Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Θεραπεία κάνω.........................................................................

Και λέω και καμιά μαλακία να περνάει η ζωή!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ευχαριστω παρα πολυ amjik μου  :-* :-*

Λαγαρε δεν ξερω αν μεγαλοποιω τα πραγματα, αλλα αλλο να τσακωθω με μια κοπελιτσα για μια ασημαντη αφορμη που ξερω οτι θα της περασει καποια στιγμη κι αλλο το αφεντικο του μαγαζιου να μου κλεινει μονιμα την πορτα.

Ενταξει δεν ειναι μονο το Φ104 και αυτο το φορουμ ολη μου η ζωη, αλιμονο, αλλα αν μου στερηθει η μεγαλυτερη χαρα που εχω αυτη τη στιγμη στη ζωη μου, οι εβδομαδιες μου συναντησεις με τη Δεσποινα, με τη καρδια εγω θα ξυπναω καθε πρωι να παω για δουλεια; Με τι καρδια θα μπαινω στο φορουμ να κανω χαβαλε;

Θα κανω οτιδηποτε, μα οτιδηποτε για να μην το στερηθω αυτο. Ξερω οτι οντως ειπα πραγματα που δεν επρεπε, ηταν λαθος μου, αλλα δεν εκανα κατι επιτηδες απο κακια και ειναι κριμα να τιμωρηθω τοσο μα τοσο ασχημα...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Orestis_Kou ..........
Ζείς μέσα σέ μιά διαρκή άντίφαση, καθώς
άπό τή μία έξοργίζεσαι μέ ότι στραβό συμβαίνει,
άλλά ταυτόχρονα, άνέχεσαι καί συγχωρείς εύκολα
τόν έαυτό σου καί τούς άλλους γιά ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
τόσο στιγμιαία όσο καί κατά συρροή!!!!!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Καλημερα...

Για πολλοστη φορα ζηταω συγγνωμη απο την Αντζελα. Δεν επρεπε να πω αυτα που ειπα την Πεμπτη ουτε να ειμαι τοσο "ανετος" οταν μπαινω στο μαγαζι γενικα. Δε θα ξαναγινει!

Το μονο που θελω ειναι να μου επιτρεπει να βλεπω μια φορα τη βδομαδα τη Δεσποινα να μπαινουμε δωματιο και δεν ξαναμιλαω με κανεναν στο μαγαζι, το υποσχομαι.

Και θα δε θα ξαναμιλησω και εδω, ειλικρινα...

Κι αν ξανακανω οποιαδηποτε μαλακια, θα της δωσω τα προσωπικα μου στοιχεια να μου κανει ο,τι χειροτερο μπορει να μου κανει.

Ας της μιλησει καποιος, γιατι ειναι κριμα...  :-

Αν δε γινει κατι, ειναι απο τις τελευταιες φορες που στελνω το οτιδηποτε εδω μεσα.  :'(

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:
γιατρειά εσύ δεν έχεις, κρίμα, αλλά ούτε εσύ λυπάσαι τον ευατό σου. κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβεις πως άλλο φίλος, άλλο πελάτης και άλλο καψουρόμλκίες. και πρέπει να καταλάβεις ότι από τη στιγμή που θα περάσεις σε δωμάτιο με την κάθε εργαζόμενη, αυτή θα σε δει σαν πελάτη και όχι γκόμενο, διαφορετικά θα καταστρέψει την ψυχολογία της, ελπίζω πως εννοείς τι εννοώ.

καλημέραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα σε όλους

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Ευχαριστω παρα πολυ amjik μου  :-* :-*

Λαγαρε δεν ξερω αν μεγαλοποιω τα πραγματα, αλλα αλλο να τσακωθω με μια κοπελιτσα για μια ασημαντη αφορμη που ξερω οτι θα της περασει καποια στιγμη κι αλλο το αφεντικο του μαγαζιου να μου κλεινει μονιμα την πορτα.

Ενταξει δεν ειναι μονο το Φ104 και αυτο το φορουμ ολη μου η ζωη, αλιμονο, αλλα αν μου στερηθει η μεγαλυτερη χαρα που εχω αυτη τη στιγμη στη ζωη μου, οι εβδομαδιες μου συναντησεις με τη Δεσποινα, με τη καρδια εγω θα ξυπναω καθε πρωι να παω για δουλεια; Με τι καρδια θα μπαινω στο φορουμ να κανω χαβαλε;

Θα κανω οτιδηποτε, μα οτιδηποτε για να μην το στερηθω αυτο. Ξερω οτι οντως ειπα πραγματα που δεν επρεπε, ηταν λαθος μου, αλλα δεν εκανα κατι επιτηδες απο κακια και ειναι κριμα να τιμωρηθω τοσο μα τοσο ασχημα...

Προτείνω ως λύση, για σένα και για όλαααα τα κορίτσια, εγκλεισμό σε μοναστήρι-χωρίς internet βέβαια.
Άπαξ του έτους θα δικαιούσαι έξοδο (Μεγάλη Εβδομάδα κατά προτίμηση) και επίσκεψη στο 104 όπου εις τον σταυρό η Κέλλυ με τα σύνεργα της θα σε ...εξομολογεί! Το αντίτιμο της συνεδρίας αφού θα είναι για το καλό σου θα καλύπτεται από όλους εμάς του θρέντ.
Συγχαρητήρια μου που βρήκα τη λύση.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:
γιατρειά εσύ δεν έχεις, κρίμα, αλλά ούτε εσύ λυπάσαι τον ευατό σου. κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβεις πως άλλο φίλος, άλλο πελάτης και άλλο καψουρόμλκίες. και πρέπει να καταλάβεις ότι από τη στιγμή που θα περάσεις σε δωμάτιο με την κάθε εργαζόμενη, αυτή θα σε δει σαν πελάτη και όχι γκόμενο, διαφορετικά θα καταστρέψει την ψυχολογία της, ελπίζω πως εννοείς τι εννοώ.

OF-TOPIK XA XA XA XA

Πάρε γιά παράδειγμα, τόν γείτονα πού πετάει
τά σκουπίδια του άπό τό μπαλκόνι................................
ή τους τύπους που δημιουργούν ήχορρύπανση στην παραλιακή
με τα φτιαγμένα κάρα τους.
[size=32pt]Τσίτωσες τώρα, έτσι δεν είναι ??????????????[/size]

χα χα χα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Δώσε και μένα λίγο ρε...............................................................

μοναχοφαη ε μοναχοφαη!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

Βασικά πολύ άκυρο αυτό που λες για τη δεδομένη στιγμή, ίσως δεν κατάλαβες κάτι. ξαναδιάβασε προηγούμενο ποστ, άντε να σου στείλω και ένα pm μήπως δεν έχεις ξυπνήσει ακόμα...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Δώσε και μένα λίγο ρε...............................................................

μοναχοφαη ε μοναχοφαη!

Δέν μπορώ γιατί είσαι έναλλακτικός τύπος.
Δεν συμβιβάζεσαι με τίς έπιταγές του lifestyle χα χα χα

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
βρε ορεστη ζωηρεψε λιγο ρε.τι παρακαλια ειναι αυτα.αντρας ρε

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Βασικά πολύ άκυρο αυτό που λες για τη δεδομένη στιγμή, ίσως δεν κατάλαβες κάτι. ξαναδιάβασε προηγούμενο ποστ, άντε να σου στείλω και ένα pm μήπως δεν έχεις ξυπνήσει ακόμα...

Μην μου στείλεις pm, είναι πολύ πρωί.
Αν είναι άκυρο θεώρησε το έτσι και μην δίνεις σημασία, θέλεις να το σβήσω;

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ααααααααααααααα   κατά φωνή...........................................................

Μπράβο μου .....ακόμα τα καταφέρνω στο ξετρύπωμα της αλεπούς!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom