Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

kellaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
1
πες με μωρη, για τολμα! θες να σε παρω τηλ να μου το πεις και φωναχτα;  :birdman:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εισαι μεγαλος μαλακαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααας

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σε περημενω για αυταρχικο

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Εστι εστι .. να προσεχεις μη δραπετευσει ο σαρουμαν  :s&m_2:

Τα μαθες για το φιλαρακι σου ?  :rolleyes:
μεσα στην διαπλοκη ... αλλαξοκωλιες παρε δωσε  με τους μεγαλους του πλανητη εχει 
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
εγω τιμημενο θελω να με κανει μονο  :rockon:
μπορεις εσυ?  :rolleyes:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

εισαι μεγαλος μαλακαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααας

σε περημενω για αυταρχικο

εσυ θα πονεσεις περισσοτερο απο μενα και οχι μονο σωματικα!    :birdman:

ρωτα τις "πρωην" μου τι εννοω...  :grin:

παντως εισαι η μονη μου καπως με ανεχεται ακομα, επειδη το χουμε κρατησει στο φιλικο μαλλον, εισαι σιγουρη οτι θες να το πας στο επομενο επιπεδο;  :rolleyes:

kellaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
1
εσυ θα πονεσεις περισσοτερο απο μενα και οχι μονο σωματικα!    :birdman:

ρωτα τις "πρωην" μου τι εννοω...  :grin:

παντως εισαι η μονη μου καπως με ανεχεται ακομα, επειδη το χουμε κρατησει στο φιλικο μαλλον, εισαι σιγουρη οτι θες να το πας στο επομενο επιπεδο;  :rolleyes:

εγω ειμαι σιγουροτατη....εσυ που θα τον φας πρεπει να σιγουρευτεις :grin:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Άντε πάλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
για την Ελένη έχω τύψεις, επειδή τότε δεν καταλάβαινα κάποια πράγματα και παρεξηγιόμουνα εύκολα.

για τη δέσποινα όχι ιδιαίτερα γιατί οκ, μπορεί να μη φέρθηκα άψογα, ούτε όμως και εκείνη και δεν έχω κάνει κάτι τραγικό και τεσπα αν την χάλαγα τόσο ας μην πέρναγε τόσες φορές μαζί μου. έκανα τα λάθη μου έκανε και εκείνη τα δικά της, μπορείς να ανοίξεις και να πεις ό,τι θες για αυτό ειδικά το θέμα... ο λογαριασμός είναι υπέρ μου, σου βάζω και στοίχημα...

oρεστη εγω ΔΕΝ σου φταιωωωωωω σε τιποτα αν ψαχνεις εσυ γκομενα να πας να την βρεις αλλου οκ?

αλλα τοσα καταλαβαινεις..........και μπαινεις εδω μεσα και νομιζεις οτι με αυτα που λες οτι θα καταφερεις κατι.....

εγω εκει μεσα εργαζομαι δεν ειμαι για να βρω γκομενο αμα θελω βρισκω εξω οκ???αντε γιατι πολυ σε ανεχτηκα.......

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
23 χρονών και μελαχρινή εκ ρουμανίας, μια χαρά...  :grin:

θα περάσω σχετικά σύντομα πες της, αφού ανεβούν και φωτό να δω ότι όντως μου κάνει...   :rolleyes:

να πέσουνε και οι σχετικές ειδοποιήσεις ότι είμαι επικίνδυνος, ερωτιάρης και τα σχετικά...  :P

το νεο ΘΥΜΑ του ορεστη..........

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Άντε πάλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

αρ γιου τοκιν του μοι;

μα τι εκανα; πειραζει που θελω λιγο ξυλο απο το κελλακυ;

για παρηγορια... αλλοι θελουνε αγκαλιες, εγω προτιμω το ξυλο.  :grin:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
αρ γιου τοκιν του μοι;

μα τι εκανα; πειραζει που θελω λιγο ξυλο απο το κελλακυ;

για παρηγορια... αλλοι θελουνε αγκαλιες, εγω προτιμω το ξυλο.  :grin:

Πότε πρόλαβες και το γύρισες στα βίαια?

Δεν προλαβαίνω να παρακολουθώ τις διακυμάνσεις ρε γαμώτο!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
oρεστη εγω ΔΕΝ σου φταιωωωωωω σε τιποτα αν ψαχνεις εσυ γκομενα να πας να την βρεις αλλου οκ?

αλλα τοσα καταλαβαινεις..........και μπαινεις εδω μεσα και νομιζεις οτι με αυτα που λες οτι θα καταφερεις κατι.....

εγω εκει μεσα εργαζομαι δεν ειμαι για να βρω γκομενο αμα θελω βρισκω εξω οκ???αντε γιατι πολυ σε ανεχτηκα.......

δεσποινακι, συγγνωμη αν εχω καταλαβει τοσο λαθος, αλλα ειχα την αισθηση οτι δε σου ζητησα κατι τετοιο, σου ειπα απλως οτι μου ειχε περασει απο το μυαλο.

ξερεις πολυ καλα τι σου ζητησα και ξερεις γιατι πειραχτηκα; γιατι εγω σε ηθελα για αυτο που ησουνα πριν και οχι αυτο που μου εβγαζες τωρα και το ξερεις. αν δεν μπορουσες να μου το δωσεις, επρεπε να μου το πεις...

ειλικρινα εχω στεναχωρηθει και εχω απογοητευτει πολυ γιατι δεν αξιζα να φερθεις ετσι και να πεις αυτα που ειπες. σε παρακαλω μην ξαναπεις οτι σου ζητησα σχεση, ουτε καν το τηλ σου δε σου εχω ζητησει και το ξερεις πολυ καλα.

οπως σου ειπα ομως κι αλλοτε, ειναι η δουλεια σου εκει, το σεβομαι και ο,τι πεις εχεις δικιο, εννοωντας πως ο,τι πεις εσυ θα γινει. αν λοιπον για σενα εχω τοσο αδικο, δε θα με ξαναδεις τοσο απλα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom