Τι κανεις μωρο μου,εισαι καλα? :-*ΝΤΟΜΠΡΙ ΒΕΤΣΕΡ ΣΙΜΠΙΡΣΚΙ ΤΙΓΡ !!!!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τι κανεις μωρο μου,εισαι καλα? :-*ΝΤΟΜΠΡΙ ΒΕΤΣΕΡ ΣΙΜΠΙΡΣΚΙ ΤΙΓΡ !!!!
Ε ναι Αγαπαμε τα εργαζομενα κοριτσια με μετρομιλησε ο ψημενος στα καρβουνα
μαλιστα.γιατι ακουω και προεδρο καποιον σοτιροφ εδω μεσα
Ε ναι Αγαπαμε τα εργαζομενα κοριτσια με μετρο
26 μισο.Στανταρακια ειχα παντα,οπως και επαφη με κοπελες εργαζομενες ,αλλα παντα σε λογικα πλαισιατι ηλικια εχεις και ποσες φορες εχεις καψουρευτει εργαζομενη;
εγω παντως ως τωρα εχω καψουρευτει 2 στουντιοκοριτσα και 2-3 call girls.
με μετρο παντα...
26 μισο.Στανταρακια ειχα παντα,οπως και επαφη με κοπελες εργαζομενες ,αλλα παντα σε λογικα πλαισια
Ξεκίνα να τα καψουρεύεσαι με το κομμάτι.............................................
Γιατί με το μέτρο δεν σε πάει καθόλου!
Μπαα Η καθε κοπελα εχει τη προσωπικη της ζωη και δεν πρεπει να τις ενοχλουμε Εκτος αν δωσουν το δικαιωμα..η επαφη... μμμ... ενδιαφερον... λογικα πλαισια... δε σε πιστευω, ολο και καποια στιγμη θα ξεφυγες και συ...
Ξεκίνα να τα καψουρεύεσαι με το κομμάτι.............................................
Γιατί με το μέτρο δεν σε πάει καθόλου!
Μπαα Η καθε κοπελα εχει τη προσωπικη της ζωη και δεν πρεπει να τις ενοχλουμε Εκτος αν δωσουν το δικαιωμα..
Ρε παιχτη,το καλοπιασμα το κανουν πανω κατω ολες ,εσυ καψουρευεσαι οποια σου κανει καλοπιασμα;βρε συμφωνω, αλλα αν δεν την εχεις πατησει μια φορα τουλαχιστον δε μαθαινεις...
το δικαιωμα ειναι πολυ σχετικο... πρεπει να εχεις πολυ εμπειρο "ματι" για να ξεχωρισεις το απλο καλοπιασμα απο το κατι παραπανω... παντως σιγουρα και σενα σου εχουν δωσει δικαιωμα, ασε τις διπλωματιες... ;)
Δεν είσαι για νοικοκυρέματα λεβέντη μου ...............................................
Αν έμοιαζες με την σημελα την τρελιάρα τότε θα σουνα!
Ρε παιχτη,το καλοπιασμα το κανουν πανω κατω ολες ,εσυ καψουρευεσαι οποια σου κανει καλοπιασμα;
Μολογάτε ρε μολογάτε οικειοθελώς χωρίς ξύλο......................................
Πριν μπουκάρουν οι βάρβαροι και σας πλακώσουν στη φάλαγγα!
Παιχτη,πρεπει να στο εχω ξαναπει.Με το χρημα που διαθετεις για τα στουντιο,χρησιμοποιησετα να βρεις καμια ελλεηνιδα πιτσιρικα να αγαπουλιασεις.Χανεις τα καλυτερα σου χρονια στον αγοραιο ερωτα..οχι βρε παλικαρι μου, ενταξει καλοπιασμα απο καλοπιασμα διαφερει...
εγω παντως καψουρευομαι οσες μου κανουν "το κλικ", ασχετως καλοπιασματος...
μου εχει τυχει να δεχτω στενο μαρκαρισμα σε μαγαζι, μιλαμε με το που μπαινω να πεταγεται να μου δωσει γλωσσοφιλο στο σαλονι! αλλα δεν την εκανα πολυ κεφι, ουτε και εκεινη βεβαια με ειχε ερωτευτει. Ευτυχως εφυγε και ησυχαμε απο την... πρηχτρα!