Τύπε κάποιοι(εγώ από τους πρώτους) σπεύσαμε να σε υπερασπιστούμε.Τα δεδομένα όμως έχουν αλλάξει άρδην ενώ κι η συμπεριφορά σου είναι το λιγότερο περίεργη.
Νομίζω ότι την αλήθεια πρέπει να την αναζητήσουμε αλλού.
Θα αναμένουμε τα κορίτσια ;)
ποια ειναι τα δεδομένα που έχουνε αλλάξη άρδην; ότι δεν είμαι μέσα στην κατάθλιψη και τη μελαγχολία ή που δε σας αφήνω να τραβήξετε την πλάκα;
αν υπάρχει μια πιθανότητα να ηρεμήσει η κατάσταση με την κοπελιά είναι να σταματήσει αυτό το πράμα στο φόρουμ που στη θέση της θα με είχε τσατίσει πάρα πολύ.
τώρα αν θέλεις τόσο πολύ να μάθεις πως είμαι και τι έκανα με την κοπελιά, να σου δώσω ένα 50αρικο, κερασμένο, να πας μαζί της, να δεις περί τίνος πρόκειται, να πιείτε και ένα ποτάκι στο σαλόνι να σου εξηγήσει αν θέλει πως και τι.
αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν σε ένα δημόσιο φόρουμ, φαντάζομαι το ξέρεις. τώρα αν έχεις τόση περιέργεια να μάθεις πως είμαι και τι είμαι, να σου στείλω σε πμ πλήρη περιγραφή να μη σε τρώει η αγωνία.
αν δεν πιστεύεις εμένα, ρώτα την Κέλλυ (οταν μπει) που με ξέρει από μέσα κι απέξω κι ας μην έχει πάει ποτέ μαζί μου... ;)