μμμ... επειδή είσαι καινούριος εδώ, η Δέσποινα μου έχει άλλες 2 φορές όχι στο να περάσω ξανά μαζί της, άρα δεν ισχύει αυτό που λες...
επαγγελματίας είναι η κοπελά, για τα λεφτά δουλεύει και, δε θέλω να την προσβάλλω, αλλά ξέρω πως ακριβώς επειδή δεν έχει κανένα απολύτως συναίσθημα για μένα, αν εγώ κάποια στιγμή θελήσω να ξαναπάω, το πιο πιθανό είναι πως θα με ξαναδεχτεί... ακριβώς γιατί είναι ΨΥΧΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.
ενδεικτικα σου λέω ότι πριν 3 μήνες ήμουνα βέβαιος ότι δε θα ξαναπάω με αυτά που είχανε γίνει, και βασικά πάλι είχε μιλήσει πολύ άσχημα, αλλά είπα: "κοπέλα μου δεν είναι, χέστηκα τη γνώμη έχει για μένα. ας ξαναπάω να περνάω καλά και πολύ απλά θα αποδείξω ότι έκανε λάθος σε αυτά που είπε..."
απλά κάθε φορά που λέει αυτά που λέει, αφαιρεί ένα μέρος της εκτίμησης που της έχω σαν άτομο και κάθε φορά που με δέχεται πίσω με κάνει να θαυμάζω την επαγγελματική της αφοσοίωση και προσπαθώ να προσέχω περισσότερο τη συμπεριφορά μου (πράγμα που έχει συμβεί ρε γαμώτο).
τεσπα, όλα έχουνε και τα όρια τους, να μη μιλάω στα σίγουρα... ας κάνουμε πάλι ένα διάλειμμα και βλέπουμε... μακάρι εγώ να μην την ξαναχρειαστώ γιατί είναι κρίμα να μου φέρεται έτσι, να χαλιέμαι και να χαλιέται και η ίδια... :-