Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
ρε τι γινεται εδω πω πω

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Λοιπόν παίδες,

Τέλος το show για σήμερα. Καλό ήταν αυτά που δημοσιεύτηκαν να τα στέλναμε υπό τη μορφή pm, αλλά τι να γίνει, δεν έχω πρόβλημα που έγινα για άλλη μια φορά ρεζίλι, το συνηθίζω τελευταία...

Για το δεσποινάκι κρατάω μόνο τα καλύτερα και ειλικρινά δε θέλω να ξανατσακωθούμε ποτέ. Ας σκεφτεί όλα αυτά που έχουνε ειπωθεί όταν χαλαρώσει και ίσως έχουμε στο μέλλον κάτι να πούμε.

Ας ζητήσω ΣΥΓΓΝΩΜΗ και δημοσίως λοιπόν σε ό,τι με αφορά και σε ό,τι έκανα ΠΑΛΙ λάθος και να ευχηθώ να περάσετε όλοι σας πολύ καλα στο πάρτυ που κάνει το Αμαντάκι σήμερα. Της εύχομαι τα καλύτερα και την ΑΓΑΠΑΩ και εκείνη πολύ γιατί είναι πραγματικά μια πολύ καλή φίλη, ένα πολύ καλό κορίτσι, όπως πιστεύω και η δέσποινα, άσχετα αν τώρα έχει πάρει ανάποδες.

Καλό σας απόγευμα, τη δέσποινα και τα μάτια σας παίδες!  :grin:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Λοιπόν παίδες,

Τέλος το show για σήμερα. Καλό ήταν αυτά που δημοσιεύτηκαν να τα στέλναμε υπό τη μορφή pm, αλλά τι να γίνει, δεν έχω πρόβλημα που έγινα για άλλη μια φορά ρεζίλι, το συνηθίζω τελευταία...

Για το δεσποινάκι κρατάω μόνο τα καλύτερα και ειλικρινά δε θέλω να ξανατσακωθούμε ποτέ. Ας σκεφτεί όλα αυτά που έχουνε ειπωθεί όταν χαλαρώσει και ίσως έχουμε στο μέλλον κάτι να πούμε.

Ας ζητήσω ΣΥΓΓΝΩΜΗ και δημοσίως λοιπόν σε ό,τι με αφορά και σε ό,τι έκανα ΠΑΛΙ λάθος και να ευχηθώ να περάσετε όλοι σας πολύ καλα στο πάρτυ που κάνει το Αμαντάκι σήμερα. Της εύχομαι τα καλύτερα και την ΑΓΑΠΑΩ και εκείνη πολύ γιατί είναι πραγματικά μια πολύ καλή φίλη, ένα πολύ καλό κορίτσι, όπως πιστεύω και η δέσποινα, άσχετα αν τώρα έχει πάρει ανάποδες.

Καλό σας απόγευμα, τη δέσποινα και τα μάτια σας παίδες!  :grin:
Τυπε, αγαπας πραγματικα γι'αυτο την συγχωρεις.
Μακαρι να ζησω κι εγω εναν τοσο αληθινο ερωτα...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Με καθαρά χιουμοριστική διάθεση: ΧΤΥΠΑ ΚΙ ΑΛΛΟ! ΑΝΤΕ BYE!  :grin:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Κόψε το απολογητικό............................

Καλά έκανες αφού αυτό αισθάνθηκες, και εγώ νομίζω ότι πέρα από την πλακιτσα, μερικές εκτονωτικές  αντιπαραθέσεις βοηθάνε!

Ζούμε σε πούστικη εποχή, που η συνεχής πίεση μας έχει κουράσει, και έχουμε ΟΛΟΙ ανάγκη από "εξαερώσεις"!
Η μέτρια συναισθηματική προσέγγιση στις κορασίδες, αν ελέγχεται, δεν έβλαψε κανένα ίσα ίσα "γέμισε" κάποια κενά κάνοντάς μας καλύτερους!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Τυπε, αγαπας πραγματικα γι'αυτο την συγχωρεις.
Μακαρι να ζησω κι εγω εναν τοσο αληθινο ερωτα...

καλα οκ, ακου να σου πω τωρα πολυ σοβαρα, ο "ερωτας" στο στουντιο δεν ειναι ποτε πραγματικος, ειναι απλα ενα υποκαταστατο οταν δεν υπαρχει πραγματικος ερωτας.

μερικα κοριτσια ειναι σε θεση να το παιξουνε καλα αυτο το εργο, χωρις να ξεφυγουν τα πραγματα, αλλες οχι, γιατι οντως ειναι κατι πολυ δυσκολο και το καταλαβαινω.

τωρα, εννοειται πως για το κοριτσι νοιαζομαι, σε ανθρωπινο επιπεδο, απλα ρε φιλε, ποσο πιο λιανα να το κανω; και 1000 π... την ημερα να παιρνει, στα αρχ... πολυ απλα ετσι διαχωριζεται το να εισαι πραγματικα ερωτευμενος απο το στουντιακα "ερωτευμενος".

αντε γεια σας, πεφτω σε... 3... 2... 1... go!  :P

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Κάτσε ρε, που πας από τώρα?

Στην Κελλυ για  :s&m_3:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Κόψε το απολογητικό............................

Καλά έκανες αφού αυτό αισθάνθηκες, και εγώ νομίζω ότι πέρα από την πλακιτσα, μερικές εκτονωτικές  αντιπαραθέσεις βοηθάνε!

Ζούμε σε πούστικη εποχή, που η συνεχής πίεση μας έχει κουράσει, και έχουμε ΟΛΟΙ ανάγκη από "εξαερώσεις"!
Η μέτρια συναισθηματική προσέγγιση στις κορασίδες, αν ελέγχεται, δεν έβλαψε κανένα ίσα ίσα "γέμισε" κάποια κενά κάνοντάς μας καλύτερους!

λαγαρε μου και γω αυτο πιστευω και ξερεις πολυ καλα επειδη θυμασαι τι ειχε γινει παλιοτερα οτι αυτη τη φορα εβαλα τα ορια μου και φαινεται απο τον τροπο που μιλαω. δες και την τελευταια μου δημοσιευση και νομιζω θα συμφωνησεις...

ενταξει, αν το κοριτσι δεν το βλεπει ετσι, δε θα της αλλαξουμε μυαλα, τελος...

το ειχα πολλη αναγκη και δε θα απολογουμαι συνεχως, φτανει... αν δεν εχει κατι να πει καποιος αλλος, οντως θα φυγω!  :grin:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Η βελτίωση(ωρίμανση) φάνηκε ξεκάθαρα!

Έχεις και προσόντα και επίπεδο παλικάρι μου!

Μακάρι ναταν έτσι οι "πλειοψηφίες"!

Επισκέπτης
καλα οκ, ακου να σου πω τωρα πολυ σοβαρα, ο "ερωτας" στο στουντιο δεν ειναι ποτε πραγματικος, ειναι απλα ενα υποκαταστατο οταν δεν υπαρχει πραγματικος ερωτας.
Τύπε η αγάπη είναι παντού.Εσύ, απ'όσα διάβασα,είσαι ικανός να γκρεμίσεις τα τείχη της προκατάληψης έναντι των στουντιοκόριτσων.Αλλά απ'όσο κατάλαβα εκείνες έπαιξαν μαζί σου,συνθλίβοντας κάθε αγαθή προθεσή σου,κάθε τρυφερό σου συναίσθημα.
Δε σε ξέρω αλλά σε συμπάθησα ρε μπαγάσα.
Μαζί σου :rockon:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Με την Κελλυ να προσέχεις , γιατί αν δεν σε πάρει με τις κλωτσιές η τα μαστίγια, και σε πάρει με τους φλοιούς και τις κυψέλες της κεφάλας της, θα σε στείλει για απόσυρση οσονούπω!

Δεν παίζεται το αριστούργημα!

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Τύπε η αγάπη είναι παντού.Εσύ, απ'όσα διάβασα,είσαι ικανός να γκρεμίσεις τα τείχη της προκατάληψης έναντι των στουντιοκόριτσων.Αλλά απ'όσο κατάλαβα εκείνες έπαιξαν μαζί σου,συνθλίβοντας κάθε αγαθή προθεσή σου,κάθε τρυφερό σου συναίσθημα.
Δε σε ξέρω αλλά σε συμπάθησα ρε μπαγάσα.
Μαζί σου :rockon:
υπαρχει παρασκηνιο τυπε μου  :grin:

Επισκέπτης
υπαρχει παρασκηνιο τυπε μου  :grin:
Οι εν λόγω κορασίδες μου φαίνονται πολύ καπάτσες.
Δεν ξέρω λεπτομέρειες,αλλά το παλικάρι έριξε τον εγωισμό του ,έφαγε τα μούτρα του από καλοκαγαθοσύνη.
Απαντούν όμως ωσάν τυπικές Ελεεινίδες. :S
Την συμπαθειά μου στον αγνό συναγωνιστή.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ορεστη κου ψοφας για αγαπητιλικια με στουντιοκοριτσο βλεπω :grin:
δικε μου αν ψαχνεις την πραγματικη αγαπη πηγαινε σε μπουρδελο και βρες μια ρουμανα που θα σαρεσει
πεστης οτι ειπες και στην δεσπω
θα σε αγαπησει σιγουρα
στο υπογραφω αυτο :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
δικε μου αν ψαχνεις την πραγματικη αγαπη πηγαινε σε μπουρδελο και βρες μια ρουμανα που θα σαρεσει
θα σε αγαπησει σιγουρα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

απόλυτε μην του βάζεις ιδέες γιατί όποια γαμάει μετά την ερωτεύεται και βλέπεις τα αποτελέσματα :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οι εν λόγω κορασίδες μου φαίνονται πολύ καπάτσες.
Δεν ξέρω λεπτομέρειες,αλλά το παλικάρι έριξε τον εγωισμό του ,έφαγε τα μούτρα του από καλοκαγαθοσύνη.
Απαντούν όμως ωσάν τυπικές Ελεεινίδες. :S
Την συμπαθειά μου στον αγνό συναγωνιστή.
τοσα χρονια στην ελλαδα πηραν την νοοτροπια τυπε :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
θα σε αγαπησει σιγουρα

Και αμα δεν πετυχει αυτο κουνα της ενα 50 ευρω.
Αυτο και αν ειναι σιγουρη επιτυχια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom