Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Deadpool669

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
7
Like
48
Πόντοι
1
Πιστευω οτι η Κλαουντια ειναι ενα απο τα καλυτερα προσωπακια που κυκλοφορουν αυτη την εποχη στα στουντιο...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: Η Κατερινα απο Ρωσία δούλευε παλιά Βουλιαγμένης 68 και Ηλία Ηλίου 82 με άλλο όνομα; Έχει άδεια τη βδομάδα αυτή;

δε νομιζω ματια μου
ξερω 1-2 μαγαζια που δουλευε παλια αλλα δεν ειναι αυτα που λες :-
ναι εχει αδεια , στις 8 Αυγουστου επιστρεφει ;)

Ποιος το γαμεί το κράτος!?!?!? Θα τα ανγνωρίσουμε εμείς τα πτυχία σας!!! Να τα τοιχοκολλήσετε κιόλας μέσα στα δωμάτια. Θα καδράρετε το πτυχίο της εκάστοτε κοπέλας κι από κάτω τη φωτογραφία αποφοίτησης. Μόνο που στη φωτογραφία αντί οι κοπέλες να φοράνε τήβεννους και να πετούν στον αέρα τα καπέλα τους θα είναι γυμνές και θα πετάνε στον αέρα τα στρινγκάκια τους!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πιστευω οτι η Κλαουντια ειναι ενα απο τα καλυτερα προσωπακια που κυκλοφορουν αυτη την εποχη στα στουντιο...

ναι ειναι πολυ ερωτικο το βλέμμα της γιαυτο και φωτιζει τοσο καλα και το προσωπο της ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Η Κλαούντια θα φύγει καθόλου διακοπές ή θα είναι εδώ όλο το καλοκαίρι Άντζελα? Αν ξέρεις φυσικά. (δεύτερο αστεράκι yeaaaahhhh!!!!!!)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Η Κλαούντια θα φύγει καθόλου διακοπές ή θα είναι εδώ όλο το καλοκαίρι Άντζελα? Αν ξέρεις φυσικά. (δεύτερο αστεράκι yeaaaahhhh!!!!!!)

Νομιζω θα φυγει για λιγο ματια μου προς το τελος Αυγουστου με αρχες Σεμπτεμβρη ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

xxxmen69

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Τέλειος συνδιασμός,εσύ ανακαινίζεις το στούντιο και μπαίνουμε σε καινούριο και ανανεωμένο χώρο το Σεπτέμβριο και παράλληλα γυρίζει και η Κλαούντια από τις διακοπές της ανανεωμένη. :rockon: :rockon:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
καλημερα σε ολους :-* :-* :-*

τωρα και μεχρι της 5 το απογευμα η Νικολ :-*

το απογευμα και μεχρι της 11 το βραδυ η Σοφια :-*

το βραδυ και μεχρι της 6 το πρωι η Κλαουντια :-*

πολλα φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Μια ερώτηση παρακαλώ....όσον αφορά τη Κλαούντια..ένα πρόγραμμα των 30 ευρώ πόσο θα διαρκέσει σε χρόνο?Ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι για επίσκεψη..αλλά γενικώς αργώ λιγάκι...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
14λεπτα 12 δευτ και 4 εκ του δευτ ακριβως προλαβαινεις?????????????

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Μια ερώτηση παρακαλώ....όσον αφορά τη Κλαούντια..ένα πρόγραμμα των 30 ευρώ πόσο θα διαρκέσει σε χρόνο?Ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι για επίσκεψη..αλλά γενικώς αργώ λιγάκι...

Με αφορμή κριτική που γράφτηκε από συναγωνιστή ή Κλαούντια έχει 30 ή 40 το απλό ?

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Έλα ρε μιλάω σοβαρά...

φιλε και αν κανω λαθος ας με διορθωσουν η ερωτηση σου ειναι πολλη υποκειμενικη ο χρονος στα στουντιο δεν μετριεται σαν αγωνας μπασκετ αλλα υπαρχει ενας μεσος ορος του 15 λεπτου το πολλη πιστευω να καλυπτεσαι σε τοσο χρονο εκτος και αν δωσεις παραπανω χρηματα και παρεις και αλλο χρονο !!!!!!!!!!!

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
φιλε και αν κανω λαθος ας με διορθωσουν η ερωτηση σου ειναι πολλη υποκειμενικη ο χρονος στα στουντιο δεν μετριεται σαν αγωνας μπασκετ αλλα υπαρχει ενας μεσος ορος του 15 λεπτου το πολλη πιστευω να καλυπτεσαι σε τοσο χρονο εκτος και αν δωσεις παραπανω χρηματα και παρεις και αλλο χρονο !!!!!!!!!!!

15 λεπτά??Έλεος...να πληρώσω 30 ευρώ που με τόσο κόπο τα βγάζω..για 15 λεπτά??Και γιατί δε πάω σε ενα ***ρδέλο με 20 πάλι για 15 λεπτα?Οκ θα μου πείτε για ποιότητα υπηρεσιών αλλά εγώ θα απαντήσω ότι και η άνεση χρόνου για μένα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο...Αλλιώς ποιά η διαφορά studio και ένός καλού απλού μπουρδέλου?(δε μιλώ για μερικά υπερβρόμικα του μεταξουργείου οκ..)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
στα λογια μου ερχεσαι αυτο το ερωτημα το εχω πει εδω και καιρο οταν ενα στουντιο θελει 100€ για μιση ωρα γιατι να μην παω σε ενα μασαζ που θα κατσω 1 ωρα θα κανω τα ιδια με το στουντιο θα διαλεξω αναμεσα απο πολλες κοπελες και θα απολαυσω αν ξερω και σωστες υπηρεσιες για μενα επρεπε να ηταν 20 τα ντελα το ανωτερο 60 τα στουντιο και τα μασαζ 70 με 100 τελος............

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
στα λογια μου ερχεσαι αυτο το ερωτημα το εχω πει εδω και καιρο οταν ενα στουντιο θελει 100€ για μιση ωρα γιατι να μην παω σε ενα μασαζ που θα κατσω 1 ωρα θα κανω τα ιδια με το στουντιο θα διαλεξω αναμεσα απο πολλες κοπελες και θα απολαυσω αν ξερω και σωστες υπηρεσιες για μενα επρεπε να ηταν 20 τα ντελα το ανωτερο 60 τα στουντιο και τα μασαζ 70 με 100 τελος............

σωστός ο παίχτης..το ευρώ πια κοστίζει..και δεν είναι για πέταμα...πρέπει να μάθουν να το τιμούν..το στούντιο φυλής νομίζω ότι παίζει σωστά που διαθέτει το απλό πρόγραμμα στα 30-40 ευρώ αλλά δε το κάνουν σωστά γιατί στοιχίζει σε χρόνο.Ένα τέταρτο??Ημαρτον..γι αυτό πας σε στούντιο για άνεση χρόνου..

tony1973

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
απλά στα μπουρδέλα η ποιότητα στα κορίτσια είναι πιο κάτω από ένα στούντιο.(τις περισσότερες φορές)
Από και και πέρα ότι πληρώνεις παίρνεις...
Για όποιον του φαίνεται ακριβό το στούντιο υπάρχουν 500 μπουρδελάκια να πάει.
Ευτυχώς είναι μεγάλη η αγορά κύριοι και για όλα τα γούστα.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
σωστός ο παίχτης..το ευρώ πια κοστίζει..και δεν είναι για πέταμα...πρέπει να μάθουν να το τιμούν..το στούντιο φυλής νομίζω ότι παίζει σωστά που διαθέτει το απλό πρόγραμμα στα 30-40 ευρώ αλλά δε το κάνουν σωστά γιατί στοιχίζει σε χρόνο.Ένα τέταρτο??Ημαρτον..γι αυτό πας σε στούντιο για άνεση χρόνου..

μια ερώτηση;
στα μασατζίδικα αν εκδίδονται αρκετές γυναίκες ταυτόχρονα ώστε να έχεις δυνατότητα επιλογής, τότε μιλάμε για παράνομο χώρο ως προς το sex.
τα κορίτσια που είναι εκεί, είναι δηλωμένα ώστε να ελέγχονται υγειονομικά; νομίζω πως αν είναι δηλωμένες, κινδυνεύουν αν συλλυφθούν να απωλέσουν το χαρακτηρισμό, ο οποίος δεν βγαίνει εύκολα.

prigkhpas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
11
υπολογισε το πολυ σε κανα 10λεπτο.μολις σε αναλαβουνε στο5λεπτο τελειωνεις,.μην σας παραμυθιαζουν πληρωνατας περισσοτερα χρηματα 50 ή εως 100 € για ανεση χρονου .ψεματα με 80 ευρω ενα 15 και σε ξεπεταξε .βεβαια αν αργεις δεν θα σου πει τελειωνε απλα με τον τροπο της θα σε τελειωσει.μην αγχωνεσε γιαυτο υπαρχουν οι κυριες αυτες  για χαλαρωμα υψηλου επιπεδου.

prigkhpas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
11
το στουντιο φυλης ειναι το πρωτο που κατεβασε τις τιμες στο 30 και ευχαριστουμε γιαυτο.γιατι συναγωνιστες τα αλλα στουντιο σχεδον σε ολα με μερικες εξαιρεσεις απο 50 ξεκινανε .και εκει να δεις πως σς ξεπετανε και πως κλαις το πενηνταρικακη.εδω στο στουντιο απλα φοβουνται γνωμη μου βεβαια την αρνητικα σχολια απο εμας, γιατι απο την μερα που αυτη η κοπελα η αντζελα ξεκινησε να βλεπει τι γραφουμε εδω αλλαξα ολα προς το καλυτερο για εμας διοτι οτι θελουμε αυτη η κοπελα μας το κανει και δευτερο εχοντας απο κοντα βλεπει τη θελουμε και ετσι γεμισει και το σακουλι και εκεινης .

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
το στουντιο φυλης ειναι το πρωτο που κατεβασε τις τιμες στο 30 και ευχαριστουμε γιαυτο.γιατι συναγωνιστες τα αλλα στουντιο σχεδον σε ολα με μερικες εξαιρεσεις απο 50 ξεκινανε .και εκει να δεις πως σς ξεπετανε και πως κλαις το πενηνταρικακη.εδω στο στουντιο απλα φοβουνται γνωμη μου βεβαια την αρνητικα σχολια απο εμας, γιατι απο την μερα που αυτη η κοπελα η αντζελα ξεκινησε να βλεπει τι γραφουμε εδω αλλαξα ολα προς το καλυτερο για εμας διοτι οτι θελουμε αυτη η κοπελα μας το κανει και δευτερο εχοντας απο κοντα βλεπει τη θελουμε και ετσι γεμισει και το σακουλι και εκεινης .

γι'αυτό ελπίζω να δεί κια αυτό περί σχέσης τιμής-χρόνου..όχι ξεπέτες..να τιμούνται τα χρήματα για ικανοποιημένους πελάτες και επαναλαμβανόμενες επισκέψεις.. :rockon:

prigkhpas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
11
γι'αυτό ελπίζω να δεί κια αυτό περί σχέσης τιμής-χρόνου..όχι ξεπέτες..να τιμούνται τα χρήματα για ικανοποιημένους πελάτες και επαναλαμβανόμενες επισκέψεις.. :rockon:
[/qu
φιλε εχει δυο δωματια μια κοπελα οπως προβλεπεται απο το νομο οταν 4 πελατες εχουν παρει φουλ προγραμμα αναλογισου πως δεν μπορει να κατσει πανω απο 15 λεπτα .θα καθυστερηση πολυ λογικο ειναι ,και οι πελατες δεν θελουν να περιμενουν.οποτε σκεψου το ...............

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom