Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

kellaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
1
Να σε ρωτησω κατι ρε παλικαρι μου; αν εγω ειμαι τελευταιος και τελειωμενος, εσυ που ασχολεισαι τοση ωρα μαζι μου 11 η ωρα το πρωι του σαββατου στο bourdela.com τι εισαι;

Νομιζεις οτι για καποιο λογο με αφορα η γνωμη σου ή οτι θα με τσουξεις αν καθεσαι να με προσβαλλεις κατ εξακολουθησην; Η γνωμη αγνωστων απλα ΔΕ ΜΕ ΑΦΟΡΑ, οποτε μην ασχολεισαι και χανεις το χρονο σου αδικα.

Δε με ξερεις και δε σε ξερω, για αυτο καλο ειναι να προσεχεις πως μιλας σε εναν αγνωστο σε ενα δημοσιο θρεντ.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
χου ρε που θα μου κανεις και υποδειξεις για το πως θα μιλαω

αλλα εγω φταιω που στα λεω χυμα μπας και ξυπνησεις, που σε βριζουν πουτανες κι εσυ τους παρακαλας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ

“Εί τις θέλει πρώτος είναι, έσται πάντων έσχατος και πάντων διάκονος” [Μαρκ. θ’35]

“Ο μείζων εν υμίν γινέσθω ως ο νεώτερος, και ο ηγούμενος ως ο διακονών” [Λουκ. κβ’ 26-27]

“Πολλοί έσονται πρώτοι έσχατοι και έσχατοι πρώτοι” [Ματθ. ιθ’30]

"Εισίν οι πλουτίζοντες μηδέν έχοντες και εισίν οι ταπεινούντες εαυτούς εν πολλώ πλούτω" [Σολομών, Παροιμ. ιγ’7]

"Καυχάσθω ο αδελφός ο ταπεινός εν τω ύψει αυτού, ο δε πλούσιος εν τη ταπεινώσει αυτού" [Καινή Διαθήκη – Ιακώβου α’9]

Αυτά.

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
χου ρε που θα μου κανεις και υποδειξεις για το πως θα μιλαω

αλλα εγω φταιω που στα λεω χυμα μπας και ξυπνησεις, που σε βριζουν πουτανες κι εσυ τους παρακαλας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ

Σε ευχαριστω πολυ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ (μα τι τιμητικος τιτλος). Εχει καλα λεφτα αυτη η δουλεια αληθεια;

Αντι για συμβουλες, δεν πας καμια βολτα λεω εγω να γ...; η δεν παιζουν χρηματα και για αυτο το εχεις ριξει στο ποσταρισμα;

Αν παρακαλαω κι οποτε παρακαλαω καποιον ειναι επειδη για μενα αυτος ο ανθρωπος αξιζει, αξιζει να παρακαλεσω και να ριξω λιγο τον εγωισμο μου. Δεν τον κρινω καθε ανθρωπο απο το αν ειναι πουτανα η καθηγητης πανεπιστημιου, για μενα δεν κρινεται απο το επαγγελμα η ποιοτητα ενος ανθρωπου.

Κρινεται ομως σιγουρα απο τα γραφομενα του...

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Οί έγκέφαλοι τών άχρηστων είναι έτσι φτιαγμένοι μέσω τής φυσικής έπιλογής
(για λόγους έπιβίωσης), ώστε νά ένσωματώνουν τήν κοσμοθεωρία τών γονιών τους!!!!

διαφωνώ, είναι θέμα αποκλειστικά προσωπικής επιλογής η καλλιέργεια ή μη (όχι μόρφωσης, καλλιέργεια) του νου.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
“Εί τις θέλει πρώτος είναι, έσται πάντων έσχατος και πάντων διάκονος” [Μαρκ. θ’35]

“Ο μείζων εν υμίν γινέσθω ως ο νεώτερος, και ο ηγούμενος ως ο διακονών” [Λουκ. κβ’ 26-27]

“Πολλοί έσονται πρώτοι έσχατοι και έσχατοι πρώτοι” [Ματθ. ιθ’30]

"Εισίν οι πλουτίζοντες μηδέν έχοντες και εισίν οι ταπεινούντες εαυτούς εν πολλώ πλούτω" [Σολομών, Παροιμ. ιγ’7]

"Καυχάσθω ο αδελφός ο ταπεινός εν τω ύψει αυτού, ο δε πλούσιος εν τη ταπεινώσει αυτού" [Καινή Διαθήκη – Ιακώβου α’9]

Αυτά.

Καί πού νά τά διαβάση τό κομμούνι ....... :S

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Οί έγκέφαλοι τών άχρηστων είναι έτσι φτιαγμένοι μέσω τής φυσικής έπιλογής
(για λόγους έπιβίωσης), ώστε νά ένσωματώνουν τήν κοσμοθεωρία τών γονιών τους!!!!

να γιατι το μπατσοκ και η νδ θα συνεχισουν να κυβερνουν τη χωρα

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Έχει άλλες σοβαρές ασχολίες τώρα....................................................

Που να διαβάζει ευαγγελιστές!
Διδάσκει σαβουαρ βιβρ!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
διαφωνώ, είναι θέμα αποκλειστικά προσωπικής επιλογής η καλλιέργεια ή μη (όχι μόρφωσης, καλλιέργεια) του νου.

Μέ μπέρδεψες  :think:

Παίρνω τηλ τό κομμούνι νά τοποθετηθή έπί τού θέματος  :S

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Σε ευχαριστω πολυ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ (μα τι τιμητικος τιτλος). Εχει καλα λεφτα αυτη η δουλεια αληθεια;

Αντι για συμβουλες, δεν πας καμια βολτα λεω εγω να γ...; η δεν παιζουν χρηματα και για αυτο το εχεις ριξει στο ποσταρισμα;

Αν παρακαλαω κι οποτε παρακαλαω καποιον ειναι επειδη για μενα αυτος ο ανθρωπος αξιζει, αξιζει να παρακαλεσω και να ριξω λιγο τον εγωισμο μου. Δεν τον κρινω καθε ανθρωπο απο το αν ειναι πουτανα η καθηγητης πανεπιστημιου, για μενα δεν κρινεται απο το επαγγελμα η ποιοτητα ενος ανθρωπου.

μα και γω απο τα γραφομενα σου σε κρινω  :uglystupid:  φιλε εισαι χαμενη υποθεση τελικα δεν ασχολουμαι ξανα μαζι σου

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Καλα Ορεστη εχεις το πανω χερι. Εισαι πανω στο αλογο και εισαι νικητης.
Τωρα σε βριζουν και οι ανδρες, τυπε.
Πρεπει να τους εχει κανει μεγαλη χαλαστρα, με τα κοριτσια που σε εχουν καψουρα.

Παρε τους τα κεφαλια Στρατηλατη του Φ104... :headbang2: :headbang2: :headbang2:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Είχα ποσταρει κάτι για τους διαφορετικούς νωρίτερα.............................

Δεν είσαι συ .....μη φτύνεις τον κόρφο σου!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom