Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 265 άτομα (0 μέλη και 265 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Ενα σχολιο:
Καλο θα ηταν να βαλετε ντουζιερες σε ολα τα δωματια.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Απο κοντα ειναι πιο ωραια απ'οτι στις φωτο.

το ξερω ματια μου, μακαρι να ειχα την εγκριση της για να δειχναμε και το προσωπο της :-

Ενα σχολιο:
Καλο θα ηταν να βαλετε ντουζιερες σε ολα τα δωματια.

το ξερω, αυτη τη στιγμη εχουμε μονο στο 1
στο 2ο δεν ηθελα να βαλουμε γιατι θα επρεπε οι σωληνωσεις να περναγαν μεσα απ το σαλονι πραγμα που δεν μου αρεσε :-
με την ανακαινιση ομως και στα αλλα 2 δωματια που θα ανοιξουμε-λειτουργησουμε ειναι ηδη στο προγραμμα να μπουνε επιτοιχες ντουζιερες. ;)
το ενα δωματιο μαλιστα θα εχει κανονικο ξεχωριστο δικο του μπανιο με τουαλετα κτλ ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
η Ευα ηταν που ηταν καλη στις υπηρεσιες της ματια μου τον τελευταιο καιρο εχει βελτιωθει ακομα περισσοτερο :cheesy:
την βλέπω και εγω κατεβαινει με πολυ περισσοτερη ορεξη και διαθεση στη δουλεια ;)

κάτσε ρε Μπου-Μπου, μισό λεπτό γιατι νομίζω οτι υπερβάλεις!  :huh:
Όπως σου έχω ξαναπεί, η Ευα ήταν η πρώτη κοπελούδα που επισκευτηκα στο συγκεκριμένο μαγαζί πρίν ακόμα μπείς στο forum και τότε οι υπηρεσίες της ήταν ΤΕΛΕΙΕΣ. Και όταν λέω τελειες, εννοώ με άριστα το 10 έπαιρνε 12 σε εμπειρία, ευγένια, συμπεριφορά. Πραγματικα μου έδινε την αίσθηση οτι έπαιζα σε τσόντα, με την κοπέλα μου; Δηλαδή πλέον δεν μπορώ να φανταστώ τι παραπάνω μπορεί να κάνει εκτός απο το να σου φέρνει και μια κρύα μπύρα για μετα το σεξ! :humpleg:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
κάτσε ρε Μπου-Μπου, μισό λεπτό γιατι νομίζω οτι υπερβάλεις!  :huh:
Όπως σου έχω ξαναπεί, η Ευα ήταν η πρώτη κοπελούδα που επισκευτηκα στο συγκεκριμένο μαγαζί πρίν ακόμα μπείς στο forum και τότε οι υπηρεσίες της ήταν ΤΕΛΕΙΕΣ. Και όταν λέω τελειες, εννοώ με άριστα το 10 έπαιρνε 12 σε εμπειρία, ευγένια, συμπεριφορά. Πραγματικα μου έδινε την αίσθηση οτι έπαιζα σε τσόντα, με την κοπέλα μου; Δηλαδή πλέον δεν μπορώ να φανταστώ τι παραπάνω μπορεί να κάνει εκτός απο το να σου φέρνει και μια κρύα μπύρα για μετα το σεξ! :humpleg:

τις κρυες μπυρες τις φερνουν οι υπηρεσιες μεχρι στιγμης αλλα συγουρα και η Ευα ειδικα σε εσενα μπορει να σου φερει ;) :cheesy:
εγω το λεω απο το πως τη βλπεω και την ακουω τον τελευταιο καιρο, πραγματικα εχει τρομερη διαθεση και παθος, περα του οτι το βλέπω εγω μου το λενε και οι υπηρεσιες που τη ξερουν και καλυτερα μιας και εχουν κανει αρκετες βαρδιες μαζι της και εχουν περασει μαζι πολλες ωρες στο μαγαζι ;)
απλα ξερεις τι γινετε............
ολες εμεις οι κοπέλες που κανουμε αυτη τη δουλεια και στο δικο μας μαγαζι και σε αλλα εχουμε μια πολυ μεγαλη ανταγωνιστικοτητα μεταξυ μας η οποία μπορει να ειναι και καλη μπορει να ειναι ομως και κακη (αλλα σε αυτο επεμβαινω εγω κρατοντας τις ισσοροπιες ;))
δηλ..........
αν μια κοπέλα παει καλα και καπου ξεφευγει απ τις αλλες οι υπόλοιπες πασχιζουν να τη φτασουν και να τη ξεπερασουν :cheesy:
Απο τι στιγμη λοιπον που εχουμε μαζευτει πολλες καλες κοπέλες στο μαγαζι λογικο ειναι να γινετε κατα καποιο τροπο ενα ειδος <<κουρσας>> μεταξυ μας για τις πρωτες θεσεις :cheesy:
Η Ευα λοιπον η οποια ειναι πολυ δυνατος χαρακτηρας, πολυ καλη επαγγελματιας στη δουλεια της ειναι το ειδος της ανταγωνιστικης κοπέλας που αυτη τη στιγμη με την αξια της βρισκετε στην κορυφαια 3αδα του μαγαζιου ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
σίγουρα ο ανταγωνισμός είναι καλός, αρκεί να είναι υγείης. Δηλαδή, να μήν υπάρχουν ξεκατινιάσματα, και πισώπλατες μαχαιριές, αφου κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε πρόβλημα σε όλη την οργάνωση του στούντιο!

Επισκέπτης
εγω το λεω απο το πως τη βλπεω και την ακουω τον τελευταιο καιρο, πραγματικα εχει τρομερη διαθεση και παθος, περα του οτι το βλέπω εγω μου το λενε και οι υπηρεσιες που τη ξερουν και καλυτερα μιας και εχουν κανει αρκετες βαρδιες μαζι της και εχουν περασει μαζι πολλες ωρες στο μαγαζι ;)

Δηλαδη πως το καταλαβαινουν και το βλεπουν?
Ειναι μεσα στο δωματιο?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
σίγουρα ο ανταγωνισμός είναι καλός, αρκεί να είναι υγείης. Δηλαδή, να μήν υπάρχουν ξεκατινιάσματα, και πισώπλατες μαχαιριές, αφου κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε πρόβλημα σε όλη την οργάνωση του στούντιο!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι αυτα γινοντε παντου δεν μπορεις να τα αποφυγεις
ειδικα οταν υπαρχουν γυναικες που τη ζηλεια μεταξυ μας την εχουμε στο αιμα μας :cheesy:
και γινοντε και οχι μονο μεταξυ τον κοριτσιων αλλα και μεταξυ των υπηρεσιων :cheesy:
απλα κρατας παντα μια ουδετερη σταση και τα περιοριζεις στο ελαχιστο οσο μπορεις ;)
προβλημα δεν διμιουργειτε σε εσας , δεν προκειτε να καταλάβετε και κατι απλα
οταν πχ 2 κοπέλες στην αλλαγη ειναι ετοιμες να πιαστουνε μαλλι με μαλλι υπαρχει προβλημα για το μαγαζι :-
ευτηχος ομως τετοια περιστατικα οσο μπορω τα σβηνω πριν καν αναψει η φωτια ;)

Δηλαδη πως το καταλαβαινουν και το βλεπουν?
Ειναι μεσα στο δωματιο?

οχι μεσα στο δωματιο δεν ειναι ;)
απλα πχ καταλαβαινουν απο το χρονο που περνα η κοπέλα στο δωματιο τωρα σε σχεση με πιο παλια, απο τους πελατες οταν φευγουν το ποσο ευχαρηστημενοι ειναι, και απο τη διαθεση της κοπέλας στη βαρδια, οταν πχ καποια ειναι μουτρομενη σε ολη τη διαρκεια της βαρδιας αποκλειετε να κανει καλα και τη δουλεια της στο δωματιο ;)
επισης οι υπηρεσιες βλέπουν και το σαλονι της κοπέλας, πχ πως εβγαινε παλια και πως βγαινει τωρα, με περισσοτερο χαμογελο, ναζι ,κουνημα κτλ ;)

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11
οχι μεσα στο δωματιο δεν ειναι ;)
απλα πχ καταλαβαινουν απο το χρονο που περνα η κοπέλα στο δωματιο τωρα σε σχεση με πιο παλια, απο τους πελατες οταν φευγουν το ποσο ευχαρηστημενοι ειναι, και απο τη διαθεση της κοπέλας στη βαρδια, οταν πχ καποια ειναι μουτρομενη σε ολη τη διαρκεια της βαρδιας αποκλειετε να κανει καλα και τη δουλεια της στο δωματιο ;)
επισης οι υπηρεσιες βλέπουν και το σαλονι της κοπέλας, πχ πως εβγαινε παλια και πως βγαινει τωρα, με περισσοτερο χαμογελο, ναζι ,κουνημα κτλ ;)

Μιλάμε γαι επιστήμη !
Και εμείς νομίζουμε οτι πάμε σε ένα απλό studio......!
MΠΡΑΒΟ ΑΝΤΖΕΛΑ . Η απόλυτη manager!!!!! :knuppel:

3 ερωτήσεις :
1) Οταν ανακαινίσεις το μαγαζί θα έχεις μια ή περισσότερες κοπέλες στη βάρδια λογω πιο πολλών δωματιών ?
2) Η Νανα ειναι ή ίδια και στο Αθανασίας ? Και γιατι δεν παιζει πιο συχνα ? (εχω ενα κωλημα με τις ασιάτισες  :smitten:)
3) Μηπως σκέπτεσε να ανοίξεις κανένα καινούργιο μαγαζί προς τα βορεια ή βορειοανατολικά μηπως και βρούμε το φως μας...?

Θανκς (Με προφορά Οξφόρδης!)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οταν πχ 2 κοπέλες στην αλλαγη ειναι ετοιμες να πιαστουνε μαλλι με μαλλι υπαρχει προβλημα για το μαγαζι :-

α μα τότε να ερχόμαστε στην αλλαγή αφου ξεκατίνιασμα/γυναικοκαυγάς/λασπομαχίες είναι ότι καλύτερο υπάρχει!! :boobies: :grin:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Μιλάμε γαι επιστήμη !
Και εμείς νομίζουμε οτι πάμε σε ένα απλό studio......!
MΠΡΑΒΟ ΑΝΤΖΕΛΑ . Η απόλυτη manager!!!!! :knuppel:

3 ερωτήσεις :
1) Οταν ανακαινίσεις το μαγαζί θα έχεις μια ή περισσότερες κοπέλες στη βάρδια λογω πιο πολλών δωματιών ?
2) Η Νανα ειναι ή ίδια και στο Αθανασίας ? Και γιατι δεν παιζει πιο συχνα ? (εχω ενα κωλημα με τις ασιάτισες  :smitten:)
3) Μηπως σκέπτεσε να ανοίξεις κανένα καινούργιο μαγαζί προς τα βορεια ή βορειοανατολικά μηπως και βρούμε το φως μας...?

Θανκς (Με προφορά Οξφόρδης!)

Καλημερα :cheesy:
μα σε ολες τις δουλειες ματια μου απο τον μετρ του εστιατοριου μεχρι την πωλητρια ενος καταστηματος με ρουχα ο σωστος και εμπειρος επαγγελματιας μπορει να δει πραγματα, συμπερυφορες κτλ που ενα απλο ματι δεν θα τις αντιληθφει ;)

1) οχι ματια μου, μια κοπέλα θα εξακολουθει να δουλευει σε καθε βαρδια οπως οριζει και ο νομος ;)
απλα η ολη ανακαινιση ουσιαστικα γινετε για εσας για να βρισκεστε σε ενα καλυτερο και ποιο ποιοτικοτερο χωρο με πολυ περισσοτερη διακριτικοτητα αλλα και για μας μιας και θα δουλευουμε ακομα πιο ευχαριστα σε ενα ωραιο περιβαλλον ;)
2) Ναι η ιδια κοπέλα ειναι ;)
αυτη τη στιγμη η Νανα εχει 2 μονιμες βαρδιες Τεταρτη και Σαββατο απογευματα, θα την ηθελα και σε μια 3η απλα ειναι θεμα της καθε κοπέλας το ποσο συχνα θελει να δουλευει ;)
3) Οχι ματια μου δυστηχος, καταρχην δεν θα με βολευε μιας και μενω στα νοτια ;)
απο την αλλη η καθε κοπέλα νομικα εχει δικαιωμα να εχει στο ονομα της μονο 1 μαγαζι, με διαφορες βεβαια <<κινησης>> θα μπορουσα να το ανοιγα αλλα δεν ειναι του στυλ μου, συν της αλλης ηδη το ηδη υπαρχον μαγαζι μου τρωει παρα πολυ χρονο αλλα και ενεργεια δε πιστευω οτι θα μπορουσα να ανταπεξελθω σε τοσο υψηλο επιπεδο και με ενα 2ο μαγαζι και κατασταστεις ''ετσι κι εστι'' και δεν αρεσουν σε εμενα αλλα ουτε και σε εσας πιστευω ;)

α μα τότε να ερχόμαστε στην αλλαγή αφου ξεκατίνιασμα/γυναικοκαυγάς/λασπομαχίες είναι ότι καλύτερο υπάρχει!! :boobies: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οντος εχει πολυ πλακα ματια μου ειδικα αμα εισαι απ εξω ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
πάντως Μπου-Μπου, όταν τελειώσεις με την ανακαίνηση θα σου πρότεινα να ξανασκευτείς την ιδέα για σελίδα στο myspace.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
πάντως Μπου-Μπου, όταν τελειώσεις με την ανακαίνηση θα σου πρότεινα να ξανασκευτείς την ιδέα για σελίδα στο myspace.

εκανα χθες εγγραφη σαν Αντζελα Φυλης104  ;)
αλλα δεν εχω προλαβει καν login να κανω ακομη :cheesy: :-

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Κουκλα μου περιμενουμε και τις φωτογραφιες με τα στραπ-ον!

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
στην 2η φωτο τι κανει ο αλλος πίσω από την κουρτινα;  :2funny: :2funny: :2funny:

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
οι κοπέλες ματια μου οι οποιες κανουν πρωκτικο ειναι ανεκαθεν η πρώτη μου προτερεοτητα ;)
απλα ειναι λιγες αυτες που κανουν αυτο το προγραμμα, συν της αλλης θα πρεπει να εχουν και το αναλογο σωμα αλλα και ηλικια που να ταιριαζει με το υφος του μαγαζιου αλλα και θα πρεπει να ειναι και δηλωμενες-νομιμες ;)
απο τις υπαρχουσες κοπέλες μεχρι στιγμης δε νομιζω καποια να προσθεσει αυτη την υπηρεσια στο προγραμμα της :-
Θα σου προτεινα περα απο τη Νικολ που ειναι πολυ καλη στο πρωκτικο να δοκιμασεις και την Ευα, η οποια εχει και την εμπειρια αλλα προπαντος και τη διαθεση να κανει καλα αυτο το προγραμμα.
Να ξερεις ματια μου παντως οτι γενικα για κοπέλες για πρωκτικο ψαχνουμε συνεχεια για ανανεωση, πιστευω απο Σεμπτεμβρη (γιατι τωρα ειναι μια δυσκολη περιοδος λογω διακοπων) να βρεθουνε 1-2 κοπέλες με πρωκτικο προγραμμα ;)

[/quote]

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Την εχω δοκιμασει και την Ευα. Ειναι σαφως πιο εμπειρη στην πισω τρυπουλα της αλλα και η νικολ ειναι και αυτη πολυ καλη στο κωλαρακι της. Μπραβο στις κοπελες που μας κανουν και γουσταρουμε (με το καταλληλο κοστος βεβαιως βεβαιως). Να φερεις οπωσδηποτε και καινουργιες 'σουφριτσες' να δοκιμασουμε και να της 'ανοιξουμε'!  :fuck2: :dancing:  Καλα κανεις και εισαι επιλεκτικη στις κοπελες που επιλεγεις. Συνηθως αυτες που κανουν πρωκτικο δεν ειναι πολυ ωραιες. Καλα κανεις και εισαι επιλεκτικη. Γουσταρει ετσι καλυτερα ο πελατης!

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Επειδη εδω ρωταμε ολα τα βιτσια για να βγαλουμε τις γκαβλες μας οταν σας επισκεπτομαστε θελω να ρωτησω για κατι που με γκαβλωνει πολυ και ισως και αλλους εδω μεσα. Με τρελαινει πολυ οταν οι κοπελες που με τσιμπουκωνουν εχουν piercing/σκουλαρικι στην γλωσσιτσα τους.Ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απο εδω μεσα ξερουν οτι αν η γκομενα ξερει να χρησιμοποιει καλα το σκουλαρικι το τσιμπουκι γινεται απολαυστικοτερο. Δεν εχω προσεξει αν καμια κοπελα απο το στουντιο σας ειχε σκουλαρικι στην γλωσσα της γιατι οταν ειμαι εκει κοιταω να περιποιηθω αλλα πραγματα (συνηθως τις σουφριτσες τους, αν τις δινουν). Εχει καμια? Αν δεν εχει, παιζει να βαλει η' να ερθει καμια που εχει? Ευχαριστω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom