Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σωστα ειναι ολα αυτα που λες και τα εχω κανει ηδη. και μπηκα εδω απλα για να ξεδωσω οπως ειπα επειδη δεν ενιωθα καλα.

το τι εγινε ειναι πολυ απλο: η κοπελα με "εδιωξε" γιατι πιστευει οτι θελω να κανω σχεση μαζι της, δεν μπορω να το κανω πιο λιανα. το τι και το πώς αφορά μεταξύ μας και μόνο.

η κουβεντα εδω περα ειναι πιστευω φιλοσοφικου περιεχομενου και χιουμοριστικου, οχι προσωπικου. και επελεξα να συμμετεχω για να σας φτιαξω το κεφι, οντας εν γνωσει μου διασκεδαστης (γελοντοποιος) αυτη τη στιγμη, δε με πειραζει...
μην φοβασαι εχουμε κλοουν εδω μεσα οσους θες

ταρτουφο, λαγονιση, μεμοσαν, νωντα

δεν ξεμενουμε ποτε  :2funny: :2funny: :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
ρουμουνες τυπε....ειναι πολυ αγαπησιαρες....μια ηθελε μια φορα να με παντρευτει κιολας.....με ρωταγε τι δουλεια κανω και ετσι..... :2funny: :2funny: :2funny:

θα το εχω υπόψιν. Μου αρεσουν οι Ρουμάνες, οπότε όταν θα θέλω να αποκατασταθώ θα ρίξω και μια ματια προς τα εκει.  :rockon: :rockon:

η κουβεντα εδω περα ειναι πιστευω φιλοσοφικου περιεχομενου και χιουμοριστικου, οχι προσωπικου. και επελεξα να συμμετεχω για να σας φτιαξω το κεφι, οντας εν γνωσει μου διασκεδαστης (γελοντοποιος) αυτη τη στιγμη, δε με πειραζει...

Ορέστη λυπάμαι αλλα αν κάνεις τέτοιες συζητήσεις στα ανοιχτά ή είσαι κολοτούμπας ή εχεις άλλους σκοπούς.... :think: :think:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
δικε μου απτην στιγμη που την ειχες πεσει και σε αλλη που δουλευει εκει τι περιμενες να κανει η κοπελα

ο Χριστος και η Παναγια!

ποπο! δεν ψαχνω σχεση με στουντιοκοριτσα, οποιος θελει το πιστευει.

ειναι μαλλον που ειμαι μονογαμικος τυπος και απο κει ξεκινουν οι παρεξηγησεις.

μια κοπελιτσα να περναω χαλαρα ψαχνω καποιες φορες που δεν εχω σχεση, τωρα τι να κανω που ειμαι αγαπησιαρης και αναπτυσσω ευκολα αισθηματα; σκοτωστε με...  :rolleyes:

οπως ειπα παντως, μην την κανουμε την κουβεντα επι προσωπικου, ας μιλαμε γενικα... ας πουμε για ρουμανοερωτες πχ, εμενα παραδοξως οσα ρουμανακια εχω γνωρισει ηθελαν να με παντρευτουν, μα γιατι αραγες;  :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο Χριστος και η Παναγια!

ειναι μαλλον που ειμαι μονογαμικος τυπος και απο κει ξεκινουν οι παρεξηγησεις.

μια κοπελιτσα να περναω χαλαρα ψαχνω καποιες φορες που δεν εχω σχεση, τωρα τι να κανω που ειμαι αγαπησιαρης και αναπτυσσω ευκολα αισθηματα; σκοτωστε με...  :rolleyes:

οπως ειπα παντως, μην την κανουμε την κουβεντα επι προσωπικου, ας μιλαμε γενικα... ας πουμε για ρουμανοερωτες πχ, εμενα παραδοξως οσα ρουμανακια εχω γνωρισει ηθελαν να με παντρευτουν, μα γιατι αραγες;  :think:
τυπε τοση ωρα μου λες μα και μου και ξαφνικα μας το σκας το μυστικο?
ε πες οτι θες να πουλησεις αγαπες σε ιεροδουλη για να γαμας στο τζαμπα

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
θα το εχω υπόψιν. Μου αρεσουν οι Ρουμάνες, οπότε όταν θα θέλω να αποκατασταθώ θα ρίξω και μια ματια προς τα εκει.  :rockon: :rockon:

Ορέστη λυπάμαι αλλα αν κάνεις τέτοιες συζητήσεις στα ανοιχτά ή είσαι κολοτούμπας ή εχεις άλλους σκοπούς.... :think: :think:

συγγνωμη αλλα αυτο το κολοτουμπας δεν το πιανω, για εξηγησου... τωρα για αλλους σκοπους δε σε καταλαβαινω, αν και κατι παω να πιασω...

εννοεις πχ να δυσφημισω την κοπελα; ε δε νομιζω... νομιζω πως δεν μπορω να το κανω ετσι κι αλλιως και μαλλον τιμητικο ειναι για εκεινη, ως προς τη δουλεια της, να διωχνει "αγαπουληδες" με καλο η με κακο τροπο...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
ο Χριστος και η Παναγια!

γιατι ρε τα στουντιοκόριτσα στο πηγαδι κατούρησαν, δεν εχουν καρδια ρε.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom