Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

καλησπερα αγαπουλες μου :-*

τωρα η Αλινα μεχρι της 5 το απογευμα

απογευμα το Κατερινακι μας  :tits2:
(στη τελευταια της βαρδια, επιστρεφει απο τις δικοπες της στις 6/8  )

βραδυ η Λιζα
(στη τελευταια της βαρδια, επιστρεφει το Σεμπτεμβρη )

πολλα φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:

monosandalos

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα Αντζελα! Η Κατερινα ειναι μια μιλφ με απιστευτο  :tits2: ?

xal

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αντζελα καλησπερα, πως μπορω να σε ρωτησω για κατι φετιχ που θελω μαζι σου?

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Καλησπερα Αντζελα,τι νεα?Σε κανενα 2 ωρο θα ερθω για την Κατερινα επιτελους,πως και πως περιμενα να ερθει η μερα που θα ειναι στο μαγαζι.Επειδη θα φυγω σε μια δουλεια πριν ερθω μπορεις να πεις στην Κατερινα οτι οταν ερθω θελω να παει σιγα σιγα να μην με στειλει γρηγορα γιατι θελω να την απολαυσω :tits2: :tits2: θα παρω το απλο προγραμμα με το μασαζ.Θα μου κανεις αυτη την εξυπηρετηση?Επειδη δεν θα δω τι θα μου απαντησεις γιατι τωρα φευγω θα τα πουμε το βραδυ,να σου πω και πως θα τα περασω με την Κατερινα. :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλησπερα Αντζελα! Η Κατερινα ειναι μια μιλφ με απιστευτο  :tits2: ?

ναι ματακια μου γλυκα ;) ;)

Αντζελα καλησπερα, πως μπορω να σε ρωτησω για κατι φετιχ που θελω μαζι σου?

αγορακι μου γλυκο μπορεις να μου γραψεις εδω.....αν δεν θες να το δουν τα αλλα μελη του σαιτ μπορεις να μου στειλεις προσωπικο μηνυμα ακομα και να με παρεις τηλεφωνο 12 το πρωι με 2 το μεσημερι...δεσ στην υπογραφη μου :cheesy: ;) ;)

Καλησπερα Αντζελα,τι νεα?Σε κανενα 2 ωρο θα ερθω για την Κατερινα επιτελους,πως και πως περιμενα να ερθει η μερα που θα ειναι στο μαγαζι.Επειδη θα φυγω σε μια δουλεια πριν ερθω μπορεις να πεις στην Κατερινα οτι οταν ερθω θελω να παει σιγα σιγα να μην με στειλει γρηγορα γιατι θελω να την απολαυσω :tits2: :tits2: θα παρω το απλο προγραμμα με το μασαζ.Θα μου κανεις αυτη την εξυπηρετηση?Επειδη δεν θα δω τι θα μου απαντησεις γιατι τωρα φευγω θα τα πουμε το βραδυ,να σου πω και πως θα τα περασω με την Κατερινα. :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

οκ ματακια μου ομορφα την ενημερωσα.....περιμενω εντυπωσεις το βραδυ :) ;) ;)
καλα να περασεις :tits: :tits2:

πολλα φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
5.760
αυτη η Ευα γιατι δεν εχει ολοσωμες φωτος στο site ρε παιδια? ολες με ζοομ στο
στηθος ειναι, μηπως ειναι 150 κιλα?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

γιατι δεν θελει η ιδια ματια μου ;)
αλλωστε αν και ειναι απο τις πιο παλιες κοπέλες στο μαγαζι φωτογραφηθηκε παρα πολυ αργα
η ιδια αλλωστε ειναι Ελληνιδα και δεν θελει να εκτιθετε σε τετοιο βαθμο ;)
Αν ηταν αλλωστε στα κιλα που λες το μονο συγουρο ειναι οτι δεν θα δουλευε σε μας ,μιας και το μαγαζι μας αλλα και ο κοσμος μας σηκώνουν κατα κυριο λογο κοπέλες ηλικιας απο 20 εως μαξιμουμ 30 και σχετικα αδυνατες ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
παντως κ.αντζελα ολες οι κριτικες για το καταστημα σας ειναι εγκωμιαστικες...
πρεπει και εμεις απο τα βορεια να κατεβουμε να σας τιμησουμε δεοντως
εσεις  η ιδια εργαζεστε; η ειστε μονο ιδιοκτητρια;

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
παντως κ.αντζελα ολες οι κριτικες για το καταστημα σας ειναι εγκωμιαστικες...
πρεπει και εμεις απο τα βορεια να κατεβουμε να σας τιμησουμε δεοντως
εσεις  η ιδια εργαζεστε; η ειστε μονο ιδιοκτητρια;

και φυσικα να ερθεις να μας τιμησεις μαναρακι μου και να σε περιποιηθουμε ετσι οπωσ μονο εμεις ξερουμε :cheesy: ;)
πως θα ηταν δυνατον να μην δουλευω κουκλε μου απλα αυτη την περιοδο εχω πολλα τρεχαματα με τον δημο για κατι χαρτια που χρηαζομαι για να αρχισει η ανακαινηση στην επομενη εβδομαδα στον επανω οροφο και τελος σεμπτεβρη να κλεισουμε για 8 με 10 μερες για να ανκαινιστει και το ισογειο.....εχω καθημερινα τρεχαματα με εργολαβους τεχνικους ενω παραλληλα με το διακοσμητη τρεχω καθημερινα στα μαγαζια για να βρουμε και να παραγγειλουμε-αγορασουμε απο κρεβατια και κομοδινα μεχρι φωτιστικα και διακοσμητικα.
Το μαγαζι θα ειναι εντελως διαφορετικο , και θα εχει ενα συγκεκριμενο στυλ-υφος που δεν θα το πω ακομη αλλα θα το δειτε το Σεμπτεμβρη-Οκτωμβρη.
Και πρεπει να τα τελιωσω-οργανωσω ολα αυτα μεχρι την 1η Αυγουστου που φευγω για διακοπές για να μπορουν τα συνεργεια να ξεκινησουν να δουλευουν απο τα τελη της επομενης εβδομαδας.
Οποτε λογικα η επομενη βαρδια μου θα ειναι μετα τις 20 Αυγουστου ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ποιές μερούλες θα είστε κλειστά;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

φίλος σου εγγυώμαι εγώ οτι αν η καυλα μετριόταν σε κιλά τότε θα ήταν 150++

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Μα είπες ότι θα κάνεις άλλη μια τέλη Ιουλίου...
Δεν είσαι εντάξει...
:'( :- :huh:

ο πανω οροφος την επομενη εβδομαδα ξεκιναει να ανακαινιζετε και να διαμορφονετε ;)
το μαγαζι κατω θα λειτουργει κανονικα και απλα τον Σεμπτεμβρη θα κλησει και το κατω για 8-10 μερες για να βαφτει και να στηθει και η εσωτερικη σκαλα που θα οδηγει στα πανω δωματια και σαλονι ;)

Μα είπες ότι θα κάνεις άλλη μια τέλη Ιουλίου...
Δεν είσαι εντάξει...
:'( :- :huh:

Κανονικα αν δουλεψω ειναι να κανω το απογευματινο της επομενης πεμπτης στη θεση της Κατερινας που θα εχει φυγει για διακοπές, αν δεν προλάβω ομως μιας και εχω τα τρεχαματα με το μαγαζι αλλα και προσωπικα μου  για να φυγω για διακοπές τη βαρδια θα τη κανει η Κλαουντια ;)

laertis74

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Κανονικα αν δουλεψω ειναι να κανω το απογευματινο της επομενης πεμπτης στη θεση της Κατερινας που θα εχει φυγει για διακοπές, αν δεν προλάβω ομως μιας και εχω τα τρεχαματα με το μαγαζι αλλα και προσωπικα μου  για να φυγω για διακοπές τη βαρδια θα τη κανει η Κλαουντια ;)

Ολα τα καταφέρνεις εσυ!
Θα τα καταφέρεις και για την Πέμπτη!!!
Είμαι σίγουρος!!!
Δεν γίνεται να φύγεις για διακοπές χωρίς να μας 'χαιρετήσεις' απο κοντα!!!

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11
ο πανω οροφος την επομενη εβδομαδα ξεκιναει να ανακαινιζετε και να διαμορφονετε ;)
το μαγαζι κατω θα λειτουργει κανονικα και απλα τον Σεμπτεμβρη θα κλησει και το κατω για 8-10 μερες για να βαφτει και να στηθει και η εσωτερικη σκαλα που θα οδηγει στα πανω δωματια και σαλονι ;)

Με ολα αυτα που κάνεις (τηλ στο κινητο για Update, ανακαίνιση σε δίπατο με εσωτ. σκάλα , ισως και Parking αργότερα) μας εχεις τρελάνει τελείως...... :happy: :happy:

Ρε μπας και πας να μας φτιάξεις καμία κατάσταση σε στυλ Αρτεμις Bερολίνου .......???? :huh:
Για όλα σε έχω ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ικανή!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Με ολα αυτα που κάνεις (τηλ στο κινητο για Update, ανακαίνιση σε δίπατο με εσωτ. σκάλα , ισως και Parking αργότερα) μας εχεις τρελάνει τελείως...... :happy: :happy:

Ρε μπας και πας να μας φτιάξεις καμία κατάσταση σε στυλ Αρτεμις Bερολίνου .......???? :huh:
Έχει ατέλειωτο μεράκι και σεβασμό στον πελάτη. Κερνάει αναψυκτικό ή  μπυρόνι η υπηρεσία!! Μακάρι να δείξει τον δρόμο και στους υπόλοιπους ιδιοκτήτες!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
μπορείς να βάλεις και ένα γυάλινο ράφι με τα πεδιλάκια και τις μπότες για να διαλέγει ο Heelover!!!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Ολα τα καταφέρνεις εσυ!
Θα τα καταφέρεις και για την Πέμπτη!!!
Είμαι σίγουρος!!!
Δεν γίνεται να φύγεις για διακοπές χωρίς να μας 'χαιρετήσεις' απο κοντα!!!

και εγω το θελω αυτο γλυκε μου αντρα....και πιστευω να τα καταφερω..γιατι θα πρεπει να ειμαι και ξεκουραστη γιατι οπως καταλαβαινει και πολυ κοσμο εχω και δεν θελω την οποια κουραση που εχω αυτο το διαστημα να την βγαλω σε καποιον πελατη....θελω οι υπηρεσιες μου να ειναι ανταξιες του ονοματος μου :cheesy: ;)
παντος να ξερεις με το που θα γυρισω θα κανω 5 βαρδυες μαζεμενες για ολο τον κοσμο που με ζηταει και δεν με βρησκει και πραγματικα στεναχοριεμε....απλα μου επεσαν παρα πολλα μαζι και λιγο του οτι θελω να τα κανω ολα συην εντελια και να πεσω και μεσα στο χροναδιαγραμμα που εχω ορισει τρεχω πανικοβλητη.... :) ;)

μα εσας τους αντρες μωρακι μου μονο με τρελες,γλυκες με πρωτοτυπα και καινουρια πραγματα αλλα πανω απο ολα ευγενεια μπορει καποιος να σας κερδισει ;) :cheesy:
παντος αυτο που θα φτιαξουμε θα ειναι κατι καινουριο πολυ ομορφο περιποιημένο και πρωτοτυπο με ενα δικο του στυλ το οποιο δεν θελω να πω ακομα :grin:

Έχει ατέλειωτο μεράκι και σεβασμό στον πελάτη. Κερνάει αναψυκτικό ή  μπυρόνι η υπηρεσία!! Μακάρι να δείξει τον δρόμο και στους υπόλοιπους ιδιοκτήτες!

και ποτακι κερναμε βρε ;)

μπορείς να βάλεις και ένα γυάλινο ράφι με τα πεδιλάκια και τις μπότες για να διαλέγει ο Heelover!!!

Γυαλινη βιτρινα θα υπαρχει στον πανω οροφο μαναρακι η οποια θα εχει πολλα και διαφορα ;)

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
αντζελα η τζενη τι απεγινε θα ξαναερθει ποτε????ειχε φοωερα πατουσακια :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom