Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Δείτε αξιότιμε κύριε.

Όπως σας ανέφερε και ο αγαπητός Εκτωρ, έχετε αρχίσει να μας ζαλίζετε το θυμιατό. Δεν υπαινίσομαι ότι το κάνετε επι τούτου. Απλώς νομίζω ότι επειδή τα γεγονότα είναι ακόμα νωπά, δράτε κάτω από συναισθηματική φόρτιση. Αφήστε να περάσει λίγος καιρός για να δείτε τα πράγματα και από κάποια απόσταση,  και το ξαναπιάνουμε αν θέλετε.

Δεκτόν. Εξάλλου εγώ δήλωσα ότι απόψε άντε αύριο θα πάω να δοκιμάσω καμιά άλλη κοπελίτσα να στανιάρω και θα ανεβάσω και κριτική.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν αντικρούομαι μόνος μου αγαπητέ μου, η ίδια άλλοτε έχει πει ότι περνάμε πολύ καλά, για αυτό δε με έχει διώξει τόσο καιρό (συν ότι είμαι καλό παιδί λέει).

η ίδια πάλι έχει πει άλλη φορά ότι εφόσον έρχομαι και ακουμπάω τα λεφτά μου δεν μπορεί να μου αρνηθεί.

δεν ξέρω τι από τα δύο είναι περισσότερο αλήθεια τελικά; θα φανεί μάλλον τώρα...

α δε ξερεις τι απο τα δυο ειναι αληθεια. τωρα θα φανει.

ρε με ενα μαλακα που μπλεξαμε  :2funny:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
α δε ξερεις τι απο τα δυο ειναι αληθεια. τωρα θα φανει.

ρε με ενα μαλακα που μπλεξαμε  :2funny:

ξέρω... αλλά αν δεν ίσχυε και λίγο το άλλο, θα ήταν πιο δύσκολο να κάνει υπομονή! :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μωρέ τι λες; επικοινωνείς;

δηλαδή με συγχωρείς, αν εσύ πήγαινες με κάποια στο ξενοδοχείο τι ακριβώς θα ήθελες να κάνεις;

αν δεν την ήξερες, μόνο σεξ, αν την ήξερες, κουβεντούλα, χαδάκια, τηλέοραση μέσα, οκ, αλλά σκέτο τηλεόραση και σε απόσταση ασφαλείας; μωρέ που ακούστηκε!

για αυτό και γω λέω ότι αμφιβάλλω πολύ αν ήθελε να περάσω εγώ καλά... τεσπά...

και συ αν είχες χαλάσει ένα σκασμό λεφτά για να περάσεις μια βραδιά όπως την ήθελες εσύ, με πολύ σεξ και χάδια και κουβεντούλα χαλαρή περί ανέμων και υδάτων, το ίδιο άσχημα θα αντιδρούσες!

δεν ξέρω αν θα έγραφες κατεβατά, αλλά θα δάγκωνες και συ σίδερα!  :headbang:

δεν μπορείς να φέρεσαι φιλικά όταν σε συμφέρει και επαγγελματικά όταν πάλι σε συμφέρει! πόσο πιο λιανά να το πω;   :idiot:

η κουβεντα δεν ωφελει αλλα την κανουμε γιατι μας βρηκες σε καλη διαθεση  :grin:
τεσπα παμε αλλο παραδειγμα.
πας να νοικιασεις ενα αυτοκινητο για σαββατοκυριακο αποδραση και εσυ εχεις την απαιτηση απο το γραφειο να σου εγγυηθει οτι θα βγαλεις και γκομενα εκει που θα πας.
ε ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ρε τρελε. το αυτοκινητο μονο σου νοικιαζει.
γκεγκε? μπααααα  :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
η κουβεντα δεν ωφελει αλλα την κανουμε γιατι μας βρηκες σε καλη διαθεση  :grin:
τεσπα παμε αλλο παραδειγμα.
πας να νοικιασεις ενα αυτοκινητο για σαββατοκυριακο αποδραση και εσυ εχεις την απαιτηση απο το γραφειο να σου εγγυηθει οτι θα βγαλεις και γκομενα εκει που θα πας.
ε ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ρε τρελε. το αυτοκινητο μονο σου νοικιαζει.
γκεγκε? μπααααα  :2funny:
ektor τι ζωδιο εισαι  :birdman:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ορέστη μας αυτό το συνεχές σου  κόλλημα με το Φ104 ( ΡΔ ακριβώς ! )αλλά με την κακιά την έννοια θυμίζει κάποιες " ψυχές " που ευτυχώς έχουν χαθεί τον τελευταίο καιρό απο την κυκλοφορία , καί τους οποίους εσύ χωρίς να το καταλαβαίνεις αντικαθιστάς επάξια αλλά πίστεψε με δεν σε τιμά καθόλου γιατί ήταν κακά σπυριά !

2 Ερωτήσεις :
1)Ανάμεσα στα προφυλακτικά έπαιζε καί κανένα απο αυτά τα καινούρια φωσφοριζέ ?

2)Στο γκρούμ που σας πήγε στο δωμάτιο έπεσε καλό μπαχτσίσι ή τίποτα ?

Τέλος Ελένη καί εγώ κριάρι απριλιάτικο είμαι 14-04 !!!  

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΔ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ??? ΠΕΣ ΡΕ DON!

Kαι γω κρυάρακι είμαι, σαν την Ελένη... για αυτό ταιριάζαμε...  :P

ρε δεν έχω κόλλημα με το Φ104, πηγαίνω σε πολλά στούντιο, απλώς είχα πειστεί ότι άξιξε να πηγαίνω σχεδόν αποκλειστικά με την καυλιάρα...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
πιστευω μας δουλευει  :coffee:
η ειναι τρολ κ γελαει τωρα  :coffee:
δεν παιζει να ειναι τοσο γκαου  :coffee:
έχεις σκεφτεί την περίπτωση του προμότορα :coffee: όλο το σκηνικό οργανωμένο εκ των έσω κι έτσι :coffee: κουβέντα να γίνεται :coffee:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΔ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ??? ΠΕΣ ΡΕ DON!

Kαι γω κρυάρακι είμαι, σαν την Ελένη... για αυτό ταιριάζαμε...  :P

ρε δεν έχω κόλλημα με το Φ104, πηγαίνω σε πολλά στούντιο, απλώς είχα πειστεί ότι άξιξε να πηγαίνω σχεδόν αποκλειστικά με την καυλιάρα...
ΡΔ = 104 !!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
μωρέ τι λες; επικοινωνείς;

δηλαδή με συγχωρείς, αν εσύ πήγαινες με κάποια στο ξενοδοχείο τι ακριβώς θα ήθελες να κάνεις;

αν δεν την ήξερες, μόνο σεξ, αν την ήξερες, κουβεντούλα, χαδάκια, τηλέοραση μέσα, οκ, αλλά σκέτο τηλεόραση και σε απόσταση ασφαλείας; μωρέ που ακούστηκε!

για αυτό και γω λέω ότι αμφιβάλλω πολύ αν ήθελε να περάσω εγώ καλά... τεσπά...

και συ αν είχες χαλάσει ένα σκασμό λεφτά για να περάσεις μια βραδιά όπως την ήθελες εσύ, με πολύ σεξ και χάδια και κουβεντούλα χαλαρή περί ανέμων και υδάτων, το ίδιο άσχημα θα αντιδρούσες!

δεν ξέρω αν θα έγραφες κατεβατά, αλλά θα δάγκωνες και συ σίδερα!  :headbang:

δεν μπορείς να φέρεσαι φιλικά όταν σε συμφέρει και επαγγελματικά όταν πάλι σε συμφέρει! πόσο πιο λιανά να το πω;   :idiot:

Αχ βρε Ορεστη ποτε θα μαθεις. Τηλεοραση ουτε καν ανοιγεις σε τετοιες συναντησεις και τα προβληματα σου δεν τα συζητας. Πας για σεξ και μονο σεξ και στα ενδιαμεσα κανεις πλακα με το μωρο που αποτι καταλαβαινω ειναι ομορφουλικο.

Οταν τελειωσεις και δεν μπορεις/θελεις αλλο την στελνεις σπιτι και κοιμασαι σαν αγγελουδι! Γιαυτο πας με τανες για να τις στελνεις σπιτι και να μην εχεις αλλες σκοτουρες. Οπως σου ειπε και ο ινδιανος, τις "νοικιαζεις" για 20-30 λεπτα, και στην περιπτωση σου ολη την βραδια αν θελεις, και μετα δρομο.

Αντε και βρες καμια γκομενα εκτος αυτης της δουλειας και λεγε της οτι θελεις για τα προσωπικα σου. Αυτο λεγεται γκομενα και οχι τανα. Σορρυ αν θιγω την Δεσπινα αλλα αυτη την δουλεια διαλεξε για τους δικους της λογους που δεν σε αφορουν.

Τα εχεις πολυ μπερδεμενα και χρειαζεσαι βοηθεια αλλα οχι απο το μπου.κομ.  :grin:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ξεπεράσαμε τις 30 σελίδες με την Ορεστιάδα!

Το πρώτο ποστ σήμερα ανέβηκε στην σελίδα 3792 !

Με την Κελλυ να απουσιάζει και την Άντζελα να απέχει από την κουβέντα νομίζω ότι είναι κάτι  μοναδικό!

Εύγε Ορέστη!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom