μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι και σου ξαναματα βγαζω το καπελο !
Ευχαριστω ματια μου γλυκα ;)
Η Τατιαννα δεν δουλευει στο μαγαζι?Δεν λεει τιποτα πουθενα στις τελευταιες σελιδες.
Οχι ματια μου με την Τατιανα εχει σταματησει η συνεργασια μας :-
εχω την εντυπωση οτι τωρα εχει καποιες βαρδιες την εβδομαδα στη θαρυπου στο ν.κοσμο ;)
...αν διορθωθει και το τριξιμο του κρεβατιου,τοτε μιλαμε για αριστη κατασταση....θα τσεκαρω αυριο μαλλον με την γοργονα την ευα...καλα μιλαμε οτι το κοριτσι αυτο ειναι σουπερ,και δεν την χορταινεις με τιποτα....
σε ποιο δωματιο τριζει ματια μου?
σε αυτο με τη ντουζιερα?
αν ερθεις αυριο θα το εχουμε σφιξει-διορθωσει ;)
απο Σεμπτεμβρη παντως τα παντα κρεβατια, καναπεδες, φωτιστικα, νυπτηρες θα αλλαξουν και θα μπουν καινουργεια ;)
Aπ΄την άλλη το τρίξιμο του κρεβατιού σου δίνει ρυθμό.
Γειά σου κορίτσαρε!
Γειασου μαναρακι
οχι μωρε εχει δικιο ειναι ενοχλητικο το τριξιμο, τα ειχαμε φτιαξει τις προαλλες αλλα απο τη πολυ χρηση χαλανε, αλλα δεν ειναι κοπος να τα ξανακοιταξει λιγο η υπηρεσια τωρα
διακοπες για που εισαι....?
θα γυρισω την αγονη γραμμη των κυκλάδων ματια μου
με πρωτη σταση τη δονουσα
....τα παιξα λέμε ! Τι πάγκος είναι αυτός ρε Ατζελα ? Μιλάμε τα αναπληρωματικά καλύτερα απο τα κανονικά ! Αριστα !
ναι σημερα που την παρατηρησα καλα (γιατι οταν την ειχα πρωτοδει ηταν στα πολυ γρηγορα σε μια βαρδια μου που δεν ειχα πολυ χρονο) ειναι κουκλίτσα ;)
και πιστευω να ειναι και καλη στο δωματιο γιατι ο πρωτος πελατης της σημερα μολις τελιωσε και εφευγε ηθελε να μαθει ποτε θα ξαναδουλέψει η Βερονικα στο μαγαζι ;)
Καλησπερα Γιωργο ;) :-* :-* :-* :-*
πολλα φιλακια