Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
98
Πόντοι
1
Ατζελα ποτε θα δουλεψεις να περασω....θελω πως κ πως να σε δω απο κοντα

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλησπέρα κύριοι και κυρίες. Επειδή κι εγώ έχω ένα θέμα με το χρόνο στα στούντιο (γενικότερα έχω πρόβλημα με την ασάφεια αλλά τέλος πάντων) δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε αυτόν τον τομέα. Δε λέω ότι είναι βέβαιο ότι θα σου φερθούν άσχημα οι κοπέλες (στο Φ104 ούτε μου έχει συμβεί ούτε θυμάμαι να έχω διαβάσει τέτοιο παράπονο σε κριτική), απλά δε νιώθω κάλα να ξέρω το "έλα μωράκι μου θα περάσουμε καλά και τα 5 ή τα 10 η τα 15 λεπτά αρκούν". Όταν φυσικά η αγορά έχει μάθει να κινείται έτσι έτσι θα συνεχίσει να κινείται. Διάβαζα ένα thread τις προάλλες και ανέφερε για κάτι στούντιο στη Γερμανία ότι χρεώνουν 70 εβραίους το 45λεπτο. Δε θα κουβεντιάσω αν είναι πολύ ή λίγο ούτε θα συγκρίνω Ελλάδα με Γερμανία. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι πληρώνεις με το χρόνο. Αυτό εγώ το θεωρώ must. Τώρα βέβαια υπάρχει τεράστιο ζήτημα στο θέμα αυτών που περιμένουν από τη στιγμή που δεν υπάρχει (απαγορεύεται από το νόμο απ'όσο ξέρω) άλλη κοπέλα για να εξυπηρετεί. Μήπως να αρχίσουμε να πηγαίνουμε στα "σπίτια" με ραντεβού?? Λίγο δύσκολο. Απλώς ο καθένας στο βαθμό που μπορεί κάνει τα μαγειρεματάκια του με το θέμα του πότε και πού θα πάει. Άμα σκάσεις μύτη σε στούντιο σε ώρα αιχμής εννοείται ότι δε θα κάνεις και τσιγαράκι με την κοπέλα. Αν τώρα πας τετάρτη στις 4 το πρωί και πεις στη υπηρεσία ότι δε θέλω 69 79 89 ποδολαγνείες και λοιπά αλλά θέλω το απλό όμως αντι για 40 σου δίνω 60 για να έχω το χρόνο μου ελεύθερα δε νομίζω να τσινίσει ούτε αυτή ούτε η κοπέλα. Αυτό θα μπορούσε να τραβήξει ακόμα καλύτερα αν σκάσεις και τελευταίος στη βάρδια της κοπέλας. Τώρα για όσους δεν μπορούν να πάνε παρά μόνο σε ώρες αιχμής ας το μελετήσουν να δουν αν μπορεί να γίνει κι εδώ κανά μαγείρεμα.

πιστευω ματια μου στο βαθμο που μπορουμε (ισως να μπορουσαμε και λιγο καλυτερα) προσπαθουμε να εφαρμόσουμε αυτο με τα ραντεβου, και οχι τοσο στο θεμα χρονου, οσο στο θεμα οτι καποιος πχ ειναι γνωστος μας απο εδω οποτε με ενα πμ ή ενα τηλ μπορουμε να ειδοποιηθουμε και να περιμένουμε καποιον με τον καλυτερο τρόπο.
μπορω να πω οτι μεχρι στιγμης το ολο θεμα δουλευει αρκετα καλά ειδικα σε παιδια που εχουν καποια φετίχ, φαντασιωσεις ή θελουν να ξεφυγουν για λίγο απο το συνιθισμενο μοτιβο εισοδος-χαδια-στοματικο-σεξ-εξπερματιση.
αλλα και οσο ναναι ολες μας ειμαστε πιο εξυπηρετικες απο την αποψη οτι ο πελατης ειτε ειναι ήδη πελάτης του μαγαζιου με αλλες κοπέλες ειτε ειναι ενας καινουργιος που θελουμε να τον κερδισουμε και οχι καποιος τυχαιος περαστικος που δεν θα μας ξαναερθει.
επισης ολες μας αν και επαγγελματιες δεν παυουμε να ειμαστε και γυναικες και κολακευομαστε ιδιαιτερα οταν πχ καποιος θελει να κλησει ενα ραντεβου μαζι μας ;)

Κοίτα δεν ξέρω ακριβώς τι μπορεί να παιχτεί. Το ραντεβού θα ήταν η τέλεια λύση αν μπορούσε να έχει δυο κοπέλες στο μαγαζί. Δουλεύει τώρα π.χ. η Κλαούντια στα ραντεβού και η Εύα στα σκέτα. Όποιος γουστάρει ραντεβού με χρόνο, extra υπηρεσίες μαλακίες κέρατα τράγια μπορεί να κλείσει την Κλαούντια από τηλεφώνου κι όποιος ένιωσε μια ξαφνική καύλα περνάει από το στούντιο και τον εξυπηρετεί η Εύα η στάνταρ δηλαδή κοπέλα. Το θέμα είναι ότι απαγορεύεται όπως είπαμε από το νόμο να γίνει αυτό. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα προβλήματα πέραν του νομικού αλλά αυτό αποκλείει αυτή τη (πολύ ωραία και λειτουργική  :cum: :rockon: :cum: :rockon:) λύση αρχής εξ'αρχής.

Υ.Γ. Εγώ προσωπικά δεν έχω και το τρελό πρόβλημα με το χρόνο γιατί πηγαίνω σε κουλές ώρες και ούτως ή άλλως δεν έχω κανένα παράπονο από την Άντζελα και τα κορίτσια της. Απλώς κάποιος που θέλει που λέει ο λόγος να ζήσει εμπειρίες ct σε στούντιο θα τον βόλευε αυτή η λύση.

μακαρι να μπορουσαμε να εφαρμοσουμε αυτο που λες μωρο μου στην αρχη του μυνηματος σου αλλα δυστηχος λογω της υσχιουσας νομοθεσιας ειναι ανεφικτο.
γεγονος παντως ειναι οτι οι ωρες νωρις το πρωι 09:00 - 12:00 και αργα τη νυχτα 01:00 - 06:00 ειναι πολυ πιο χαλαρες απο αποψη κόσμου πραγμα που οποιος εχει τη δυνατοτητα επισκεψεων σε τετοιες ωρες συγουρα νιωθει μια πολυ μεγαλυτερη ανεση και χαλαροτητα ;)

Αντζελα πάνω στο θέμα "καθηγήτρια" και "να κάνεις μαθήματα" που λέγανε πριν, γιατι δε γράφεις καποια κείμενα guides-οδηγούς που να απευθύνονται σε ζευγάρια για το πως μπορούν να απολαύσουν καλύτερα το σεξ όπου θα δίνεις νέες ιδέες βάση της εμπειρίας σου. Επίσης ένας οδηγός για πρωκτικό σεξ που θα απευθύνεται στις κοπέλες πέρα από τα τυπικά που πρέπει να ξέρουμε οι άντρες σχετικα με "καθαριότητα-προετοιμασία" θα ήταν πολύ καλό. Που να λέει σε κοπέλες που το έχουν ταμπού ή το σκέφτονται πως να το απολαύσουν και αυτές καλύτερα

ματια μου γλυκα δεν χρειαζετε να πω εγω κατι στα ζευγαρια για να απολαυσουν μια καλυτερη σεξουαλικη ζωη
πιστευω ειναι αυτονοητο οτι δεν πρεπει να υπαρχουν ταμπου σε μια σχεση και απο εκει ξεκινανε ολα
αν μια κοπέλα πχ δεν εχει τη διαθεση να κανει στον αντρα της καποια πραγματα που της ζηταει και του αρεσουν πως μπορει να εχει την απαιτηση να τον κρατησει δικό της?
αν επισης ενας αντρας ντρεπετε πχ να ζητησει απο την κοπέλα του καποια συγκεκριμενα πραγματα-φετιχ που του αρεσουν πως μετα περιμενει να βρει την σεξουαλικη ικανοποιηση μεσα στη σχεση του?
η ανοιχτη συζητηση χωρις αναστολες-φοβιες πανω στο σεξ για μια σχεση ειναι η καλυτερη αρχη που μπορει να κανει ενα ζευγαρι γιατι ειτε μπορει να βγει κατι καλο ειτε μπορει να καταλάβουμε γρηγορα χωρις να χανουμε πολυτιμο χρονο οτι ο ανθρωπος που ειναι διπλα μας και δεν μας ταιριαζει και δεν προκειτε ποτε να μας ικανοποιησει σεξουαλικα ;)
γενικα παντως το ξερετε δεν χρειαζετε να σας το πω εγω το καλο σεξ ειναι το Α και το Ω για μια σχεση και για τον αντρα αλλα και για τη γυναικα ;)

Ατζελα ποτε θα δουλεψεις να περασω....θελω πως κ πως να σε δω απο κοντα

μαναρι μου γλυκο για εμενα εχουν αρχισει οι διακοπές μου :cheesy:
στις 21 Αυγουστου παρασκευη ειναι η επομενη μου βαρδια ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
98
Πόντοι
1
και τι θα κανω κουκλα μου μεχρι τοτεεεεεεεε?αμαν...ζημια μας εκανες

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
και τι θα κανω κουκλα μου μεχρι τοτεεεεεεεε?αμαν...ζημια μας εκανες

δεν ειναι πολυ καιρος βρε μαναρι μου ομορφο :-
χρειαζομε και εγω μια ανανεωση και ξεκουραση οπως κι ολοι μας :-
θα δεις που ο καιρος θα περασει πολυ γρηγορα ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Αυριο Τεταρτη

πρωι η Νικολ :smitten:

απογευμα η Νανα η Ταυλανδεζα :smitten:

βραδυ η Ευα :smitten:

τωρα κ μεχρι τις 06:00 το πρωι η Κλαουντια :smitten:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
πχ κατα την αποψη μου (απ οτι εχω δει απο φωτογραφιες) μακραν το studio geisha ειναι το πιο ομορφο και καλαισθητο απο αισθητικης αποψης μαγαζι που υπάρχει οποτε συγουρα υπαρχουν κι αλλοι που κανουν καλη δουλεια, και γιαυτο εψαξα και βρηκα τον ιδιο διακοσμητη να μας φτιαξει και το δικο μας μαγαζι ;)
Θα σου προτεινα να ψαξεις και τον διακοσμητη του Αριστομενους 72 αφου θελεις να κανεις αλλαγες στον ηδη ομορφο χωρο σου ;) Θα παθεις πλακα αν δεις τι στουντιαρα εγινε απο τοτε που ξαναανοιξε!!Αυτο και το Αθανασιας ειναι μακραν τα ομορφοτερα στουντιο με μοναδικο αλλα σημαντικοτατο μειονεκτημα οτι δεν εχουν καν νιπτηρα κατι στο οποιο εσυ δεν εχεις προβλημα :)
Υ.Γ Σορρυ για το off topic

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ωραια ειναι η Κλαουντια θα θελαμε να τη δουμε κ στα 4

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Θα σου προτεινα να ψαξεις και τον διακοσμητη του Αριστομενους 72 αφου θελεις να κανεις αλλαγες στον ηδη ομορφο χωρο σου ;) Θα παθεις πλακα αν δεις τι στουντιαρα εγινε απο τοτε που ξαναανοιξε!!Αυτο και το Αθανασιας ειναι μακραν τα ομορφοτερα στουντιο με μοναδικο αλλα σημαντικοτατο μειονεκτημα οτι δεν εχουν καν νιπτηρα κατι στο οποιο εσυ δεν εχεις προβλημα :)
Υ.Γ Σορρυ για το off topic

ισα ισα που ειναι ματια μου πολυ on topic ;)
δεν το εχω δει το Αριστομένους :-
για να το λες ομως μαναρακι θα αξιζει ;)
την δωσαμε ηδη την δουλεια στον διακοσμητη τoυ αθανασιας ;)
τοn προτιμω κιολας και γιατι ειναι καλος στη δουλεια του βλέπωντας τι εχει κανει στο παγκράτι αλλα και βλέποντας τις μακετες που εχει ετοιμασει για το δικο μας :cheesy:
αλλα και επειδη τον ξερω και προσωπικα απο μια συνεργασια μας μερικα χρονια πριν :cheesy:
νιπτηρες θα εχουμε εμεις και πανω και κατω αλλα και ντουζιερες μιας και υπήρχε ηδη υδραυλικη εγκατασταση (αφου ο χωρος ηταν παλια οικος ανοχης και ειχε ηδη νυπτηρες )που κανει τα πράγματα ευκολότερα σε σχεση με ενα μαγαζι που δεν εχει και πρεπει να σκαφτουν οι τοιχοι για να περασει ο υδραυλικος τους σωληνες και του νερου αλλα και του θερμωσιφωνα για ζεστο νερο (με το αναλογο φυσικα παντα κοστος :P)

ωραια ειναι η Κλαουντια θα θελαμε να τη δουμε κ στα 4

;) ;) ;)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Κανονικα 40ε ειναι το απλό της πρόγραμμα ;)
απο κει και πέρα ματια μου στην καθε της βάρδια υπάρχουν και κάποια ραντεβου τα οποία η κοπέλα τα κάνει και με 30 αναλογα δηλ τον πελάτη και τις οικονομικές του δυνατότητες ;)

Δλδ μετά στο πρώτο ή 2ο ραντεβού φέρνω και ένα Ε1 και της το δίνω για να τσεκάρει την χρέωση  :2funny:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Δλδ μετά στο πρώτο ή 2ο ραντεβού φέρνω και ένα Ε1 και της το δίνω για να τσεκάρει την χρέωση  :2funny:

Καλημερα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
σε οικο ανοχης θα ερθεις βρε και οχι σε τραπεζα για καταναλωτικο δανειο :2funny:
ασε που στην Ελλαδα κατα κανονα το Ε1 διαφερει κατα πολυ απ τα πραγματικα εισοδηματα :cheesy:

AA3

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
για σας καμια φωτο με στραπον
θα βαλετε
να δοθμε τα κοριτσια

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

AA3

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω πολυ
μολις τις οιδα ελπιζω να δουμε και
αλλα κοριτσια να φορανε στραπον
καλο μεσημερι

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
ευχαριστω πολυ
μολις τις οιδα ελπιζω να δουμε και
αλλα κοριτσια να φορανε στραπον
καλο μεσημερι

ναι ειναι στο προγραμμα να βγουνε κ αλλες τετοιες φωτογραφιες κουκλί μου ;)

modelo20

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2009
Κριτικές
2
Like
1.098
Πόντοι
81
na rwtisw kati.....pote douleuei h Άντζελα, h h eua????????

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
na rwtisw kati.....pote douleuei h Άντζελα, h h eua????????

Η Ευα θα ειναι σημερα το βραδυ αλλα και την κυριακη το πρωι ;)
εγω μαναρι μου θα ξαναδουλεψω την παρασκευη 21 Αυγουστου το απογευμα αφου θα εχω γυρισει απο τις διακοπές μου ;)

xxxmen69

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα αγαπητή Άντζελα,καλές διακοπές,καλό μαύρισμα ολόσωμο εννοείτε. ;) :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλησπέρα αγαπητή Άντζελα,καλές διακοπές,καλό μαύρισμα ολόσωμο εννοείτε. ;) :-* :-* :-* :-* :-* :-*

καλησπερα μαναρι :cheesy:
ευχαριστω πολυ αν και το ολοσωμο μαυρισμα εξαρτατε και απο την παραλία συνηθος το καταφέρνω :cheesy: ;)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
καλησπερα μαναρι :cheesy:
ευχαριστω πολυ αν και το ολοσωμο μαυρισμα εξαρτατε και απο την παραλία συνηθος το καταφέρνω :cheesy: ;)

Για να σε τρακαρω πουθενα και θα εχεις τιμωρια με ασπρισμα  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλησπερα Αντζελα  :-* :-*

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Καλησπέρα Άντζελα. Τι κάνεις? Τα κορίτσια σου όλα καλά? Έχω μέρεσ να έρθω και ετοιμάζω μια επίσκεψη σύντομα. το πότε θα στο πω, α είσαι ακόμα αθήνα. Τα λέμε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom