Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Εδω τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα. Μιλαμε το ατομο βγηκε μεσα απο ιστορια του Μαρκες.
"Ο ερωτας στα χρονια των πουτανοαγαπουληδων"
Εδω τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα. Μιλαμε το ατομο βγηκε μεσα απο ιστορια του Μαρκες.
Αγαπω παρα πολυ τον εαυτο μου ... ειναι κακο ?Αυτος δεν αγαπησε την παλαμη του οπως εσυ ομως.
μια τελευταια ερωτηση απο αυτα που εγραψες καταλαβα οτι θες να κανουμε ΜΟΝΟ σεξ αλλα δεν καταλαβες οτι το νοημα της βραδιας ηταν να κανουμε διαφορετικα πραγματα......αλλα δεν πειραζει εγω σε συνχωρω για ολα αλλα δεν μπορω να σε ξαναδεχτω γιατι εισαι κολλημενος μαζι μουκαι οσο και να σου λεω οτι δεν ΘΕΛΩ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ εσυ επιμενεις.......
εισαι πολυ καλο παιδι αλλα εγω δεν ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ....σου ευχομαι τα καλυτερα στη ζωη σου και να εχεις μια ωραια ζωη και μακαρι να βρεις το αλλο σου μισο συντομα για να ηρεμησεις......φιλια
ο κληρος που ηταν ο μονος που δεν ειχαμε κανει σεξ και ειχαμε μπει στο δωματιο για να τα βρουμε μετα απο καυγα...
ουτε ο τσακ νορισ νασουναρε παιχτουρι φευγω ξαναγυριζω και ακομα κλαουριζεις
καλα νταξει ολα ταχεις κανει τελικα. μεχρι και να πληρωσεις δωματιο για κουβεντα 20 λεπτων. ορεστη εισαι πολυ χαμουρης τυπε.
υ.γ. στο λεω με συμπαθεια γιατι εισαι συμπαθητικος σαν κουταβακι αλλα να ξερεις για το καλο σου αν σε ειχα σε ενα δωματιο θα σε ξεματωνα στο ξυλο με τηλεφωνικο καταλογο. να συνελθεις.
ο τσακ νορις μπορει να σκισει τον τηλεφωνικο καταλογο με τα χερια, αυτος δεν μπορειουτε ο τσακ νορισ νασουνα
ουτε ο τσακ νορισ νασουνα
ο τσακ νορις μπορει να σκισει τον τηλεφωνικο καταλογο με τα χερια, αυτος δεν μπορει
ασε το ΡΔ στι θεσι του το αγαπο πολιαν ημουνα ο τσακ νορις θα τον χτυπαγα με το δωματιο
πολι καλι κιρια εμισ αγαπαμε το ΡΔ κε ιστε ι καλιτερε κοπελετην καλησπέρα σε πλούς :-* :-* :-* :-* :-*
θα ήθελα να πω το εξής ότι οποια κοπέλα που κάνει αυτό το επάγγελμα ..... του πελάτη νομίζω πως του ενδιαφέρει να περάσει καλά ;) και όχι να ασχοληθεί με τα προσωπικά τις κάθε κοπέλες ....
gt παρατήρησα πως είχε γίνει θέμα ........
μην πειράζετε τον Ορέστη ρε εχει καρδιά ο άνθρωπος και πονάει. Ακόμα και ο Τσάκ Νορρις θα είχε συγκινηθεί με τις περιπέτειες του Ορέστη.
την καλησπέρα σε πλούς :-* :-* :-* :-* :-*
θα ήθελα να πω το εξής ότι οποια κοπέλα που κάνει αυτό το επάγγελμα ..... του πελάτη νομίζω πως του ενδιαφέρει να περάσει καλά ;) και όχι να ασχοληθεί με τα προσωπικά τις κάθε κοπέλες ....
gt παρατήρησα πως είχε γίνει θέμα ........
ε ναι, η ελεντισα ως ταυρος στο ζωδιο εχει το χαρισμα να ηρεμει τα πνευματα ασχετα με το αν αυτα εχουν οξυνθεικαλησπέρααα!! :-* :-* :-*καλα που εχουμε και σας και αλλαζει λιγο το σκηνικό
πολι καλι κιρια εμισ αγαπαμε το ΡΔ κε ιστε ι καλιτερε κοπελε
δε ιεν σοστο να λενε κακα παματα για σασ