anastasiaHOT
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2011
- Like
- 0
kalispera bella ragazza :-* :-* :-*
;) ;) ;) ti kanis oresti..kala itse?
kalispera bella ragazza :-* :-* :-*
Ορέστη έλεος ρε μαλάκα σύνελθε έχεις γίνει αηδία που σε βρίσκουμε που σε χάνουμε εδώ να κλαίγεσαι
απορώ πως σε ανέχονται στο Φ104 τα κορίτσια πραγματικά είναι ηρωίδες
;) ;) ;) ti kanis oresti..kala itse?
Ελα ρε παιχτη,τι εγινε ;αρση απαγορευσης;και γω απορω... αλλα απο δω και περα θα ειμαι καλο παιδι κι αν ξανακανω τιποτα, κρεμαστε με ολοι μαζι... ειλικρινα...
Ελα ρε παιχτη,τι εγινε ;αρση απαγορευσης;
Και μεις αγαπησαμε αλλα δεν καναμε ετσιναι... απο δω και περα σεμνα και ταπεινα...
δωστε τον τιτλο του προεδρου σε κανεναν αλλον που ειναι ικανος να το σηκωσει... εγω ειμαι ενας απλος παιχτης, ρολιστας που λενε...
δεν ειμαι να σηκωνω τιτλους στην ηλικια μου.
Και μεις αγαπησαμε αλλα δεν καναμε ετσι
Δεν εισαι και τοσο μικρος στα 23,εκτος αν μας λες ψεματα και εισαι τελικα μικροτερος
εδω εχει πολυυυυυυυυυυ ψωμι...
Μαλλον πρεπει να ψηθεις λιγο περισσοτερο και να μην τους ψηνεις το ψαρι στα χειληΝαι ειμαι 18 και επειδη παω στο 104 απο τα 13, επρεπε να παριστανω τον ενηλικο εδω και 5 χρονια!
Η αληθεια ειναι πως ειμαι 23 και παω προς 24 δυστυχως, αλλα στα θεματα καρδιας ειμαι-δεν ειμαι 18.
Λοιπόν αφου λές ότι είσαι 23 στα 24 , καί να τα 1000σεις ! , μου έρχεται αυθόρμητα να σε ρωτήσω καί χωρίς παρεξήγηση : στα 23 σου σ' αρέσει να " τρώς " τις ώρες σου π'ανω απο ένα p/c/ & μέσα σε ένα φόρουμ αγνώστων ( διόρθωση κάποιους είπες ότι τους έχεις γνωρίσει ) , να γίνεσαι αντικείμενο παρεξηγήσεων καί εξηγήσεων καί ξανά μανά τα ίδια ? καί εντάξει να το καταλάβω ν' ασχοληθείς κάποιες ώρες αλλά ειλικρινά αναρωτιέμαι δεν έχεις άλλες επιθυμίες καί άλλες ασχολίες ?Τι ψωμι σατανικε φιλε μου;
Μαλλον πρεπει να ψηθεις λιγο περισσοτερο και να μην τους ψηνεις το ψαρι στα χειλη
προεδρος σε τι πραγμα ειναι ο κου ορεστης
ΝΤΟΜΠΡΙ ΒΕΤΣΕΡ ΣΙΜΠΙΡΣΚΙ ΤΙΓΡ !!!!Καλησπερα σε ολους!
Λοιπόν αφου λές ότι είσαι 23 στα 24 , καί να τα 1000σεις ! , μου έρχεται αυθόρμητα να σε ρωτήσω καί χωρίς παρεξήγηση : στα 23 σου σ' αρέσει να " τρώς " τις ώρες σου π'ανω απο ένα p/c/ & μέσα σε ένα φόρουμ αγνώστων ( διόρθωση κάποιους είπες ότι τους έχεις γνωρίσει ) , να γίνεσαι αντικείμενο παρεξηγήσεων καί εξηγήσεων καί ξανά μανά τα ίδια ? καί εντάξει να το καταλάβω ν' ασχοληθείς κάποιες ώρες αλλά ειλικρινά αναρωτιέμαι δεν έχεις άλλες επιθυμίες καί άλλες ασχολίες ?