amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.349
- Πόντοι
- 22.785
καλημερα τζορτζ και σενα
Νά τόν προσέχης είναι κωλομπαράς ......τήν έχει και 19cm !!
καλημερα τζορτζ και σενα
Orestis_Kou..
Ένα δώρο άπό έμένα ....... κέλλυ , άλλά αύταρχικό , θέλης ?????????
θέλω θέλω!!!! αρκεί να μου ρίξει πολύ πολύ ξύλο! ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ!!!
Σε ευχαριστώ πολύ! Το έχω από καιρό στο μυαλό μου σαν φαντασίωση!
Κέλλυ εσύ θέλεις;
Καλημέραααααααααααα!!!
καλα ρε φιλε, εσυ τι λεει γλυφης κανα μυδι...ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΡΧΟΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πως είσαι;
καλημερα τζορτζ και σενα
Νά τόν προσέχης είναι κωλομπαράς ......τήν έχει και 19cm !!
μου φτιαχνεις την μερα οταν με λες πουτανα :-* :-* :-*
και δεν το λες επειδη κανω αυτην την δουλεια....ειναι σαν χαιδευτηκο :-* :-* :-* :-*
Καλημερα!!!
Πίσω από όλες τις αυτοκρατορίες πάντα υπήρχε μια πουτάνα............................
Ασπασία,Κλεοπάτρα,Θεοδώρα,Ολυμπιάς,Αικατερίνη! τώρα για πρώτη φορά δοκιμάζουν ένα νέο μοντέλο, την πατσαβούρα Μερκελ!
Ε οχι κωλομπαρας, απλα μερικες φορες πανω στην καυλα μπερδευεται και μπαινη στην αλλη τρυπαΝά τόν προσέχης είναι κωλομπαράς ......τήν έχει και 19cm !!
καλημερα αγοραρε :-*
σε αντυθεση με σενα που δεν εχεις τιποτα πλεον :-
υποκριτη ε υποκριτη
Ακόμα δέν μπορείς να άπεξαρτηθείς άπό το άρωμα μου
καί άποζητάς πλασματικές διεξόδους ???? άγγγγγγγγγγγγγγγγγάπη μου .........
Καλημερα...
Για πολλοστη φορα ζηταω συγγνωμη απο την Αντζελα. Δεν επρεπε να πω αυτα που ειπα την Πεμπτη ουτε να ειμαι τοσο "ανετος" οταν μπαινω στο μαγαζι γενικα. Δε θα ξαναγινει!
Το μονο που θελω ειναι να μου επιτρεπει να βλεπω μια φορα τη βδομαδα τη Δεσποινα να μπαινουμε δωματιο και δεν ξαναμιλαω με κανεναν στο μαγαζι, το υποσχομαι.
Και θα δε θα ξαναμιλησω και εδω, ειλικρινα...
Κι αν ξανακανω οποιαδηποτε μαλακια, θα της δωσω τα προσωπικα μου στοιχεια να μου κανει ο,τι χειροτερο μπορει να μου κανει.
Ας της μιλησει καποιος, γιατι ειναι κριμα... :-
Αν δε γινει κατι, ειναι απο τις τελευταιες φορες που στελνω το οτιδηποτε εδω μεσα. :'(
:'( :'( :'( :'( :'(
Ορέστη διάβασα προηγούμενα ποστ όντως ήμουν οφ-τόπικ και άκυρος, μπορείς βέβαια να τα κρατήσεις για το μέλλον.
Να ξέρεις όμως πως θα προτιμούσα να είχα κάνει λάθος, τελικά εξελίσσεσαι αλλά γιατί σου το κάνεις;
Τι έσώρουχα φοράς καύλα μου ??????