Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
ουτε να τον φτυσω δεν θελω

δεν ειναι αντρας ειναι κατηνα

οσο ειμαι εγω σε αυτο το μαγαζι αυτος ο μαλακας δεν θα ξαναμπει εδω μεσα

οτι και να λετε για τον KD, μετα απο αυτο που ειπε για τον μαλακα εγω θε συμφωνω μαζι του σε οτι και αν λεει
thanks! Mα τα αυτονόητα είπα.Όσο και να μη θες, δεν μπορείς να μην "επέμβεις" βλέποντας τέτοια πράγματα.Να σου πω τι θα 'κανα.Αν ξαναρχόταν ο τύπος αυτός θα φώναζα την αστυνομία να τον διώξουν κακήν κακώς μπας και με το ρεζιλίκι αυτό συνερχόταν κάπως.Δεν θέλω να φανταστώ τι περνάτε με την περίπτωσή του.Γιατί καλή και η πλάκα, αλλά αυτό νομίζω έχει ξεφύγει...Κι αν πράγματι αισθανόταν πράγματα όπως λέει για την Δέσποινα, θα κοίταζε το δικό της καλό και όχι το δικό του.Δεν καταλαβαίνει ότι της δημιουργεί πρόβλημα στη δουλειά της? Φαντάζεσαι Ορέστη μία να ήταν παλαβή για σένα και να 'ρχόταν στη δουλειά σου και να κάνει σκηνικά? Να είσαι σίγουρος ότι η εργοδοσία σου θα τα 'παιρνε κάποια στιγμή μαζί σου.Οπότε για να συνεχίζεις το ίδιο βιολάκι, μάλλον μόνο την πάρτη σου κοιτάς.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε μαν ορεστη και σε συμπαθω ρε φιλε..

αξιοπρεπεια ρε μαν...

:- :-

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Εις οιωνός άριστος........αμυνεσθαι περί πάρτης!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
πρεπει να καταλαβεις οτι εχεις δημιουργησει προβλημα στης κοπελες, εσυ και κανα δυο αλλα ατομα..
που ζητατε περισσοτερα πραγματα απο οτι ερωτικες υπηρεσιες, και δεν στα λεω εγω χυμα, τα εχουν πει και αλλα ατομα σε ποιο προσωπικο επιπεδο..

Για 100η(?) φορά σήμερα, ναι οκ, αυτό που λες έχει γίνει, το διορθώσαμε (πιστεύω), τουλάχιστον έτσι έχουμε πει με τις εν λόγω κοπέλες...

Αυτό που συνέβη τώρα είναι ότι εκτός αυτό που λες, λόγω των συχνών μου επισκέψεων στο 104, να το πω πολύ απλά, μερικές φορές μιλάω (στο σαλόνι) λες και είμαι του μαγαζιού ή εν πάση περιπτώσει, λες και με τους πελάτες που μπαίνουνε και που τους ξέρω (+καποιες κοπελες) καθόμαστε σε μια καφετέρια και τα πίνουμε και λέμε μ...ς.

Αυτό όμως δεν μπορεί να συμβαίνει όταν υπάρχει κι άλλος κόσμος εκεί και ακούει το τι λες... Λάθος μου, λάθος μου, λάθος μου, δε θα το ξανακάνω, για πολλοστή φορά! ΟΚ?

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Ορέστη είσαι ένας κακομαθημένος παρτάκιας που θέλει να γίνεται μόνο το δικό του. Γιατί αν σεβόσουν όσες εργάζονται εκεί, και προπάντων τον εαυτό σου, δεν θα ξαναπήγαινες. Κάθε τόσο κάποιο θέμα προκαλείς και μετά αυτοαναιρείσαι και λες "λάθος" μου, κλπκλπ και δεν θα ξαναγίνει και μετά εφεύρεις κάποιο άλλο πρόβλημα. Και πάλι τα ίδια. Φαντάζομαι για να σου έχουν πει κατάμουτρα να μην ξαναπατήσεις εκεί, τί τους έχεις κάνει. Αξιοπρέπεια δεν έχεις καθόλου μέσα σου? Σεβασμό?  Μην χρησιμοποιείς για άλλοθι τα 23 σου χρόνια, γιατί κι άλλοι είναι και νεότεροι από σένα και συμπεριφέρονται πιο σοβαρά. Τώρα αν θες να γίνεσαι περίγελος της Φυλής, συνέχισε.Πας καλά...

υγ.: Dawn, έχεις φαγωθεί να με λες κωλοτούμπα. Δεν καταλαβαίνω γιατί.Το να λες κάποια αρνητικά πράγματα κατά τη γνώμη σου αλλά και κάποια θετικά δεν είναι κωλοτούμπα.Είναι δίκαιο. Κόφτο σε παρακαλώ.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Για 100η(?) φορά σήμερα, ναι οκ, αυτό που λες έχει γίνει, το διορθώσαμε (πιστεύω), τουλάχιστον έτσι έχουμε πει με τις εν λόγω κοπέλες...

Αυτό που συνέβη τώρα είναι ότι εκτός αυτό που λες, λόγω των συχνών μου επισκέψεων στο 104, να το πω πολύ απλά, μερικές φορές μιλάω (στο σαλόνι) λες και είμαι του μαγαζιού ή εν πάση περιπτώσει, λες και με τους πελάτες που μπαίνουνε και που τους ξέρω (+καποιες κοπελες) καθόμαστε σε μια καφετέρια και τα πίνουμε και λέμε μ...ς.

Αυτό όμως δεν μπορεί να συμβαίνει όταν υπάρχει κι άλλος κόσμος εκεί και ακούει το τι λες... Λάθος μου, λάθος μου, λάθος μου, δε θα το ξανακάνω, για πολλοστή φορά! ΟΚ?
ρε μαν.. αντι να πεις γαμω το μαγαζι σας και στα τσακιδια δεν ξαναρχομαι, να πατε στο διαολο καθεσαι και ζητας συγνωμη?

εγω ρε θα πανηγυριζα εαν δημιουργουσα τετοια προβληματα  :2funny: :2funny: :2funny:

παρτυ θα εκανα οταν θα λεγανε οτι ο σταμ δημιουργει προβληματα  :zfuck:

αλλα το θεμα δεν εχει να κανει περι πλακας,και με την ελενη ειχες φαει χοντρο κολημα, και με την δεσποινα απο οτι βλεπω, σε καταλαβαινω, αγορι ειμαι και εγω( και δροσερο μαλιστα  :rolleyes:)  σε καταλαβαινω απολυτα μαν, ψαχνεις και εσυ κατι..
αλλα ρε φιλε,εχεις ανοιχτει τοσο και εχεις γινει αντικειμενο κουτσομπολιου στο φορουμ, σου αρεσει αυτο?
δεν νομιζω, απλα αν σαρεσει τοσο πολυ το 104, ασε να περασει λιγος καιρος να ηρεμησουν τα πνευματα, εξαλου ρε μαν
τοσες γυναικες, τοσες ιεροδουλες, ΤΟΣΑ στουντιο υπαρχουν, μονο το 104 υπαρχει για σενα?
Απλα βρηκες φενεται και καποια παρεα και σου αρεσε...

αλλα μεχρι εκει.. πρεπει να ελεγχεις το πανω κεφαλι περισσοτερο , και οχι το κατω  ;)

ειναι ωραιο τωρα να βγαινει η κελλυ και να σε βριζει ετσι? ειναι ωραιο να βγαινει η ελενη στο σαλονι παλια και να σε κοιταει με βλεμα μισους?
οχι,απλα ειναι το θεμα οτι οταν εχεις αναγκη πολυ μερικα πραγματα, ξεπευτεις, αλλα οχι ρε φιλε, δεν πεινας, ουτε εισαι αστεγος , εδω ειναι σαν ζητιανευεις για μουνι, παμε καλα? υπαρχουν και αλλου προτοκαλιες ρε φιλε  ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ορέστη είσαι ένας κακομαθημένος παρτάκιας που θέλει να γίνεται μόνο το δικό του. Γιατί αν σεβόσουν όσες εργάζονται εκεί, και προπάντων τον εαυτό σου, δεν θα ξαναπήγαινες. Κάθε τόσο κάποιο θέμα προκαλείς και μετά αυτοαναιρείσαι και λες "λάθος" μου, κλπκλπ και δεν θα ξαναγίνει και μετά εφεύρεις κάποιο άλλο πρόβλημα. Και πάλι τα ίδια. Φαντάζομαι για να σου έχουν πει κατάμουτρα να μην ξαναπατήσεις εκεί, τί τους έχεις κάνει. Αξιοπρέπεια δεν έχεις καθόλου μέσα σου? Σεβασμό?  Μην χρησιμοποιείς για άλλοθι τα 23 σου χρόνια, γιατί κι άλλοι είναι και νεότεροι από σένα και συμπεριφέρονται πιο σοβαρά. Τώρα αν θες να γίνεσαι περίγελος της Φυλής, συνέχισε.Πας καλά...

υγ.: Dawn, έχεις φαγωθεί να με λες κωλοτούμπα. Δεν καταλαβαίνω γιατί.Το να λες κάποια αρνητικά πράγματα κατά τη γνώμη σου αλλά και κάποια θετικά δεν είναι κωλοτούμπα.Είναι δίκαιο. Κόφτο σε παρακαλώ.
εσυ ολως τυχαιος εχεις παντα τεκμηριωμενη αποψη για το συγκεκριμενο στουντιο και τα θεματα που εχουν ξεσπασει  :2funny:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
εσυ ολως τυχαιος εχεις παντα τεκμηριωμενη αποψη για το συγκεκριμενο στουντιο και τα θεματα που εχουν ξεσπασει  :2funny:
Πιστεύω ότι ο καθένας που έχει μία στοιχειώδη λογική τα ίδια θα 'λεγε...

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
σου ειπα οσο ειμαι εγω σε αυτο το μπουρδελο εσυ δεν θα ξαναπατησεις εδω μεσα

εδω θα κοιμαμαι και θα ξυπναω, δεν θα πηγαινω σπιτι μου μαλακα θα καθομαι πανω στην οθονη, πανω στης καμερες
Χαλαρά Πασά μου ! καί μην βάζεις τέτοιες ιδέες γιατί θα ευχώμουν να είμαι ή οθόνη απο κάτω σου !!!!!!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
thanks! Mα τα αυτονόητα είπα.Όσο και να μη θες, δεν μπορείς να μην "επέμβεις" βλέποντας τέτοια πράγματα.Να σου πω τι θα 'κανα.Αν ξαναρχόταν ο τύπος αυτός θα φώναζα την αστυνομία να τον διώξουν κακήν κακώς μπας και με το ρεζιλίκι αυτό συνερχόταν κάπως.Δεν θέλω να φανταστώ τι περνάτε με την περίπτωσή του.Γιατί καλή και η πλάκα, αλλά αυτό νομίζω έχει ξεφύγει...Κι αν πράγματι αισθανόταν πράγματα όπως λέει για την Δέσποινα, θα κοίταζε το δικό της καλό και όχι το δικό του.Δεν καταλαβαίνει ότι της δημιουργεί πρόβλημα στη δουλειά της? Φαντάζεσαι Ορέστη μία να ήταν παλαβή για σένα και να 'ρχόταν στη δουλειά σου και να κάνει σκηνικά? Να είσαι σίγουρος ότι η εργοδοσία σου θα τα 'παιρνε κάποια στιγμή μαζί σου.Οπότε για να συνεχίζεις το ίδιο βιολάκι, μάλλον μόνο την πάρτη σου κοιτάς.

Να σου πω κατι; φιλικα παντα. Εσενα κανενας εδω μεσα δε σε συμπαθει γενικα και το ξερεις και απο οσο εχω καταλαβει απλως σαρεσει να μπαινεις και να κανεις σαματα, αφου μαλλον στο 104 ουτε απεξω δεν εχεις περασει.

Για αστυνομιες καλυτερα μη μιλας γιατι αν συνεχισεις να με προσβαλεις, θα παω εγω στην αστυνομια για παρτη σου γιατι αρκετα εχω ανεχτει, ειδικα απο εσενα.

Και μην ξαναπιασεις στο στομα σου την κοπελα, γιατι δεν μπορεις να ξερεις τι εχω κανει για εκεινη, ποσα πραγματα που δειχνουν ακριβως το αντιθετο απο το οτι σκεφτομαι μονο την παρτη μου. Αν ηθελε η κοπελα θα με εδιωχνε και να εισαι σιγουρος οτι θα ξαναπερασω μαζι της αν ξαναπαει σε αλλο μαγαζι η αν με ξαναδεχτουνε σε αυτο.

Με εχεις για πολυ νουμερο, δικαιωμα σου, αλλα οταν θα φυγω εγω απο το φορουμ, γιατι σπανια μπαινω καθως θα ξερεις, παλι εσυ θα τ' ακους και θα εισαι ο γραφικος της παρεας, για αυτο μη χαιρεσαι τοσο με την προσωρινη "δοξα" σου.

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ρε σταμ καλα τα λες και εγω μαζι σου,αλλα μηπως ολο αυτο το θαρρος καποιες του το εδωσαν και μετα για τους δικους τους λογους μαζευτηκανε;

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
Ορεστη μαν, κανε ενα διαλειμμα, κανε ενα kit kat! :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

εγώ το λέω απο αγάπη  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:. Αλλωστε όποτε έχεις δίκιο σε υποστηρίζω αλλα όταν δημιουργείς θέματα απο εκεί που δεν υπάρχουν τότε σου αξίζει.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: αλλα να ξερεις οτι σε θεωρώ ξαδελφίτο.  :rockon: :rockon: :rockon:

πχ
εσυ ολως τυχαιος εχεις παντα τεκμηριωμενη αποψη για το συγκεκριμενο στουντιο και τα θεματα που εχουν ξεσπασει  :2funny:

:S :S :S :S :S :S

αλλα στην φάση με τον Ορέστη έχεις δίκιο στο αναγνωρίζω και μιλάς σωστά και με σοφία.  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

ρε μαν.. αντι να πεις γαμω το μαγαζι σας και στα τσακιδια δεν ξαναρχομαι, να πατε στο διαολο καθεσαι και ζητας συγνωμη?

εγω ρε θα πανηγυριζα εαν δημιουργουσα τετοια προβληματα  :2funny: :2funny: :2funny:

παρτυ θα εκανα οταν θα λεγανε οτι ο σταμ δημιουργει προβληματα  :zfuck:

αλλα το θεμα δεν εχει να κανει περι πλακας,και με την ελενη ειχες φαει χοντρο κολημα, και με την δεσποινα απο οτι βλεπω, σε καταλαβαινω, αγορι ειμαι και εγω( και δροσερο μαλιστα  :rolleyes:)  σε καταλαβαινω απολυτα μαν, ψαχνεις και εσυ κατι..
αλλα ρε φιλε,εχεις ανοιχτει τοσο και εχεις γινει αντικειμενο κουτσομπολιου στο φορουμ, σου αρεσει αυτο?
δεν νομιζω, απλα αν σαρεσει τοσο πολυ το 104, ασε να περασει λιγος καιρος να ηρεμησουν τα πνευματα, εξαλου ρε μαν
τοσες γυναικες, τοσες ιεροδουλες, ΤΟΣΑ στουντιο υπαρχουν, μονο το 104 υπαρχει για σενα?
Απλα βρηκες φενεται και καποια παρεα και σου αρεσε...

αλλα μεχρι εκει.. πρεπει να ελεγχεις το πανω κεφαλι περισσοτερο , και οχι το κατω  ;)

ειναι ωραιο τωρα να βγαινει η κελλυ και να σε βριζει ετσι? ειναι ωραιο να βγαινει η ελενη στο σαλονι παλια και να σε κοιταει με βλεμα μισους?
οχι,απλα ειναι το θεμα οτι οταν εχεις αναγκη πολυ μερικα πραγματα, ξεπευτεις, αλλα οχι ρε φιλε, δεν πεινας, ουτε εισαι αστεγος , εδω ειναι σαν ζητιανευεις για μουνι, παμε καλα? υπαρχουν και αλλου προτοκαλιες ρε φιλε  ;)

ξαδελφίτο, μιλάς σωστά όπως και πρέπει. Εγώ θα πρότεινα στον Ορέστη να αφήσει να περάσει κάποιος καιρός και θα δεί που θα αλλάξουν τα πράγματα (πιστευω) :- Αλλωστε όπως το είπες, υπάρχουν και άλλες κοπέλες και άλλα στούντιο  :boobies: :boobies: :boobies:

επίσης δεν είσαι δροσερός αλλα δροσάτος.  :booty: :booty: :booty:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom