Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Μαναρακι γιατι κοτσαρεις καθε πρωι την νικολ? Κανε καμια τραμπα στο προγγραμα γιατι δεν λεει..... Ευχαριστω!!!!

ελα ντε και εγω της το λεω αλλα δεν ακουει απο οτι μου ειπε η νικολ ειναι η μονη που ξυπναει πρωι γιαυτο και την βαζει τετοια ωρα!!!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Μαναρακι γιατι κοτσαρεις καθε πρωι την νικολ? Κανε καμια τραμπα στο προγγραμα γιατι δεν λεει..... Ευχαριστω!!!!

οκ θα δω τι μπορω να κανω για την μεθεπομενη εβδομαδα γιατι για την επομενη εχει βγει το προγραμμα :) ;)

μακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Καλησπερα Αντζελα,τι κανεις ;)?Χτες το βραδυ ξεχασα να σου πω το πως περασα με την Κατερινα γιατι ειχα παει για δουλεια.Μιλαμε η γυναικα ειναι σουπερ,ειδικα οταν κανει και το αεροπλανικο κολπο σε τρελαινει.Περασα τελεια και ουτε βιαζοταν,δωσε της πολλα φιλακια οταν μιλησεις μαζι της και να προσεχει στη Μυκονο που θα παει να μην την χασουμε,thanks Αντζελα :-* :-* :smitten: :smitten:.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλησπερα Αντζελα,τι κανεις ;)?Χτες το βραδυ ξεχασα να σου πω το πως περασα με την Κατερινα γιατι ειχα παει για δουλεια.Μιλαμε η γυναικα ειναι σουπερ,ειδικα οταν κανει και το αεροπλανικο κολπο σε τρελαινει.Περασα τελεια και ουτε βιαζοταν,δωσε της πολλα φιλακια οταν μιλησεις μαζι της και να προσεχει στη Μυκονο που θα παει να μην την χασουμε,thanks Αντζελα :-* :-* :smitten: :smitten:.

καλησπερα και σε σενα αντρακι μου ομορφο....ειμαιπολυ χαρουμενη που τα περασες ομορφα με την Κατερινα ;)απο αυτα που ακουω η Κατερινα εχει πολυ καλο δωματιο και αρκετη υπομονη κατι που πρεπει να εχει καθε κοπελα που κανει την δουλεια αυτη :) :cheesy:
με την πρωτη ευκιρια θα της δωσω τα φιλια σου.....οσο για να προσεχει :cheesy: ειναι λιγο δυσκολο αν εισαι στην Μυκονο και ιδικα τετοια εποχη :cheesy: ;)

πολλα πολλα φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

αυριο Παρασκευη απογευμα στην  θεση της Νανας ειναι η Νανσυ,γιατι η Νανα ειναι αδιαθετη και θα ειναι παλι κοντα μας την επομενη Τεταρτη 29/7 στην απογευματινη βαρδυα ;)

μακια :smitten: :grouphug: :smitten:

BOOTLOVERSLAVE

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα,
αυριο πρωι ποια κοπελα θα ειναι?
εχει μποτες?
τι νουμερο φοραει?

ευχαριστω

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
καλησπερα,
αυριο πρωι ποια κοπελα θα ειναι?
εχει μποτες?
τι νουμερο φοραει?

ευχαριστω

αυριο το πρωι ειναι η Αλινα ματακια μου...αλλα για τι προγραμμα που θες σου σιστηνω την Νανσυ που θα ειναι στην απογευματινη βαρδυα 5 με 11 το βραδυ ;)

πολλα φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:

BOOTLOVERSLAVE

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
0
το ξερω...ειναι φανταστικη.
Αλλα ειμαι απο επαρχια και μπορω να ερθω μονο πρωι.
τι μποτες εχει...θα μπορεσει η Αλινα να ....?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
το ξερω...ειναι φανταστικη.
Αλλα ειμαι απο επαρχια και μπορω να ερθω μονο πρωι.
τι μποτες εχει...θα μπορεσει η Αλινα να ....?

αν ειναι σιγουρο οτι θα πας θα ενημερωσω εγω την Αλινα να εχει μποτες μαζι της  ;).... επισης ή εδω ή σε πμ μπορεις να μου πεις και τι σε ενδιαφερει να κανεις με τη κοπέλα για να την ενημερωσω ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
παιδια εγω πηγα κατα της 16.00 στο στουντιο αυτο και η τσατσα ειπε οτι δεν εχει κοπελα...μετα της 17.00 ειπε οτι θα ερθει!!!ειχες ενημερωσει αντζελα γιαυτο ?αν ναι ολα οκ αν οχι... :s&m_3:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
παιδια εγω πηγα κατα της 16.00 στο στουντιο αυτο και η τσατσα ειπε οτι δεν εχει κοπελα...μετα της 17.00 ειπε οτι θα ερθει!!!ειχες ενημερωσει αντζελα γιαυτο ?αν ναι ολα οκ αν οχι... :s&m_3:

το ξερω ματια μου
απλα καποιος μολις ειχε κλησει την Νανσυ για 1 ωρα και θα επρεπε να περιμενεις παρα πολυ, ουσιαστικα μεχρι της 5 που θα ερχοταν η Σοφια :-

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11
το εχω στο νου μου και το 24ωρο
απλα πρεπει να βρεθει καποια φορμουλα γιατι για καποιες ωρες το μαγαζι πρεπει να κλεινει  για να καθαριζετε , να μπαινει φρεσκος αερας αλλα και να ξεκουραζοντε τα μηχανηματα (aircodition, στερεοφωνικα κτλ)

Να τι θα πει Επαγγελματίας .... με το Ε κεφαλαίο
Οχι σαν κατι άλλους όνομα και μη χωριο............. :cussing: :cussing:
Αντε να μην ανοιξω το στόμα μου

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Να τι θα πει Επαγγελματίας .... με το Ε κεφαλαίο
Οχι σαν κατι άλλους όνομα και μη χωριο............. :cussing: :cussing:
Αντε να μην ανοιξω το στόμα μου

σε ευχαριστω πολυ μωρακι μου παντα προσπαθω για το καλυτερο...βεβαια δεν ειναι δυνατον να τους ευχαριστησω ολους αλλα οτι περναει απο το χερι μου να εισαι σιγουρος οτι το προσπαθω και συνηθως το πετυχαινω ;) ;)
σε ευχαριστω και παλι με αυτο που εγραψες....με κολακευει ιδιαιτερα :) ;)

πολλα φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:

Smellmyfetish

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Να θέσω την εξής ερώτηση: Παίζουν κρατήσεις; Δηλαδή μπορώ να κλείσω μια κοπελίτσα για μια ωρα;

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Να θέσω την εξής ερώτηση: Παίζουν κρατήσεις; Δηλαδή μπορώ να κλείσω μια κοπελίτσα για μια ωρα;

μωρακι μου γλυκο με το σωστο αντιτιμο τα παντα γινονται...επι αμοιβης εκδιδομενα προσωπα ειμαστε ;)
φυσικα για τετοιο το οποιο ειναι αρκετα ιδιαιτερο γινετε κατοπιν συνενοησεως ;)

xxxmen69

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
μωρακι μου γλυκο με το σωστο αντιτιμο τα παντα γινονται...επι αμοιβης εκδιδομενα προσωπα ειμαστε ;)
φυσικα για τετοιο το οποιο ειναι αρκετα ιδιαιτερο γινετε κατοπιν συνενοησεως ;)

Εντός ή εκτός μαγαζιού :huh: :huh: :huh:

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Θα φερεις στο στουντιο καμια καινουργια κοπελα που να κανει πρωκτικο? Υπαρχει περιπτωση καμια απο τις κοπελες που ηδη δουλευουν και δεν κανουν πρωκτικο, να αρχισουν να δουλευουν την πισω τρυπουλα τους?  :fuck2: Μπραβο που στο υπαρχον θρεντ μπορει ο κοσμος να ρωταει απευθειας ερωτησεις και να βοηθιεται. Εγω κατεβαινω Αθηνα μια φορα την εβδομαδα και οταν ερχομαι στο στουντιο αυτο ειναι βασικο να ξερω καποια πργματα για τις υπηρεσιες που προσφερουν οι κοπελες. Εχω ξετρελαθει παντως με την σουφριτσα τησ Νικολ! :cum:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Εντός ή εκτός μαγαζιού :huh: :huh: :huh:

παντα εντος μαγαζιου βρε μαναρι ;)

Θα φερεις στο στουντιο καμια καινουργια κοπελα που να κανει πρωκτικο? Υπαρχει περιπτωση καμια απο τις κοπελες που ηδη δουλευουν και δεν κανουν πρωκτικο, να αρχισουν να δουλευουν την πισω τρυπουλα τους?  :fuck2: Μπραβο που στο υπαρχον θρεντ μπορει ο κοσμος να ρωταει απευθειας ερωτησεις και να βοηθιεται. Εγω κατεβαινω Αθηνα μια φορα την εβδομαδα και οταν ερχομαι στο στουντιο αυτο ειναι βασικο να ξερω καποια πργματα για τις υπηρεσιες που προσφερουν οι κοπελες. Εχω ξετρελαθει παντως με την σουφριτσα τησ Νικολ! :cum:

οι κοπέλες ματια μου οι οποιες κανουν πρωκτικο ειναι ανεκαθεν η πρώτη μου προτερεοτητα ;)
απλα ειναι λιγες αυτες που κανουν αυτο το προγραμμα, συν της αλλης θα πρεπει να εχουν και το αναλογο σωμα αλλα και ηλικια που να ταιριαζει με το υφος του μαγαζιου αλλα και θα πρεπει να ειναι και δηλωμενες-νομιμες ;)
απο τις υπαρχουσες κοπέλες μεχρι στιγμης δε νομιζω καποια να προσθεσει αυτη την υπηρεσια στο προγραμμα της :-
Θα σου προτεινα περα απο τη Νικολ που ειναι πολυ καλη στο πρωκτικο να δοκιμασεις και την Ευα, η οποια εχει και την εμπειρια αλλα προπαντος και τη διαθεση να κανει καλα αυτο το προγραμμα.
Να ξερεις ματια μου παντως οτι γενικα για κοπέλες για πρωκτικο ψαχνουμε συνεχεια για ανανεωση, πιστευω απο Σεμπτεμβρη (γιατι τωρα ειναι μια δυσκολη περιοδος λογω διακοπων) να βρεθουνε 1-2 κοπέλες με πρωκτικο προγραμμα ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μπου-Μπου, κάποιες κοπέλες που είχες πει οτι θα έρθουν, τελικα θα τις φέρεις ή αλλαξε το σχέδιο;

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
Καλημέρα και απο μένα "τον μετανάστη"!!!
Είστε όλοι καλά? Καλημέρα στον κουμπάρο τον οσι, τον παρθένο και σε ολα τα παιδιά.
Μια γλυκεια καλήμέρα στην αγάπη μου την Άντζελα με πολλά φιλιά και αγάπη!!! :smitten: :smitten: :smitten:
Ήρθα χτές απο Γερμανία το βράδυ στις 12 και σήμερα στις 3 το μεσημέρι αναχωρώ για Ιταλία, Γαλλία, κλπ. Άγνωστον πο΄τε θα επιστρέψω. Υπάρχει κούραση πολύ αλλά και ανταμοιβή. Μωράκι μου σε σκέφτομαι συνέχεια και δεν σε έχω ξεχασει. Μην φοβάσαι!!!
Ελπίζω απο σεπτέμβρη που θα ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα να τα πούμε καλύτερα.
Πολλά φιλάκια στο μωρό μου την Άντζελα!!! :smitten: :smitten: :smitten:
επίσης χαιρετίσματα στον κουμπαρο τον οσι, τον παρθένο και σε ολα τα παιδια.
Σόρρυ για την απουσία αλλά παρόλο που τα ξενοδοχεία στο εξωτερικό έχουν ιντερνετ βαρβάτο, μιλάμε για ταχύτητες πάνω απο 10mb, απο την κούραση δεν έχω όρεξη για τίποτα, γιατί τις λίγες ώρες ελεύθερες τις περνώ στο κρεβάτι για ύπνο.
χιρετίσμάτα και τα λέμε μετην π΄ρωτη ευκαιρία
"Οδηγώ και σε σκέφτομαι μωράκι μου γλυκό άντζελα!!!
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
:grouphug: :grouphug: :grouphug:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom