TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
με ποια ρε λαγεπερσινα ξυνα σταφυλια! Αναβαθμιστηκα αρρωστακι!
με ποια ρε λαγεπερσινα ξυνα σταφυλια! Αναβαθμιστηκα αρρωστακι!
μου αρεσει που μου κανεις κ τον ανηξερο...με ποια ρε λαγε μ
Ο ορεστης εχει πολλα αποθεματα αγαπης κ τα σκορπαει απλοχερα!
ταρτουφη με λενεμου αρεσει που μου κανεις κ τον ανηξερο...
αγαπα τις λαθος ιεροδουλες τυπεπάντως τόσοι άνθρωποι εδω μεσα όλα τα σκάνδαλα στον Ορέστη γίνονται...
εισαι η καλυτερη, η πιο αισθησιακη παρουσια!ταρτουφη με λενε
Ο ορεστης εχει πολλα αποθεματαμ@λ@κιαςαγαπης κ τα σκορπαει απλοχερα!
λες απόλυτε...?????
δεν νομίζω τον κόβω αματσουρ παίχτη θέλει να βασανίζεται με τα κορίτσια
Γιατι βριζεις?
κατσε τωρα τυπεκαντε την πλακιτσα σας, σχολιαστε, απλα μην μπαινετε στο θεμα σε βαθος γιατι αυτο ειναι προσωπικο και μονο εγω και εκεινη ξερουμε τι πραγματικα συνεβη...
καλο σας απογευμα και ευχαριστω για το ενδιαφερον
ακριβως ετσι, μαρεσει να βασανιζομαι!
καλα τι χαμος ειναι αυτος; με συγκινητειτε... και οι μεν και οι δε δεν παιζεστε! εκτιμω και οσους μιλανε σοβαρα και οσους κανουνε πλακα για το θεμα και τα 2 ειναι δεκτα.
σε οσους κανουν πλακα εχω να τους πω οτι ξερω τι μου γινεται και ειμαι νουμερο για οσο θελω εγω και μονο.
σε οσους μιλανε σοβαρα, μην τα βαλουνε με το κοριτσι, ενταξει σε ολες τις ανθρωπινες σχεσεις φταινε και οι 2 οταν τσακωνονται. και ουτε εγω ειμαι υποδειγμα, απλως εχω μαθει να συγχωρω ευκολα και να αναγνωριζω τα λαθη μου.
σε οσους μιλανε για ρουμανακια, συμφωνω και μου εχει τυχει απο την 1η φορα να μου την "πεσουνε" για γαμο, αλλα δεν ψηνομαι... ατιμη φυλη... πολυ ατιμη!
καντε την πλακιτσα σας, σχολιαστε, απλα μην μπαινετε στο θεμα σε βαθος γιατι αυτο ειναι προσωπικο και μονο εγω και εκεινη ξερουμε τι πραγματικα συνεβη...
καλο σας απογευμα και ευχαριστω για το ενδιαφερον
Γιατι βριζεις?
πάντως τόσοι άνθρωποι εδω μεσα όλα τα σκάνδαλα στον Ορέστη γίνονται...
δηλαδη ο ορεστης θελει να αγαπηθει με μια απτο συγκεκριμενο στουντιο?ειχε συμβει και κατι απο οτι ειχα δει παλια με την ελενη...
σπιντ το κουτούπωσες το κορίτσι τελικά?????
ονοματα μαν ποια ειναι τα παπουδιαδιοτη το δευετερο δεν αξιζει... οι περισσοτεροι εδω παπουδια ειναι... γιαυτο ηρεμησε ;)
Τύπε,ξεγύμνωσε την ψυχούλα σου και μη νοιάζεσαι για το ιντερνετικό σου προφίλ.ΥΓ: γιατί νιώθω υπερβολικά νούμερο ρε παιδιά; σαν κλόουν νιώθω, τέλος πάντων... ελπίζω να το απολαμβάνετε τουλάχιστον!
ταφταρ, λαγονισιανονοματα μαν ποια ειναι τα παπουδια