Φίλε καταρχήν χαλάρωσε. Ειλικρινά δεν μπαίνω εδώ μέσα ούτε για να με συμπαθήσουν, ούτε για να κάνω σαματά, ούτε για να κάνω φιλίες. Δόξα τω Θεό έχω φίλους, φίλες, που με αγαπάνε και τους αγαπάω. Δεν πιστεύω ότι βιώνω κάποια προσωρινή "δόξα" γιατί στον ιντερνετικό κόσμο όλα είναι ιδεατά και μακριά από την αλήθεια. Η αλήθεια είναι έξω. Η πραγματική ζωή είναι έξω. Εδώ μπαίνω για να χαζολογήσω, να ενημερωθώ για ό,τι με ενδιαφέρει, για να περάσω την ώρα μου. Δεν έχω περάσει με κάποια κοπέλα του 104, έχω πάει όμως να δώ πώς είναι εκεί ο χώρος. Γι'αυτό και ποτέ δεν έχω αναφερθεί σε υπηρεσίες των κοριτσιών εκεί. Και όντως, δεν έχω καμμία παρέα εδώ, γιατί απλά έχω πολλές παρέες έξω. Εξάλλου υπάρχουν πολλά forums στην ιστοσελίδα αυτή όπου μπορεί κάποιος να γίνει "συμπαθής" αν θέλει φυσικά και να αποκτήσει "παρέες".Δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο forum. Για τη γραφικότητα που λες, άποψή σου. Δεν θα ξαναδιαφωνήσω μαζί σου πάντως, στο υπόσχομαι. Απλά γιατί δεν υπάρχει λόγος. Δεν σου αρέσει ο διάλογος και η διαφωνία. Για το δικό σου καλό πάντως, όσο είναι νωρίς, ξανασκέψου τα, τα πράγματα...Καλή συνέχεια.Να σου πω κατι; φιλικα παντα. Εσενα κανενας εδω μεσα δε σε συμπαθει γενικα και το ξερεις και απο οσο εχω καταλαβει απλως σαρεσει να μπαινεις και να κανεις σαματα, αφου μαλλον στο 104 ουτε απεξω δεν εχεις περασει.
Για αστυνομιες καλυτερα μη μιλας γιατι αν συνεχισεις να με προσβαλεις, θα παω εγω στην αστυνομια για παρτη σου γιατι αρκετα εχω ανεχτει, ειδικα απο εσενα.
Και μην ξαναπιασεις στο στομα σου την κοπελα, γιατι δεν μπορεις να ξερεις τι εχω κανει για εκεινη, ποσα πραγματα που δειχνουν ακριβως το αντιθετο απο το οτι σκεφτομαι μονο την παρτη μου. Αν ηθελε η κοπελα θα με εδιωχνε και να εισαι σιγουρος οτι θα ξαναπερασω μαζι της αν ξαναπαει σε αλλο μαγαζι η αν με ξαναδεχτουνε σε αυτο.
Με εχεις για πολυ νουμερο, δικαιωμα σου, αλλα οταν θα φυγω εγω απο το φορουμ, γιατι σπανια μπαινω καθως θα ξερεις, παλι εσυ θα τ' ακους και θα εισαι ο γραφικος της παρεας, για αυτο μη χαιρεσαι τοσο με την προσωρινη "δοξα" σου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.013
- Πόντοι
- 26.470
δροσερο αγορι δες το πμ κ το θρεντ για στοιχημα.
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
ρε σταμ καλα τα λες και εγω μαζι σου,αλλα μηπως ολο αυτο το θαρρος καποιες του το εδωσαν και μετα για τους δικους τους λογους μαζευτηκανε;
και ετσι να ναι, δεν εχει σημασια, πρεπει να μαζευτω, να μην ξεκιναω εγω τις πλακες στο σαλονι αλλα οι κοπελες. (αν αναφερεσαι σε αυτο)
[/quote]
ξαδελφίτο, μιλάς σωστά όπως και πρέπει. Εγώ θα πρότεινα στον Ορέστη να αφήσει να περάσει κάποιος καιρός και θα δεί που θα αλλάξουν τα πράγματα (πιστευω) :- Αλλωστε όπως το είπες, υπάρχουν και άλλες κοπέλες και άλλα στούντιο
Ρε παιδια, δικιο εχετε, εγω το ξαναλεω, θελω απλα να περναω που και που ΚΑΙ με το Δεσποινακι. Οι αλλες κοπελες δε με ενδιαφερουνε, υπαρχουνε κι αλλου πολλες. Και σαν τη Δεσποινα υπαρχουνε σιγουρα, αλλα γιατι να πρεπει να το κοψω μαχαιρι αυτο το κολλημα;
Ελα κοφτε τη συζητηση, δεν κατηγορησα ουτε καποια κοπελα ουτε το μαγαζι που με εδιωξε, εγω απλα τους παρακαλαω να με αφηνουνε να βλεπω καμια φορα τη Δεσποινα, οσο ελεεινο κι αν ακουγεται, ναι εχω κολλημα, τελος.
Και απο αυριο θα σταματησω παλι τα ποσταρισματα ουτως η αλλως, θα παω και καπου αλλου για πηδημα ουτως η αλλως (συνηθισμενο μετα απο τσακωμους στο 104 ) και θα μπορειτε να τη λετε στον KD ελευθερα, που μια φορα στη ζωη του "εχει δικιο" και το εχει παρει πολυ πανω του...
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.013
- Πόντοι
- 26.470
Αμα θες παρεα για το πηδημα, ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΑΙ!
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Φίλε καταρχήν χαλάρωσε. [...] Απλά γιατί δεν υπάρχει λόγος. Δεν σου αρέσει ο διάλογος και η διαφωνία. Για το δικό σου καλό πάντως, όσο είναι νωρίς, ξανασκέψου τα, τα πράγματα...Καλή συνέχεια.
Κλασικος KD. Στην αρχη φορτωνει, προσβαλλει, βριζει και μετα σου λεει "χαλαρωσε". Σε εχω μαθει φιλε μου, μην ανησυχεις...
Εγω την αποφαση μου την εχω παρει. Αν συμβει το ενδεχομενο Α, θα ακολουθησω το πλανο Α, αν συμβει το ενδεχομενο Β, θα ακολουθησω το πλανο Β κοκ.
Οσο παραλογος και παραρμητικος αν φαινομαι (η αν ειμαι), στο βαθος ειμαι ενα απολυτα λογικο ατομο με λογικη/μαθηματικη σκεψη που ζυγιζει την καθε του κινηση (εκτος απο τις αυθορμητες που "αποφασιζονται" σε κλασματα του δευτερολεπτου).
Καλη σου μερα...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
θα τραβας και βιντεοΑμα θες παρεα για το πηδημα, ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΑΙ!
Peacful_Warrior
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
12:08--------13:56
Το 3 θα έχει την τιμητική του σήμερα!
Πω πω και έτσι που τα έχει πάρει με τον Ορέστη .....................................
Ούτε μουνόψειρα στα αρχίδια του τύπου, που ανέβηκε στους ορόφους για "παχνιδια" δεν θα θελα να ήμουν!
Ήμαρτον αρχόντισσα ήμαρτον!
Πω πω και έτσι που τα έχει πάρει με τον Ορέστη .....................................
Ούτε μουνόψειρα στα αρχίδια του τύπου, που ανέβηκε στους ορόφους για "παχνιδια" δεν θα θελα να ήμουν!
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
μην σπαμαρετε παρακαλω12:08--------13:52
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Οι αυθόρμητες δεν αποφασίζονται .....................................................
Πρώτα εκτελούνται και στην συνέχεια γίνεται η αξιολόγηση!
(πάλι μαλακία έκανα...)
Ναι οντως... τελος παντων, ενα απο τα πραγματα που θα εφαρμοσω αμεσα αν ξαναμπω στο θρεντ ειναι να μην καθομαι πανω απο μιση ωρα, τουλαχιστον σε ωρες αιχμης. για καποιο λογο παντα γινεται χαμος οταν μπαινω.
Πριν απο αυτο ομως, θα κανω ενα break (αφου εμαθαν μεχρι και οι πετρες ποιο ειναι το νεο προβλημα μου), περιμενοντας οτι ισως καποια με λυπηθει και με συγχωρεσει... (λογω βλακειας κυριως... ) (στην ΑΝΤΖΕΛΑ αναφερομαι...)
Καλο μεσημερι σε ολους, την κανω...
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
anastasiaHOT