Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Εσενα τι σου εχω κανει ρε γαμωτο, γιατι τετοιο αχτι;  :think:

Ειλικρινα, αν ποτε ξαναπατησω εκει μεσα, ουτε προκειται να ξανασχοληθω μαζι σου. Δεν το περιμενα αυτο απο σενα μετα απο τοσο καιρο, ο,τι κι αν νομιζεις οτι σου εχω κανει.

Δεν εχεις καμια δουλεια εσυ να μου λες αν θα ξαναμπω η οχι, αυτο ασε να το κρινουνε αλλοι...

λες να προσπαθεί να σε προστατεύσει από τον ίδιο σου τον εαυτό;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Εγώ συμφωνώ να αφήσει ο άνθρωπος τα προσωπικά του στοιχεία, κάποιος από το στούντιο να επικοινωνήσει με τους συγγενείς του γιατί ο άνθρωπος χρειάζεται βοήθεια.Και δεν το λέω κακοπροαίρετα, αλλά αν καμμιά μέρα ξεφύγει η κατάσταση πραγματικά, δεν θα γελάμε εδώ πέρα.

μαν πρωτη φορά που εχεις δίκιο...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Κέλλυ σέ  παρακαλώ .... είναι σέ μεταβατικό στάδιο !!!!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Ορεστη μη μασας αγορι μου.
Δε χρειαζεται ουτε μεταμφιεσεις και αλλες σκουληκιες.

Βγαλε το πολιορκητικο "κριο" σου εξω και ορμα...

http://[URL unfurl="true"]www.stougiannidis.gr/hypoglossal/32_%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%B9_%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82.gif[/img[/URL]]
[/quote]

δεν χρειάζονται βίαιες λύσεις. υπάρχει και η λύση της καντάδας όπου όλοι εμείς δυνάμεθα να τον συνδράμομε. :D

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
ΌΡΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Μήν τούς άκούς ........

Ό Padron είναι έδώ !!!!!

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
δεν χρειάζονται βίαιες λύσεις. υπάρχει και η λύση της καντάδας όπου όλοι εμείς δυνάμεθα να τον συνδράμομε. :cheesy:
Αυτα ειναι για χλεχλεδες...

[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=f3oZVpWTkb0[/video] [/video]

Ο Ορεστης πρεπει να γινει Κοναν και να κουρσεψει το Φ104.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
εεεεεε έφυγα, πάω για κακακαφέ!
Adios και να περνάτε καλά-αν θέλετε.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
αυτό για καλό του το λες;

Βεβαίως ......Δεν κατηγορώ κανέναν γιά τις προσωπικές του πεποιθήσεις,
όλοι είμαστε άλλωστε θύματα τού μουνιού. (πρώτος έγώ)
Δεν μπορούμε όμως νά άφήνουμε παθολογικές καί επιβλαβείς καταστάσεις,
όπως τό φαινόμενο τής μαλακίας, να παίζουν πάγιο ρόλο στήν καθημερινή μας ζωή.......

υ.γ  :think: μαλακία είπα ???

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
λες να προσπαθεί να σε προστατεύσει από τον ίδιο σου τον εαυτό;

Βρε συ πάλι αλλού το πας. Το έχω ξαναπεί πως αν με διώξει κοπέλα, επειδή δεν μπορεί η άλλη να γ... μαζί σου όταν έχει στραβώσει, δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να πιέσω να τα "ξαναβρούμε", πράγμα που έγινε και σχετικά πρόσφατα και μόνη της η κοπέλα "με συγχώρεσε" και ξαναπεράσαμε και όλα καλά.

Και για όλες τις κοπέλες ισχύει το ίδιο, γιατί ρε γαμώτο, δεν περνάω μόνο με τη Δέσποινα στο δωμάτιο, αλλά έχω περάσει με σχεδόν όλες τις κοπέλες. Και πχ η Ελένη που δε γουστάρει να περνάει μαζί μου, δεν της έχω ξαναζητήσει ποτέ να περάσουμε, παρότι σαφώς και θα γούσταρα.

Εφόσον λοιπόν το θέμα δεν είναι η σχέση μου με μια κοπέλα του μαγαζιού ή αν η Κέλλυ γουστάρει τη φάτσα μου στο σαλόνι ή όχι, θέλω με όλη την καλή διάθεση να επανορθώσω και να δώσω κάθε δυνατή εγγύηση στο μαγαζί ότι θα διορθωθώ, προκειμένου να μη χάσω την ουσία που είναι η προσωπική μου απόλαυση στο δωμάτιο και όχι τα χαριεντίσματα στο σαλόνι ή στο φόρουμ.

Κέλλυ σέ  παρακαλώ .... είναι σέ μεταβατικό στάδιο !!!!

Ναι όντως είμαι σε μεταβατικό στάδιο, κάτι που επίσης έχω πει στην κοπέλα που περνάμε μαζί, για αυτό και δεν έχω καμία διάθεση να ψάχνω καινούριες κοπέλες/στούντιο, απλά θέλω να περάσω λίγο χρόνο ακόμα στο 104 ώσπου να "νοικοκυρευτώ".

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Μονο Ορεστης ρε  :headbang2: :headbang2:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Βεβαίως ......Δεν κατηγορώ κανέναν γιά τις προσωπικές του πεποιθήσεις,
όλοι είμαστε άλλωστε θύματα τού μουνιού. (πρώτος έγώ)
Δεν μπορούμε όμως νά άφήνουμε παθολογικές καί επιβλαβείς καταστάσεις,
όπως τό φαινόμενο τής μαλακίας, να παίζουν πάγιο ρόλο στήν καθημερινή μας ζωή.......

υ.γ  :think: μαλακία είπα ???

Padron μου σε ευχαριστώ πολύ για όλη σου τη συμπαράσταση (παρότι ξέρεις ότι σε πολλά είμαι λάθος). Έχω την αίσθηση ότι δεν έχει νόημα να κάθομαι με τις ώρες εδώ μέσα γιατί κουράζω και κουράζομαι, και άλλωστε το ποστάρισμα στο θρεντ είναι κάτι που "δε με πάει" από πάντα.

Αν πραγματικά μπορέσεις να με βοηθήσεις, υπόσχομαι την επόμενη μου κριτική (εφόσον υπάρξει) να την αφιερώσω και πάλι σε σένα, αλλά πάνω από όλα, να συνεχίσω να διορθώνομαι τα κακώς κείμενα του χαρακτήρα μου, τα οποία με έχουνε φτάσει ως εδώ.

Χωρίς να θέλω να σε πρήξω, περιμένω σύντομα pm, ώστε να μπορέσω να κανονίσω τα επόμενα βήματά μου.

Καλή σου μέρα αγαπητέ μου  :)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:jerking:

και εσυ ρε κελλυ τι βρισιδι ειναι αυτο που ριχνεις?  :rolleyes:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Καλά μωρή πουτάνα..................................................................

Δεν σου έφυγε ούτε ένα δάκρυ?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Βρε συ πάλι αλλού το πας. Το έχω ξαναπεί πως αν με διώξει κοπέλα, επειδή δεν μπορεί η άλλη να γ... μαζί σου όταν έχει στραβώσει, δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να πιέσω να τα "ξαναβρούμε", πράγμα που έγινε και σχετικά πρόσφατα και μόνη της η κοπέλα "με συγχώρεσε" και ξαναπεράσαμε και όλα καλά.

Και για όλες τις κοπέλες ισχύει το ίδιο, γιατί ρε γαμώτο, δεν περνάω μόνο με τη Δέσποινα στο δωμάτιο, αλλά έχω περάσει με σχεδόν όλες τις κοπέλες. Και πχ η Ελένη που δε γουστάρει να περνάει μαζί μου, δεν της έχω ξαναζητήσει ποτέ να περάσουμε, παρότι σαφώς και θα γούσταρα.

Εφόσον λοιπόν το θέμα δεν είναι η σχέση μου με μια κοπέλα του μαγαζιού ή αν η Κέλλυ γουστάρει τη φάτσα μου στο σαλόνι ή όχι, θέλω με όλη την καλή διάθεση να επανορθώσω και να δώσω κάθε δυνατή εγγύηση στο μαγαζί ότι θα διορθωθώ, προκειμένου να μη χάσω την ουσία που είναι η προσωπική μου απόλαυση στο δωμάτιο και όχι τα χαριεντίσματα στο σαλόνι ή στο φόρουμ.

Ναι όντως είμαι σε μεταβατικό στάδιο, κάτι που επίσης έχω πει στην κοπέλα που περνάμε μαζί, για αυτό και δεν έχω καμία διάθεση να ψάχνω καινούριες κοπέλες/στούντιο, απλά θέλω να περάσω λίγο χρόνο ακόμα στο 104 ώσπου να "νοικοκυρευτώ".
πρεπει να καταλαβεις οτι εχεις δημιουργησει προβλημα στης κοπελες, εσυ και κανα δυο αλλα ατομα..
που ζητατε περισσοτερα πραγματα απο οτι ερωτικες υπηρεσιες, και δεν στα λεω εγω χυμα, τα εχουν πει και αλλα ατομα σε ποιο προσωπικο επιπεδο..

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ναι έχω πρόβλημα, νιώθω μοναξιά όπως πολλοί άνθρωποι σήμερα και ζητάω με κάποιο τρόπο να την καλύψω. Δεν πρόκειται να αυτοκτονήσω αν δεν ξαναμπω στο 104, μην ανησυχείς...

Φίλε Ορέστη δεν ξέρω τι παίχτηκε ή τι έχει προηγηθεί (προφανώς την έχεις κάνει και εσύ την μαλακία σου  ε; :grin:) αλλά νομίζω ότι το έχεις πάρει πολύ σοβαρά το όλο θέμα. Εντάξει ζήτα ένα συγνώμη αν είναι έτσι και τέλος.

Όσον αφορά τη μοναξιά, συγνώμη αλλά το στούντιο δεν θα σου τη λύσει. Δεν είναι και αυτός ο ρόλος του. Το μόνο που μπορεί να σου προσφέρει ένα στούντιο είναι μερικά λεπτά (πληρωμένης) ηδονής. Οι κοπέλλες μια δουλειά κάνουν εκεί. Μην τους ζητάς παραπάνω πράγματα από αυτά που μπορούν να σου προσφέρουν.

Και είσαι μόλις 23! Προσπάθησε να κάνεις μια σχέση, να κάνεις φίλους να διευρύνεις λίγο τον κοινωνικό σου ιστό. Θέλει λίγη προσπάθεια τπτ άλλο, εύκολο είναι. Και η κοινωνικοποίηση εύκολη είναι, εμείς στο μυαλό μας βάζουμε συνέχεια εμπόδια.

Τώρα κρίμα είναι να κάθεσαι να σε βρίζουν εδώ ή να σε δουλεύει ο κάθε μαλάκας που θέλει να σπάσει πλάκα. Εντάξει είσαι ειλικρινής και είναι ωραίο αυτό. Αλλά ελλοχεύει στο τέλος ο κίνδυνος να καταστείς γραφικός.

Σόρυ, φιλικά όλα αυτά.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Φίλε, κι εγώ είμαι μόνος, κι εγώ έχω προβλήματα.Δεν δημιουργώ όμως κι άλλα σε άλλους που δεν μου χρωστάνε τίποτα. Τώρα γιατί τα είπες στην οικογένειά σου, είναι δικό σου θέμα. Και πάρτο χαμπάρι:η Δέσποινα και η κάθε Δέσποινα, στον χώρο που εργάζεται, πηγαίνει μαζί σου για τα ΛΕΦΤΑ.ΟΚ? Ίσως γιατί δεν έχει επιλογή από το να σε πετάξει έξω με τις κλωτσιές.Σεβάσου το αυτό αν θες και κάτσε και σκέψου όσο μπορείς λογικά! Βρες πιο υγιείς τρόπους να καλύψεις τη μοναξιά σου από το να σου γίνεται ψύχωση ένα στούντιο, ένα forum, ένα μπουρδέλο. Και όσο για τη μοναξιά, υπεύθυνοι είμαστε κι εμείς οι ίδιοι.Δεν φταίνε πάντα οι άλλοι, ή οι συνθήκες.

:thumbsup:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Ο Ορεστης δυστυχως επεσε θυμα ενος ακομη βιαιου κ μυστικου σχεδιου των αμερικανοεβραιων που στοχο εχει να θιξει την ανδρικη αξιοπρεπεια! :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom