You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Λοιπόν παίδες,
Τέλος το show για σήμερα. Καλό ήταν αυτά που δημοσιεύτηκαν να τα στέλναμε υπό τη μορφή pm, αλλά τι να γίνει, δεν έχω πρόβλημα που έγινα για άλλη μια φορά ρεζίλι, το συνηθίζω τελευταία...
Για το δεσποινάκι κρατάω μόνο τα καλύτερα και ειλικρινά δε θέλω να ξανατσακωθούμε ποτέ. Ας σκεφτεί όλα αυτά που έχουνε ειπωθεί όταν χαλαρώσει και ίσως έχουμε στο μέλλον κάτι να πούμε.
Ας ζητήσω ΣΥΓΓΝΩΜΗ και δημοσίως λοιπόν σε ό,τι με αφορά και σε ό,τι έκανα ΠΑΛΙ λάθος και να ευχηθώ να περάσετε όλοι σας πολύ καλα στο πάρτυ που κάνει το Αμαντάκι σήμερα. Της εύχομαι τα καλύτερα και την ΑΓΑΠΑΩ και εκείνη πολύ γιατί είναι πραγματικά μια πολύ καλή φίλη, ένα πολύ καλό κορίτσι, όπως πιστεύω και η δέσποινα, άσχετα αν τώρα έχει πάρει ανάποδες.
Καλό σας απόγευμα, τη δέσποινα και τα μάτια σας παίδες!
Τέλος το show για σήμερα. Καλό ήταν αυτά που δημοσιεύτηκαν να τα στέλναμε υπό τη μορφή pm, αλλά τι να γίνει, δεν έχω πρόβλημα που έγινα για άλλη μια φορά ρεζίλι, το συνηθίζω τελευταία...
Για το δεσποινάκι κρατάω μόνο τα καλύτερα και ειλικρινά δε θέλω να ξανατσακωθούμε ποτέ. Ας σκεφτεί όλα αυτά που έχουνε ειπωθεί όταν χαλαρώσει και ίσως έχουμε στο μέλλον κάτι να πούμε.
Ας ζητήσω ΣΥΓΓΝΩΜΗ και δημοσίως λοιπόν σε ό,τι με αφορά και σε ό,τι έκανα ΠΑΛΙ λάθος και να ευχηθώ να περάσετε όλοι σας πολύ καλα στο πάρτυ που κάνει το Αμαντάκι σήμερα. Της εύχομαι τα καλύτερα και την ΑΓΑΠΑΩ και εκείνη πολύ γιατί είναι πραγματικά μια πολύ καλή φίλη, ένα πολύ καλό κορίτσι, όπως πιστεύω και η δέσποινα, άσχετα αν τώρα έχει πάρει ανάποδες.
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Τυπε, αγαπας πραγματικα γι'αυτο την συγχωρεις.Λοιπόν παίδες,
Μακαρι να ζησω κι εγω εναν τοσο αληθινο ερωτα...
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Με καθαρά χιουμοριστική διάθεση: ΧΤΥΠΑ ΚΙ ΑΛΛΟ! ΑΝΤΕ BYE!
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Κόψε το απολογητικό............................
Καλά έκανες αφού αυτό αισθάνθηκες, και εγώ νομίζω ότι πέρα από την πλακιτσα, μερικές εκτονωτικές αντιπαραθέσεις βοηθάνε!
Ζούμε σε πούστικη εποχή, που η συνεχής πίεση μας έχει κουράσει, και έχουμε ΟΛΟΙ ανάγκη από "εξαερώσεις"!
Η μέτρια συναισθηματική προσέγγιση στις κορασίδες, αν ελέγχεται, δεν έβλαψε κανένα ίσα ίσα "γέμισε" κάποια κενά κάνοντάς μας καλύτερους!
Καλά έκανες αφού αυτό αισθάνθηκες, και εγώ νομίζω ότι πέρα από την πλακιτσα, μερικές εκτονωτικές αντιπαραθέσεις βοηθάνε!
Ζούμε σε πούστικη εποχή, που η συνεχής πίεση μας έχει κουράσει, και έχουμε ΟΛΟΙ ανάγκη από "εξαερώσεις"!
Η μέτρια συναισθηματική προσέγγιση στις κορασίδες, αν ελέγχεται, δεν έβλαψε κανένα ίσα ίσα "γέμισε" κάποια κενά κάνοντάς μας καλύτερους!
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Τυπε, αγαπας πραγματικα γι'αυτο την συγχωρεις.
Μακαρι να ζησω κι εγω εναν τοσο αληθινο ερωτα...
καλα οκ, ακου να σου πω τωρα πολυ σοβαρα, ο "ερωτας" στο στουντιο δεν ειναι ποτε πραγματικος, ειναι απλα ενα υποκαταστατο οταν δεν υπαρχει πραγματικος ερωτας.
μερικα κοριτσια ειναι σε θεση να το παιξουνε καλα αυτο το εργο, χωρις να ξεφυγουν τα πραγματα, αλλες οχι, γιατι οντως ειναι κατι πολυ δυσκολο και το καταλαβαινω.
τωρα, εννοειται πως για το κοριτσι νοιαζομαι, σε ανθρωπινο επιπεδο, απλα ρε φιλε, ποσο πιο λιανα να το κανω; και 1000 π... την ημερα να παιρνει, στα αρχ... πολυ απλα ετσι διαχωριζεται το να εισαι πραγματικα ερωτευμενος απο το στουντιακα "ερωτευμενος".
αντε γεια σας, πεφτω σε... 3... 2... 1... go!
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Κόψε το απολογητικό............................
λαγαρε μου και γω αυτο πιστευω και ξερεις πολυ καλα επειδη θυμασαι τι ειχε γινει παλιοτερα οτι αυτη τη φορα εβαλα τα ορια μου και φαινεται απο τον τροπο που μιλαω. δες και την τελευταια μου δημοσιευση και νομιζω θα συμφωνησεις...
ενταξει, αν το κοριτσι δεν το βλεπει ετσι, δε θα της αλλαξουμε μυαλα, τελος...
το ειχα πολλη αναγκη και δε θα απολογουμαι συνεχως, φτανει... αν δεν εχει κατι να πει καποιος αλλος, οντως θα φυγω!
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Κάτσε ρε, που πας από τώρα?
Στην Κελλυ για
αντε να κατσω, αλλα τι αλλο να πουμε; φτανει με αυτο το θεμα! θελεις να με συμβουλεψεις μηπως για το θεμα της Κελλυς;
Επισκέπτης
Τύπε η αγάπη είναι παντού.Εσύ, απ'όσα διάβασα,είσαι ικανός να γκρεμίσεις τα τείχη της προκατάληψης έναντι των στουντιοκόριτσων.Αλλά απ'όσο κατάλαβα εκείνες έπαιξαν μαζί σου,συνθλίβοντας κάθε αγαθή προθεσή σου,κάθε τρυφερό σου συναίσθημα.καλα οκ, ακου να σου πω τωρα πολυ σοβαρα, ο "ερωτας" στο στουντιο δεν ειναι ποτε πραγματικος, ειναι απλα ενα υποκαταστατο οταν δεν υπαρχει πραγματικος ερωτας.
Δε σε ξέρω αλλά σε συμπάθησα ρε μπαγάσα.
Μαζί σου
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
υπαρχει παρασκηνιο τυπε μουΤύπε η αγάπη είναι παντού.Εσύ, απ'όσα διάβασα,είσαι ικανός να γκρεμίσεις τα τείχη της προκατάληψης έναντι των στουντιοκόριτσων.Αλλά απ'όσο κατάλαβα εκείνες έπαιξαν μαζί σου,συνθλίβοντας κάθε αγαθή προθεσή σου,κάθε τρυφερό σου συναίσθημα.
Δε σε ξέρω αλλά σε συμπάθησα ρε μπαγάσα.
Μαζί σου
Επισκέπτης
Οι εν λόγω κορασίδες μου φαίνονται πολύ καπάτσες.υπαρχει παρασκηνιο τυπε μου
Δεν ξέρω λεπτομέρειες,αλλά το παλικάρι έριξε τον εγωισμό του ,έφαγε τα μούτρα του από καλοκαγαθοσύνη.
Απαντούν όμως ωσάν τυπικές Ελεεινίδες. :S
Την συμπαθειά μου στον αγνό συναγωνιστή.
θα φτιαξω αλλο γιατι εχασα τους κοδικους
εκει δεν προλαβα να βρισω :-
κριμα :-
να με κανεις add Να σου στελνω βιντεάκια.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ορεστη κου ψοφας για αγαπητιλικια με στουντιοκοριτσο βλεπω
δικε μου αν ψαχνεις την πραγματικη αγαπη πηγαινε σε μπουρδελο και βρες μια ρουμανα που θα σαρεσει
πεστης οτι ειπες και στην δεσπω
θα σε αγαπησει σιγουρα
στο υπογραφω αυτο
δικε μου αν ψαχνεις την πραγματικη αγαπη πηγαινε σε μπουρδελο και βρες μια ρουμανα που θα σαρεσει
θα σε αγαπησει σιγουρα
στο υπογραφω αυτο
τυπε ορεστη κου ψοφας για αγαπητιλικια με στουντιοκοριτσο βλεπω
θα σε αγαπησει σιγουρα
στο υπογραφω αυτο
απόλυτε μην του βάζεις ιδέες γιατί όποια γαμάει μετά την ερωτεύεται και βλέπεις τα αποτελέσματα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τοσα χρονια στην ελλαδα πηραν την νοοτροπια τυπεΟι εν λόγω κορασίδες μου φαίνονται πολύ καπάτσες.
Δεν ξέρω λεπτομέρειες,αλλά το παλικάρι έριξε τον εγωισμό του ,έφαγε τα μούτρα του από καλοκαγαθοσύνη.
Απαντούν όμως ωσάν τυπικές Ελεεινίδες. :S
Την συμπαθειά μου στον αγνό συναγωνιστή.
Και αμα δεν πετυχει αυτο κουνα της ενα 50 ευρω.τυπε ορεστη κου ψοφας για αγαπητιλικια με στουντιοκοριτσο βλεπω
θα σε αγαπησει σιγουρα
στο υπογραφω αυτο
Αυτο και αν ειναι σιγουρη επιτυχια.