lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Καλησπέρα συναγωνιστές και καλησπέρα Άντζελα. Διάβασα κάτι σε μία κριτική και μου φάνηκε παράξενο-υπέροχο... Η Εύα αφήνει "τελείωμα" στο πρόσωπο???
Καλησπέρα συναγωνιστές και καλησπέρα Άντζελα. Διάβασα κάτι σε μία κριτική και μου φάνηκε παράξενο-υπέροχο... Η Εύα αφήνει "τελείωμα" στο πρόσωπο???
..μηπως μπορειτε να με ενημερωσετε ποτε εχει βαρδια η ευα?
9 με 11 λογικα θα ειμαι εκει...ευα γοργονα μου σου ερχομαι ξανα...συγχαριτηρια για το συντονισμο...αψογες σε ολα.....
και απο της 6 χραματα μεχρι της 9 εγω τι κανω που εχω πρωινες ταβλες?????
πρεπει να γινει 24ωρο φουλ το μαγαζι ετσι χανεις τις πρωινες κατουροκαβλες !!!!!!!!
να παρεις και το διπλα κτιριο 12 ωρες στο ενα 12 στο αλλο και στις γιορτες και αργιες φουλ και τα δυο
το διπλα κτιριο ανηκει στην εκκλησια της ελλαδος ;)
κατι που κανει την ενοικιαση του οικηματος ακομα πιο δυσκολη :-
παλιαοτερα βεβαια ειχε νοικιαστει για τετοια χρηση αλλα στη πορεια το μαγαζι σφραγιστηκε απ το δημο ;)
απο την αλλη η καθε κοπέλα δικαιουτε απ το νομο να εχει μονο ενα μαγαζι στο ονομα της, οποτε το να ανοιξω και 2ο μαγαζι εστω και με διαφορετικα ονοματα απο δηλωμενες κοπέλες στα συμβολαια (οπως δηλ κανουν οσοι εχουν 2 και 3 και 4 μαγαζια) ειναι κατι που δεν με ενδιαφερει ;)
πολλα φιλακια
Ξέρεις τι λένε στο χωριό μου? Κάλια γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογείρευε.......οπότε το 1 είναι μια χαρά ;)
Ξέρεις τι λένε στο χωριό μου? Κάλια γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογείρευε.......οπότε το 1 είναι μια χαρά ;)
σονυ απο ποιο χωριο εισαι γιατι και στο δικο μου τα ιδια λενε!!!!!!!!!!
Σε πολλες περιοχες το λενεσονυ απο ποιο χωριο εισαι γιατι και στο δικο μου τα ιδια λενε!!!!!!!!!!