osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Είχα ποσταρει κάτι για τους διαφορετικούς νωρίτερα.............................
Δεν είσαι συ .....μη φτύνεις τον κόρφο σου!
αφού δεν έφτυσα
Είχα ποσταρει κάτι για τους διαφορετικούς νωρίτερα.............................
Δεν είσαι συ .....μη φτύνεις τον κόρφο σου!
Θές νά μέ γαμήσης ??
αφού δεν έφτυσα
για καθηγητης πανεπιστημιου το συντακτικο σου ειναι απαραδεκτο
Για τον άλλο, που μπήκε φτύνοντας τα λέω!
Τυπε, πεφτει face control και δε σε αφηνουν να μπεις;Αντι να σπαταλατε/ σπαταλαμε την ενεργεια μας να απανταμε στο παλικαρι, το οποιο προφανως δεν εχει και καμια διαθεση να συζητησει, υπαρχει καποιος που θα ηθελε να ξοδεψει λιγη ενεργεια προκειμενου να με συνοδεψει το απογευμα/βραδυ στο Φ104 μηπως και μπορεσω να μπω καποια στιγμη παλι;
Ή μηπως ζηταω παρα πολλα;
Ενταξει εστω το αλλο σκ ρε παιδια, αλλα ας ερθει καποιος για συμπαρασταση/βοηθεια, please.
Αντι να σπαταλατε/ σπαταλαμε την ενεργεια μας να απανταμε στο παλικαρι, το οποιο προφανως δεν εχει και καμια διαθεση να συζητησει, υπαρχει καποιος που θα ηθελε να ξοδεψει λιγη ενεργεια προκειμενου να με συνοδεψει το απογευμα/βραδυ στο Φ104 μηπως και μπορεσω να μπω καποια στιγμη παλι;
Ενταξει εστω το αλλο σκ ρε παιδια, αλλα ας ερθει καποιος για συμπαρασταση/βοηθεια, please.
Αντι να σπαταλατε/ σπαταλαμε την ενεργεια μας να απανταμε στο παλικαρι, το οποιο προφανως δεν εχει και καμια διαθεση να συζητησει, υπαρχει καποιος που θα ηθελε να ξοδεψει λιγη ενεργεια προκειμενου να με συνοδεψει το απογευμα/βραδυ στο Φ104 μηπως και μπορεσω να μπω καποια στιγμη παλι;
Ένα σκουλήκι ψόφιο..............................................................
Να το σκοτώσω δεν μπορώ,να φύγω δεν με αφήνει!
Με έξέπληξε το γεγονός ότι τα περισσότερα μέλη τού θρέντ
δέν είναι καθόλου προκατηλειμένα σχετικά με τήν ίδιαιτεροτητά μου !!
σου ειπα οσο ειμαι εγω σε αυτο το μπουρδελο εσυ δεν θα ξαναπατησεις εδω μεσα
εδω θα κοιμαμαι και θα ξυπναω, δεν θα πηγαινω σπιτι μου μαλακα θα καθομαι πανω στην οθονη, πανω στης καμερες
εδω θα κοιμαμαι και θα ξυπναω, δεν θα πηγαινω σπιτι μου μαλακα θα καθομαι πανω στην οθονη, πανω στης καμερες