Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καλα μαν...μη βαρας

εγω gl ποτε θα γινω τιμημενη?

:-* :-* :-*

υ.γ. ποσους κλωνους εχεις? :rolleyes:
ποσες κριτικες εχεις;ξεκινα να γραφεις και σε εναν χρονο το χεις...... :sunglasses:
αμα θες γραψε και για τσοντες,ξενοδοχεια,τσοντοσινεμα κλπ

υγ κανεναν ρε κελλακυ .....για ποιον με περασες ; :birdman: :grin:

kellaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
1
ποσες κριτικες εχεις;ξεκινα να γραφεις και σε εναν χρονο το χεις...... :sunglasses:
αμα θες γραψε και για τσοντες,ξενοδοχεια,τσοντοσινεμα κλπ

υγ κανεναν ρε κελλακυ .....για ποιον με περασες ; :birdman: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στον παλιο μου λογαριασμο ειχα μια κριτικη για το αλκατραζ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ. εγω αλλα εχω ακουσει :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Καλημέρα Κελλάκυ,

ναι έκανα πάλι μαλακία, αλλά δεν είναι αυτό που φαίνεται...

τύψεις ιδιαίτερες για κάτι δεν έχω, άλλες θα έπρεπε να έχουν, όποτε μη νομίζεις ότι θα με χάσατε πάλι από πελάτη (αν κι αυτό παίζει γιατί έχω βαρεθεί τα σκηνικά)  :rolleyes:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Καλημέρα Κελλάκυ,

ναι έκανα πάλι μαλακία, αλλά δεν είναι αυτό που φαίνεται...

τύψεις ιδιαίτερες για κάτι δεν έχω, άλλες θα έπρεπε να έχουν, όποτε μη νομίζεις ότι θα με χάσατε πάλι από πελάτη (αν κι αυτό παίζει γιατί έχω βαρεθεί τα σκηνικά)  :rolleyes:
Καλά ρε φίλε, υπάρχει λόγος να πηγαίνεις να παρεξηγείσαι με τις κοπέλες?!!

ilias36

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΉΜΕΡΑ ΚΕΛΥ.Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΥΡΙΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΕΧΕΙ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Καλά ρε φίλε, υπάρχει λόγος να πηγαίνεις να παρεξηγείσαι με τις κοπέλες?!!

κοίτα ποιος μιλάει...

anyway...

Γενικά μιλώντας είναι καλό να σεβόμαστε και να εκτιμάμε τις κοπέλες για τη δουλειά τους και μέχρι εκεί. Οι προσωπικές συμπάθειες και σχέσεις είναι δύσκολο πράγμα σε αυτούς τους χώρους που η πίεση είναι μεγάλη για τις κοπέλες και οι παρεξηγήσεις εύκολες.

Δεν είμαι άνθρωπος που μπορώ να αντιμετωπίσω τα πράγματα ψυχρά και επιδιώκω μια προσωπική σχέση σε κάθε χώρο που βρίσκομαι. Γνωρίζω ποιες είναι οι συνέπειες και ξέρω κάτα πόσο φταίω για  κάτι και κατά πόσο όχι. Όπως είπα, δεν έχω ιδιαίτερες τύψεις για κάτι και προχωράω παρακάτω, ας κάνουνε και οι κοπέλες το ίδιο, ήρεμα και όμορφα...

Πάντως κρίμα είναι να φέρεσαι καλά (παραπάνω από καλά) και να βρίσκεις το μπελά σου... γενικά μιλώντας...

Καλή σου μέρα  :)

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
κοίτα ποιος μιλάει...

anyway...

Γενικά μιλώντας είναι καλό να σεβόμαστε και να εκτιμάμε τις κοπέλες για τη δουλειά τους και μέχρι εκεί. Οι προσωπικές συμπάθειες και σχέσεις είναι δύσκολο πράγμα σε αυτούς τους χώρους που η πίεση είναι μεγάλη για τις κοπέλες και οι παρεξηγήσεις εύκολες.

Δεν είμαι άνθρωπος που μπορώ να αντιμετωπίσω τα πράγματα ψυχρά και επιδιώκω μια προσωπική σχέση σε κάθε χώρο που βρίσκομαι. Γνωρίζω ποιες είναι οι συνέπειες και ξέρω κάτα πόσο φταίω για  κάτι και κατά πόσο όχι. Όπως είπα, δεν έχω ιδιαίτερες τύψεις για κάτι και προχωράω παρακάτω, ας κάνουνε και οι κοπέλες το ίδιο, ήρεμα και όμορφα...

Πάντως κρίμα είναι να φέρεσαι καλά (παραπάνω από καλά) και να βρίσκεις το μπελά σου... γενικά μιλώντας...

Μα εγώ δεν παρεξηγούμαι σαν πελάτης! Και ούτε έχω παρεξηγηθεί ποτέ! Εγώ τη γνώμη μου γράφω πού και πού εδώ όσον αφορά την ιντερνετική παρουσία του οίκου εδώ. Προσωπική σχέση στον οίκο ανοχής ρε φίλε?? Κάνεις πλάκα? Άλλο το να υπάρχει ένα κλίμα σεβασμού προς την κοπέλα και μια καλή "χημεία" στο σεξ φυσικά κι άλλο οι φιλίες ή ό,τι άλλο! Όταν υπάρχουν χρήματα στη μέση ΔΕΝ υπάρχει προσωπική σχέση.Μήπως έχω άδικο? Ή νομίζεις ότι οι κοπέλες στο στούντιο ή εδώ ψάχνουν φίλους ή γκόμενους?? :headbang:

kellaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
1
κοίτα ποιος μιλάει...

anyway...

δεν ντρεπεσαι να λες οτι δεν εχεις τυψεις για κατι?
αν ησουν δικος μου πελατης {που δεν υπαρχει περιπτωση και το ξερεις| θα σε ειχα διωξει απο την πρωτη φορα

η δεσποινα και η ελενη θα πρεπει να ειχαν φοβερη υπομονη μαζι σου.
δεν θες να ανοιξω το "βρομοστομα" μου.

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
:-* :-* :-* :-*

το ξερεις οτι ουτε αυτο πιανει σε μενα :sunglasses:
unhappy-025.gif
<------------- αυτο?  :sunglasses:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom