Μαναρακι γιατι κοτσαρεις καθε πρωι την νικολ? Κανε καμια τραμπα στο προγγραμα γιατι δεν λεει..... Ευχαριστω!!!!
ελα ντε και εγω της το λεω αλλα δεν ακουει απο οτι μου ειπε η νικολ ειναι η μονη που ξυπναει πρωι γιαυτο και την βαζει τετοια ωρα!!!
Μαναρακι γιατι κοτσαρεις καθε πρωι την νικολ? Κανε καμια τραμπα στο προγγραμα γιατι δεν λεει..... Ευχαριστω!!!!
Καλησπερα Αντζελα,τι κανεις ;)?Χτες το βραδυ ξεχασα να σου πω το πως περασα με την Κατερινα γιατι ειχα παει για δουλεια.Μιλαμε η γυναικα ειναι σουπερ,ειδικα οταν κανει και το αεροπλανικο κολπο σε τρελαινει.Περασα τελεια και ουτε βιαζοταν,δωσε της πολλα φιλακια οταν μιλησεις μαζι της και να προσεχει στη Μυκονο που θα παει να μην την χασουμε,thanks Αντζελα :-* :-* .
καλησπερα,
αυριο πρωι ποια κοπελα θα ειναι?
εχει μποτες?
τι νουμερο φοραει?
ευχαριστω
το ξερω...ειναι φανταστικη.
Αλλα ειμαι απο επαρχια και μπορω να ερθω μονο πρωι.
τι μποτες εχει...θα μπορεσει η Αλινα να ....?
παιδια εγω πηγα κατα της 16.00 στο στουντιο αυτο και η τσατσα ειπε οτι δεν εχει κοπελα...μετα της 17.00 ειπε οτι θα ερθει!!!ειχες ενημερωσει αντζελα γιαυτο ?αν ναι ολα οκ αν οχι...
το εχω στο νου μου και το 24ωρο
απλα πρεπει να βρεθει καποια φορμουλα γιατι για καποιες ωρες το μαγαζι πρεπει να κλεινει για να καθαριζετε , να μπαινει φρεσκος αερας αλλα και να ξεκουραζοντε τα μηχανηματα (aircodition, στερεοφωνικα κτλ)
πολλα φιλακια
Να τι θα πει Επαγγελματίας .... με το Ε κεφαλαίο
Οχι σαν κατι άλλους όνομα και μη χωριο.............
Αντε να μην ανοιξω το στόμα μου
Να θέσω την εξής ερώτηση: Παίζουν κρατήσεις; Δηλαδή μπορώ να κλείσω μια κοπελίτσα για μια ωρα;
Εντός ή εκτός μαγαζιούμωρακι μου γλυκο με το σωστο αντιτιμο τα παντα γινονται...επι αμοιβης εκδιδομενα προσωπα ειμαστε ;)
φυσικα για τετοιο το οποιο ειναι αρκετα ιδιαιτερο γινετε κατοπιν συνενοησεως ;)
πολλα φιλακια
Εντός ή εκτός μαγαζιού
Θα φερεις στο στουντιο καμια καινουργια κοπελα που να κανει πρωκτικο? Υπαρχει περιπτωση καμια απο τις κοπελες που ηδη δουλευουν και δεν κανουν πρωκτικο, να αρχισουν να δουλευουν την πισω τρυπουλα τους? Μπραβο που στο υπαρχον θρεντ μπορει ο κοσμος να ρωταει απευθειας ερωτησεις και να βοηθιεται. Εγω κατεβαινω Αθηνα μια φορα την εβδομαδα και οταν ερχομαι στο στουντιο αυτο ειναι βασικο να ξερω καποια πργματα για τις υπηρεσιες που προσφερουν οι κοπελες. Εχω ξετρελαθει παντως με την σουφριτσα τησ Νικολ!