Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ακριβώς για αυτά που τόνισες λέω να το αποφύγεις.......................................

Αυτά θα σε κάνουν λιώμα !

και πως θα περασω τη ζωη μου βρε δασκαλε; καψουρευομενος στουντιοκοριτσα;  :think:

Παιχτη,πρεπει να στο εχω ξαναπει.Με το χρημα που διαθετεις για τα στουντιο,χρησιμοποιησετα να βρεις καμια ελλεηνιδα πιτσιρικα να αγαπουλιασεις.Χανεις τα καλυτερα σου χρονια στον αγοραιο ερωτα..

ισχυει, αλλα και εκεινη θα μου τα ετρωγε, θα εκανα λιγοτερο σεξ και ουτε τα καλλη και την καυ... των στουντιοκοριτσων θα ειχα...

και αντι να την εχω 1-2 φορες τη βδομαδα να περναμε... "ποιοτικο" χρονο μαζι, θα επρεπε να ανεχομαι συνεχομενα τηλεφωνα, μηνυματα, γκρινιες... απαπα...

μονο πλεονεκτημα που βρισκω ειναι οτι κανεις σεξ χωρις το αγχος του χρονου...  :grin:

(τι πεζος που ειμαι μερικες φορες  :rolleyes:)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Και από τον άλλον θέλω μια ευθεία - αντρίκια ομολογία..............................

Γιατί μου κάνει ντρίπλες και δεν βγαίνει ευθαρσώς, σαν και του λόγου σου, στη σέντρα να μολογήσει τα καψουρελικια του!

ειναι διπλωματης αυτος, αλλα δεν ξερει οτι εχει προδοθει... αν δεν την εχεις πατησει, αποκλειεται να ξερεις τοσα πολλα για το θεμα...  :grin:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Άμα είναι να την γυρίσεις σπίτι μετά ...............................................

Εκεί να δεις άγχος και βάσανα!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Άμα είσαι καλός στη διαχείριση , όπως είπες νωρίτερα..............

Γιατί όχι και κανα κωλομπαρο να σπάει η μονοτονία!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Άμα είναι να την γυρίσεις σπίτι μετά ...............................................

Εκεί να δεις άγχος και βάσανα!

τα εχω περασει κι αυτα... για αυτο με βλεπεις οτι δεν το συζηταω προς το παρον.  :grin:

Άμα είσαι καλός στη διαχείριση , όπως είπες νωρίτερα..............

Γιατί όχι και κανα κωλομπαρο να σπάει η μονοτονία!

κοιταξε, αν εβρισκα εναν συγκατοικο για μονιμα, το σεξ σιγουρα παλευεται ετσι και ναι, εχω την οικονομικη ανεση να τη βγαζω, τουλαχιστον για την ωρα.

η μοναξια ομως στο σπιτι δεν παλευεται... τουλαχιστον εγω που μελαγχολω ευκολα, θελω να εχω καποιον στο σπιτι να μιλησω, ποσο μαλλον μεγαλωνοντας που εχεις κι αλλες αναγκες...

καμια αποψη επ αυτου δασκαλε;  :rolleyes:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Όταν θα καταλάβεις τι είναι συγκατοίκηση, και σου έρθουν τα πρώτα κρανιοεγκεφαλικά......

Τότε θα εκτιμήσεις τη μοναξιά και θα τη ζητάς!

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Μμμ... μάλλον με έχεις υπερεκτιμήσει, είμαι από τα άτομα που μπαίνω ελάχιστα στο φόρουμ γενικά. Θα σου πω τι γίνεται: όποτε προκύπτει κάποιο θέμα, μπαίνω εδώ για να ξεφορτώσω λίγο, μιας και είναι κάτι που δεν μπορώ να το μοιραστώ με τα φιλαράκια μου της υπόλοιπης ζωής μου. Κι όταν μπω, όντως θα κάτσω με τις ώρες.

Κατά τα άλλα, είμαι από τα άτομα που περισσότερο  :knockinb:, παρά μιλάνε για αυτό. Μπορεί να μπω 2 φορές τη βδομάδα στο στούντιο, αλλά στο φόρουμ θα μπω μία φορά στις 15.

Το κουλό είναι πως όταν μπω θα κάτσω καμιά 5αρα ώρες, είμαι άτομο που εθίζεται εύκολα και γενικά με λες κομπιουτεράκια.

Αν σήμερα δεν είχε κακό καιρό, θα είχα αγώνα παρεπιπτόντως, όπως κάθε σάββατο απόγευμα... Και γενικά, όλο και κάτι έχω να ασχολούμαι, αθλητικά κλπ. Γυναίκες, αυτοκίνητα και αθλητικά όπως κάθε άνδρας.  :grin:
Γεγονός είναι ότι εύκολα ό καθένας μας  μπορεί να εθιστεί σε κάτι , άλλοτε αθώο άλλοτε επικίνδυνο , καί σίγουρα ό κάθε εθισμός σε κάνει λιγότερο προσεκτικό σε πολλά ζητήματα , εσύ αυτό μπορεί να το λές χόμπυ , γούστο κ.λ.π. δεν παύει να είναι όμως πάντα μια εξάρτηση , αυτή τη στιγμή εσύ μπορείς άμα θέλεις να κάνεις κάτι άλλο πολύ πιο δημιουργικό για σένα τον ίδιο απο το να γίνεσαι περίγελως καί αντιπαθής εκτός άν αυτό είναι που επιθυμείς οπότε αλλάζει το θέμα .

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Γιατί νομίζεις μαζεύονται εδώ μέσα όλοι αυτοί οι νοικοκυραίοι......................

Για να μην επικοινωνούν με το περιβάλλον που δημιούργησαν, και να αισθάνονται λεύτεροι, να μιλάνε για πουτάνες!
Γιατί χόρτασαν το γαμήσι από τις "κυρίες"!
Και δεν το αντέχουν άλλο!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Όταν θα καταλάβεις τι είναι συγκατοίκηση, και σου έρθουν τα πρώτα κρανιοεγκεφαλικά......

Τότε θα εκτιμήσεις τη μοναξιά και θα τη ζητάς!

ΧΑΧΑΧΑ  :2funny: :2funny: :2funny:

Πρεπει να γραψεις εναν οδηγο για νεους εργενηδες σαν εμενα με τιτλο: "Η ζωη που θα ηθελα να ζησω. Μην κανετε τα ιδια λαθη!"

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Ένας έξυπνος άνθρωπος, δεν επαναλαμβάνει τα λάθη του...................................

Ο σοφός όμως,δεν επαναλαμβάνει τα λάθη των άλλων!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Γεγονός είναι ότι εύκολα ό καθένας μας  μπορεί να εθιστεί σε κάτι , άλλοτε αθώο άλλοτε επικίνδυνο , καί σίγουρα ό κάθε εθισμός σε κάνει λιγότερο προσεκτικό σε πολλά ζητήματα , εσύ αυτό μπορεί να το λές χόμπυ , γούστο κ.λ.π. δεν παύει να είναι όμως πάντα μια εξάρτηση , αυτή τη στιγμή εσύ μπορείς άμα θέλεις να κάνεις κάτι άλλο πολύ πιο δημιουργικό για σένα τον ίδιο απο το να γίνεσαι περίγελως καί αντιπαθής εκτός άν αυτό είναι που επιθυμείς οπότε αλλάζει το θέμα .

Ενταξει νομιζω πως αυτη τη στιγμη δε γινομαι περιγελως ουτε αντιπαθης, απλα κουβεντιαζω, ή, για την ακριβεια, διδασκομαι...  :)

Σιγουρα οταν δημιουργουνται θεματα καλο ειναι να κανω κατι αλλο και να μην μπαινω εδω να "ξεβρακωνομαι" αλλα ειλικρινα δεν "την παλευω" ορισμενες ωρες... αν δεν εμπαινα εδω, απλα θα κοπανιομουνα μονος μου στο σπιτι σαν τον τρελο. (χωρις το σαν αν προτιματε  :grin:)

Ειμαι αρκετα δημιουργικο ατομο στη ζωη μου, ακομα και οταν ειμαι μπροστα στο pc (σχεδιαζω διαφορα  :grin:), ολοι μας ομως εχουμε νεκρα διαστηματα/φασεις που κανουμε περιττα ή/ βλαβερα πραγματα τα οποια νιωθουμε οτι μας ανακουφιζουν απο καποια βασανα (πχ καπνιζουμε, πινουμε κλπ).  ;)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ένας έξυπνος άνθρωπος, δεν επαναλαμβάνει τα λάθη του...................................

Ο σοφός όμως,δεν επαναλαμβάνει τα λάθη των άλλων!

Ετσι ακριβως... για αυτο παντοτε μου αρεσε να κανω παρεα με μεγαλυτερα ατομα, να τα παρατηρω και να τα ακουω προσεκτικα.  :)

Ειναι ο μονος τροπος να "αλλαξεις" ενα πιθανως ασχημο "μελλον" για σενα.

Εχω παρει χαρτι και μολυβι και σημειωνω εγω (μεταφορικα). Συνεχισε...  :grin:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ετσι ακριβως... για αυτο παντοτε μου αρεσε να κανω παρεα με μεγαλυτερα ατομα, να τα παρατηρω και να τα ακουω προσεκτικα.  :)
Σωστός πρόσεχε όμως γιατί μπορεί εκτός απο μεγαλύτερα άτομα να είναι καί  " μεγαλύτερα μόρια " !!!!!!!

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Γιατί νομίζεις μαζεύονται εδώ μέσα όλοι αυτοί οι νοικοκυραίοι......................

Για να μην επικοινωνούν με το περιβάλλον που δημιούργησαν, και να αισθάνονται λεύτεροι, να μιλάνε για πουτάνες!
Γιατί χόρτασαν το γαμήσι από τις "κυρίες"!
Και δεν το αντέχουν άλλο!
Πώς μας  καταλαβαίνεις ομορφάντρα μου !!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Σωστός πρόσεχε όμως γιατί μπορεί εκτός απο μεγαλύτερα άτομα να είναι καί  " μεγαλύτερα μόρια " !!!!!!!

Προσέχω!!! Κάνω παρέα μόνο με τους καλύτερους! (τα καλύτερα γερόντια :P) Νομίζω φαίνεται ακόμα και στο φόρουμ αυτό.  ;)

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Καλησπέρα........... :tits2:

Τι μου κάνετε??????????? :-* :-*

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οχι βρε παλικαρι μου, ενταξει καλοπιασμα απο καλοπιασμα διαφερει...

εγω παντως καψουρευομαι οσες μου κανουν "το κλικ", ασχετως καλοπιασματος...  :grin:

μου εχει τυχει να δεχτω στενο μαρκαρισμα σε μαγαζι, μιλαμε με το που μπαινω να πεταγεται να μου δωσει γλωσσοφιλο στο σαλονι! αλλα δεν την εκανα πολυ κεφι, ουτε και εκεινη βεβαια με ειχε ερωτευτει. Ευτυχως εφυγε και ησυχαμε απο την... πρηχτρα!  :2funny:

τη χυλοπιτιασες παιχτη  :rockon:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.783
Πόντοι
5.435

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Κάθομαι αραχτός στο καναπέ, η γυναίκ

α κοιμάτε και είμαι στο bou.com, και με καυ....ες βραδυάτικα και άντε να την ξυπνήσω τώρα  :2funny: :2funny:

Μην την ξυπνάει βρε έλα από εδώ να σε φτιάξουμε εμείς............. :pipa1:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom