Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
Σύρμα .....................................................................................

Πλάκωσαν οι νοικοκυραίοι στα μπουρδέλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάλι θυμωμένος, καί έπικριτικός  :think:

Παω στο fb να μιλήσω με τα κορίτσια μου !!!!!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
δυσκολα τωρα θα σε παρηγορησει καποια.... :2funny: :2funny: :2funny:

μπα μην το λες...

ενταξει για σεξ χλωμο, αλλα καμια αγκαλιτσα θα βρω να κουρνιασω γιατι ειμαι γλυκουλης τρομαρα μου.  :rolleyes:

η αμαντα που ειναι φιλαρακι θα με παρηγορησει, ειμαι σιγουρος...  :grin:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
:think:Τα μυστήρια τού χαρακτήρα σας  δέν έχουν έκλείψει
καί ή συνέχεια προβλέπεται ένδιαφέρουσα.......

Τά σέβη μου !!!!!!

Δεν ξέρω τι μάθατε ή τι διαβάσατε, αλλά θεωρώ τη στάση στα λεγόμενά μου επαρκώς ώριμη.

Οι όποιες ενστάσεις για τη δημοσοιοποίηση είναι απολύτως δεκτές και ομολογώ πως και γω έχω τις αμφιβολίες για το που έπρεπε να βάλω το όριο σε ετούτο.

Θα ήθελα τη γνώμη σας γιατί τη σέβομαι απόλυτα. Όσον αφορά στη συνέχεια, από τη δική μου πλευρά δε θα υπάρξει. Έχουμε κλείσει το θέμα με την κορασίδα, ο καθένας θα πάρει το δρόμο του.

Μελλοντικώς είναι πολυ πιθανό κάτι καινούριο να υπάρξει. Ενδεχομένως η στάση μου τότε να είναι παραπάνω από επαρκώς ώριμη ή τουλάχιστον έτσι ευελπιστώ.

Περιμένω να διαβάσω τη γνώμη σας μετ' επιτάσεως.

Καλό σας απόγευμα!!!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Φίλε συγνώμη αλλά διακρίνω μεγάλη έλλειψε λογικής σ'ό,τι γράφεις. Εσύ πριν κάποιες σελίδες έβαζες τέλος σε όλο αυτό. Τώρα θες τις γνώμες (τις μαλακίες του καθενός δηλαδή) μας. Κατά τ'άλλα εσύ λες ότι δεν το συνεχίσεις. Μήπως τελικά απλά θες να ασχολούνται συνέχεια μαζί σου? Δεν το λέω κακοπροαίρετα, αλλά βάσει αυτών που διαβάζω! Και για να υπάρξει κάτι καινούριο όπως λες, πρέπει να υπήρχε κάτι παλιό. Και αφού δεν υπήρξε τίποτα φυσικά με καμμιά κοπέλα του στούντιο, πώς θα υπάρξει ξανά κάτι? :think:  Θα σου πρότεινα, να επιδοθείς λιγάκι στους πιο απλούς οίκους ανοχής-κοινώς μπουρδελάκια, όπου ο κίνδυνος ερωτικής αυταπάτης είναι σαφώς μικρότερος!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
Φίλε συγνώμη αλλά διακρίνω μεγάλη έλλειψε λογικής σ'ό,τι γράφεις. Εσύ πριν κάποιες σελίδες έβαζες τέλος σε όλο αυτό. Τώρα θες τις γνώμες (τις μαλακίες του καθενός δηλαδή) μας. Κατά τ'άλλα εσύ λες ότι δεν το συνεχίσεις. Μήπως τελικά απλά θες να ασχολούνται συνέχεια μαζί σου? Δεν το λέω κακοπροαίρετα, αλλά βάσει αυτών που διαβάζω! Και για να υπάρξει κάτι καινούριο όπως λες, πρέπει να υπήρχε κάτι παλιό. Και αφού δεν υπήρξε τίποτα φυσικά με καμμιά κοπέλα του στούντιο, πώς θα υπάρξει ξανά κάτι? :think:  Θα σου πρότεινα, να επιδοθείς λιγάκι στους πιο απλούς οίκους ανοχής-κοινώς μπουρδελάκια, όπου ο κίνδυνος ερωτικής αυταπάτης είναι σαφώς μικρότερος!

Όταν θά ξανα-συμπεριλάβης τό όνομά μου στίς παπαριές σου
θά ξεπεράσω τά εύγενικά όρια .....

Τώρα θες τις γνώμες (τις μαλακίες του καθενός δηλαδή) μας.

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

το εχεις παρακανει να ασχολεισαι μαζι μου, αλλα λογικο αυτο που λες. οκ λοιπον, ακου πως το βλεπω εγω: 1-2 μηνες επιστροφη στην κανονικη ζωη με φλερτακια "φυσιολογικα" και με προοπτικη ερωτικης σχεσης κι αν αυτο δεν κατσει, επιστροφη στο στουντιο προκειμενου να βρω μια κοπελα για χαλαρη κατασταση και να φερθω πιο προσεκτικα αυτη τη φορα. αυτο ειναι το "πολυ πιθανο".

τα μπουρδελακια κρατα τα για τον εαυτο σου, δεν ενδιαφερομαι... και το λεω, ειμαι ειλικρινης, δεν ψαχνω απλα για σεξ, αλλα για παρεα και τρυφεροτητα... ολα τα κοριτσια το ξερουν αυτο στο 104, δεν υπαρχει καμια εξαπατηση και ποτε δεν ενιωσα ετσι...

και σε παρακαλω περισσοτερο σεβασμο στον padron. ναι, φυσικα θελω να ακουσω τη γνωμη του γιατι ειναι ενας αξιολογοτατος ανθρωπος κατα την αποψη μου.

τα σεβη μου και σε σενα...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
το εχεις παρακανει να ασχολεισαι μαζι μου, αλλα λογικο αυτο που λες. οκ λοιπον, ακου πως το βλεπω εγω: 1-2 μηνες επιστροφη στην κανονικη ζωη με φλερτακια "φυσιολογικα" και με προοπτικη ερωτικης σχεσης κι αν αυτο δεν κατσει, επιστροφη στο στουντιο προκειμενου να βρω μια κοπελα για χαλαρη κατασταση και να φερθω πιο προσεκτικα αυτη τη φορα. αυτο ειναι το "πολυ πιθανο".

τα μπουρδελακια κρατα τα για τον εαυτο σου, δεν ενδιαφερομαι... και το λεω, ειμαι ειλικρινης, δεν ψαχνω απλα για σεξ, αλλα για παρεα και τρυφεροτητα... ολα τα κοριτσια το ξερουν αυτο στο 104, δεν υπαρχει καμια εξαπατηση και ποτε δεν ενιωσα ετσι...

και σε παρακαλω περισσοτερο σεβασμο στον padron. ναι, φυσικα θελω να ακουσω τη γνωμη του γιατι ειναι ενας αξιολογοτατος ανθρωπος κατα την αποψη μου.

Άγαπητέ μου ή πρόταση αύτή τά λέη όλα .....

δεν ψαχνω απλα για σεξ, αλλα για παρεα και τρυφεροτητα... ολα τα κοριτσια το ξερουν αυτο στο 104, δεν υπαρχει καμια εξαπατηση και ποτε δεν ενιωσα ετσι...

Βέβαια θά κατηγορηθώ άπο άγαμητους μαλάκες
άλλά ποιός τούς γαμμμμή .......
Ας μου δώσουνε πρώτα τά γαμμμμμμμησιάτικα

ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :rockon: :rockon: :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Θα σου πρότεινα, να επιδοθείς λιγάκι στους πιο απλούς οίκους ανοχής-κοινώς μπουρδελάκια, όπου ο κίνδυνος ερωτικής αυταπάτης είναι σαφώς μικρότερος!

καλά μην το λές, ένας κωλοτούμπας, είναι πάντα κωλοτούμπας.  :hammer: :hammer:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16

1) Δεν αναφερόμουν σε κανέναν συγκεκριμένα όταν έλεγα να μην ακούς τις μ..... του καθενός εδώ. Δεν τον ξέρω τον padron.
2) Συγνώμη που σε πρόσβαλλα λέγοντας να πας σε μπουρδελάκια. Θα τα κρατήσω για μένα λοιπόν. Κράτα εσύ τα στουντιάκια.
3) Δεν ασχολείται κανείς επίμονα μαζί σου. Εσύ γράφεις ασυναρτησίες και ερωτικούς παραλογισμούς προκαλώντας έτσι τον καθένα να γράφει ό,τι  του κατέβει ή τη γνώμη του.
4) Να περνάς καλά και να βρεις αυτό που ψάχνεις.
5) Ουδέν σχόλιο στο εξής γιατί μάλλον δεν είναι τόσο απλό το θέμα και μακάρι να κάνω λάθος.
Καλό σου βράδυ.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16

Και νοικοκύρης, και νοικοκύρης.........................................................

Αυτά να τα λέμε μη ξεχνιόμαστε!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
καλά μην το λές, ένας κωλοτούμπας, είναι πάντα κωλοτούμπας.  :hammer: :hammer:

πριν βγω, μπορεις να μου πεις γιατι ειμαι κωλοτουμπας; να κανω μια μαντεψια να μου πεις αν ειμαι σωστος;

επειδη μια μιλησα ασχημα για τη δεσποινα και μια καλα; και τα 2 σωστα ειναι. αλλα γιατι να κρατησω κακια εφοσον ειναι πιθανο να μην την ξαναδω; παει τελειωσε, ολα καλα... ας συνεχισει τη δουλιτσα της κανονικα που μια χαρα την κανει κι ας με θυμαται για τα καλα και οχι για τα ασχημα οπως και γω...

επειδη ειπε μια κουβεντα παραπανω που κατα τη γνωμη μου δεν επρεπε να πει και με "πληγωσε" θα την κρεμασω η θα αλλαξω γνωμη για ολα τα καλα που περασα μαζι της; θα κανω μαθηματα ηθικης σε μια εργαζομενη σε στουντιο που δε θελει να με ξαναδει; ειπα δηλαδη τιποτα τοσο κακο και εκανα μετα κωλοτουμπα; μακαρι να ειναι καλα το κοριτσι και να δουλευει παντα καλα, να προσφερει ομορφες στιγμες σε οσους πανε οπως προσεφερε σε μενα. Ας την κρινουν οι δικοι της ανθρωποι για την ηθικη της, δε θα το κανω εγω, ενας ξενος...

KD: μην αγχωνεσαι, ολα καλα θα πανε. εγω πολυ σπανια μπαινω στο φορουμ, βρεξει χιονισει, και οποτε μπαινω το ξεπατωνω, γραφω και "παραλογισμους" ενιοτε, ας το κρινουνε οι αλλοι αυτο...

ευχαριστω για τις ευχες και τις συμβουλες, ας σταματησουμε τη στιχομυθια γιατι δεν εχει νοημα...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
Και νοικοκύρης, και νοικοκύρης.........................................................

Αυτά να τα λέμε μη ξεχνιόμαστε!

Αντε γαμμήσου !!!!!  :rockon: :knockinb: :rockon: :knockinb: :rockon: :knockinb: :rockon: :knockinb:

Αυτό αύτοδικαίως έρμηνεύεται ώς άποψις τού όμιλητού
περί πεοπενίας τής κυρίας (πεοπενική κυρία, έρωτικώς έστερημένη)!!!!!!

Δηλαδή ή ύβρις άντε γαμήσου άπλώς διατυπούμενη σημαίνει
Άντε κυρία μου να κάνεις έρωτα μπάς καί ηρεμήσεις καί βάλεις μυαλό .........

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Τιιιιιιιιιιιιιιι  έρωτα με τα ΤΡ>?????????????????????????/

Δεν είμαι νοικοκύρης εγώ ρε!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom