Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

xxxmen69

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστουμε μαναρακι :cheesy: :cheesy: :cheesy:
δεν εχουμε παντος προβλημα κουκλί μου, και ολες οι κοπέλες αλλα και εγω ολες τις θεσεις την ξερουμε να τις παιζουμε καλα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: ;)

Ενταξυ μωρε ματια μου, καποιους μπορει να τους ενοχλει ή μαλλον να τους ξενιζει το καταλαβαινω, το σεβομαι και αν ειναι και εφρασμενο με ωραιο τροπο το εκτιμω και αφανταστα κιολας. ;)
Δε χαλασε κι ο κοσμος ουτε εγω θα μεινω ποτε διχως την αντρικη συντροφια-παρουσια πλαι μου ειτε επαγγελματικα ειτε προσωπικα αλλα ουτε και εγω ειμαι η μονη επιλογη για οσους δεν θελουν την οποια <<διαφορετικοτητα>> μου, ο κοσμος παντου γυναικες ειναι γεματος ειτε αυτης της δουλειας ειτε τελειως εκτος αυτου του κυκλώματος :cheesy:
Εγω ετσι κι αλλιως δεν ειμαι εδω για να προβαλω τον εαυτο μου, δεν το εχω αναγκη μιας και ανεκαθεν ειχα τη πελατεια μου, ειμαι εδω για να προβαλω την επιχειρηση μου, της κοπέλες που εργαζονται σε αυτην, να ενημερωσω-διεκολυνω το πελατολογιο του μαγαζιου μου αλλα και να ακουσω τις αποψεις-προτασεις του ετσι ωστε να βελτιωσω ακομα περισσοτερο της υπηρεσιες του μαγαζιου μου ;)
Πιστευω οτι το κεφαλαιο Ατζελα-transexual το εξαντλησαμε και δεν υπαρχει τιποτα αλλο ουσιαστικο να πουμε, ουτος η αλλος το θρεντ ειναι του 104 και οχι δικο μου και ας παραμηνει ετσι.
Οι οποιες αποριες υπηρχαν απο μερικους (οι οποιες ειχαν απαντηθει κιολας απ την αρχη εδω μεσα πριν μερικους μηνες) πιστευω τις λυσαμε-εξαντλησαμε.
Για οποιους ειμαι αποδεκτη εχει καλως, για οποιους οχι δεν πειραζει και παλι φιλοι ειμαστε ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Αυριο Πεμπτη

πρωι η Αλινα :smitten:

απογευμα η Κατερινα :smitten:
(στη τελευταια της βαρδια, επιστρεφει απο τις δικοπες της στις 6/8  ;))

βραδυ η Λιζα :smitten:
(στη τελευταια της βαρδια, επιστρεφει το Σεμπτεμβρη ;))

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Πρώτη φορά βλέπω την Αλίνα έτσι ! ...και μ αρέσει ! Αν ξεπεράσω το αντι-καυσωνικό σύνδρομο που με τυρρανάει ίσως τα καταφέρω αύριο πρωί πρωί να την επισκεφτώ,...αλλιώς φατε μάτια ψάρια (eat eyes fish) !

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
πιστευω οτι εχει υποθει και ξανυποθει τοσες φορες που ειναι γνωστο πλεον ;) ;)
τωρα αν ενοεις να γραψω Ατζελα που εχει κανει αλλαγη φυλου το θεωρω πολυ χαζο :)
πιστευω οτι ο κοσμος που ερχετε σε μενα το ξερει και δεν εχει προβλημα γιατι πολυ απλα ποτε δεν το εκρυψα ενω εχω ολα τα φοντα για να το κανω ;)

φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:
Την αρεση αγαπα την δουλεια που κανη δεν την κανη με αγγαρεια παντα αισθανοταν Γυναικα γι'αυτο τον λογο πιστευω εκανε και την αλαγη φυλλου,το μονο μειον ειναι οτι δεν μπορη καποια στιγμη να χαρη την μητροτητα (υπαρχη και αλλος τροπος βεβαια)
Ορισμενη γιατι το κατακρινουν δεν μπορω να το καταλαβω ετσι κι αλλιως στο σεξ (που αυτη ειναι η αιτια αλαγης) ειναι  πολλη καλυτερες απο τις εκ γενετης γυναικες το κανουν με περισσοτερο ζηλο και παθος αυτο δειχνη η εμπειρια μου

mit09

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Την αρεση αγαπα την δουλεια που κανη δεν την κανη με αγγαρεια παντα αισθανοταν Γυναικα γι'αυτο τον λογο πιστευω εκανε και την αλαγη φυλλου,το μονο μειον ειναι οτι δεν μπορη καποια στιγμη να χαρη την μητροτητα (υπαρχη και αλλος τροπος βεβαια)
Ορισμενη γιατι το κατακρινουν δεν μπορω να το καταλαβω ετσι κι αλλιως στο σεξ (που αυτη ειναι η αιτια αλαγης) ειναι  πολλη καλυτερες απο τις εκ γενετης γυναικες το κανουν με περισσοτερο ζηλο και παθος αυτο δειχνη η εμπειρια μου

το ότι ανάμεσα στους λόγους αλλαγής φύλου είναι και η ανάγκη να νιώσει τη... μητρότητα, πρώτη φορά το ακούω, μέχρι τώρα νόμιζα ότι ήταν η ανάγκη να νιώσει κρέας μέσα της...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Νιωθη γυναικα λεω οχι οτι θα εχει την χαρα της μητροτητος

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Μερικοί είναι πολύ περιορισμένης ευθύνης,...τι να κάνουμε,...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

xxxmen69

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Φίλοι,σύντροφοι,συνεργάτες,ομοϊδεάτες του αθλήματος,το θέμα έχει καλυφθεί τόσο από την ίδια,όσο και από εμάς(όσα ειπώθηκαν),αλλά επιθυμία της Ίδιας είναι:να κλείσει το θέμα εδώ.Το τι θα γράψετε από εδώ και πέρα είναι καθαρά θέμα αντίληψης και υποκειμενικό,χωρίς αυτό να σας περιορίζει.Κλείνοντας τη συζήτηση αυτή θα ήθελα να τονίσω ένα τελευταίο.ΔΕΝ Υποχρέωσε κανένα από εμάς να πλαγιάσει μαζί της.

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστουμε μαναρακι :cheesy: :cheesy: :cheesy:
δεν εχουμε παντος προβλημα κουκλί μου, και ολες οι κοπέλες αλλα και εγω ολες τις θεσεις την ξερουμε να τις παιζουμε καλα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: ;)

Ενταξυ μωρε ματια μου, καποιους μπορει να τους ενοχλει ή μαλλον να τους ξενιζει το καταλαβαινω, το σεβομαι και αν ειναι και εφρασμενο με ωραιο τροπο το εκτιμω και αφανταστα κιολας. ;)
Δε χαλασε κι ο κοσμος ουτε εγω θα μεινω ποτε διχως την αντρικη συντροφια-παρουσια πλαι μου ειτε επαγγελματικα ειτε προσωπικα αλλα ουτε και εγω ειμαι η μονη επιλογη για οσους δεν θελουν την οποια <<διαφορετικοτητα>> μου, ο κοσμος παντου γυναικες ειναι γεματος ειτε αυτης της δουλειας ειτε τελειως εκτος αυτου του κυκλώματος :cheesy:
Εγω ετσι κι αλλιως δεν ειμαι εδω για να προβαλω τον εαυτο μου, δεν το εχω αναγκη μιας και ανεκαθεν ειχα τη πελατεια μου, ειμαι εδω για να προβαλω την επιχειρηση μου, της κοπέλες που εργαζονται σε αυτην, να ενημερωσω-διεκολυνω το πελατολογιο του μαγαζιου μου αλλα και να ακουσω τις αποψεις-προτασεις του ετσι ωστε να βελτιωσω ακομα περισσοτερο της υπηρεσιες του μαγαζιου μου ;)
Πιστευω οτι το κεφαλαιο Ατζελα-transexual το εξαντλησαμε και δεν υπαρχει τιποτα αλλο ουσιαστικο να πουμε, ουτος η αλλος το θρεντ ειναι του 104 και οχι δικο μου και ας παραμηνει ετσι.
Οι οποιες αποριες υπηρχαν απο μερικους (οι οποιες ειχαν απαντηθει κιολας απ την αρχη εδω μεσα πριν μερικους μηνες) πιστευω τις λυσαμε-εξαντλησαμε.
Για οποιους ειμαι αποδεκτη εχει καλως, για οποιους οχι δεν πειραζει και παλι φιλοι ειμαστε ;)

Καλό μου κορίτσι μάλλον σε έμπλεξα και σε στεναχώρησα χωρίς να το θέλω....
Ειλικρινά σκοπός τις επικοινωνίας μου ήταν να εκφράσω την δική μου θέση απέναντι σε μία κατάσταση η οποία νομίζω ότι θα έπρεπε να την χειρίζεσαι διαφορετικά από ότι τώρα....
Φυσικά και δεν σε κρίνω για τις επιλογές σου και πιστεύω πως αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου.... και φυσικά θα πρέπει να είναι αποδεκτό από και σεβαστό από όλους μας.....
Όμως καλό μου κορίτσι θα πρέπει να καταλάβεις ότι με το επάγγελμα που επίλεξες να κάνεις θεωρείσαι δημόσιο πρόσωπο.... σαν δημόσιο πρόσωπο λοιπόν πιστεύω ότι θα πρέπει να κοινοποιείς την ιδιότητά σου....
Πάντως εγώ σταματάω εδώ μια και βλέπω πως είναι κάπως δύσκολο το θέμα για κάποιους εδώ μέσα.
Να πω επίσης ότι πρώτη φορά διάβασα για την ιδιότητά σου εχθές. Μέχρι τότε ειλικρινά την αγνοούσα εντελώς.

xxxmen69

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
...Για να έρθουμε στο θέμα μας,τι μου...ρος αυτή η Αλίνα,αλλά και το Λιζάκι δεν πάει πίσω,με΄φτιαξε πρωϊνιάτικα η Άντζελα.
Αγαπούλα η Αλίνα δεν κάνει βραδυνά,για να την τιμήσουμε?  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
...Για να έρθουμε στο θέμα μας,τι μου...ρος αυτή η Αλίνα,αλλά και το Λιζάκι δεν πάει πίσω,με΄φτιαξε πρωϊνιάτικα η Άντζελα.
Αγαπούλα η Αλίνα δεν κάνει βραδυνά,για να την τιμήσουμε?  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

καλημερα σε ολους :-* :-*

η Αλινα ματακια μου γκυκα για προσωπικους της λογους δουλευει μονο πρωινα ;)
σε εμας εχει μονιμες βαρδιες την Πεπτη και Σαββατο 9 το πρωι με 5 το απογευμα :)

πολλα φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

καλημερα Γιωργο μου ;) :-* :-*

Πρώτη φορά βλέπω την Αλίνα έτσι ! ...και μ αρέσει ! Αν ξεπεράσω το αντι-καυσωνικό σύνδρομο που με τυρρανάει ίσως τα καταφέρω αύριο πρωί πρωί να την επισκεφτώ,...αλλιώς φατε μάτια ψάρια (eat eyes fish) !

οχι βρε εχει ξαναβγαλει η Αλινα τετοιες φωτο ;)

γενικα οι Αλινα και η Νικολ βγαζουν τετοιες τολμηρες φωτος ;)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Πως μ'αρεση να εχω το κεφαλι αναποδα και την γλωσσα εξω αναμεσα απο τα μαξιλαρια .........

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
2.014
Πόντοι
5.345
καλημερα Γιωργο μου ;) :-* :-*

οχι βρε εχει ξαναβγαλει η Αλινα τετοιες φωτο ;)

γενικα οι Αλινα και η Νικολ βγαζουν τετοιες τολμηρες φωτος ;)

Καλημέρα Άντζελα!Θα σου ήταν εύκολο να με ενημερώσεις για το ποιές κοπέλες του στούντιο,κάνουν πρωκτικό ή αν είναι πιό λίγες,πες μου ποιές δεν κάνουν.Ευχαριστώ!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλημέρα Άντζελα!Θα σου ήταν εύκολο να με ενημερώσεις για το ποιές κοπέλες του στούντιο,κάνουν πρωκτικό ή αν είναι πιό λίγες,πες μου ποιές δεν κάνουν.Ευχαριστώ!

πρωκτικο ματια μου κανουν οι Σοφια, Νικολ, Ευα, Ατζελα και μαλλον μια καινουργεια κοπέλα που περιμενουμε απο την παραπάνω εβδομαδα ;)

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
2.014
Πόντοι
5.345
πρωκτικο ματια μου κανουν οι Σοφια, Νικολ, Ευα, Ατζελα και μαλλον μια καινουργεια κοπέλα που περιμενουμε απο την παραπάνω εβδομαδα ;)

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Μάτσες μούτσες!!! :thumbsup: :smitten: :kissass: :kissass: :kissass:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

και μην ξεχνατε καθημερινα απο τις 12:00 μεχρι τις 14:00 για 2 ωρες μπορειτε να μιλησετε μαζι μου στο κινητο του μαγαζιου 6939077710 για οτιδηποτε σας απασχολει σε σχεση με τις υπηρεσιες που προσφερουμε, τις κοπέλες, τα προγραμματα, τι σας προτεινω ακομα και για καποιο ραντεβου σε συγκεκριμενη ωρα μεσα στο χώρο μας ;) ;)

μακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom