kellaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2012
- Like
- 1
ε ναι εσκασε μια φορα και ενα καιρο και παει
πες με μωρη, για τολμα! θες να σε παρω τηλ να μου το πεις και φωναχτα;
εχουν και αλλα οντα απο το μυαλο σου :Sκαι οταν εσκασε εδωσε και στους αλλους
εγω τιμημενο θελω να με κανει μονοΕστι εστι .. να προσεχεις μη δραπετευσει ο σαρουμαν
Τα μαθες για το φιλαρακι σου ?
μεσα στην διαπλοκη ...αλλαξοκωλιεςπαρε δωσε με τους μεγαλους του πλανητη εχει
εισαι μεγαλος μαλακαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααας
σε περημενω για αυταρχικο
εχουν και αλλα οντα απο το μυαλο σου :S
εσυ θα πονεσεις περισσοτερο απο μενα και οχι μονο σωματικα!
ρωτα τις "πρωην" μου τι εννοω...
παντως εισαι η μονη μου καπως με ανεχεται ακομα, επειδη το χουμε κρατησει στο φιλικο μαλλον, εισαι σιγουρη οτι θες να το πας στο επομενο επιπεδο;
Μπραβο μουεσυ εισαι ενας απο τους λιγους
εγω ειμαι σιγουροτατη....εσυ που θα τον φας πρεπει να σιγουρευτεις
για την Ελένη έχω τύψεις, επειδή τότε δεν καταλάβαινα κάποια πράγματα και παρεξηγιόμουνα εύκολα.
για τη δέσποινα όχι ιδιαίτερα γιατί οκ, μπορεί να μη φέρθηκα άψογα, ούτε όμως και εκείνη και δεν έχω κάνει κάτι τραγικό και τεσπα αν την χάλαγα τόσο ας μην πέρναγε τόσες φορές μαζί μου. έκανα τα λάθη μου έκανε και εκείνη τα δικά της, μπορείς να ανοίξεις και να πεις ό,τι θες για αυτό ειδικά το θέμα... ο λογαριασμός είναι υπέρ μου, σου βάζω και στοίχημα...
23 χρονών και μελαχρινή εκ ρουμανίας, μια χαρά...
θα περάσω σχετικά σύντομα πες της, αφού ανεβούν και φωτό να δω ότι όντως μου κάνει...
να πέσουνε και οι σχετικές ειδοποιήσεις ότι είμαι επικίνδυνος, ερωτιάρης και τα σχετικά...
Άντε πάλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
το νεο ΘΥΜΑ του ορεστη..........
αρ γιου τοκιν του μοι;
μα τι εκανα; πειραζει που θελω λιγο ξυλο απο το κελλακυ;
για παρηγορια... αλλοι θελουνε αγκαλιες, εγω προτιμω το ξυλο.
oρεστη εγω ΔΕΝ σου φταιωωωωωω σε τιποτα αν ψαχνεις εσυ γκομενα να πας να την βρεις αλλου οκ?
αλλα τοσα καταλαβαινεις..........και μπαινεις εδω μεσα και νομιζεις οτι με αυτα που λες οτι θα καταφερεις κατι.....
εγω εκει μεσα εργαζομαι δεν ειμαι για να βρω γκομενο αμα θελω βρισκω εξω οκ???αντε γιατι πολυ σε ανεχτηκα.......
το κακομοιρο το κοριτσακι