TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
ελπιζω να μην ειρωνευεσαι εσυ γιατι θα πεσει μαρουλιΟρεστη προχωρα σε θελει ολη η στουντιοχωρα! Μη μασας!
ελπιζω να μην ειρωνευεσαι εσυ γιατι θα πεσει μαρουλιΟρεστη προχωρα σε θελει ολη η στουντιοχωρα! Μη μασας!
φακ ιου ρε! Εγω κ ο ταφ ειμ αστε πιπινια!ταφταρ, λαγονισιαν
και κανα δυο αλλοι
οι μεγαλυτεροι ειναι απλα τζεντλεμαν
αγαπα τις λαθος ιεροδουλες τυπε
ακριβως ετσι, μαρεσει να βασανιζομαι!
καλα τι χαμος ειναι αυτος; με συγκινητειτε... και οι μεν και οι δε δεν παιζεστε! εκτιμω και οσους μιλανε σοβαρα και οσους κανουνε πλακα για το θεμα και τα 2 ειναι δεκτα.
σε οσους κανουν πλακα εχω να τους πω οτι ξερω τι μου γινεται και ειμαι νουμερο για οσο θελω εγω και μονο.
σε οσους μιλανε σοβαρα, μην τα βαλουνε με το κοριτσι, ενταξει σε ολες τις ανθρωπινες σχεσεις φταινε και οι 2 οταν τσακωνονται. και ουτε εγω ειμαι υποδειγμα, απλως εχω μαθει να συγχωρω ευκολα και να αναγνωριζω τα λαθη μου.
σε οσους μιλανε για ρουμανακια, συμφωνω και μου εχει τυχει απο την 1η φορα να μου την "πεσουνε" για γαμο, αλλα δεν ψηνομαι... ατιμη φυλη... πολυ ατιμη!
καντε την πλακιτσα σας, σχολιαστε, απλα μην μπαινετε στο θεμα σε βαθος γιατι αυτο ειναι προσωπικο και μονο εγω και εκεινη ξερουμε τι πραγματικα συνεβη...
καλο σας απογευμα και ευχαριστω για το ενδιαφερον
η ειρωνια ειναι μια λεξη αγνωστη σε μενα!ελπιζω να μην ειρωνευεσαι εσυ γιατι θα πεσει μαρουλι
Εγω παντως ψηνομαι τωρα να κατεβω 104,
να ριξω ενα δυνατο στο Δεσποινακι,
να την κανω να με ερωτευθει και να σερνεται στα πατωματα,
[glow=red,2,300]και να ριξω και μερικες καρπαζιες στον πιεξουλα.[/glow]
Ποιος τύπε;Αυτά είναι προσωπικά θέματα και ακόμα και λάθος να είσαι δεν υπάρχει λόγος να γίνεσαι κολοτούμπας όπως ο αλλος που εφυγε...
οπως και η λεξη γαζες?η ειρωνια ειναι μια λεξη αγνωστη σε μενα!
σε προγραμμα του μαγαζιου ή δουλευεις ανεξαρτητη;Εγω παντως ψηνομαι τωρα να κατεβω 104,
και να ριξω και μερικες καρπαζιες στον πιεξουλα.
Εγω παντως ψηνομαι τωρα να κατεβω 104,
και να ριξω και μερικες καρπαζιες στον πιεξουλα.
Τύπε,ξεγύμνωσε την ψυχούλα σου και μη νοιάζεσαι για το ιντερνετικό σου προφίλ.
Πρέπει να έχουμε μια εικόνα για το τι έγινε για να σε βοηθήσουμε όμως.
Μην ακούς τους κακοπροαίρετους
ρουμουνες τυπε....ειναι πολυ αγαπησιαρες....μια ηθελε μια φορα να με παντρευτει κιολας.....με ρωταγε τι δουλεια κανω και ετσι.....κάτσε ρε και ποιές είναι οι σωστες;
Αντε γκαμησου μαλακα.σε προγραμμα του μαγαζιου ή δουλευεις ανεξαρτητη;
κ τι εγινε τελικα τυπε μου? Προχωρησατε?ρουμουνες τυπε....ειναι πολυ αγαπησιαρες....μια ηθελε μια φορα να με παντρευτει κιολας.....με ρωταγε τι δουλεια κανω και ετσι.....
Δεν ειχε οσφρηση η καημενη.ρουμουνες τυπε....ειναι πολυ αγαπησιαρες....μια ηθελε μια φορα να με παντρευτει κιολας.....με ρωταγε τι δουλεια κανω και ετσι.....
παιζεις βρωμικα!οπως και η λεξη γαζες?
στην πουτανα ρε
για το κουλουρι σου σε θελουν....θυμα εισαι κι εσυ τυπε του τραφικινγκΑντε γκαμησου μαλακα.
Εγω ειμαι μουναρα και με θελουν ολοι.
οχι τυπε....της ειπα οτι ειμαι παντρεμενος να το ξεχασει......κ τι εγινε τελικα τυπε μου? Προχωρησατε?
κάτσε ρε και ποιές είναι οι σωστες;
Ορέστη αυτο που σου είπε ο ξαδελφίτος stam_90. Είναι ευκολο να ερωτευθούμε μια κοπέλα στούντιο ή μπουρδέλου που μας συμπεριφέρεται καλά, και κακά τα ψέμματα οι περισσότεροι το έχουμε πάθει κάποια στιγμή. απλά κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβεις οτι υπάρχουν λεπτές ισορροπίες που πρέπει να κρατηθούν και απο τα κορίτσια και απο εμάς.
αλλα ακόμα πιο σημαντικό, ότι πρόβλημα έχεις επικοινώνησε με την κοπελούδα η με την υπεύθυνη του στούντιο (δεν μιλώ μόνο για το Oriental) και λύσε το μόνος σου. Το να κάθεσαι εδω και να γράφεις πέντε σελίδες αφήνοντας υπονοούμενα για το τι έγινε μπορείς να προκαλέσεις την κοροϊδία απο τους υπολοίπους, είτε σου αξίζει, είτε όχι. Αυτά είναι προσωπικά θέματα και ακόμα και λάθος να είσαι δεν υπάρχει λόγος να γίνεσαι κολοτούμπας όπως ο αλλος που εφυγε...
δικε μου απτην στιγμη που την ειχες πεσει και σε αλλη που δουλευει εκει τι περιμενες να κανει η κοπελασωστα ειναι ολα αυτα που λες και τα εχω κανει ηδη. και μπηκα εδω απλα για να ξεδωσω οπως ειπα επειδη δεν ενιωθα καλα.
το τι εγινε ειναι πολυ απλο: η κοπελα με "εδιωξε" γιατι πιστευει οτι θελω να κανω σχεση μαζι της, δεν μπορω να το κανω πιο λιανα. το τι και το πώς αφορά μεταξύ μας και μόνο.
η κουβεντα εδω περα ειναι πιστευω φιλοσοφικου περιεχομενου και χιουμοριστικου, οχι προσωπικου. και επελεξα να συμμετεχω για να σας φτιαξω το κεφι, οντας εν γνωσει μου διασκεδαστης (γελοντοποιος) αυτη τη στιγμη, δε με πειραζει...