TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
δεν θελεις να παιξω βρωμικα ;)παιζεις βρωμικα!
δεν θελεις να παιξω βρωμικα ;)παιζεις βρωμικα!
μην φοβασαι εχουμε κλοουν εδω μεσα οσους θεςσωστα ειναι ολα αυτα που λες και τα εχω κανει ηδη. και μπηκα εδω απλα για να ξεδωσω οπως ειπα επειδη δεν ενιωθα καλα.
το τι εγινε ειναι πολυ απλο: η κοπελα με "εδιωξε" γιατι πιστευει οτι θελω να κανω σχεση μαζι της, δεν μπορω να το κανω πιο λιανα. το τι και το πώς αφορά μεταξύ μας και μόνο.
η κουβεντα εδω περα ειναι πιστευω φιλοσοφικου περιεχομενου και χιουμοριστικου, οχι προσωπικου. και επελεξα να συμμετεχω για να σας φτιαξω το κεφι, οντας εν γνωσει μου διασκεδαστης (γελοντοποιος) αυτη τη στιγμη, δε με πειραζει...
ρουμουνες τυπε....ειναι πολυ αγαπησιαρες....μια ηθελε μια φορα να με παντρευτει κιολας.....με ρωταγε τι δουλεια κανω και ετσι.....
η κουβεντα εδω περα ειναι πιστευω φιλοσοφικου περιεχομενου και χιουμοριστικου, οχι προσωπικου. και επελεξα να συμμετεχω για να σας φτιαξω το κεφι, οντας εν γνωσει μου διασκεδαστης (γελοντοποιος) αυτη τη στιγμη, δε με πειραζει...
ρε μουνι με ειπες κλοουνμην φοβασαι εχουμε κλοουν εδω μεσα οσους θες
ταρτουφο, λαγονιση, μεμοσαν, νωντα
δεν ξεμενουμε ποτε
δικε μου απτην στιγμη που την ειχες πεσει και σε αλλη που δουλευει εκει τι περιμενες να κανει η κοπελα
ρε μουνι με ειπες κλοουν
δικε μου απτην στιγμη που την ειχες πεσει και σε αλλη που δουλευει εκει τι περιμενες να κανει η κοπελα
Μαλλον για ρεμαλι που πουλα ερωτες για να μασησει την προικα των κοριτσιων.πες τα απόλυτε μας κάνει πλάκα το παλικάρι
δεν ειναι του επιπεδου σου αλλωστε! Εσυ που χεις μεγαλωσει με γαλλικα κ πιανο!δεν θελεις να παιξω βρωμικα ;)
ρε μουνι με ειπες κλοουν
τυπε τοση ωρα μου λες μα και μου και ξαφνικα μας το σκας το μυστικο?ο Χριστος και η Παναγια!
ποπο! δεν ψαχνω σχεση με στουντιοκοριτσα, οποιος θελει το πιστευει.
ειναι μαλλον που ειμαι μονογαμικος τυπος και απο κει ξεκινουν οι παρεξηγησεις.
μια κοπελιτσα να περναω χαλαρα ψαχνω καποιες φορες που δεν εχω σχεση, τωρα τι να κανω που ειμαι αγαπησιαρης και αναπτυσσω ευκολα αισθηματα; σκοτωστε με...
οπως ειπα παντως, μην την κανουμε την κουβεντα επι προσωπικου, ας μιλαμε γενικα... ας πουμε για ρουμανοερωτες πχ, εμενα παραδοξως οσα ρουμανακια εχω γνωρισει ηθελαν να με παντρευτουν, μα γιατι αραγες;
Μαλλον για ρεμαλι που πουλα ερωτες για να μασησει την προικα των κοριτσιων.
Καταλαβες φιλε μου...
Καταλαβες φιλε μου...
Καταλαβες φιλε μου...
Τύπε,μην είσαι λαχταριστός κι όμορφος πολύ;οσα ρουμανακια εχω γνωρισει ηθελαν να με παντρευτουν, μα γιατι αραγες;
θα το εχω υπόψιν. Μου αρεσουν οι Ρουμάνες, οπότε όταν θα θέλω να αποκατασταθώ θα ρίξω και μια ματια προς τα εκει.
Ορέστη λυπάμαι αλλα αν κάνεις τέτοιες συζητήσεις στα ανοιχτά ή είσαι κολοτούμπας ή εχεις άλλους σκοπούς....
μουτσουνι ο ορεστης τυπε
αγαπητικός και έτσι κατάλαβα
ο Χριστος και η Παναγια!
ποπο! δεν ψαχνω σχεση με στουντιοκοριτσα, οποιος θελει το πιστευει.
Τύπε,μην είσαι λαχταριστός κι όμορφος πολύ;
Που'ναι τα κορίτσα να μας πούνε;
μουτσουνι ο ορεστης τυπε
απο αγαπουλας μας βγηκε ζιγκολο