Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

kellaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
1
ρε ποσο τελευταιος πρεπει να σαι για να φας πορτα σε μπουρδελο  :2funny:   παρε φλωρο, εφαγε πορτα σε μπουρδελο και τωρα βγαινει στο ιντερνετ και παρακαλαει να τον αφησουν να μπει  :2funny:  τυπε εισαι τοσο χαμηλα στη βιολογικη πυραμιδα που βρισκεσαι πιο κατω και απο τον ΓΑΠ ακομα  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

Kαλημέρα ;)

τωρα το πρω ;)ι στο studio Κέλλυ + Αλεξάνδρα + Ζιζέλ  :smitten: :smitten: :smitten:

Άντζελα για 100η φορα από χθες συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου.

Σου ζητάω μόνο να με αφήνεις να μπαίνω μια φορά την εβδομάδα με τη Δέσποινα, χωρίς να μιλάω σε κανέναν μα κανέναν και σου δίνω ό,τι εγγύηση θέλεις, να σου δώσω όλα μου τα προσωπικά στοιχεία κι αν κάνω οποιαδήποτε μαλακία, κάνε μου ό,τι χειρότερο νομίζεις.

Με ξέρεις πολύ καιρό, ξέρεις ότι αυτό που έκανα δεν το έκανα επειδή ήθελα να σας κάνω κακό, αλλά από επιπολαιότητα. Ξέρεις ότι δεν πρόκειται να αλλάξω τελείως και ότι αν συνεχίσω να έρχομαι σαν να μην τρέχει τίποτα, θα ξανακάνω τα ίδια. Γι αυτό, απλά άσε με 1 φορά τη βδομάδα, με τους δικούς σου όρους, να μπαίνω, τίποτα άλλο...

Απλά σκέψου το... Ευχαριστώ

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Οχι βρε μην το σβησεις, κι αυτο που λες χρησιμο ειναι απλως δεν ειναι της παρουσης.

Αυτη τη φορα δε συνεβη κατι με καποια κοπελα. Αυτη τη φορα ειχα μια αναρμοστη συμπεριφορα, ασχετη με το θεμα που λες, για την οποια ενιωσα πολυ ασχημα οταν τη συνειδητοποιησα και θελω να επανορθωσω...
Tα παμε και χτες..η καλυτερη υπηρεσια που μπορουσε να σου προσφερθει ηταν αυτο που σου εκανε η κελλυ χτες
Μαλακα να μην επιτρεπεις να σε λεει ουτε ο κολλητος σου..αν θελεις να σαι λιγο αξιοπρεπης
Επειδη εισαι 23 καλυτερα να πεφτεις στα πατωματα τωρα που σαι πιτσιρικας για μια γυναικα ' για μια κατασταση,παρα αργοτερα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
ρε ποσο τελευταιος πρεπει να σαι για να φας πορτα σε μπουρδελο  :2funny:   παρε φλωρο, εφαγε πορτα σε μπουρδελο και τωρα βγαινει στο ιντερνετ και παρακαλαει να τον αφησουν να μπει  :2funny:  τυπε εισαι τοσο χαμηλα στη βιολογικη πυραμιδα που βρισκεσαι πιο κατω και απο τον ΓΑΠ ακομα  :2funny:

Επειδή λοιπόν είσαι έπιρρεπής άν κρίνω άπό τήν μούφα πού πέταξες
θά σου έλεγα όταν άνοίγεις το στόμα σου  γιά να τσεκάρεις τήν ένταση
άλλά καί το ήχόχρωμα του λόγου σου, νά έχεις προετοιμαστεί γιά τόν άντίλογο...

Ό Όρέστης είναι ύπό τήν προστασία μου !!!!!!!!

ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Άντζελα για 100η φορα από χθες συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου.

Σου ζητάω μόνο να με αφήνεις να μπαίνω μια φορά την εβδομάδα με τη Δέσποινα, χωρίς να μιλάω σε κανέναν μα κανέναν και σου δίνω ό,τι εγγύηση θέλεις, να σου δώσω όλα μου τα προσωπικά στοιχεία κι αν κάνω οποιαδήποτε μαλακία, κάνε μου ό,τι χειρότερο νομίζεις.

Με ξέρεις πολύ καιρό, ξέρεις ότι αυτό που έκανα δεν το έκανα επειδή ήθελα να σας κάνω κακό, αλλά από επιπολαιότητα. Ξέρεις ότι δεν πρόκειται να αλλάξω τελείως και ότι αν συνεχίσω να έρχομαι σαν να μην τρέχει τίποτα, θα ξανακάνω τα ίδια. Γι αυτό, απλά άσε με 1 φορά τη βδομάδα, με τους δικούς σου όρους, να μπαίνω, τίποτα άλλο...

Απλά σκέψου το... Ευχαριστώ

συνελθε ρε εισαι αντρας  :headbang:  ΣΥΝΕΛΘΕ, δεν εχεις κανα φιλο να σου εξηγησει το ποσο πατο επιασες ρε καρμιρη?

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Επειδή λοιπόν είσαι έπιρρεπής άν κρίνω άπό τήν μούφα πού πέταξες
θά σου έλεγα όταν άνοίγεις το στόμα σου  γιά να τσεκάρεις τήν ένταση
άλλά καί το ήχόχρωμα του λόγου σου, νά έχεις προετοιμαστεί γιά τόν άντίλογο...

Ό Όρέστης είναι ύπό τήν προστασία μου !!!!!!!!

ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

τι λε ρε μαγκα, ειναι απο την προστασια σου ε? να πεσω τωρα για καμψεις η αφου σου βαρεσω προσοχη?

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
τι λε ρε μαγκα, ειναι απο την προστασια σου ε? να πεσω τωρα για καμψεις η αφου σου βαρεσω προσοχη?

Το νου σου λεβέντη μου από εκεί ψηλά που μας ατενίζεις ..................................

Γιατί σαν πάρεις τον κατήφορο, θα πονέσει!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
συνελθε ρε εισαι αντρας  :headbang:  ΣΥΝΕΛΘΕ, δεν εχεις κανα φιλο να σου εξηγησει το ποσο πατο επιασες ρε καρμιρη?

Να σε ρωτησω κατι ρε παλικαρι μου; αν εγω ειμαι τελευταιος και τελειωμενος, εσυ που ασχολεισαι τοση ωρα μαζι μου 11 η ωρα το πρωι του σαββατου στο bourdela.com τι εισαι;

Νομιζεις οτι για καποιο λογο με αφορα η γνωμη σου ή οτι θα με τσουξεις αν καθεσαι να με προσβαλλεις κατ εξακολουθησην; Η γνωμη αγνωστων απλα ΔΕ ΜΕ ΑΦΟΡΑ, οποτε μην ασχολεισαι και χανεις το χρονο σου αδικα.

Δε με ξερεις και δε σε ξερω, για αυτο καλο ειναι να προσεχεις πως μιλας σε εναν αγνωστο σε ενα δημοσιο θρεντ.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Το νου σου λεβέντη μου από εκεί ψηλά που μας ατενίζεις ..................................

Γιατί σαν πάρεις τον κατήφορο, θα πονέσει!

φράση....τόσο ποιητική.....άμα το χεις, βγαίνει, μπράβο. ;) :cheesy:

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Να σε ρωτησω κατι ρε παλικαρι μου; αν εγω ειμαι τελευταιος και τελειωμενος, εσυ που ασχολεισαι τοση ωρα μαζι μου 11 η ωρα το πρωι του σαββατου στο bourdela.com τι εισαι;

Νομιζεις οτι για καποιο λογο με αφορα η γνωμη σου ή οτι θα με τσουξεις αν καθεσαι να με προσβαλλεις κατ εξακολουθησην; Η γνωμη αγνωστων απλα ΔΕ ΜΕ ΑΦΟΡΑ, οποτε μην ασχολεισαι και χανεις το χρονο σου αδικα.

Δε με ξερεις και δε σε ξερω, για αυτο καλο ειναι να προσεχεις πως μιλας σε εναν αγνωστο σε ενα δημοσιο θρεντ.

χου ρε που θα μου κανεις και υποδειξεις για το πως θα μιλαω

αλλα εγω φταιω που στα λεω χυμα μπας και ξυπνησεις, που σε βριζουν πουτανες κι εσυ τους παρακαλας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom