gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ειναι η κοιλια που το κρυβει....εχει γινει και δυο ποντους απο το ψωλοκρυο ....υπαρχει ομως να ξερειςδεν βλεπω κατι
ειναι η κοιλια που το κρυβει....εχει γινει και δυο ποντους απο το ψωλοκρυο ....υπαρχει ομως να ξερειςδεν βλεπω κατι
ειναι η κοιλια που το κρυβει....εχει γινει και δυο ποντους απο το ψωλοκρυο ....υπαρχει ομως να ξερεις
κατω τα χερια απο τον gl
αληθεια υπαρχει
ναι ρε φιλε.....δεν ειναι ενας ακομα αστικος μυθος
αληθεια υπαρχει
ναι ρε φιλε.....δεν ειναι ενας ακομα αστικος μυθος
κατω τα χερια απο τον gl
(που θα με κανει τιμημενο)
πορνο?εσενα θα σε κανω εγω τιμημενο
ποσες κριτικες εχεις;ξεκινα να γραφεις και σε εναν χρονο το χεις......καλα μαν...μη βαρας
εγω gl ποτε θα γινω τιμημενη?
:-* :-* :-*
υ.γ. ποσους κλωνους εχεις?
πορνο?
ποσες κριτικες εχεις;ξεκινα να γραφεις και σε εναν χρονο το χεις......
αμα θες γραψε και για τσοντες,ξενοδοχεια,τσοντοσινεμα κλπ
υγ κανεναν ρε κελλακυ .....για ποιον με περασες ;
Καλά ρε φίλε, υπάρχει λόγος να πηγαίνεις να παρεξηγείσαι με τις κοπέλες?!!Καλημέρα Κελλάκυ,
ναι έκανα πάλι μαλακία, αλλά δεν είναι αυτό που φαίνεται...
τύψεις ιδιαίτερες για κάτι δεν έχω, άλλες θα έπρεπε να έχουν, όποτε μη νομίζεις ότι θα με χάσατε πάλι από πελάτη (αν κι αυτό παίζει γιατί έχω βαρεθεί τα σκηνικά)
Καλά ρε φίλε, υπάρχει λόγος να πηγαίνεις να παρεξηγείσαι με τις κοπέλες?!!
κοίτα ποιος μιλάει...
anyway...
Γενικά μιλώντας είναι καλό να σεβόμαστε και να εκτιμάμε τις κοπέλες για τη δουλειά τους και μέχρι εκεί. Οι προσωπικές συμπάθειες και σχέσεις είναι δύσκολο πράγμα σε αυτούς τους χώρους που η πίεση είναι μεγάλη για τις κοπέλες και οι παρεξηγήσεις εύκολες.
Δεν είμαι άνθρωπος που μπορώ να αντιμετωπίσω τα πράγματα ψυχρά και επιδιώκω μια προσωπική σχέση σε κάθε χώρο που βρίσκομαι. Γνωρίζω ποιες είναι οι συνέπειες και ξέρω κάτα πόσο φταίω για κάτι και κατά πόσο όχι. Όπως είπα, δεν έχω ιδιαίτερες τύψεις για κάτι και προχωράω παρακάτω, ας κάνουνε και οι κοπέλες το ίδιο, ήρεμα και όμορφα...
Πάντως κρίμα είναι να φέρεσαι καλά (παραπάνω από καλά) και να βρίσκεις το μπελά σου... γενικά μιλώντας...
Καλή σου μέρα
ΚΑΛΉΜΕΡΑ ΚΕΛΥ.Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΥΡΙΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΕΧΕΙ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
κοίτα ποιος μιλάει...
anyway...
Γενικά μιλώντας είναι καλό να σεβόμαστε και να εκτιμάμε τις κοπέλες για τη δουλειά τους και μέχρι εκεί. Οι προσωπικές συμπάθειες και σχέσεις είναι δύσκολο πράγμα σε αυτούς τους χώρους που η πίεση είναι μεγάλη για τις κοπέλες και οι παρεξηγήσεις εύκολες.
Δεν είμαι άνθρωπος που μπορώ να αντιμετωπίσω τα πράγματα ψυχρά και επιδιώκω μια προσωπική σχέση σε κάθε χώρο που βρίσκομαι. Γνωρίζω ποιες είναι οι συνέπειες και ξέρω κάτα πόσο φταίω για κάτι και κατά πόσο όχι. Όπως είπα, δεν έχω ιδιαίτερες τύψεις για κάτι και προχωράω παρακάτω, ας κάνουνε και οι κοπέλες το ίδιο, ήρεμα και όμορφα...
Πάντως κρίμα είναι να φέρεσαι καλά (παραπάνω από καλά) και να βρίσκεις το μπελά σου... γενικά μιλώντας...
Καλή σου μέρα
θα στο κλεισω εγω με φιλια :-* :-* :-* :-*δεν θες να ανοιξω το "βρομοστομα" μου.
θα στο κλεισω εγω με φιλια :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-*
το ξερεις οτι ουτε αυτο πιανει σε μενα