kellaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2012
- Like
- 1
<------------- αυτο?
αυτο το κανει χειροτερο
προσεχε γιατι ειμαι ετοιμη για μπανιο
<------------- αυτο?
Μα εγώ δεν παρεξηγούμαι σαν πελάτης! Και ούτε έχω παρεξηγηθεί ποτέ! Εγώ τη γνώμη μου γράφω πού και πού εδώ όσον αφορά την ιντερνετική παρουσία του οίκου εδώ. Προσωπική σχέση στον οίκο ανοχής ρε φίλε?? Κάνεις πλάκα? Άλλο το να υπάρχει ένα κλίμα σεβασμού προς την κοπέλα και μια καλή "χημεία" στο σεξ φυσικά κι άλλο οι φιλίες ή ό,τι άλλο! Όταν υπάρχουν χρήματα στη μέση ΔΕΝ υπάρχει προσωπική σχέση.Μήπως έχω άδικο? Ή νομίζεις ότι οι κοπέλες στο στούντιο ή εδώ ψάχνουν φίλους ή γκόμενους??
1,65 υψος, μεσαιου μεγεθους στηθος, αδυνατη ;)
Καλημέρα ;)
τωρα στο studio Μπέτυ + Κέλλυ
το απόγευμα Αμάντα + Μαρίνα + Δέσποινα
δεν ντρεπεσαι να λες οτι δεν εχεις τυψεις για κατι?
αν ησουν δικος μου πελατης {που δεν υπαρχει περιπτωση και το ξερεις| θα σε ειχα διωξει απο την πρωτη φορα
η δεσποινα και η ελενη θα πρεπει να ειχαν φοβερη υπομονη μαζι σου.
δεν θες να ανοιξω το "βρομοστομα" μου.
ολο λες και δεν το κανεις το μπανιο παλιοβρομουσαωχ....δεν με βλεπω καλα....
αρχισανε παλι τα σεντονια τα παπλωματα οι κουβερτες και αρχιζω και νιωθω μια φουντωση μια φλογα
αντισθενη ετοιμασου να με κανεις ενα ωραιοτατο μπανακι
1,65 υψος, μεσαιου μεγεθους στηθος, αδυνατη ;)
23 χρονών και μελαχρινή εκ ρουμανίας, μια χαρά...
θα περάσω σχετικά σύντομα πες της, αφού ανεβούν και φωτό να δω ότι όντως μου κάνει...
να πέσουνε και οι σχετικές ειδοποιήσεις ότι είμαι επικίνδυνος, ερωτιάρης και τα σχετικά...
ωχ....δεν με βλεπω καλα....
αρχισανε παλι τα σεντονια τα παπλωματα οι κουβερτες και αρχιζω και νιωθω μια φουντωση μια φλογα
εσυ τωρα τι θες και μας χαλας την τοσο ωραια συζητηση >
ωχ....δεν με βλεπω καλα....
την λυπαμαι την κοπελα
ελα ντε
τι εγινε κελλακυ το facebook ??
οχι απλα λεω μην εβρισε κανεναν στο φειςμπουκ και την εκαναν αναφορα και εκειγια να γελας εσυ κατι θα ξερεις
οχι απλα λεω μην εβρισε κανεναν στο φειςμπουκ και την εκαναν αναφορα και εκει