pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Ενα σχολιο:
Καλο θα ηταν να βαλετε ντουζιερες σε ολα τα δωματια.
Απο κοντα ειναι πιο ωραια απ'οτι στις φωτο.
Ενα σχολιο:
η Ευα ηταν που ηταν καλη στις υπηρεσιες της ματια μου τον τελευταιο καιρο εχει βελτιωθει ακομα περισσοτερο
την βλέπω και εγω κατεβαινει με πολυ περισσοτερη ορεξη και διαθεση στη δουλεια ;)
κάτσε ρε Μπου-Μπου, μισό λεπτό γιατι νομίζω οτι υπερβάλεις!
Όπως σου έχω ξαναπεί, η Ευα ήταν η πρώτη κοπελούδα που επισκευτηκα στο συγκεκριμένο μαγαζί πρίν ακόμα μπείς στο forum και τότε οι υπηρεσίες της ήταν ΤΕΛΕΙΕΣ. Και όταν λέω τελειες, εννοώ με άριστα το 10 έπαιρνε 12 σε εμπειρία, ευγένια, συμπεριφορά. Πραγματικα μου έδινε την αίσθηση οτι έπαιζα σε τσόντα, με την κοπέλα μου; Δηλαδή πλέον δεν μπορώ να φανταστώ τι παραπάνω μπορεί να κάνει εκτός απο το να σου φέρνει και μια κρύα μπύρα για μετα το σεξ!
εγω το λεω απο το πως τη βλπεω και την ακουω τον τελευταιο καιρο, πραγματικα εχει τρομερη διαθεση και παθος, περα του οτι το βλέπω εγω μου το λενε και οι υπηρεσιες που τη ξερουν και καλυτερα μιας και εχουν κανει αρκετες βαρδιες μαζι της και εχουν περασει μαζι πολλες ωρες στο μαγαζι ;)
σίγουρα ο ανταγωνισμός είναι καλός, αρκεί να είναι υγείης. Δηλαδή, να μήν υπάρχουν ξεκατινιάσματα, και πισώπλατες μαχαιριές, αφου κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε πρόβλημα σε όλη την οργάνωση του στούντιο!
Δηλαδη πως το καταλαβαινουν και το βλεπουν?
Ειναι μεσα στο δωματιο?
οχι μεσα στο δωματιο δεν ειναι ;)
απλα πχ καταλαβαινουν απο το χρονο που περνα η κοπέλα στο δωματιο τωρα σε σχεση με πιο παλια, απο τους πελατες οταν φευγουν το ποσο ευχαρηστημενοι ειναι, και απο τη διαθεση της κοπέλας στη βαρδια, οταν πχ καποια ειναι μουτρομενη σε ολη τη διαρκεια της βαρδιας αποκλειετε να κανει καλα και τη δουλεια της στο δωματιο ;)
επισης οι υπηρεσιες βλέπουν και το σαλονι της κοπέλας, πχ πως εβγαινε παλια και πως βγαινει τωρα, με περισσοτερο χαμογελο, ναζι ,κουνημα κτλ ;)
πολλα φιλακια
οταν πχ 2 κοπέλες στην αλλαγη ειναι ετοιμες να πιαστουνε μαλλι με μαλλι υπαρχει προβλημα για το μαγαζι :-
Μιλάμε γαι επιστήμη !
Και εμείς νομίζουμε οτι πάμε σε ένα απλό studio......!
MΠΡΑΒΟ ΑΝΤΖΕΛΑ . Η απόλυτη manager!!!!!
3 ερωτήσεις :
1) Οταν ανακαινίσεις το μαγαζί θα έχεις μια ή περισσότερες κοπέλες στη βάρδια λογω πιο πολλών δωματιών ?
2) Η Νανα ειναι ή ίδια και στο Αθανασίας ? Και γιατι δεν παιζει πιο συχνα ? (εχω ενα κωλημα με τις ασιάτισες )
3) Μηπως σκέπτεσε να ανοίξεις κανένα καινούργιο μαγαζί προς τα βορεια ή βορειοανατολικά μηπως και βρούμε το φως μας...?
Θανκς (Με προφορά Οξφόρδης!)
α μα τότε να ερχόμαστε στην αλλαγή αφου ξεκατίνιασμα/γυναικοκαυγάς/λασπομαχίες είναι ότι καλύτερο υπάρχει!!
πάντως Μπου-Μπου, όταν τελειώσεις με την ανακαίνηση θα σου πρότεινα να ξανασκευτείς την ιδέα για σελίδα στο myspace.
Κουκλα μου περιμενουμε και τις φωτογραφιες με τα στραπ-ον!
στην 2η φωτο τι κανει ο αλλος πίσω από την κουρτινα;