Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
μαλιστα.γιατι ακουω και προεδρο καποιον σοτιροφ εδω μεσα

καλα σιγουρα θα υπαρχουνε πολλοι προεδροι εδω μεσα, σε ελευθεροι μεταφραση, :jerking:

στην Ελλαδα ολοι προεδροι ειμαστε

εμενα παντως προεδρος δε μου παει, μια φορα ημουνα στο σχολειο και τα εκανα θαλασσα.

αντιθετα ταμιας ημουνα καλος, κανω καλο κουμαντο στα λεφτα.  :grin: (και να μην εχω να φαω, να γ... παντα εχω...  :jerking:)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ε ναι  :sunglasses: Αγαπαμε τα εργαζομενα  κοριτσια με μετρο  :sunglasses:

τι ηλικια εχεις και ποσες φορες εχεις καψουρευτει εργαζομενη;

εγω παντως ως τωρα εχω καψουρευτει 2 στουντιοκοριτσα και 2-3 call girls.  :grin:

με μετρο παντα...  :rolleyes:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Ξεκίνα να τα καψουρεύεσαι με το κομμάτι.............................................

Γιατί με το μέτρο δεν σε πάει καθόλου!

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
τι ηλικια εχεις και ποσες φορες εχεις καψουρευτει εργαζομενη;

εγω παντως ως τωρα εχω καψουρευτει 2 στουντιοκοριτσα και 2-3 call girls.  :grin:

με μετρο παντα...  :rolleyes:
26 μισο.Στανταρακια ειχα παντα,οπως και επαφη με κοπελες εργαζομενες ,αλλα παντα σε λογικα πλαισια  :)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
26 μισο.Στανταρακια ειχα παντα,οπως και επαφη με κοπελες εργαζομενες ,αλλα παντα σε λογικα πλαισια  :)

η επαφη... μμμ... ενδιαφερον... λογικα πλαισια... δε σε πιστευω, ολο και καποια στιγμη θα ξεφυγες και συ...  :grin:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ξεκίνα να τα καψουρεύεσαι με το κομμάτι.............................................

Γιατί με το μέτρο δεν σε πάει καθόλου!

Χαχα καλο  :grin:

Εγω δεν παω και με πολλες, δεν πιστευω να ανεβω ποτε πανω 5... (δηλωσεις...  :rolleyes:)

Υποτιθεται οτι καποτε θα νοικοκυρευτω...  :grin:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
η επαφη... μμμ... ενδιαφερον... λογικα πλαισια... δε σε πιστευω, ολο και καποια στιγμη θα ξεφυγες και συ...  :grin:
Μπαα :) Η καθε κοπελα εχει τη προσωπικη της ζωη και δεν πρεπει να τις ενοχλουμε  :)Εκτος αν δωσουν το δικαιωμα..

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Δεν είσαι για νοικοκυρέματα λεβέντη μου ...............................................

Αν έμοιαζες με την σημελα την τρελιάρα τότε θα σουνα!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Μπαα :) Η καθε κοπελα εχει τη προσωπικη της ζωη και δεν πρεπει να τις ενοχλουμε  :)Εκτος αν δωσουν το δικαιωμα..

βρε συμφωνω, αλλα αν δεν την εχεις πατησει μια φορα τουλαχιστον δε μαθαινεις...  :)

το δικαιωμα ειναι πολυ σχετικο... πρεπει να εχεις πολυ εμπειρο "ματι" για να ξεχωρισεις το απλο καλοπιασμα απο το κατι παραπανω... παντως σιγουρα και σενα σου εχουν δωσει δικαιωμα, ασε τις διπλωματιες...  ;)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
βρε συμφωνω, αλλα αν δεν την εχεις πατησει μια φορα τουλαχιστον δε μαθαινεις...  :)

το δικαιωμα ειναι πολυ σχετικο... πρεπει να εχεις πολυ εμπειρο "ματι" για να ξεχωρισεις το απλο καλοπιασμα απο το κατι παραπανω... παντως σιγουρα και σενα σου εχουν δωσει δικαιωμα, ασε τις διπλωματιες...  ;)
Ρε  παιχτη,το καλοπιασμα το κανουν πανω κατω ολες ,εσυ καψουρευεσαι οποια σου κανει καλοπιασμα; :grin:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Δεν είσαι για νοικοκυρέματα λεβέντη μου ...............................................

Αν έμοιαζες με την σημελα την τρελιάρα τότε θα σουνα!

γιατι βρε δασκαλε; αν δε νοικοκυρευτω εγω που ειμαι μονογαμικος και αγαπησιαρης, που περιποιουμαι τις γυναικες οσο μπορω, κανω δουλειες του σπιτιου και γενικα ειμαι παιδι για σπιτι, ποιος θα νοικοκυρευτει;  :rolleyes:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Μολογάτε ρε μολογάτε οικειοθελώς χωρίς ξύλο......................................

Πριν μπουκάρουν οι βάρβαροι και σας πλακώσουν στη φάλαγγα!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ρε  παιχτη,το καλοπιασμα το κανουν πανω κατω ολες ,εσυ καψουρευεσαι οποια σου κανει καλοπιασμα; :grin:

οχι βρε παλικαρι μου, ενταξει καλοπιασμα απο καλοπιασμα διαφερει...

εγω παντως καψουρευομαι οσες μου κανουν "το κλικ", ασχετως καλοπιασματος...  :grin:

μου εχει τυχει να δεχτω στενο μαρκαρισμα σε μαγαζι, μιλαμε με το που μπαινω να πεταγεται να μου δωσει γλωσσοφιλο στο σαλονι! αλλα δεν την εκανα πολυ κεφι, ουτε και εκεινη βεβαια με ειχε ερωτευτει. Ευτυχως εφυγε και ησυχαμε απο την... πρηχτρα!  :2funny:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Ακριβώς για αυτά που τόνισες λέω να το αποφύγεις.......................................

Αυτά θα σε κάνουν λιώμα !

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Μολογάτε ρε μολογάτε οικειοθελώς χωρίς ξύλο......................................

Πριν μπουκάρουν οι βάρβαροι και σας πλακώσουν στη φάλαγγα!

τι να ομολογησουμε βρε δασκαλε;  :think:

εγω παντως ομολογω οτι ειμαι ενοχος σε ολες κατηγοριες.  :grin:

τι αλλο θες;  :rolleyes:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
οχι βρε παλικαρι μου, ενταξει καλοπιασμα απο καλοπιασμα διαφερει...

εγω παντως καψουρευομαι οσες μου κανουν "το κλικ", ασχετως καλοπιασματος...  :grin:

μου εχει τυχει να δεχτω στενο μαρκαρισμα σε μαγαζι, μιλαμε με το που μπαινω να πεταγεται να μου δωσει γλωσσοφιλο στο σαλονι! αλλα δεν την εκανα πολυ κεφι, ουτε και εκεινη βεβαια με ειχε ερωτευτει. Ευτυχως εφυγε και ησυχαμε απο την... πρηχτρα!  :2funny:
Παιχτη,πρεπει να στο εχω ξαναπει.Με το χρημα που διαθετεις για τα στουντιο,χρησιμοποιησετα να βρεις καμια ελλεηνιδα πιτσιρικα να αγαπουλιασεις.Χανεις τα καλυτερα σου χρονια στον αγοραιο ερωτα..

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Και από τον άλλον θέλω μια ευθεία - αντρίκια ομολογία..............................

Γιατί μου κάνει ντρίπλες και δεν βγαίνει ευθαρσώς, σαν και του λόγου σου, στη σέντρα να μολογήσει τα καψουρελικια του!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom