Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ορέστη έλεος ρε μαλάκα σύνελθε έχεις γίνει αηδία που σε βρίσκουμε που σε χάνουμε εδώ να κλαίγεσαι :jerking:

απορώ πως σε ανέχονται στο Φ104 τα κορίτσια πραγματικά είναι ηρωίδες :sunglasses:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Θελω να ευχαριστησω δημοσια την Αντζελα για την υπομονη της... Δεν εχω λογια...

[size=10pt][size=10pt]ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
[/size][/size]

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ορέστη έλεος ρε μαλάκα σύνελθε έχεις γίνει αηδία που σε βρίσκουμε που σε χάνουμε εδώ να κλαίγεσαι :jerking:

απορώ πως σε ανέχονται στο Φ104 τα κορίτσια πραγματικά είναι ηρωίδες :sunglasses:

και γω απορω... αλλα απο δω και περα θα ειμαι καλο παιδι κι αν ξανακανω τιποτα, κρεμαστε με ολοι μαζι... ειλικρινα...

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ελα ρε παιχτη,τι εγινε ;αρση απαγορευσης; :rockon:

ναι... απο δω και περα σεμνα και ταπεινα...

δωστε τον τιτλο του προεδρου σε κανεναν αλλον που ειναι ικανος να το σηκωσει... εγω ειμαι ενας απλος παιχτης, ρολιστας που λενε...

δεν ειμαι να σηκωνω τιτλους στην ηλικια μου.  :rolleyes:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
ναι... απο δω και περα σεμνα και ταπεινα...

δωστε τον τιτλο του προεδρου σε κανεναν αλλον που ειναι ικανος να το σηκωσει... εγω ειμαι ενας απλος παιχτης, ρολιστας που λενε...

δεν ειμαι να σηκωνω τιτλους στην ηλικια μου.  :rolleyes:
Και μεις αγαπησαμε αλλα δεν καναμε ετσι  :tooth:
Δεν εισαι και τοσο μικρος στα 23,εκτος αν μας λες ψεματα και εισαι τελικα μικροτερος  :grin:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Και μεις αγαπησαμε αλλα δεν καναμε ετσι  :tooth:
Δεν εισαι και τοσο μικρος στα 23,εκτος αν μας λες ψεματα και εισαι τελικα μικροτερος  :grin:

Ναι ειμαι 18 και επειδη παω στο 104 απο τα 13, επρεπε να παριστανω τον ενηλικο εδω και 5 χρονια!  :grin:

Η αληθεια ειναι πως ειμαι 23 και παω προς 24 δυστυχως, αλλα στα θεματα καρδιας ειμαι-δεν ειμαι 18.  :rolleyes:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ναι ειμαι 18 και επειδη παω στο 104 απο τα 13, επρεπε να παριστανω τον ενηλικο εδω και 5 χρονια!  :grin:

Η αληθεια ειναι πως ειμαι 23 και παω προς 24 δυστυχως, αλλα στα θεματα καρδιας ειμαι-δεν ειμαι 18.  :rolleyes:
Μαλλον πρεπει να ψηθεις λιγο περισσοτερο και να μην τους  ψηνεις το ψαρι στα χειλη  :grin:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Τι ψωμι σατανικε φιλε μου; :new_shocked:
Λοιπόν αφου λές ότι είσαι 23 στα 24 , καί να τα 1000σεις ! , μου έρχεται αυθόρμητα να σε ρωτήσω καί χωρίς παρεξήγηση : στα 23 σου σ' αρέσει να " τρώς " τις ώρες σου π'ανω απο ένα p/c/ & μέσα σε ένα φόρουμ αγνώστων ( διόρθωση κάποιους είπες ότι τους έχεις γνωρίσει ) , να γίνεσαι αντικείμενο παρεξηγήσεων καί εξηγήσεων καί ξανά μανά τα ίδια ? καί εντάξει να το καταλάβω ν' ασχοληθείς κάποιες ώρες αλλά ειλικρινά αναρωτιέμαι δεν έχεις άλλες επιθυμίες καί άλλες ασχολίες ?

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
προεδρος σε τι πραγμα ειναι ο κου ορεστης :think:

και καλα προεδρος των αγαπουληδων και καποιοι με ειπανε και πορνοπροεδρο.

κοροιδευτικα η μη, ουτε το ενα ισχυει ουτε το αλλο.

ειμαι πολυ σταθερος στις γυναικες που πηγαινω, αρα δεν ειμαι πορνοπροεδρος, τωρα για αγαπουλης... ενταξει κατα καιρους ειμαι τσιμπημενος με διαφορα κοριτσακια, παντως για προεδρος και παλι δυσκολο...  :cheesy:

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
μαλιστα.γιατι ακουω και προεδρο καποιον σοτιροφ εδω μεσα

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
γεια σου μπεταραααααα

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Λοιπόν αφου λές ότι είσαι 23 στα 24 , καί να τα 1000σεις ! , μου έρχεται αυθόρμητα να σε ρωτήσω καί χωρίς παρεξήγηση : στα 23 σου σ' αρέσει να " τρώς " τις ώρες σου π'ανω απο ένα p/c/ & μέσα σε ένα φόρουμ αγνώστων ( διόρθωση κάποιους είπες ότι τους έχεις γνωρίσει ) , να γίνεσαι αντικείμενο παρεξηγήσεων καί εξηγήσεων καί ξανά μανά τα ίδια ? καί εντάξει να το καταλάβω ν' ασχοληθείς κάποιες ώρες αλλά ειλικρινά αναρωτιέμαι δεν έχεις άλλες επιθυμίες καί άλλες ασχολίες ?

Μμμ... μάλλον με έχεις υπερεκτιμήσει, είμαι από τα άτομα που μπαίνω ελάχιστα στο φόρουμ γενικά. Θα σου πω τι γίνεται: όποτε προκύπτει κάποιο θέμα, μπαίνω εδώ για να ξεφορτώσω λίγο, μιας και είναι κάτι που δεν μπορώ να το μοιραστώ με τα φιλαράκια μου της υπόλοιπης ζωής μου. Κι όταν μπω, όντως θα κάτσω με τις ώρες.

Κατά τα άλλα, είμαι από τα άτομα που περισσότερο  :knockinb:, παρά μιλάνε για αυτό. Μπορεί να μπω 2 φορές τη βδομάδα στο στούντιο, αλλά στο φόρουμ θα μπω μία φορά στις 15.

Το κουλό είναι πως όταν μπω θα κάτσω καμιά 5αρα ώρες, είμαι άτομο που εθίζεται εύκολα και γενικά με λες κομπιουτεράκια.

Αν σήμερα δεν είχε κακό καιρό, θα είχα αγώνα παρεπιπτόντως, όπως κάθε σάββατο απόγευμα... Και γενικά, όλο και κάτι έχω να ασχολούμαι, αθλητικά κλπ. Γυναίκες, αυτοκίνητα και αθλητικά όπως κάθε άνδρας.  :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom