Βρε συ πάλι αλλού το πας. Το έχω ξαναπεί πως αν με διώξει κοπέλα, επειδή δεν μπορεί η άλλη να γ... μαζί σου όταν έχει στραβώσει, δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να πιέσω να τα "ξαναβρούμε", πράγμα που έγινε και σχετικά πρόσφατα και μόνη της η κοπέλα "με συγχώρεσε" και ξαναπεράσαμε και όλα καλά.
Και για όλες τις κοπέλες ισχύει το ίδιο, γιατί ρε γαμώτο, δεν περνάω μόνο με τη Δέσποινα στο δωμάτιο, αλλά έχω περάσει με σχεδόν όλες τις κοπέλες. Και πχ η Ελένη που δε γουστάρει να περνάει μαζί μου, δεν της έχω ξαναζητήσει ποτέ να περάσουμε, παρότι σαφώς και θα γούσταρα.
Εφόσον λοιπόν το θέμα δεν είναι η σχέση μου με μια κοπέλα του μαγαζιού ή αν η Κέλλυ γουστάρει τη φάτσα μου στο σαλόνι ή όχι, θέλω με όλη την καλή διάθεση να επανορθώσω και να δώσω κάθε δυνατή εγγύηση στο μαγαζί ότι θα διορθωθώ, προκειμένου να μη χάσω την ουσία που είναι η προσωπική μου απόλαυση στο δωμάτιο και όχι τα χαριεντίσματα στο σαλόνι ή στο φόρουμ.
Ναι όντως είμαι σε μεταβατικό στάδιο, κάτι που επίσης έχω πει στην κοπέλα που περνάμε μαζί, για αυτό και δεν έχω καμία διάθεση να ψάχνω καινούριες κοπέλες/στούντιο, απλά θέλω να περάσω λίγο χρόνο ακόμα στο 104 ώσπου να "νοικοκυρευτώ".