Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
για τελειωνει το θεμα δεν με νοιαζει ουτε τι λεει ο ορστης ουτε τιποτα αλλο......

εγω σαν δεσποινα εξηγηθηκα μαζι του για μενα το θεμα εχει τελειωσει.....

οποιος καταλαβε καταλαβε......

πειτε τιποτα αλλο.......... :-* :-* :-* :-* :-*
ειναι αληθεια οτι την ειχε πεσει και στην ελενη?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ειναι αληθεια οτι την ειχε πεσει και στην ελενη?
Βαλτος εισαι εσυ .....

URL]]

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
για τελειωνει το θεμα δεν με νοιαζει ουτε τι λεει ο ορστης ουτε τιποτα αλλο......

:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

ει ψιτ..

για ηρεμησε μικρουλινι  :birdman:

αααα... πολυ αερα πηρατε εκει μεσα εσυ και η κελλυ

θα σας κανω να παραμιλατε  :birdman:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
μαθε γιατι νοιαζει εμας που θελουμε να βγαλουμε συμπερασμα :grin:

η κοπελα δε δουλευε καν τοτε εκει, που θες να ξερει; σου απαντησω εγω πως ναι, δε σου φτανει;

μεγαλο κοριτσι ειναι, και αμα θελει γινεται πολυ αγρια και μπορει να σε βαλει στη θεση σου, για αυτο προσεχε φιλε μου.

δεν εχει αναγκη υπερασπισης, απλα ταραχτηκε παρα πολυ χθες με το σκηνικο και το καταλαβαινω, μην την πειραζετε ρε παιδια, παιξτε μαζι της αλλη μερα, σημερα παιξαμε με μενα...

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
ναι αληθεια ειναι φιλε, πες μου τι αλλες αποριες εχεις για μενα, αρκει να σταματησεις να ενοχλεις το κοριτσι.
Oρέστη, δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις, αλλά προσπάθησε να σκέφτεσαι λογικά.Δεν κάνω πλάκα.Οι κοπέλες εκεί ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. Μιλάς λες και είχες σχέση μαζί τους. "Με την Ελένη είμασταν αλλιώς κλπκλπ"! Όχι φίλε. Μπορεί να είσαι/ήσουν απλά καλός ΠΕΛΑΤΗΣ. Θα σε συμβούλευα να μιλήσεις γι'αυτά με κάποιον δικό σου άνθρωπο που να εμπιστεύεσαι, όχι με τον κάθε άσχετο εδώ μέσα. Οι κοπέλες εδώ έχουν ένα ρόλο. Δε νομίζω να πιστεύεις ότι η τάδε ανυπομονεί να σε ξαναδεί γιατί της έλειψες, η άλλη είναι καβλωμένη περιμένοντας την π....... σου, η παράλλη χύνει με το που σε βλέπει, ή ότι τους έμεινες αξέχαστος στο κρεβάτι! ΔΕΝ σημαίνει φυσικά ότι δεν μπορεί να υπάρχει μια ωραία επαφή στο δωμάτιο ή ότι δεν περνάνε καλύτερα με σένα παρά με μένα για παράδειγμα. Αλλά εδώ δεν μπαίνουν οι κοπέλες για να πιάσουν φιλίες, ούτε για γκομενιλίκια. Δεν μπορούν όμως και να ξέρουν τη ψυχοσύνθεση του καθενός. Το αν είναι καλή και φιλική στο δωμάτιο, σημαίνει ότι κάνει καλά τη δουλειά της και δεν κάνει το κομοδίνο. Αλλά, τη ΔΟΥΛΕΙΑ της. Με συγχωρείς, αλλά δεν θα βγάλεις γκόμενα ούτε από τα μπουρδέλα, ούτε από τα στούντιο, ούτε από τα στριπτηζάδικα. Δεν λέω ότι αποκλείεται, αλλά είναι σπάνιο. Γι'αυτό πόνταρε σε διαφορετικές καταστάσεις, όπου τα χρήματα να μην είναι το κίνητρο για να σε "συμπαθήσουν", "αγαπήσουν", ή ό,τι άλλο. "φιλικά"

Επισκέπτης
τώρα αν θέλεις τόσο πολύ να μάθεις πως είμαι και τι έκανα με την κοπελιά, να σου δώσω ένα 50αρικο, κερασμένο, να πας μαζί της, να δεις περί τίνος πρόκειται, να πιείτε και ένα ποτάκι στο σαλόνι να σου εξηγήσει αν θέλει πως και τι.
Τύπε τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχω ανάγκη να με χαρτζιλικώσεις; :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Oρέστη, δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις, αλλά προσπάθησε να σκέφτεσαι λογικά.Δεν κάνω πλάκα.Οι κοπέλες εκεί ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. Μιλάς λες και είχες σχέση μαζί τους. "Με την Ελένη είμασταν αλλιώς κλπκλπ"! Όχι φίλε. Μπορεί να είσαι/ήσουν απλά καλός ΠΕΛΑΤΗΣ. Θα σε συμβούλευα να μιλήσεις γι'αυτά με κάποιον δικό σου άνθρωπο που να εμπιστεύεσαι, όχι με τον κάθε άσχετο εδώ μέσα. Οι κοπέλες εδώ έχουν ένα ρόλο. Δε νομίζω να πιστεύεις ότι η τάδε ανυπομονεί να σε ξαναδεί γιατί της έλειψες, η άλλη είναι καβλωμένη περιμένοντας την π....... σου, η παράλλη χύνει με το που σε βλέπει, ή ότι τους έμεινες αξέχαστος στο κρεβάτι! ΔΕΝ σημαίνει φυσικά ότι δεν μπορεί να υπάρχει μια ωραία επαφή στο δωμάτιο ή ότι δεν περνάνε καλύτερα με σένα παρά με μένα για παράδειγμα. Αλλά εδώ δεν μπαίνουν οι κοπέλες για να πιάσουν φιλίες, ούτε για γκομενιλίκια. Δεν μπορούν όμως και να ξέρουν τη ψυχοσύνθεση του καθενός. Το αν είναι καλή και φιλική στο δωμάτιο, σημαίνει ότι κάνει καλά τη δουλειά της και δεν κάνει το κομοδίνο. Αλλά, τη ΔΟΥΛΕΙΑ της. Με συγχωρείς, αλλά δεν θα βγάλεις γκόμενα ούτε από τα μπουρδέλα, ούτε από τα στούντιο, ούτε από τα στριπτηζάδικα. Δεν λέω ότι αποκλείεται, αλλά είναι σπάνιο. Γι'αυτό πόνταρε σε διαφορετικές καταστάσεις, όπου τα χρήματα να μην είναι το κίνητρο για να σε "συμπαθήσουν", "αγαπήσουν", ή ό,τι άλλο. "φιλικά"
ασχετα απο την γκρινια που εχεις ωρες ωρες εδω μιλας σοβαρα  ;) :)

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Δεν γκρινιάζω μωρέ, με έχεις παρεξηγήσει. Απλά πού και πού διακόπτω το παιχνιδάκι επαναφέροντας την πραγματικότητα...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
τώρα σε λίγο θα μπει η Μπου-Μπου και θα βάλει την τάξη εδω μεσα.  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

captain-obvious.jpg

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Και επειδή υπάρχουν λεπτές ισορροπίες σχετικά με το πώς μερικοί αντιλαμβάνονται τα πράγματα, καλό είναι να μην προσπαθούμε να τις "ροκανίσουμε" για το χαβαλέ μας.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom