apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε τον ξεσκεπασαμε τον ορεστηγιατι ρε τα στουντιοκόριτσα στο πηγαδι κατούρησαν, δεν εχουν καρδια ρε.
τυπε τον ξεσκεπασαμε τον ορεστηγιατι ρε τα στουντιοκόριτσα στο πηγαδι κατούρησαν, δεν εχουν καρδια ρε.
εννοεις πχ να δυσφημισω την κοπελα; ε δε νομιζω... νομιζω πως δεν μπορω να το κανω ετσι κι αλλιως και μαλλον τιμητικο ειναι για εκεινη, ως προς τη δουλεια της, να διωχνει "αγαπουληδες" με καλο η με κακο τροπο...
εχω ακουσει οτι εχει κρυφες χαρες! :oΤύπε,μην είσαι λαχταριστός κι όμορφος πολύ;
Που'ναι τα κορίτσα να μας πούνε;
Μαλλον για ρεμαλι που πουλα ερωτες για να μασησει την προικα των κοριτσιων.
Καταλαβες φιλε μου...
ψοφας για ιντριγκα μωρη λουλου!εγω ειπα εχει παρασκηνιο το πραγμα
εχω ακουσει οτι εχει κρυφες χαρες! :o
Τύπε δεν εννοείς αυτό που κατάλαβαεχω ακουσει οτι εχει κρυφες χαρες! :o
καρφωνεσαι τυπεαυτο που λες δεν το ειχα σκεφτει... η μηπως το ειχα;
δεν ειναι πολλα τα κοριτσια που εχουνε τετοιους παχυλους μισθους καθε μηνα! τι να λεμε!
και υστερα σου λενε οτι οι πουτανες δεν ειναι καταλληλες για γαμο... με τετοια κριση...
λετε να βρω καμια να με συντηρει;
παντως αυτο δε λεγεται νταβατζιλικι η κανω λαθος;
καλα καταλαβες! Φημες το θελουν να την εχει 28 εκατοστα μηκος κ10 πλατος!Τύπε δεν εννοείς αυτό που κατάλαβα
Φιδάτος ο Κου;
Γι αυτό και τα ζιγκολίκια;
Τύπε αν ο ΤΑΚΜΑΝ ήταν gay θα τον ζαχάρωνε τον τύπο στεγνά.Πάει το ρινγκάκι σύννεφο.καρφωνεσε τυπε
Αμάν Βαγγελίστρα μου.Γι αυτό λακίζουν τα κορίτσα.καλα καταλαβες! Φημες το θελουν να την εχει 28 εκατοστα μηκος κ10 πλατος!
ετσι σκαει μυτη και ο ορεστης στο 104 τυπεΤύπε αν ο ΤΑΚΜΑΝ ήταν gay θα τον ζαχάρωνε τον τύπο στεγνά.Πάει το ρινγκάκι σύννεφο.
ξερεις τι λενε για τις φημες...Αμάν Βαγγελίστρα μου.Γι αυτό λακίζουν τα κορίτσα.
Τσ'έχει σκάψ' ο τύπος.
Μην τονε λένε Ορέστη Μακρή τότενες; ;)
ότι πάνε από στόμα σε στόμα;ξερεις τι λενε για τις φημες...
οτι ειναι σαν τις κουραδες. Ο καθενας μπορει να βγκαλει μια!ότι πάνε από στόμα σε στόμα;
ξερεις τι λενε για τις φημες...
οτι ειναι σαν τις κουραδες. Ο καθενας μπορει να βγκαλει μια!
τσου ρε λακη που θα μας πεις κ παιδακια!παιδακια, το χετε παρακανει λιγο, χαλαρωστε και κοψτε τις βλακειες, εσυ πρωτα λαγε.
Μακρης ναι, γιατι ειμαι οσο να ναι σαν μεθυσμενος, θα το δεχτω...