Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
λες απόλυτε...?????

δεν νομίζω τον κόβω αματσουρ παίχτη θέλει να βασανίζεται με τα κορίτσια :2funny: :2funny: :2funny:

ακριβως ετσι, μαρεσει να βασανιζομαι!

καλα τι χαμος ειναι αυτος; με συγκινητειτε...  :rolleyes: και οι μεν και οι δε δεν παιζεστε! εκτιμω και οσους μιλανε σοβαρα και οσους κανουνε πλακα για το θεμα και τα 2 ειναι δεκτα.

σε οσους κανουν πλακα εχω να τους πω οτι ξερω τι μου γινεται και ειμαι νουμερο για οσο θελω εγω και μονο.

σε οσους μιλανε σοβαρα, μην τα βαλουνε με το κοριτσι, ενταξει σε ολες τις ανθρωπινες σχεσεις φταινε και οι 2 οταν τσακωνονται. και ουτε εγω ειμαι υποδειγμα, απλως εχω μαθει να συγχωρω ευκολα και να αναγνωριζω τα λαθη μου.

σε οσους μιλανε για ρουμανακια, συμφωνω και μου εχει τυχει απο την 1η φορα να μου την "πεσουνε" για γαμο, αλλα δεν ψηνομαι... ατιμη φυλη... πολυ ατιμη!  :grin:

καντε την πλακιτσα σας, σχολιαστε, απλα μην μπαινετε στο θεμα σε βαθος γιατι αυτο ειναι προσωπικο και μονο εγω και εκεινη ξερουμε τι πραγματικα συνεβη...

καλο σας απογευμα και ευχαριστω για το ενδιαφερον  :)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καντε την πλακιτσα σας, σχολιαστε, απλα μην μπαινετε στο θεμα σε βαθος γιατι αυτο ειναι προσωπικο και μονο εγω και εκεινη ξερουμε τι πραγματικα συνεβη...

κατσε τωρα τυπε
μην ξηγιεσαι σκουλικιαρικα
εδω εγινε τοσο μεγαλο θεμα και τωρα μας την βγαινεις στο μονο εγω και αυτη ξερουμε τι εγινε
πεσμας και εμας να μαθουμε δικε μου

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ακριβως ετσι, μαρεσει να βασανιζομαι!

καλα τι χαμος ειναι αυτος; με συγκινητειτε...  :rolleyes: και οι μεν και οι δε δεν παιζεστε! εκτιμω και οσους μιλανε σοβαρα και οσους κανουνε πλακα για το θεμα και τα 2 ειναι δεκτα.

σε οσους κανουν πλακα εχω να τους πω οτι ξερω τι μου γινεται και ειμαι νουμερο για οσο θελω εγω και μονο.

σε οσους μιλανε σοβαρα, μην τα βαλουνε με το κοριτσι, ενταξει σε ολες τις ανθρωπινες σχεσεις φταινε και οι 2 οταν τσακωνονται. και ουτε εγω ειμαι υποδειγμα, απλως εχω μαθει να συγχωρω ευκολα και να αναγνωριζω τα λαθη μου.

σε οσους μιλανε για ρουμανακια, συμφωνω και μου εχει τυχει απο την 1η φορα να μου την "πεσουνε" για γαμο, αλλα δεν ψηνομαι... ατιμη φυλη... πολυ ατιμη!  :grin:

φιλε...φιλικα.. να ελεγχεις τον εαυτο σου...

σε ολες μας αρεσουν οι γυναικες των στουντιο.. αλλα με μετρο

δεν αξιζει να σε δουλευουν στο μπου.κομ ο καθενας  ;)

ισως δεν εισαι εγωιστης... αλλα ο εγωισμος χρειαζεται σε αυτες της περιπτωσεις...

ειχε συμβει και κατι απο οτι ειχα δει παλια με την ελενη...

πιθανων.. δεν ελενχεις τον εαυτο σου  :)

αλλα τι ειναι καλυτερο, να πας για διασκεδαση με low profile...

η να καψουρευεσαι  καθε μια.. και να σε δουλευουν ψιλο γαζι ο καθενας εδω μεσα?

διοτη το δευετερο δεν αξιζει... οι περισσοτεροι εδω παπουδια ειναι... γιαυτο ηρεμησε  ;)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
πάντως τόσοι άνθρωποι εδω μεσα όλα τα σκάνδαλα στον Ορέστη γίνονται...

φίλε Dawn με την Ελενίτσα ήμουνα τελείως λάθος, τέλος. λάθος προσέγγιση, μόλις ένα μήνα σε στούντιο, άμαθος, μην το ξαναπιάσουμε.

και τώρα βέβαια φταίω και πάντα αυτός που πάει γυρεύοντας φταίει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είχα και τότε και τώρα αγαθές προθέσεις...

η διαφορά είναι ότι θεωρώ πως τώρα είμαι πιο ώριμος και ίσως απλά μου έτυχε μια κοπέλα που δεν μπορούσε να ανταποκριθεί σε αυτό που ήθελα, τόσο απλά... δικαιώμα της να γίνεται έξαλλη, εγώ πάντως δεν της έβρισα και δεν της φώναξα ποτέ και ούτε πρόκειται να το κάνω, γιατί δε μου βγαίνει...

ΥΓ: γιατί νιώθω υπερβολικά νούμερο ρε παιδιά;  :rolleyes: σαν κλόουν νιώθω, τέλος πάντων... ελπίζω να το απολαμβάνετε τουλάχιστον!  :grin:

Επισκέπτης
ΥΓ: γιατί νιώθω υπερβολικά νούμερο ρε παιδιά;  :rolleyes: σαν κλόουν νιώθω, τέλος πάντων... ελπίζω να το απολαμβάνετε τουλάχιστον!  :grin:
Τύπε,ξεγύμνωσε την ψυχούλα σου και μη νοιάζεσαι για το ιντερνετικό σου προφίλ.
Πρέπει να έχουμε μια εικόνα για το τι έγινε για να σε βοηθήσουμε όμως.
Μην ακούς τους κακοπροαίρετους

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Ορεστη προχωρα σε θελει ολη η στουντιοχωρα! Μη μασας!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom