osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Ααααααααααααααα κατά φωνή...........................................................
Μπράβο μου .....ακόμα τα καταφέρνω στο ξετρύπωμα της αλεπούς!
καλημέρααααααα
Orestis_Kou ..........
Ζείς μέσα σέ μιά διαρκή άντίφαση, καθώς
άπό τή μία έξοργίζεσαι μέ ότι στραβό συμβαίνει,
άλλά ταυτόχρονα, άνέχεσαι καί συγχωρείς εύκολα
τόν έαυτό σου καί τούς άλλους γιά ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
τόσο στιγμιαία όσο καί κατά συρροή!!!!!
[size=45pt]Κέλλυ μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ[/size]
Εύστοχη παρατήρηση. Πιστεύω ότι γενικά έχω το αίσθημα της δικαιοσύνης έντονο γι αυτό και παρεμβαίνω παντού ακόμα κι όταν κάτι δε με αφορά άμεσα.
Από την άλλη, προσπαθώ να συγχωρώ εύκολα γιατί θεωρώ ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να κρατάμε κακίες, όταν μάλιστα ξέρουμε ότι κάποια στιγμή θα τον συγχωρέσουμε, γιατί να χάνεται άδικα πολύτιμος χρόνος.
Επίσης θεωρώ άδικη την όποια τιμωρία έχει ισχύ επ' άπειρον, γιατί θεωρώ ότι η τιμωρία έχει την έννοια της συμμόρφωσης και όχι απλά του να πληρώσεις για κάτι, άλλωστε το για πάντα, είναι ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ακόμη και για το μεγαλύτερο έγκλημα.
Τέλος, προσπαθώ πάντα να είμαι πολύ αυστηρός με τον εαυτό μου και να μην το συγχωρώ εύκολα, αλλά από την άλλη, θέλω να μου δίνεται πάντα η ευκαιρία να επανορθώνω και όπως είπα, δε δέχομαι μόνιμες τιμωρίες, πόσο μάλλον σε θέματα που αφορούν διασκέδαση/ αποφυγή της καθημερινότητος.
ΥΓ: Αναγνωρίζω φυσικά ότι αυτό που αποκαλώ διασκέδαση και που εγώ χαλαρώνω και φέρομαι πιο "άνετα" από ότι στη δική μου δουλειά που πρέπει να είμαι ευπρεπής, για τα κορίτσια του χώρου και την Άντζελα είναι δουλειά και μάλιστα πολύ σοβαρή (από άποψη χρημάτων). Εκεί ξεκινάει και το λάθος μου...
βουλωσε το ρε μαλακιστηριο επιτελους
βουλωσε το πια το βρομοστομα σου ρε αχρηστε
βουλωσε το ρε αρρωστε
πηγαινε σε ψυχιατρο ρε μαλακα
Η κορυφαία των αλωπεκών ................................................................
Πουτάνα!
καλημερα σας
καλημέρααααααα
Καλημερα στα κοριτσια και αγορια[size=45pt]Κέλλυ μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ[/size]
Μην μου στείλεις pm, είναι πολύ πρωί.
Αν είναι άκυρο θεώρησε το έτσι και μην δίνεις σημασία, θέλεις να το σβήσω;
Ααααααααααααααα κατά φωνή...........................................................
Μπράβο μου .....ακόμα τα καταφέρνω στο ξετρύπωμα της αλεπούς!
Καλημερα στα κοριτσια και αγορια
Καλημερα στα κοριτσια και αγορια
Orestis_Kou..
Ένα δώρο άπό έμένα ....... κέλλυ , άλλά αύταρχικό , θέλης ?????????