια του εππαγελτματισμού. Το ότι έδωσες κάποια χρήματα παραπάνω αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να διεκδικήσεις παραπάνω υπηρεσίες από αυτες που προσφέρει η συγκεκριμένη "διασκέδαση" να το πώ με δικά μου λόγια. και δεν χρειαζόταν να νοιώσεις τίποτα απο όλα αυτα αλλά ούτε όλα μάζι. Άπλα θα πέρναγες ένα βράδυ με μια γυναίκα (όπως θα πέρναγε και αυτη) χώρις να σκεφτόσουν τι είναι η τι δεν είναι.Αυτός νομίζω ήταν ο σκόπος  της όλης διαδικασίας

Φαίνεται πως ήταν λάθος στόχος και πως δεν εκτιμήθηκε ή παρερμηνεύτηκε... κρίμα...  :-
One does not simply walk into Mordor

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Ενα  ακομα λαθος που κανεις :

Βγαζεις δημοσια σε ενα forum προσωπικες συζητησεις και προσωπικα δεδομενα.
Καποια πραγματα δεν δημοσιοποιυνται.

Και δεν χρειαζεται να απολογησαι συνεχως. Δεν εισαι σε δικαστηριο. Σε forum εισαι.

Αν θελεις να πεις καποια πραγματα στην Δεσποινα ή την οποιαδηποτε Δεσποινα και να ζητησεις συγνωμη για καοια πραγματα που ενδεχομενως να εχεις κανει λαθος, πηγαινε και πες της τα προσωπικα.

Ετσι χανεις και το οποιο δικιο μπορει να εχεις.

Αποψη μου παντα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μην  κρινεις εξ΄ιδιων τα αλλοτρια.

μμμμμμ δε νομιζω να το εσωσες. ειπε και για ανταποκριση.  ;)
μπιρι μπιρι στο κρεββατι ολα τα κουτσομπολια του τα λεει η ντεπη  :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
μμμμμμ δε νομιζω να το εσωσες. ειπε και για ανταποκριση.  ;)
μπιρι μπιρι στο κρεββατι ολα τα κουτσομπολια του τα λεει η ντεπη  :2funny:
Και που ξερει ο Ορεστης ή η Ντεπη τι κανω εγω ?

Μαζι ειμαστε συνεχεια και δεν το ξερω ?

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

μμμ... επειδή είσαι καινούριος εδώ, η Δέσποινα μου έχει άλλες 2 φορές όχι στο να περάσω ξανά μαζί της, άρα δεν ισχύει αυτό που λες...

επαγγελματίας είναι η κοπελά, για τα λεφτά δουλεύει και, δε θέλω να την προσβάλλω, αλλά ξέρω πως ακριβώς επειδή δεν έχει κανένα απολύτως συναίσθημα για μένα, αν εγώ κάποια στιγμή θελήσω να ξαναπάω, το πιο πιθανό είναι πως θα με ξαναδεχτεί... ακριβώς γιατί είναι ΨΥΧΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.

ενδεικτικα σου λέω ότι πριν 3 μήνες ήμουνα βέβαιος ότι δε θα ξαναπάω με αυτά που είχανε γίνει, και βασικά πάλι είχε μιλήσει πολύ άσχημα, αλλά είπα: "κοπέλα μου δεν είναι, χέστηκα τη γνώμη έχει για μένα. ας ξαναπάω να περνάω καλά και πολύ απλά θα αποδείξω ότι έκανε λάθος σε αυτά που είπε..."

απλά κάθε φορά που λέει αυτά που λέει, αφαιρεί ένα μέρος της εκτίμησης που της έχω σαν άτομο και κάθε φορά που με δέχεται πίσω με κάνει να θαυμάζω την επαγγελματική της αφοσοίωση και προσπαθώ να προσέχω περισσότερο τη συμπεριφορά μου (πράγμα που έχει συμβεί ρε γαμώτο).

τεσπα, όλα έχουνε και τα όρια τους, να μη μιλάω στα σίγουρα... ας κάνουμε πάλι ένα διάλειμμα και βλέπουμε... μακάρι εγώ να μην την ξαναχρειαστώ γιατί είναι κρίμα να μου φέρεται έτσι, να χαλιέμαι και να χαλιέται και η ίδια...  :-

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Χμμ, δεν το πιστεύω, και άλλος αγαπούλης πλην εμού την πάτησε χθες  :-...
Ορέστη, μία μικρή συμβουλή μόνο, ποτέ μην ρίχνεις τον εαυτό σου από μόνος σου σε μία γυναίκα. Αυτό είναι τεράστιο σφάλμα που έκανες διαβάζοντας την συζήτηση...
Καμία γυναίκα δεν πρόκειται να σου κάτσει από λύπηση ρε μαν...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
να χαλιέται και η ίδια...

ΔΕΝ το νομιζω μικρε, οπως ειπες ειναι επαγγελματιας !!!

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
μμμ... επειδή είσαι καινούριος εδώ, η Δέσποινα μου έχει άλλες 2 φορές όχι στο να περάσω ξανά μαζί της, άρα δεν ισχύει αυτό που λες...

επαγγελματίας είναι η κοπελά, για τα λεφτά δουλεύει και, δε θέλω να την προσβάλλω, αλλά ξέρω πως ακριβώς επειδή δεν έχει κανένα απολύτως συναίσθημα για μένα, αν εγώ κάποια στιγμή θελήσω να ξαναπάω, το πιο πιθανό είναι πως θα με ξαναδεχτεί... ακριβώς γιατί είναι ΨΥΧΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.

ενδεικτικα σου λέω ότι πριν 3 μήνες ήμουνα βέβαιος ότι δε θα ξαναπάω με αυτά που είχανε γίνει, και βασικά πάλι είχε μιλήσει πολύ άσχημα, αλλά είπα: "κοπέλα μου δεν είναι, χέστηκα τη γνώμη έχει για μένα. ας ξαναπάω να περνάω καλά και πολύ απλά θα αποδείξω ότι έκανε λάθος σε αυτά που είπε..."

απλά κάθε φορά που λέει αυτά που λέει, αφαιρεί ένα μέρος της εκτίμησης που της έχω σαν άτομο και κάθε φορά που με δέχεται πίσω με κάνει να θαυμάζω την επαγγελματική της αφοσοίωση και προσπαθώ να προσέχω περισσότερο τη συμπεριφορά μου (πράγμα που έχει συμβεί ρε γαμώτο).

τεσπα, όλα έχουνε και τα όρια τους, να μη μιλάω στα σίγουρα... ας κάνουμε πάλι ένα διάλειμμα και βλέπουμε... μακάρι εγώ να μην την ξαναχρειαστώ γιατί είναι κρίμα να μου φέρεται έτσι, να χαλιέμαι και να χαλιέται και η ίδια...  :-

ρε τυπε τι μου τα λες εμενα? και το ρητο στο ειπα για τις ερωτικες απαντησεις...οταν μια κοπελα σου λεει οχι δεν σε θελω βρε παιδι μου για γκομενο και εσυ συνεχιζεις με τον ιδιο τροπο απλα κοροιδευεις τον εαυτο σου και καποιες φορες κουραζεις και την κοπελα...και αυτη μετα εχει καθε δικιο να ξεσπασει καποια στιγμη..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom