You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
το νεο ΘΥΜΑ του ορεστη..........
ακου να σου πω κατι, πλακα εκανα και το ξερεις. και προσπαθω και γω να χαλαρωσω καπως γιατι δε μου ηταν ευχαριστο αυτο που εγινε.
δεν προσπαθω να πετυχω κατι με αυτα που γραφω, απλως να ξεδωσω λιγο, αντε και να πω τη δικη μου αποψη πανω στο θεμα γιατι ξερω οτι εσυ μιλησες στους αλλους...
ΘΥΜΑ παντως δεν ησουνα και το ξερεις... δε σου φερθηκα τοσο ασχημα, δεν περασες ασχημα, αλλιως θα με ειχες διωξει απο καιρο... απλα δεξου οτι βαρεθηκες και βαρεθηκα αυτη τη φαση και να παμε παρακατω, ηρεμα και ομορφα... μπορεις;
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
δεσποινακι, συγγνωμη αν εχω καταλαβει τοσο λαθος, αλλα ειχα την αισθηση οτι δε σου ζητησα κατι τετοιο, σου ειπα απλως οτι μου ειχε περασει απο το μυαλο.
ξερεις πολυ καλα τι σου ζητησα και ξερεις γιατι πειραχτηκα; γιατι εγω σε ηθελα για αυτο που ησουνα πριν και οχι αυτο που μου εβγαζες τωρα και το ξερεις. αν δεν μπορουσες να μου το δωσεις, επρεπε να μου το πεις...
ειλικρινα εχω στεναχωρηθει και εχω απογοητευτει πολυ γιατι δεν αξιζα να φερθεις ετσι και να πεις αυτα που ειπες. σε παρακαλω μην ξαναπεις οτι σου ζητησα σχεση, ουτε καν το τηλ σου δε σου εχω ζητησει και το ξερεις πολυ καλα.
οπως σου ειπα ομως κι αλλοτε, ειναι η δουλεια σου εκει, το σεβομαι και ο,τι πεις εχεις δικιο, εννοωντας πως ο,τι πεις εσυ θα γινει. αν λοιπον για σενα εχω τοσο αδικο, δε θα με ξαναδεις τοσο απλα...
ορεστη και λιγα σου εκανα...........αλλα τι να κανω που εκει μεσα εργαζομαι και δεν θελω να φερομαι ασχημα........σε ξερω πολυ καλα αλλα σταματα να μιλας για αυτο το θεμα γιατι πραγματα σε βαρεθηκα.
εγω ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ σου πουλησα ερωτα ουτε σε σενα ουτε σε κανεναν αλλον.......
μην το συνεχιζεις γιατι εσυ γινεσαι ρεζιλι να το ξερεις
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
ειλικρινα το λυπαμε το κοριτσι......
καλημερα κελακυ μου........ :-* :-* :-*
δεσποινα, μια πλακα εκανα και το ξερεις... αυτοσαρκασμος λεγεται...
αν σ'αρεσει τοσο πολυ να με πικαρεις και να με κανεις να νιωσω ασχημα, προσπαθησε κι αλλο...
αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα καν΄το...
αλλα να ξερεις οτι σε καμια αλλη δεν εχω φερθει οπως σε σενα και οτι μετα απο σενα νομιζω οτι ηρθε καιρος να αποχωρησω απο τα στουντιο γιατι οπως φαινεται με χαλανε και δεν το λεω ειρωνικα...
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
ακου να σου πω κατι, πλακα εκανα και το ξερεις. και προσπαθω και γω να χαλαρωσω καπως γιατι δε μου ηταν ευχαριστο αυτο που εγινε.
δεν προσπαθω να πετυχω κατι με αυτα που γραφω, απλως να ξεδωσω λιγο, αντε και να πω τη δικη μου αποψη πανω στο θεμα γιατι ξερω οτι εσυ μιλησες στους αλλους...
ΘΥΜΑ παντως δεν ησουνα και το ξερεις... δε σου φερθηκα τοσο ασχημα, δεν περασες ασχημα, αλλιως θα με ειχες διωξει απο καιρο... απλα δεξου οτι βαρεθηκες και βαρεθηκα αυτη τη φαση και να παμε παρακατω, ηρεμα και ομορφα... μπορεις;
σε ποιους μιλησα ρε ηλιθιε?????εσυ κατεβηκες κατω και αρχιζες να μιλας για το θεμα μας το ξεχασες.....
ειναι θυμα γιατι και αυτη θα σου φερθει ωραια και αυτην θα την ερωτευτεις και με αυτην θα μαλλωσεις.......
εσυ δεν θα αλλαξεις ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...................
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
ορεστη και λιγα σου εκανα...........αλλα τι να κανω που εκει μεσα εργαζομαι και δεν θελω να φερομαι ασχημα........σε ξερω πολυ καλα αλλα σταματα να μιλας για αυτο το θεμα γιατι πραγματα σε βαρεθηκα.
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=SmBOCToTe3Y[/video] [/video]
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
δεν ειπα ΠΟΤΕ οτι μου πουλησες ερωτα, ηθελα απλα να συνεχισεις να εισαι τρυφερη μαζι μου γιατι για αυτον το λογο πηγαινα μαζι σου και το ξερεις. ΝΟΜΙΖΑ απλα οτι με συμπαθεις πολυ, αλλα προφανως εκανα λαθος, οκ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
οντως γινομαι ρεζιλι για αυτο δεν το κοβουμε; εγω θα βγω ετσι κι αλλιως...
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
δεν ειπα ΠΟΤΕ οτι μου πουλησες ερωτα, ηθελα απλα να συνεχισεις να εισαι τρυφερη μαζι μου γιατι για αυτον το λογο πηγαινα μαζι σου και το ξερεις. ΝΟΜΙΖΑ απλα οτι με συμπαθεις πολυ, αλλα προφανως εκανα λαθος, οκ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
οντως γινομαι ρεζιλι για αυτο δεν το κοβουμε; εγω θα βγω ετσι κι αλλιως...
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=hmxkfzVxXKg[/video] [/video]
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Ανοιξε μια περδικα να σου πω τι τραβαω gl...τι θα γινει ρε παιδι μου με αυτους τους καψουροαγαπουληδες επιτελους;πληγη καταντησανε.....
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
σε ποιους μιλησα ρε ηλιθιε?????εσυ κατεβηκες κατω και αρχιζες να μιλας για το θεμα μας το ξεχασες.....
ειναι θυμα γιατι και αυτη θα σου φερθει ωραια και αυτην θα την ερωτευτεις και με αυτην θα μαλλωσεις.......
εσυ δεν θα αλλαξεις ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...................
οκ εχεις δικιο, μιλησα, αλλα εσυ εκατσες και τα ειπες ολα ξερεις που... τελος παντων, να το αφησουμε; δεν εχω κατι μαζι σου, το ξερεις οτι σ'αγαπαω με ενα δικο μου τροπο, αν δεν το δεχεσαι, απλα αστο, μη μου το κτυπας...
δεν ειναι θυμα, γιατι πολυ απλα δε θα ξανακανω κατι τετοιο και το ειπα για πλακα και εν παση περιπτωσει, εχω παει με 40 κοριτσια του επαγγελματος, οκ, με 2-3 ενιωσα κατι περισσοτερο, για κακη μου τυχη αρκετα περισσοτερο μαζι σου...
κι ομως εχω αλλαξει, τα παιδια μπορουν να στο πουν...
αν με ξερεις τοσο καλα, δεν επρεπε να περιμενεις χθες να μου μιλησεις... μονο αυτο σου κραταω για παραπονο και νομιζω οτι το δικαιουμαι...
το ληγουμε ειρηνικα;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Ανοιξε μια περδικα να σου πω τι τραβαω gl...
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Γιατί ? εμείς όταν αγαπήσαμε πως κάναμε?
Ειμεθα ανωτέρου?
πφ... ξεφευγει το θεμα, τελος παντων, δικαιωμα μου ειναι να νιωθω ο,τι θελω, εχω βαλει πλεον τα ορια μου στο θεμα των στουντιο κι οπως ειπα και δεν μπορει να με διαψευσει η κοπελα, δεν της ζητησα γκομενιλικια, τηλεφωνα η δεν ξερω γω τι αλλο, το τι ηθελα βαθια μεσα μου ειναι δικαιωμα μου να το κραταω για μενα και να ξερω εγω τι και πως... κι αυτα τα "σε ξερω καλα" καλυτερα να μη λεγονται τοσο ευκολα...
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
ακουσα διαφορα για σενα απο τον τζοτι θα γινει ρε παιδι μου με αυτους τους καψουροαγαπουληδες επιτελους;πληγη καταντησανε.....
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
δεν ειναι θυμα, γιατι πολυ απλα δε θα ξανακανω κατι τετοιο και το ειπα για πλακα και εν παση περιπτωσει, εχω παει με 40 κοριτσια του επαγγελματος, οκ, με 2-3 ενιωσα κατι περισσοτερο, για κακη μου τυχη αρκετα περισσοτερο μαζι σου...
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=R43IGtHscUI[/video] [/video]